Merhaba...daha önce bahsetmiştim ailemle ilgili sorunlarım var.
abim 30 yaşında ve hiç çalışma hayatı olmadı her türlü ihtiyacını babam karşılıyor..son 2 senedir alkolik şimdi içmiyor diyorlar ben evlendim 1 yıl oldu evden ayrılalı ondan haberim yok gerçekten bıraktı mı.
ben bekarken abim eve kız da getirdi karı da babam hiç hayır diyemez abime neymiş ihtiyaçları varmış bekar adammış bizim ev şeymi??? üstelik birde bekar kızkardeşim vardı ben vardım.ben o zaman öyle bir ortamda olduğum için bana tuhaf gelmiyordu şimdi anlıyorum çok tuhafmış.
ben 25 yaşında evlendim adım hep kaşık düşmanıydı.babam yediğimi içtiğimi başıma kakardı çalışamazdım da çalıştığım parayı abime içki alıyorlardı abime mont internet parası bana da 50 tl veriyordu babam 100 tl isteyince yeter bu ... ye diyordu benim parama...annem babam çok kötü kavga ederlerdi ondan evlenemedim korktum zaten isteyende yoktu dışarıdan bakılınca anlaşılıyormuş ney olduğu belirsiz abi sorumsuz küfürbaz bir baba kimi zaman polis karakol...
ben bir adam tanıdım sevdik birbirimizi nişanımız olacak ilk flörtüm bu bana Allahın lutfuydu normal bir aile, uzaktan geliyorlardı abim o gün dul bir kadını kaçıracağını söyledi ben babama yalvardım ama tınlar mı babam beni.
abim ya kız gelir ya içer rezil ederim dedi tehdit etti beni.o kıza iyi davranacakmışım.yoksa eşimin ailesini kovarmış.nişan günüm geldi kızda geldi ben mutlu görünmeye çalıştım ama neler çektim Allah biliyor.
Evledim babam elini cebine sokmadı birde bize ait olan masrafları eşime ödetti 300 tl yi de cebine atmış eşimin akrabası da bunu yüzüne vurunca eşimin cebine geri koydu bu parayı hayret ettim yahu 300 tl ne kazandırır sana? rezil ettiğine değdi mi? birde 5 milyar başlık isteyecekti o parayla abime düğün yapacakmış bu abim neyle nasıl evlenirmiş ortada kalmış bunu diyor öyle bir hakladım ki gık edemedi hakaret üstüne hakaret ettim babama lanet olsun sana ne biçim kardeşsin sen abine sahip çıkmıyorsun aliye 5 milyar vermezsen yüzümü göremezsin de dedi ağzıma geleni saydım istemiyorum dedi isteyemedi...
annem onlardan farksızdı babam anneanneme başlık parası vermiş e adetmiş başlık parası verilince daha kıymetim artarmış ben şahidim babam verdiği parayı hep annemin başına kaktı annemin cebine para girsin de umrunda değil benim konumum başa kakılmak vs...
nişanlıyken eşim para gönderirdi babam takip edermiş beni cüzdanımı karıştırmış var mı para yok mu diye.kendim gördüm bi bağırdım tırstı gitti aslında yapmak istemiyorum ama yüz verirsem az sonra okuyunca anlıycaksınız...
evlendim eşimin memleketine giderken annem harçlığını evde bırakmış nasıl olsa damat var diye affedersiniz bezini bile utanmadan eşimden istetti parası vardı bana takılan üç beş kuruşu saklarken gördüm..sigarayı da eşime aldırttı ama burnundan getirdim hep yüzüne vurdum...kız kardeşimi hiç açmayım...
düğün oldu bitti içim içimi yiye yiye neyse sonra babam 1 milyarlık bilezik takmıştı bana onuda ben ağlaya ağlaya aldırttım eşim sen ağlama ben alırım bilezik babam takar dedi teklif ettim babam ailesine söylemezse kabul ederim dedi sonra bir şekilde alındı bilezik babam aldı ...
evlendik her telefon açışımda çok sıkıştık şöyle böyle çok borç var ben bilmez miyim para isteyecek yer yapıyor...
