- 3 Aralık 2011
- 10.447
- 12.578
- 298
Objektif yorum yapan hiçkimse yok. Herkes kendine göre yorumluyor. Siz önemsemiyorsunuz diye benim önemsiypr olmam tuhaf geliyor.Onaylanmak pohpohlanmak için mi açtınız konuyu yoksa objektif yorum almak için mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Objektif yorum yapan hiçkimse yok. Herkes kendine göre yorumluyor. Siz önemsemiyorsunuz diye benim önemsiypr olmam tuhaf geliyor.Onaylanmak pohpohlanmak için mi açtınız konuyu yoksa objektif yorum almak için mi?
herkes kendine göre yorumlayacak tabi ki bu normal değil mi? Herkes farklı düşünür .. ama siz benimki doğru diyorsunuz hangisi neye göre doğru?Objektif yorum yapan hiçkimse yok. Herkes kendine göre yorumluyor. Siz önemsemiyorsunuz diye benim önemsiypr olmam tuhaf geliyor.
Yorum var yorum varherkes kendine göre yorumlayacak tabi ki bu normal değil mi? Herkes farklı düşünür sizinki ya da onlarınki hangisi doğru ama siz benimki doğru diyorsunuz hangisi neye göre doğru?
farkında mısınız istediğiniz yorumu yapmayan herkese kızıyorsunuz?
Objektif yorum yapan hiçkimse yok. Herkes kendine göre yorumluyor. Siz önemsemiyorsunuz diye benim önemsiypr olmam tuhaf geliyor.
Siz onemsiyor olabilirsiniz ,esiniz sizin kadar hassas olmayabilir,zoraki yapiyor olabilir diyen de cok,onlari da kaale bile almadiniz .
Size gore objektif olan cidden duymak istediginiz yorumlar bence.Ayrica sorun bende mi diye sormussunuz.Biz de ona gore yorum yaptik yani.Ne garezimiz olsun size ?
Daha geçen hafta 10 şubatta en seksi yaşıma giriyorum (31 D bence öyle ) neyse dedim ki büyük bir prodüksiyon bekliyorum senden güldük ettik çok hoşuna gitti ve ciddi ciddi düşünüyor şimdiden yapacağı şeyleri yani ne var ki bunda söyleyin gitsin onlar bizim gibi ince düşünemiyorlar biraz yardımcı olmak gerek :)merhaba, bu ara dertlerim hiç bitmiyor hızlıca konuya geçicem. zira dün geceden beri içime öküz oturmuş gibiyim.
Dün doğum günümdü. özellikle belirtiyim doğum günlerine çok önem veririm hassasım senede bi gün bana özel derim. eşimin doğum günlerine aynı hassasiyetle yaklaşırım. geçen aydı onun günü de çok güzel sürpriz yaptım falan. özenle düşünüyorum yani her seferinde en mutlu edicek şeyi buluyorum falan filan. neyse dün sabahtan çiçeğim geldi iş yerine. çok çok güzel tam istediğim gibi. akşam da işte bişiler vardır muhakkak ya evde bişi hazırlamıştır ya dışarı çıkarız falan diye bekliyorum heycanla.
neyse deprem muhabbetine zaten 4 saat erken çıktık iş yerinden eve geçtim eşim 1 saat sonra geldi halbuki onlarda tahliye olmuştu. hadi hazırlan dışarı çıkacaz dedi. bende sevindirik oldum tabi 1 saat hazırlandım duş saç makyaj derken. neyseh otobüsle gidiyoruz zaten arabamız yok. otobüste bana diyo ki giderken pastanıda alalım. bu neee şimdi ??? kendi pastamı kendim mi alcam. yok almayalım dedim bişiyi yapmış olmak için yapmanın bi anlamı yok dedim modum düştü. neyse sonra mekana gidicez rakı balık yapan bi yer. mekanı bulamıyoruz arıyoruz tarıyoruz soruyoruz soruşturuyoruz zor bela bulduk. neyse bulduk saçma sapan köşede resmen karanlıkta bi yer ayrılmış bize. hadi buna da okey ben sadece çipura yiyorum. eşim de bilir. adamlar diyo ki burda çipura yok. buna da tamam birayı limonlu tuzlu içerim. böyle getirmelerini istedik getiremeyiz dediler içmicem bende dedim. velhasılı içim kalktııı resmen. suratım iyice asıldı. 1 saat durduk kalktık eve geçtik. ne pasta ne bişi öylece bitti gün. üstüne üstlük eşim bana triplendi o da suratını astı ben yatak odasına geçtim o da salonda takıldı ben uyurken gelmiş yatmış o da.
