• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ? İçime dert oldu !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sizin için önemli bir gün olabilir ama bazen her istediğimiz planladığımız gibi olmuyor . eşiniz de elinden geleni yapmış pasta almaya fırsatı mekan seçmeye zamanı olmamış olabilir. bence büyütmeyin konuyu .kv ve kp de gelince arasa ne aramasa ne yani pamuk ipliğine bağlı zaten demişsiniz o iplik kopacaksa da kopar zaten . elti ye de çok takılmayın aramıyorsa sizde aramayın gereksiz samimiyete gerek yok bence . elti olsa da olur olmasada ben eltimle yılda bir kez oda bayramda kv de denk gelirsek konuşuruz onun dışında arayıp sormayız bile . birbirimize ihtiyacımız yok

evet zaten 2 de çıktı herkes erken tahliye oldu. buna rağmen ortada bi plansızlık var.
aylarca bişi hazırlamasını bekleyen yok 1 günlük bi iş altı üstü

Sizin gibi titizlenmiyor demek.Bunu metazoriyle nasil yaptirticaksiniz ? Surat asarak ancak bir sonraki dogum gununuzde "aman gecen seneki gibi surst cekmeyeyim,biseyler yapayim " diyerek ancak zoraki yaptirirsiniz.Varsin siz ona yapin yani.

Dünkü şartlarda adamın elinden gelen buymuş demek ki. Boğaz köprüsüne iyi ki doğdun yazdıramamış maalesef, bu seferlik mazur görün siz de. Ayrıca işten izin almasını beklemek neyin kafasıdır? Kayınbabam doğum günümde arasa ne aramasa ne? Tuhafsınız.

Ama öyle Bi anlatmışsınız ki adamın içinden gelmeyi bırak iş mecburiyete binmiş. Beklememek lazım öyle olunca insan seviniyor. Ama iş mecbur yapılacaga gelince yapannda hevesi kalmıyor, sizinde umdugunuz gibi olmuyor.. O aramadı bu aramadı takmazdım. Dogum gününüz kutlu olsun, sıkmayın canınızı. En azından cabalamış adamcağız

Ben kayınvalide, kayınpeder, eltilerin gelinin doğum gününü kutladığını hiç görmedim.
Eşin konusunda haklısın ama belki o da bu tür özel günlere önem vermiyordur, aileden alışkın değildir. Mekanın kötü olması onun suçu değil. Belki birileri çok övdü, o yüzden orayı seçti.
Kayınvalidem ve Kayınpederim hersene dogum günümü kutlamayı geçin organize ederler, hediyeler, pastalar ilk yaptıklarında çok garipsemiştim 25 yaşındayım daha babam Bi kere telefon açıp kutlamadı 😂😂😂😂6 senelik evliyim kayınbabam dogumgünüme özel takım elbise giyinir 💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️tek gelin olmanın avantajları.

Herkes sizin gibi doğum gününe önem vermeyebilir mesela ben en sevdiklerimin bile doğum gününde uğraşmam aklımdan çıkar önemsemem benimki de önemsensin istemem. Birde dün telefonlar bile çekmiyorken insanlar bu kadar stresli olduğu bir günde eşiniz fazlasıyla yapmış onu bile beğenmemişsiniz. Hayatı zorlaştırmayın ne kendinize ne eşinize nede çevrenize.

Eşiniz yoğunluk, yorgunluk vs unutmuş olabilir.O'nu kırmadan sakince bunu söyleyebilirsiniz. Kayınvalde, kayınpeder aramamaları inan daha iyi arandaki mesafe korunmuş olur, bir daha beklentiye girmezsin, arandaki mesafeden ödün vermezsin . eltim illeti aynı bende de sizinkinin aynısından 2 tane var eşimin hatrı için aramam gereken yerde ararım, inan bana yaptıkların saygısızlıkları vs anlatsam gülersiniz bile. ama asla eşime anlatmam bu defa kıskanıyorsun, yanlış anlıyorsun modu oluyor, onları neden fazla önemsiyorsun oluyor. Hiç gerek yok duymamamazlıktan, görmemezlikten gelmek çok daha iyi . bu defa bak ben aramadım onu üzdüm onu değersizleştirdiğimi hissettirdim psikolojine bürünecekler hiççç gerek yok. Ben yaptıklarını zaten hep görmemezlikten, duymamazlıktan gelerek onları hiç önemsemediğimi onların aslında ne kadar benim için değersiz ve önemsiz olduğunu hissettiririm.Aaa gerçekten mi, inanhiç haberim yoktu, görmedim, duymadım vs.