eşime çıtlattım dikkatli ol diye yeni evliydik açılamadım pek anlatamadım nede olsa yeniyiz
en son 2 milyar para istedi babam abime mobilya alınmış vermedim hakaret ettim bağırdım çağırdım anneme telefon ettim babama küfür ettim bunları de ona dedim yüzüne diyemedim maksadım üzmek kırmak değil geri püskürtmekti Allah da biliyor çalıştığım halde sofra düşmanı kaşık düşmanıydım üstelik elini cebine atmadı evlenirken rezillik paçadan aktı
aradan zaman geçti yine aramaya konuşmaya başladılar bende aradım konuştum
ailemi bilmem kaç ay sonra ziyarete gittim gitmek istemeye istemeye bileziklerimi evde bıraktım içeri girdim montumu çıkarmadan babam altınlarını ben almayım diye mi getirmedim dedi kem küm dedim..
abim her gün dövdü karısını dul diye eee biliyordu öyle olduğunu kaç kez elinden aldım sabaha kadar bekledik başında sarhoştu kesicem diye tutturuyordu kadının 16 yaşında koca oğlu vardı onuda saklıyorduk görünce onuda jiletle kesicem diyordu...
babam 100 tl borç aldı benden çocuğun okul parasıymış geri vermedi..bende bi kaç bişey aldım harçlığım kalmadı herkese hediye aldım almam lazımdı eşimin ailesine kendime ufak tefek aldım aldıklarımı da babam annem aldı diye gösterdim eşime birazda para artırdım ki eşim aileme verdiğimi sanmasın belki düşünmezdi ama kompleks lendim
eşim biletimi online alıyordu param bitti baktım eve içki geliyor abimin eşine eşyalar elbise hırka ayakkabı geliyor ulan olan hep bana oluyor istedim paramı vermedi tabi bağırınca verdi gözümün önünde 2 telefon geldi dokunmatik abim vurmuş kırmış duvara yenisi alındı hem eşine hem abime...
ne ise böyleyken böyle...
eve geldim 1 ay dolmadan yendiden para istedi babam bağırdım o bana bağırdı küfür etti Allah belanı versin cimri pislik kimseye lira faydan yok ben senden değil aliden (eşim) istiyorum parayı...sana taktığım bileziği gönder ..... küfürler... bu kez eşime telefon etmiş haberim yok oda kırmadı verdi...
eşime dedim o paranın üstüne bir bardak su iç dahada verme diye
anlattım böyleyken böyle
ben eşimi hiç kırmadım oda beni kırmaz sağ olsun
arada sen öyle bir aileden nasıl çıktın der ..
aradım ailemi abimle barıştım normal konuştum kırmamak için fakat bir daha para mevzu olmasın diye biz ev alıcaz dedim o kadar paranız var mı dedi babam bende yok eşimin abileri ablaları para yardımı yapıcaklar biz onlara taksit taksit ödücez dedim..
geçen babam telefon etmiş bana 80 milyar lazım
bizim o kadar paramız yok
ali abilerinden istesin benim evi satın alsın ben ona bir günnnnnnnnnnnnnnn veririm bir gün
sanki milyarderiz biz 80 milyar nerde bizde zaten yalan söyledim eşim abilerin den alcak diye..eşim çok bozuldu eliyle yok yok yaptı he suphanallah dedi
kaldı ki babama para girer asla da çıkmaz
bu 80 milyar konusundan önce babam ali neden telefonda benle konuşmuyor dedi yooo öyle bişey dedim bide eşime kızdık aşkım ben senin ailenle konuşuyorum dimi diye meğerse eşim ailemden uzak duruyormuş yeni far kettim
annem hastalandı onlarda konuşmadı
keşke zorlamasaydım konuş diye böylesi daha iyi olurdu
bu arada abime yeni oyuncaklar gelmiş 1 laptop 1 dokunmatik bilemem ne marka koca telefon 1 de 3 milyarlık fotoğraf marinası abim evden çıkmaz üstelik..bide gösteriyor bana netten...birde eşiyle barışmış bilezik alıcam diye o da ayrı bir alem kaçtı canını kurtardı demek ki nasıl oluyorsa barışmışlar..
haksızmıyım abartısız anlattım bunların hepsi oldu bende bağırıp çağırmama rağmen alt edemedim dönüp dolaşıp geri geliyorlar ondan bağımı tümden koparıcam zaten babamdan bana zerre hayır gelmez..
amcamın kızları 30 yaşında adam bir gün kırmış değil ben ne hakaretler duydum buraya yazamıyorum neler neler... önüme haplarla dolu poşeti fırlattı babam intihar et diye çekti gitti o psikolojiyle birşey yapabilirdim kendime..babam beni sömürür üstüme basıp geçerde...ben böyle düşünüyorum açıkçası...
şimdi 2 gündür aramıyorum sormuyorum babamı
arayıp sormuycam da
ben hamileyim ve bir bebeğim olucak
ben hayırısız evlatmıyım????