bunların hepsini bi yana koyabilirim. koymak istemiyorum. beni hayal kırıklığına uğrattın dedim. ben senin için günlerce aylarca düşünüyorum dedim. telefonlar kesikti organize olamadım diyor. öğleden sonra işten izin alsaydın dedim altı üstü bi gün özen gösterseydin. gideceğimiz yerin yerini bile bilmiyoruz yani o derece insan önceden bakmaz mı. neyse yine sineye çektim diyelim gelelim asıl konuya.
kayınvalide ve kayınbaba doğum günüm için aramadı. normalde konuşuruz ederiz. çok yakın değiliz mesafem var ama çok bekledim. ne deprem için ne de doğum günüm için aramadılar. bir eltim var. eltimle nişanlılık dönemimde küsmüştük. nişanıma geç gelip 3 saat bizi bekleten biri. hayırlı olsun vs demeyen biri neyse o ara küstük. 8 aydırda bayram da seyranda bi araya geldiğimizde birbirimizin suratına bakmıyorduk. baktım işler kötüye gidiyor büyüklük bende kalsın dedim asla tükürdüğümü yalamam sırf eşim üzülmesin diye gittim barıştım. 1-2 aydır barışığız. aramız iyileşsin diye her fırsatta yazıyorum ona abisi evlendi yazdım. kızının doğum günüydü yazdım. bayram seyran yazıyorum. gelin görün ki elti de ne doğum günü kutladı ne geçmiş olsun dedi.
kendimi dünyanın en salak insanı gibi hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. şuan eşimle konuşmuyoruz kalktık işlere geldik.
bütün bunlara rağmen eşimin bana küsmesi peki ???? sorun bende mi gerçekten ?
Ne mutlu size. Bence tek gelin olmanın avantajı değil, onlar ailecek bu tür şeylere önem veriyorlar demek ki. Ayrıca size de değer veriyorlar, seviyorlar. İlk kez de sizde duydum. Benim eşimin ailesinde hiçbir kardeşin doğum günü kutlanmamış kaldı ki benimkini kutlasınlar.Kayınvalidem ve Kayınpederim hersene dogum günümü kutlamayı geçin organize ederler, hediyeler, pastalar ilk yaptıklarında çok garipsemiştim 25 yaşındayım daha babam Bi kere telefon açıp kutlamadı 6 senelik evliyim kayınbabam dogumgünüme özel takım elbise giyinir tek gelin olmanın avantajları.
Sizde evet çok kaprislisinizmerhaba, bu ara dertlerim hiç bitmiyor hızlıca konuya geçicem. zira dün geceden beri içime öküz oturmuş gibiyim.
Dün doğum günümdü. özellikle belirtiyim doğum günlerine çok önem veririm hassasım senede bi gün bana özel derim. eşimin doğum günlerine aynı hassasiyetle yaklaşırım. geçen aydı onun günü de çok güzel sürpriz yaptım falan. özenle düşünüyorum yani her seferinde en mutlu edicek şeyi buluyorum falan filan. neyse dün sabahtan çiçeğim geldi iş yerine. çok çok güzel tam istediğim gibi. akşam da işte bişiler vardır muhakkak ya evde bişi hazırlamıştır ya dışarı çıkarız falan diye bekliyorum heycanla.