Eşinin fazla suçu yok.
Cipura zaten ilkbahar balığı...eylül ayinda dondurulmuş çipura olurdu...adamlarda takvimine göre balik sunuyor galiba

Bundan sonra sadece Mart ayinda özel cipura yemeye gidersiniz...taze taze

Birayi arap usulü mekan sunmamış.
Kocanın bir sucu yok :) adam cebinde tuz ve limonla gezemez demi...?

Aileside size kendinizin verdiği değeri vermiyor. Bundan sonra sizde ayni şekilde davranirsiniz.

Çoğu erkek fazla ince düşünüp organize etmiyor ve/veya edemiyor.

Surat düşürme...evde ayri takilma...küsme bence abarti.
Tatli dille söyleyin- adama gina getirerek ortaya cikan nezaket zaten tatli olmaz.

Eşinin fazla suçu yok.
Cipura zaten ilkbahar balığı...eylül ayinda dondurulmuş çipura olurdu...adamlarda takvimine göre balik sunuyor galiba

Bundan sonra sadece Mart ayinda özel cipura yemeye gidersiniz...taze taze

Birayi arap usulü mekan sunmamış.
Kocanın bir sucu yok :) adam cebinde tuz ve limonla gezemez demi...?

Aileside size kendinizin verdiği değeri vermiyor. Bundan sonra sizde ayni şekilde davranirsiniz.

Çoğu erkek fazla ince düşünüp organize etmiyor ve/veya edemiyor.

Surat düşürme...evde ayri takilma...küsme bence abarti.
Tatli dille söyleyin- adama gina getirerek ortaya cikan nezaket zaten tatli olmaz.

Nazik cevabınız için teşekkür ederim

merhaba, bu ara dertlerim hiç bitmiyor hızlıca konuya geçicem. zira dün geceden beri içime öküz oturmuş gibiyim.

Dün doğum günümdü. özellikle belirtiyim doğum günlerine çok önem veririm hassasım senede bi gün bana özel derim. eşimin doğum günlerine aynı hassasiyetle yaklaşırım. geçen aydı onun günü de çok güzel sürpriz yaptım falan. özenle düşünüyorum yani her seferinde en mutlu edicek şeyi buluyorum falan filan. neyse dün sabahtan çiçeğim geldi iş yerine. çok çok güzel tam istediğim gibi. akşam da işte bişiler vardır muhakkak ya evde bişi hazırlamıştır ya dışarı çıkarız falan diye bekliyorum heycanla.

neyse deprem muhabbetine zaten 4 saat erken çıktık iş yerinden eve geçtim eşim 1 saat sonra geldi halbuki onlarda tahliye olmuştu. hadi hazırlan dışarı çıkacaz dedi. bende sevindirik oldum tabi 1 saat hazırlandım duş saç makyaj derken. neyseh otobüsle gidiyoruz zaten arabamız yok. otobüste bana diyo ki giderken pastanıda alalım. bu neee şimdi ??? kendi pastamı kendim mi alcam. yok almayalım dedim bişiyi yapmış olmak için yapmanın bi anlamı yok dedim modum düştü. neyse sonra mekana gidicez rakı balık yapan bi yer. mekanı bulamıyoruz arıyoruz tarıyoruz soruyoruz soruşturuyoruz zor bela bulduk. neyse bulduk saçma sapan köşede resmen karanlıkta bi yer ayrılmış bize. hadi buna da okey ben sadece çipura yiyorum. eşim de bilir. adamlar diyo ki burda çipura yok. buna da tamam birayı limonlu tuzlu içerim. böyle getirmelerini istedik getiremeyiz dediler içmicem bende dedim. velhasılı içim kalktııı resmen. suratım iyice asıldı. 1 saat durduk kalktık eve geçtik. ne pasta ne bişi öylece bitti gün. üstüne üstlük eşim bana triplendi o da suratını astı ben yatak odasına geçtim o da salonda takıldı ben uyurken gelmiş yatmış o da.

