• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum ? İçime dert oldu !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Tabiki beklentim olcak bişi yapıyosam karşılığını beklerim elbet

ama işte sıkıntı burada

siz yaptığınızı bana daha iyisini yapacak diye mi yapıyorsunuz karşıdakini mutlu etmek için mi

ben onunkinde yaptım o da bana yapsın hem de evlilik gibi bir ilişkide olmaz

karşılık beklerim diyorsunuz

elti kv ve kp e doğum günü partisi yaptınız mı hadi onu geçtim telefon açtınız mı

zira eltinin kızının doğum gününde mesaj attım diyorsunuz ama kendisinin ya da eşininkinde bir şey yapmamışsınız demek ki

siz doğum gününü önemseyebilirsiniz kutlarsınız vs vs

eşiniz de bunu biliyormuş organizasyon da yapmış çiçek de göndermiş vs

(çiçeğe ilişkin tam istediğim gibi vs şeklindeki belirtmeniz de ayrı bir ilginç)

akşam dışarı gitmeyi ayarlamış ki dün aman boş ver evde oturalım denecek bir gündü zaten

mekanı arayıp da çipura sormadı diye kızmışsınız bu arada çipura yoksa orası iyi mekandır her yer ucuz diye yetiştirme çipura kaynıyor

sakinleşince şapkanızı önünüze koyup düşünün

Nr yapmasını isterdiniz eşinizin? Güzel bir çiçek yollamış, yemeğe çıkarmış, pastayı beraber alalım demiş de ne olmuş?

Gittiğiniz mekandaki aksaklıklar eşinizin suçu mu ? Yaptığım şeylere burun kıvırırsa eşim bende tepki gösteririm. Hayatı zorlaştırmaya gerek yok

Ailesiyle ilgili beklentiye hiç girmiyorum zaten, tamamen gereksiz çünkü.

Benim eşim de doğum günümde özel bir şeyler yapmaya çalışmıştı, bizde bir sürü aksilik yaşadık o gün, masamız kötüydü, eşimin konuşup anlaştığı hiçbir şeyi yapmamışlardı ama ben ona surat asmadım ve trip atmadım. Çünkü onun suçu yoktu, mekanın özensizliğiydi. Sizinki de aynı durum bence.
Hayatta öyle büyük dertler var ki tek derdiniz bu olur inşallah. Kendi kendinize doğum gününüzü rezil etmişsiniz. Biraz geniş düşünün ve olgun olun, ele karışmışsınız artık kendi ailenizin özenini eşinizin ailesinden bulamayabilirsiniz, kendinizle mutlu olmayı bilin, mutluluğunuzu başkalarına bağlamayın -bu başkası eşiniz olsa bile....

Tabiki arıyorum
Konuya yazdım eltimin abisinn düğünüü oldu kim olduğunu bilmem etmem hayırlı olsun dediö
Pasta bekleyen yok bi msj atmaz mı insan
Ve eşim benden bunları bekliyor yani işte anneme yaz babamı ara sürekli dürter beni

abisinin düğünü ayrı doğum günü ayrı

öbür mesajda da yazdım, doğum günü için eşinizin ailesinden kimi aradınız bu güne kadar

çocuk için bile mesaj atmışsınız bir telefon etseler diye beklerdim diyorsunuz

Açık konuşmak gerekirse bana böyle doğum günleri işte ne bilim evlilik yıldönümleri kutlamaları vs. öyle saçma geliyor ki.. yani bizim evliliğimizde doğum günlerimizde günlük değil açıkcası.. bana göre süprizin en güzeli beklenmedik anda gelenidir.. siz beklenti içinde olduğunuzda dolayı hayal kırılığına uğruyosunuz haliyle.. Bob Marley demiş ki mutlumu olmak istiyorsun kimseden bişey bekleme.. benimki bu yapısal bişey aslına bakarsan ben kendimi bildim bileli ne anneme ne babama dememişimdir benim doğum günüm işte bana ne alıcaksınız vs. yani sevmem böyle şeyleri kızımın ilk 1 yaş gününde özel olduğu için benim ilk olduğu için kutlama yapmıştım parti yaptık sonraki doğum günlerinde eşimle hep dışarda kutladık.. bundan sonrada açıkcası pasta alıp aramızda kesmeyi düşünüyoruz evde başbaşa.. yani biz eşimle doğum günlerimizde evlilik yıldönümlerimizde öyle sürprizler hediyeler olaylarına girmeyiz bencede gerek yok biz birimizi biliyoruz o yeter.. doğum günün kutlu olsun sevgilim yada evlilik yıldönümümüz kutlu olsun karıcım iyiki karımsın iyiki evlenmişiz demesi bile beni mutlu ediyor yetiyorda artıyor bile.. ünlü bir pedagog şöyle demişti bi yazısında insanlar mutlu olmak için başkalarına ihtiyaç duyduğu sürece hayatları boyunca mutsuz olurlar.. çok hoşuma gitmişti bu söz.. uzun lafın kısası böyle şeyler için kalp kırmaya üzülmeye hiç değmez sevgi bakii olsun yeter..

