Ben hayırsız evlat mıyım???

Ne kadar garip bir aile o öyle.

Bence sen hayırsız bir evlat değilsin, şimdiye kadar elinden geleni yapmışsın.

Bence artık biraz uzak dur ki evliliğini etkilemesinler.

Ne kadar garip bir aile o öyle.

Bence sen hayırsız bir evlat değilsin, şimdiye kadar elinden geleni yapmışsın.

Bence artık biraz uzak dur ki evliliğini etkilemesinler.

elimden gelenin daha fazlasini yaptim.uc bes kurusum olsa babamla paylasirdim ama sogudum yedigim her lokmayi yuzume vurdu sirtimi donup sofraya otururdum gozumun icine bakar bir ekmeyi yedin az ye derdi ne zaman para kazandim sustu.insanlar icinde rencide etti beni hic ugruna yaptigim tek sey kapiya gec bakma tum apartmanda kasik dusmani diye bagirirdi.bana biyik altindan gulen yasitlarima Allah onlara da versin derdim cok utanirdim.babamdan nefret ediyorum

Son düzenleme:

abimin bu kadar ustun olmasinin sebebi erkek olmasi evet...

yağmurlu havada su verme.. ay çok sinirlendim okurken eşinden Allah razı olsun bebeğinle eşinle yuvana sahip çık aile ol arkana bakma asla Allah yardımcın olsun

yağmurlu havada su verme.. ay çok sinirlendim okurken eşinden Allah razı olsun bebeğinle eşinle yuvana sahip çık aile ol arkana bakma asla Allah yardımcın olsun

Sag ol.Eksik olmayin

abim 3 aydır çalışmıyor diye bizimkiler onaylamıyor kaldıki 30 yaşında tecrübesiz ve bir eli yağda öteki balda.

hayırsız olan kesinlikle sen değil ailen.

erkek evlat diye bu kadarına nasıl tepeye çıkarılır akıl alır gibi değil

evlatlarını iyi yetiştiren ana babaya cennet vaat edilmiş

kaldıki senin baban utanmadan 80 bin istemiş, cesarete bak

bırak böylesini arama sana zarar valla

Canım ben kendi babamla sırf anneme karşı bi hatası olduğu için konusmuyorumm 3 yıldır, o ki bigün kırmadı beni ve hiçbir şey esirgemedi benden. Senin hakkındır bu insanlarla konusmamak.. Kim bilir o düğün zamanı falan nasıl ezildin, eşine karşı nasıl utandın.. Ben olsam görüşmezdim. Allah kız kardeşini de bi an önce kurtarsın o evden inşallah. Bebeğini de Allah bağışlasın. Sakın kendini kötü hissetme lütfen.

Son düzenleme:

inanki şoktayım bunlar nasıl bir aile hadi bekarken yapmış yapacağını evlendin bari şimdi bırak hiç düşünmüyormu senin yuvanı ya bu olaylar olurken annen bişey demiyormu yani bunlara tepki gösteren yokmu senden başka ama sana tavsiyem babana ailene küfür hakaret etme sonuçta baba dır sende öyle davranırsan onlardan ne farkın kalacakki hakkını savun ama kendini ifade ederek küfür olmaz şükür eşin iyi bi insan ya oda kötü olsaydı hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inş.bizlere çok iş düşüyo çocuklarımızı çok güzel yetiştirmeliyiz ki böyle olaylar yaşanmasın...

Annemin onlardan hiç bir farkı yok...bu kadını kaçırdı abim nişan günüm kızda sizin nişanınız var sonra kaçıyım dememiş çıktı geldi yalan söyledim falanca akrabamızın kızı diye...gece kızı odasına aldı nasıl saklasam diye göbeğim çatladı inan ki..kadının birde oğlu var 17 yaşında utanma sıfır girip odaya fingirdiyorlar evde misafirler...Allah bana yardım etti vesselam şimdi düşününce bu geliyor aklıma sadece...

biliyormusun hamileyim ve bu konuları açınca ben çok kınıyorum abimi çoluğum çocuğum benzemesin Allahım diye dua ediyorum içimden ..bir yerden de anlatıp rahatlamak istiyorum Cenabı Allahım cümlemizi hayırlı ebeveyn yapsın cümlemize hayırlı sağlıklı evlat bağışlasın...

Son düzenleme:

kızkardeşim 17 yaşında evlendi 3 senelik evli cnm o benden önce kaçtı :))))

hala görüşmene şaşırdım asıl..
yok yok ailenden uzak durman sağlığın için en iyisi..

Ah ya kıyamam.. Çok üzüldüm. Onun evliliği iyi mi bari?
pek sayılmaz..çok sorumsuz davranıyor..enişte şikayetçi..birde çok ortalığı karıştırır..eşi iyi ama bence iyi..birde o kendini ezdirmez gülüp geçiyor bu durum bir bana koyuyor yaaaa..

Son düzenleme:
pek sayılmaz..çok sorumsuz davranıyor..enişte şikayetçi..birde çok ortalığı karıştırır..eşi iyi ama bence iyi..birde o kendini ezdirmez gülüp geçiyor bu durum bir bana koyuyor yaaaa..

Sen de öyle ol, yıpratma kendini.. Açıkcası mutlu oldum evlilikleriniz için.. Bu anne baba sizin için ne yapmış ki? Siz de onlar için birşey yapmayın..

offf yaaa.dun gece saat 4 e kadar uyuyamadim.cok caresiz hissettim.ya soyle yaparlarsa ya boyle yaparlarsa diye icim icimi yedi.aksam annemi aradim icime atmiycam ver babamla konusucam ben uzuldum oda uzulsun dedim.aslinda uzmek degilde her para istediginde acip telefonu kizip bagirsam hem icime atmam desarj olurum hem babam benden umudunu keser birdaha para pul mevzu olmaz bundan bana bir fayda gelmez der diye dusundum.telefonda tartistik kufur etti bana bende Allah b.. versin.pislik filan dedim.vicdan azabi cekiyorum.su an amacim uzmekten ziyade benden uzak dur demekti telefonda bagirdi kufur etti bende ona boyle dedim.vicdanim rahat degil.bu arada abimi evlendirecekmis kiz ariyorlarmis annem kiziyor nasil dugun dernek olacak diye.elin kizina yazik yaa.Allaha buyuk varmasin Allahin gucune gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…