Ben kötü biri miyim ?

kocan yüz verirse gitmezler tabi oh hizmet eden getiren yıkayan pişiren biri var onun tuzu kuru. Bende sevmem bıkarım hemen zaten iş yogun birde üstüne kimseye hizmet edemem eşinde bitiyor iş

Kesinlikle haklısınız. Orası sizin yuvanız sizin özel ve kişisel alanınız, akrabalık mecburiyletlerine, akraba terörüne katlanmak zorunda değilsiniz.

Bende sizin gibiyim ama Annem de 1 yıldır bende kalıyor ve o var diye yıllardır görmediğim insanlar gelmeye başlamıştı, bir kaç kez güzelce ağırladık ama baktık suyunu çıkarıyorlar anında tepkimi koydum aradıkları zaman "Sumakla bir konuşayım, planı misafiri yoksa haber veririm" diye cevapla telefonları dedim. Öyle kestik ayaklarını. Eşinizin tavrı önemli burada. Aynı haneyi paylaşıp hane halkından birine saygısızlık etmek asla kabul edilemez, edilmemeli.

Yazınızı okurken içim ezildi.. resmen hissettim bu iç sıkışıklığınızı.

Siz değil eşiniz kötü demek de istemem, isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara demişler, sizi de zora sokmuyorsa veriyor demek. Ama bunun yerine bi krediye girilse bi mal mülk edinilse belki insanlar da talep etmez borçları var vs diye, ya da eşiniz akıllanır ne bileyim.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama siz kendi doğrunuzu bulmuş onun peşinden koşmuşsunuz ailenizin sizinle konuşmamasını bile göze almışsınız. Bu yapıda bir insansanız bunlara gelemezsiniz, çok haklısınız zaten gelmeyin de.
Bir de bu süreçte eşinizi destekçi miydi size? Yani sırf bu aileye karşı kendini kullandırma durumu değil de, diğer açılardan ilişkiniz nasıl, değerli misiniz onun gözünde? Bunları iyice ölçüp tartmak gerekir diye düşünüyorum.

Eşim için bunlar o kadar normal kiiii
Benim hissettiklerim yüzünden uzunca süre ben kendimi kötü hissettim . Hatayı hep kendimde aradım benim ailevi yönlerim eksik diye düşündüm hep. Ama hayır eşim ve ailesinin yaşam kültürü şok geri maalesef
Eşim senelerde evli ablasında kalmış vs hep böyle büyümüşler birbirlerinde kalarak .
Dünden beri surat asıyorum yeğeni az önce halasına gitmiş 1 geceliğine giderken bana iyi akşamlar dedi ve cevap vermedim
Hemen eşim gelip neden cevap vermediğimi sormaya başladı ve tepkisi gidip yatmak oldu
bu adamla nasıl konuşabilirim bilmiyorum
Anlaşılmayacağım için hep sustum sanırım

Eşim aldığım kararımda yanımda değildi ama umursamamıştım
ikili ilişkimizde hiç sorunumuz yok gayet iyi anlaşırız ama konu aile olunca biz yokuz maalesef

Karşınıza alıp konuşma zamanı gelmiş de geçiyor

Kendi evime zile basarak gireceksem ne yapayım öyle evi

Siz kötü biri değilsiniz eşiniz çok duyarsız size karşı.İkinizinde çalışıp çabaladığı paralar ile el aleme para yediriyor.Siz 1 hafta eşinizin yeğeninin gelip sizde kalmasını çekmişsiniz en azından.Bunu kolay kolay kabul etmez kimse.Ben kendim yatılı misafir pek sevmem dediğiniz gibi hizmetleri bitmiyor.Şöyle bir yol deneyebilirsiniz para konusunda maaşınızı kendinize saklayın eve harcamayın ben kendim birikim yapıcam deyip evin harcamalarına katılmayın.Evin tüm masrafı eşinizin sırtına binince dağıtacağı parada olmayacak böylelikle.Köyden misafirlerin gelip siz evde olmadan evinizi otel niyetine kullanmalarıda kabul edilebilir değil.Bu konudada eşinize tavrınızı net bir şekilde ortaya koyun.Sizin bu tarz konuları eşinizle çözmeniz lazım.Onun düzelmesi lazım bu problemlerin olmaması için

Kızlar konuştum
Seni gelmek için ararsa bir dahaki sefer bana sorman gerektiğini söyle ve olumsuz dön dedim
Hediye alacağı yeğeni konusunu da açtım istemediğimi ve gerekçelerini söyledim
Önce onaylamadı ama konuştuğumuzda anladı ve hak verdi
Tabi zaman ne gösterir bilmiyorum açıkçası artık tahammül etmeyeceğimi biliyorum
İlk yaklaşımı senin bu yaptığın yüzünden kimsemiz kalmayacak vs boş konuştu bende dip dibe yaşamayacaksın bu kimsesizlik değil dedim

Kötü biri değilsiniz. Kötü olanlar belli eşiniz sömürülmeye alışmış .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…