bunların hepsini bi yana koyabilirim. koymak istemiyorum. beni hayal kırıklığına uğrattın dedim. ben senin için günlerce aylarca düşünüyorum dedim. telefonlar kesikti organize olamadım diyor. öğleden sonra işten izin alsaydın dedim altı üstü bi gün özen gösterseydin. gideceğimiz yerin yerini bile bilmiyoruz yani o derece insan önceden bakmaz mı. neyse yine sineye çektim diyelim gelelim asıl konuya.

kayınvalide ve kayınbaba doğum günüm için aramadı. normalde konuşuruz ederiz. çok yakın değiliz mesafem var ama çok bekledim. ne deprem için ne de doğum günüm için aramadılar. bir eltim var. eltimle nişanlılık dönemimde küsmüştük. nişanıma geç gelip 3 saat bizi bekleten biri. hayırlı olsun vs demeyen biri neyse o ara küstük. 8 aydırda bayram da seyranda bi araya geldiğimizde birbirimizin suratına bakmıyorduk. baktım işler kötüye gidiyor büyüklük bende kalsın dedim asla tükürdüğümü yalamam sırf eşim üzülmesin diye gittim barıştım. 1-2 aydır barışığız. aramız iyileşsin diye her fırsatta yazıyorum ona abisi evlendi yazdım. kızının doğum günüydü yazdım. bayram seyran yazıyorum. gelin görün ki elti de ne doğum günü kutladı ne geçmiş olsun dedi.

kendimi dünyanın en salak insanı gibi hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. şuan eşimle konuşmuyoruz kalktık işlere geldik.
bütün bunlara rağmen eşimin bana küsmesi peki ???? sorun bende mi gerçekten ?

İnsanlara gereğinden fazla önem verirseniz ve aşırı beklentiye girerseniz böyle hayal kırıklığına uğrarsınız maalesef...
Daha az beklenti daha az hayal kırıklığı ;)

Eşiniz yoğunluk, yorgunluk vs unutmuş olabilir.O'nu kırmadan sakince bunu söyleyebilirsiniz. Kayınvalde, kayınpeder aramamaları inan daha iyi arandaki mesafe korunmuş olur, bir daha beklentiye girmezsin, arandaki mesafeden ödün vermezsin . eltim illeti aynı bende de sizinkinin aynısından 2 tane var eşimin hatrı için aramam gereken yerde ararım, inan bana yaptıkların saygısızlıkları vs anlatsam gülersiniz bile. ama asla eşime anlatmam bu defa kıskanıyorsun, yanlış anlıyorsun modu oluyor, onları neden fazla önemsiyorsun oluyor. Hiç gerek yok duymamamazlıktan, görmemezlikten gelmek çok daha iyi . bu defa bak ben aramadım onu üzdüm onu değersizleştirdiğimi hissettirdim psikolojine bürünecekler hiççç gerek yok. Ben yaptıklarını zaten hep görmemezlikten, duymamazlıktan gelerek onları hiç önemsemediğimi onların aslında ne kadar benim için değersiz ve önemsiz olduğunu hissettiririm.Aaa gerçekten mi, inanhiç haberim yoktu, görmedim, duymadım vs.
Aile bağları konusunda haklısınız görmezden gelmek en iyisi olacak teşekkür ederim

ben buna katılmıyorum eşimle 2 senedir beraberliğimiz vardı ve birbirimizi tanıdık sonuçta bu tarz şeyleri önemsediğimi bilir ve çok yüklü borcumuz harcımız yok yapılamıcak şeyler beklemiyorum. ikimizde çalışıyoruz. senede 1 gün de bana özel bir şeyler yapsın bi zahmet.

