valla zor bir durum..
babana vermesen baban kırılıri sende böyle zor duruma düşüyorsun..
ne desem..
bence babana söyle sana daha fazla para versin
bana verdiğin yetmiyor baba de
ihtiyaçlarım var benimde falan de güzelce anlat
Maasini aldigin gibi avmye git. Bir ay tencere takimi al. Pesin ver hepsini. Taksit yapma. Diger ay yemek takimi al mesela. Yoksa ceyizsiz kalirsin. Bilemedim. Sonucta babanin isi var sende 30una gelmissin. Iki gomlek alip disarda bi kahve icmeyeceksen de calisma yani.
bak sana bi arkadaş nasihatı:Söyledim. Kış geldi 1 tane kazagim var. Oda üniversite aldigim. Forma gibi iş yerinde hep aynı kıyafeti giyiyorum. En azından bu ay bir kaç parça bişey alırım dedim ama bana kalan para ile de arkadaşımdan borç almıştım onu vericem yine kalmıyor. Söyledim giyecek biseyim yok. Nisanim olacak sacim çok kötü durumda boyatmam lazım diye gelecek ay yaparsın dedi. Gelecek ay da masraflarim olacak hangi birisine vericem diyorum anlamıyor. Dünden beri Ağlıyorum bişey de diyemiyorum kirilmasindan korkuyorum
Maaşınızı aldığınızda kuaföre gidin saçınızı yaptırın, kazağınızı alın, öyle gidin eve.
bazı babalar da oluyor bu evlenmeden kızın parasını yeme hırsı.çünkü evlenince kocası yiyecek diye garip bir düşünce var.
konu sahibinin babasında bu hırsı gördüm.
güzelce konuşsanız anlamaz mı?evlenince ne olacak peki?siz para vermeyince,aranız bozulur mu?
benim gelinimin babası,4 yıl önce ev almış.gelinim,babasının kredisini ödüyor her ay.evlendi,adam kabul etmedi,ben sana güvenerek o evi aldım dedi.hala ödüyor yani.sanırım bir senesi kaldı.var böyle babalar.evlenince de istemesin de.