neyse deprem muhabbetine zaten 4 saat erken çıktık iş yerinden eve geçtim eşim 1 saat sonra geldi halbuki onlarda tahliye olmuştu. hadi hazırlan dışarı çıkacaz dedi. bende sevindirik oldum tabi 1 saat hazırlandım duş saç makyaj derken. neyseh otobüsle gidiyoruz zaten arabamız yok. otobüste bana diyo ki giderken pastanıda alalım. bu neee şimdi ??? kendi pastamı kendim mi alcam. yok almayalım dedim bişiyi yapmış olmak için yapmanın bi anlamı yok dedim modum düştü. neyse sonra mekana gidicez rakı balık yapan bi yer. mekanı bulamıyoruz arıyoruz tarıyoruz soruyoruz soruşturuyoruz zor bela bulduk. neyse bulduk saçma sapan köşede resmen karanlıkta bi yer ayrılmış bize. hadi buna da okey ben sadece çipura yiyorum. eşim de bilir. adamlar diyo ki burda çipura yok. buna da tamam birayı limonlu tuzlu içerim. böyle getirmelerini istedik getiremeyiz dediler içmicem bende dedim. velhasılı içim kalktııı resmen. suratım iyice asıldı. 1 saat durduk kalktık eve geçtik. ne pasta ne bişi öylece bitti gün. üstüne üstlük eşim bana triplendi o da suratını astı ben yatak odasına geçtim o da salonda takıldı ben uyurken gelmiş yatmış o da.
bunların hepsini bi yana koyabilirim. koymak istemiyorum. beni hayal kırıklığına uğrattın dedim. ben senin için günlerce aylarca düşünüyorum dedim. telefonlar kesikti organize olamadım diyor. öğleden sonra işten izin alsaydın dedim altı üstü bi gün özen gösterseydin. gideceğimiz yerin yerini bile bilmiyoruz yani o derece insan önceden bakmaz mı. neyse yine sineye çektim diyelim gelelim asıl konuya.
kayınvalide ve kayınbaba doğum günüm için aramadı. normalde konuşuruz ederiz. çok yakın değiliz mesafem var ama çok bekledim. ne deprem için ne de doğum günüm için aramadılar. bir eltim var. eltimle nişanlılık dönemimde küsmüştük. nişanıma geç gelip 3 saat bizi bekleten biri. hayırlı olsun vs demeyen biri neyse o ara küstük. 8 aydırda bayram da seyranda bi araya geldiğimizde birbirimizin suratına bakmıyorduk. baktım işler kötüye gidiyor büyüklük bende kalsın dedim asla tükürdüğümü yalamam sırf eşim üzülmesin diye gittim barıştım. 1-2 aydır barışığız. aramız iyileşsin diye her fırsatta yazıyorum ona abisi evlendi yazdım. kızının doğum günüydü yazdım. bayram seyran yazıyorum. gelin görün ki elti de ne doğum günü kutladı ne geçmiş olsun dedi.
kendimi dünyanın en salak insanı gibi hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. şuan eşimle konuşmuyoruz kalktık işlere geldik.
Kendimden örnek vereyim ben de siz gibi özel günlere önem veririm Hazırlık yaparım vb. Fakat eşim de benim tam tersime sadece doğum günlerinin yıl dönümlerinin anlamlı olmadığını özel hazırlık gerektirmediğini düşünür. Ben onu öyle kabul ettim ve hiç takılmıyorum. Her sene de hediyeni kendin seç senin beğendiğin olsun der ve keyifle hediye secerim. Sizin durumunuz başıma gelseydi asla memnuniyetsiz olmazdım. Önemli günlerinizi bence böyle gereksiz detaylara takılarak mahfetmeyin. Olduğu kadar keyfini çıkartın. Ben eşimin bu sene sana neli pasta alayım? İstediğin hediyeyi seç kendine senin dediğin olsun demesini seviyorum :) Eşinizle bunlarla aranıza mesafe koymayın aksilikler olsun ertesi gün sonraki gün telafi edinmerhaba, bu ara dertlerim hiç bitmiyor hızlıca konuya geçicem. zira dün geceden beri içime öküz oturmuş gibiyim.
Burdaki arkadaşlar empati yapmadan cevap vermeye bayılıyolar
Kimisi sevmez önemsemez kimi önermser
Özellikle belirttim çok önemsediği mi
Dünyaya ne katkınız var da kendinizi önemsiyosunuz diyen var
Hahaha şaka mısınız ya valla linç için ölüyo herkes
Tabiki beklentim olcak bişi yapıyosam karşılığını beklerim elbet
İnşallah güzel gibi doğum günü geçirirsiniz