Bence kv kp ve özellikle eltimizin aramasına hiç takılmayın değer mi yani bu kadar takılmaya sizde aramazsınz olur biter
Ama madem önemsiyosunuz ve eşinizle herzaman birleyler yaparsınız o zaman düşüncesizk etmiş yani rakı bslığs götüreceği yerde başka biyere götürseydi ben lavaboya gidiyorum diyip pastayı da o arada hallederdi süprz olurdu

Yinede eşleri hiçbişey yapmayan kadınları düşünürsek şükredin çünkü ben olsam eşim dışarı çıkarsa doğumgünümde pastayı alıp öyle mi gidelim dese çok sevinirdim açıkcası

Dün deprem oldu farkında mısınız (köy yanarken deli saçını tararmış 🙄)
Buna rağmen eşiniz birçok şey yapmış sadece siz memnuniyetsizlik yapmışsınız
Aynı şekilde siz yemek yapsanız eşiniz sürekli eksik bulsa ne düşünürdünüz 'ben elimden geleni yaptım ama memnun edemedim' değil mi

abisinin düğünü ayrı doğum günü ayrı

öbür mesajda da yazdım, doğum günü için eşinizin ailesinden kimi aradınız bu güne kadar

çocuk için bile mesaj atmışsınız bir telefon etseler diye beklerdim diyorsunuz

Pardon ? Eltimin abisinin düğünü benim doğum günümden daha mı önemli ?
Eşimin annesini de babasını abisini de arıyorum tabiki dedim zaten doğum günlerde özel günlerde hediye bile alıyoruz

1 kadının 1 erkekten kendisiyle aynı incelikte organizasyon beklemesi mutsuzluğa davetiye çıkarmaktır. kadınlar olarak erkeklerden bizim kadar ince düşünmelerini beklemediğimizde hepimiz mutlu olucaz..

sevgilim anne-baba-ablaları-benim doğumgünüm hatta kendi doğumgününü hatırlamaz. ailesi de onu dürter, annemizin doğumgünü hadi akşam eve gel diye.

ilk sene bozulmuştum benimkini unutmasına. ikinci sene sabah aradım bugün doğumgünüm yaratıcı fikirlerini bekliyorum diye, esprili şekilde. gerçekten sevimli, minik bi organizasyon yaptı. ben de çok mutlu oldum.

kusura bakmayın, bu kadar takarak hayatı zehir ettikçe önümüzdeki yıllarda hiç hatırlamamasının kapısını açmışsınız.

gercekten bana cok tuhaf geldiniz.. beni yanlis anamayin ama Esiniz size cicek yollamis, ve yemege cikmis sizin yaptiginiz cok cocukca bence. Ne var yani dogum gününüzse? Siz önem veriyorsunuz diye bunu herkesin yapmasi gerekmiyor. Bence bu durumda siz suclusunuz, cok abartmissiniz.

Kayinvalidenize gelince, dogum gününde hakli olabilirsiniz ama deprem konusunda sizin onlari aramaniz gerekiyor bence. Yaslilardir onlar da sizden ilgi bekliyorlardir.

Siz bana biraz bencil geldiniz.. bu benim düsüncem

Doğru diye bişi yok. Kime göre doğru ? Size doğru gelen şey herkese doğru gelecek diye düşünüp yorum yapıyorsanız bencil olan sizsiniz.
söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız?
buraya konu açıp yorum istiyorsunuz, demek ki siz de davranışınız doğru mu değil mi emin değilsiniz.
ama yorum yapınca laf ediyorsunuz.

gercekten bana cok tuhaf geldiniz.. beni yanlis anamayin ama Esiniz size cicek yollamis, ve yemege cikmis sizin yaptiginiz cok cocukca bence. Ne var yani dogum gününüzse? Siz önem veriyorsunuz diye bunu herkesin yapmasi gerekmiyor. Bence bu durumda siz suclusunuz, cok abartmissiniz.

Kayinvalidenize gelince, dogum gününde hakli olabilirsiniz ama deprem konusunda sizin onlari aramaniz gerekiyor bence. Yaslilardir onlar da sizden ilgi bekliyorlardir.

Siz bana biraz bencil geldiniz.. bu benim düsüncem
Yahu deprem bölgesinde yaşayan benim depremi hisseden benim onlar ayrı şehirdeler alakasız bi şehirdeler ben niye onları arayayım

söylediğiniz şeyin ne kadar saçma olduğunun farkında mısınız?
buraya konu açıp yorum istiyorsunuz, demek ki siz de davranışınız doğru mu değil mi emin değilsiniz.
ama yorum yapınca laf ediyorsunuz.
Sizin yazdığınız her kelime de bana saçma geliyor o yüzden engelliyorum sizi

Sizin yazdığınız her kelime de bana saçma geliyor o yüzden engelliyorum sizi
ay engelleyin. ben bayılıyorum size bencil demeye sanki. bencilsiniz kabul edin. engelleyin veya engellemeyin bu değişmeyecek. ısrarlarınız ile hayatınızdaki kişiye eziyet ediyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back