Ben kötü biri miyim ?

Yuh be insan zile basar uygun olmazsın ev halin olursun terbiyesizlik.

Kocasi diyor ki “yegenim tabiki gelecek amcasinin evi” yani kendi evleri
Ooooo zor yahu...İşin sonu ayrılmaya da gitse umrumda değil kıvamına geldiyseniz yapacak çok şey var. Bir ortak hesap işini bitirin, tüm aile evde otururken ben niye çalışıyorum deyin, anahtarı değiştirin, yegenle açıkça konuşun, hizmet etmeyin vs vs.

En büyük sorun tabiki de eşinizde. Konuşun düzelmezse gidin kendi hayatınızı kurun çevrenizdeki aileniz dahil kimseden fayda olmamış olamayacak gibi de. İnşallah doğru kararlar verirsiniz

Esinizde sikinti var. Ne alaka esin hayir kurumu mu hepsine bakacak. Esin evli kendi karisina bakacak gelecek yatirimlariniz insallah yapmissindir yapmamissaniz yapin ordan kisitlanir kendiliginden belki . Kardesi size mi sordu cocuk yaparken maddi durumlari iyi degilse degildir maddiyata göre yasayacak kimse kusara bakmasin ama esini mazallah yiyorlar araya mesafenizi koyun. Gerekirse delirmis numarasi yap dinlenmek istedigini söylersin yani baska care yok gibi iyiden laf anlayan insanlari pek benzemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…