ayrıca kayınvalide kayınbaba ve elti olayına ne diyorsunuz ? bi telefon açmakda mı külfet ? msj atsalar yine razıyım

iyi ki benim eltim değilmişsiniz desem

eltimin numarası yok

doğum günü ne zaman bilmem

hiç de aklıma gelmez merak etmek

görümcelerimin doğum gününü bilirim hiç de açıp kutlamadım
kv ve kp den bu yönde beklentiye girmek cidden ütopik

bir de merak ettim aileniz ne yaptı zaten telefon çalışmıyor vs

lütfen tv dizisi gibi hayatlara özenmeyin

adam organizasyon bile yapmış daha ne yapsın

çok keskin çizgileriniz var hayatta kendinizi yorarsınız böyle

o balık dışında yemem birayı başka türlü içmem

ilk defa duydum limonlu tuzlu bira

isteseydiniz yanına limon getirirlerdi siz de ne karıştırırsanız karıştırırdınız biraya

hayat mutsuz olmak için kısa elde olandan mutlu olmaya çalışın

Bende ayni aizin gibiyim esime yada sevdiklerime ozen gosterip karsiligini alamayinca cok uzuluyorum sinirleniyorum bende bu sene esime yine yeniden cok guzel bir dogum gunu yaptim bir ay sonra benim dogum günüm eger dusunup ozenmeden karsima gelirse bu sefer cok ciddi tepki vericem. Kendisine yapildiginda cok mutlu olmayi biliyorlar onlarda ayni ozeni gostericek bu boyle yani. Gidilecek mekan ozel olmaliydi sizin sevdiginiz seylerin oldugu bir yer olmaliydi ben tamamen hak veriyorum size

merhaba, bu ara dertlerim hiç bitmiyor hızlıca konuya geçicem. zira dün geceden beri içime öküz oturmuş gibiyim.

Dün doğum günümdü. özellikle belirtiyim doğum günlerine çok önem veririm hassasım senede bi gün bana özel derim. eşimin doğum günlerine aynı hassasiyetle yaklaşırım. geçen aydı onun günü de çok güzel sürpriz yaptım falan. özenle düşünüyorum yani her seferinde en mutlu edicek şeyi buluyorum falan filan. neyse dün sabahtan çiçeğim geldi iş yerine. çok çok güzel tam istediğim gibi. akşam da işte bişiler vardır muhakkak ya evde bişi hazırlamıştır ya dışarı çıkarız falan diye bekliyorum heycanla.

neyse deprem muhabbetine zaten 4 saat erken çıktık iş yerinden eve geçtim eşim 1 saat sonra geldi halbuki onlarda tahliye olmuştu. hadi hazırlan dışarı çıkacaz dedi. bende sevindirik oldum tabi 1 saat hazırlandım duş saç makyaj derken. neyseh otobüsle gidiyoruz zaten arabamız yok. otobüste bana diyo ki giderken pastanıda alalım. bu neee şimdi ??? kendi pastamı kendim mi alcam. yok almayalım dedim bişiyi yapmış olmak için yapmanın bi anlamı yok dedim modum düştü. neyse sonra mekana gidicez rakı balık yapan bi yer. mekanı bulamıyoruz arıyoruz tarıyoruz soruyoruz soruşturuyoruz zor bela bulduk. neyse bulduk saçma sapan köşede resmen karanlıkta bi yer ayrılmış bize. hadi buna da okey ben sadece çipura yiyorum. eşim de bilir. adamlar diyo ki burda çipura yok. buna da tamam birayı limonlu tuzlu içerim. böyle getirmelerini istedik getiremeyiz dediler içmicem bende dedim. velhasılı içim kalktııı resmen. suratım iyice asıldı. 1 saat durduk kalktık eve geçtik. ne pasta ne bişi öylece bitti gün. üstüne üstlük eşim bana triplendi o da suratını astı ben yatak odasına geçtim o da salonda takıldı ben uyurken gelmiş yatmış o da.

bunların hepsini bi yana koyabilirim. koymak istemiyorum. beni hayal kırıklığına uğrattın dedim. ben senin için günlerce aylarca düşünüyorum dedim. telefonlar kesikti organize olamadım diyor. öğleden sonra işten izin alsaydın dedim altı üstü bi gün özen gösterseydin. gideceğimiz yerin yerini bile bilmiyoruz yani o derece insan önceden bakmaz mı. neyse yine sineye çektim diyelim gelelim asıl konuya.

kayınvalide ve kayınbaba doğum günüm için aramadı. normalde konuşuruz ederiz. çok yakın değiliz mesafem var ama çok bekledim. ne deprem için ne de doğum günüm için aramadılar. bir eltim var. eltimle nişanlılık dönemimde küsmüştük. nişanıma geç gelip 3 saat bizi bekleten biri. hayırlı olsun vs demeyen biri neyse o ara küstük. 8 aydırda bayram da seyranda bi araya geldiğimizde birbirimizin suratına bakmıyorduk. baktım işler kötüye gidiyor büyüklük bende kalsın dedim asla tükürdüğümü yalamam sırf eşim üzülmesin diye gittim barıştım. 1-2 aydır barışığız. aramız iyileşsin diye her fırsatta yazıyorum ona abisi evlendi yazdım. kızının doğum günüydü yazdım. bayram seyran yazıyorum. gelin görün ki elti de ne doğum günü kutladı ne geçmiş olsun dedi.

kendimi dünyanın en salak insanı gibi hissediyorum. yorumlarınıza çok ihtiyacım var. şuan eşimle konuşmuyoruz kalktık işlere geldik.
bütün bunlara rağmen eşimin bana küsmesi peki ???? sorun bende mi gerçekten ?
Evet sende
Gün stresli geçmiş olabilir herkesde korku panik hali eşinizde birseyler yapmaya calismis elinden geldigince rakiya,balığa takılmışsınız gereksiz yere bence bu bahanesi daha büyük kutlama beklediğiniz için
Kv,kp ve elti den bile beklentiye girmişsiniz bi mesaj kutlama bekleyerek
Bunlar öyle kafaya takılacak şeyler degil boşverin sizde onlarinkini kutlamazsınız bu kafar

normalde kutlamasalar çok önemsemem ama çok badireler atlattık zaten bağımız pamuk ipliği ve onu koparmak için ellerinden geleni yapıyolar

iyi de aramızda ayıp olmasın oğluma diye bağ kurduğum karşılıklı yapmacık gülümseyip diken üstünde oturduğum gelinin doğum günün neden kutlayayım

ya da şöyle sorayım siz onların doğum gününde arıyor musunuz

elinizde bir pasta kv ya da kp doğum günün kutlu olsun diye gidiyor musunuz

Bende ayni aizin gibiyim esime yada sevdiklerime ozen gosterip karsiligini alamayinca cok uzuluyorum sinirleniyorum bende bu sene esime yine yeniden cok guzel bir dogum gunu yaptim bir ay sonra benim dogum günüm eger dusunup ozenmeden karsima gelirse bu sefer cok ciddi tepki vericem. Kendisine yapildiginda cok mutlu olmayi biliyorlar onlarda ayni ozeni gostericek bu boyle yani. Gidilecek mekan ozel olmaliydi sizin sevdiginiz seylerin oldugu bir yer olmaliydi ben tamamen hak veriyorum size

Burdaki arkadaşlar empati yapmadan cevap vermeye bayılıyolar
Kimisi sevmez önemsemez kimi önermser
Özellikle belirttim çok önemsediği mi
Dünyaya ne katkınız var da kendinizi önemsiyosunuz diyen var
Hahaha şaka mısınız ya valla linç için ölüyo herkes
Tabiki beklentim olcak bişi yapıyosam karşılığını beklerim elbet
İnşallah güzel gibi doğum günü geçirirsiniz

iyi de aramızda ayıp olmasın oğluma diye bağ kurduğum karşılıklı yapmacık gülümseyip diken üstünde oturduğum gelinin doğum günün neden kutlayayım

ya da şöyle sorayım siz onların doğum gününde arıyor musunuz

elinizde bir pasta kv ya da kp doğum günün kutlu olsun diye gidiyor musunuz

Tabiki arıyorum
Konuya yazdım eltimin abisinn düğünüü oldu kim olduğunu bilmem etmem hayırlı olsun dediö
Pasta bekleyen yok bi msj atmaz mı insan
Ve eşim benden bunları bekliyor yani işte anneme yaz babamı ara sürekli dürter beni

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back