Ben hayırsız evlat mıyım???

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
Merhaba...daha önce bahsetmiştim ailemle ilgili sorunlarım var.
abim 30 yaşında ve hiç çalışma hayatı olmadı her türlü ihtiyacını babam karşılıyor..son 2 senedir alkolik şimdi içmiyor diyorlar ben evlendim 1 yıl oldu evden ayrılalı ondan haberim yok gerçekten bıraktı mı.
ben bekarken abim eve kız da getirdi karı da babam hiç hayır diyemez abime neymiş ihtiyaçları varmış bekar adammış bizim ev şeymi??? üstelik birde bekar kızkardeşim vardı ben vardım.ben o zaman öyle bir ortamda olduğum için bana tuhaf gelmiyordu şimdi anlıyorum çok tuhafmış.
ben 25 yaşında evlendim adım hep kaşık düşmanıydı.babam yediğimi içtiğimi başıma kakardı çalışamazdım da çalıştığım parayı abime içki alıyorlardı abime mont internet parası bana da 50 tl veriyordu babam 100 tl isteyince yeter bu ... ye diyordu benim parama...annem babam çok kötü kavga ederlerdi ondan evlenemedim korktum zaten isteyende yoktu dışarıdan bakılınca anlaşılıyormuş ney olduğu belirsiz abi sorumsuz küfürbaz bir baba kimi zaman polis karakol...
ben bir adam tanıdım sevdik birbirimizi nişanımız olacak ilk flörtüm bu bana Allahın lutfuydu normal bir aile, uzaktan geliyorlardı abim o gün dul bir kadını kaçıracağını söyledi ben babama yalvardım ama tınlar mı babam beni.
abim ya kız gelir ya içer rezil ederim dedi tehdit etti beni.o kıza iyi davranacakmışım.yoksa eşimin ailesini kovarmış.nişan günüm geldi kızda geldi ben mutlu görünmeye çalıştım ama neler çektim Allah biliyor.
Evledim babam elini cebine sokmadı birde bize ait olan masrafları eşime ödetti 300 tl yi de cebine atmış eşimin akrabası da bunu yüzüne vurunca eşimin cebine geri koydu bu parayı hayret ettim yahu 300 tl ne kazandırır sana? rezil ettiğine değdi mi? birde 5 milyar başlık isteyecekti o parayla abime düğün yapacakmış bu abim neyle nasıl evlenirmiş ortada kalmış bunu diyor öyle bir hakladım ki gık edemedi hakaret üstüne hakaret ettim babama lanet olsun sana ne biçim kardeşsin sen abine sahip çıkmıyorsun aliye 5 milyar vermezsen yüzümü göremezsin de dedi ağzıma geleni saydım istemiyorum dedi isteyemedi...
annem onlardan farksızdı babam anneanneme başlık parası vermiş e adetmiş başlık parası verilince daha kıymetim artarmış ben şahidim babam verdiği parayı hep annemin başına kaktı annemin cebine para girsin de umrunda değil benim konumum başa kakılmak vs...
nişanlıyken eşim para gönderirdi babam takip edermiş beni cüzdanımı karıştırmış var mı para yok mu diye.kendim gördüm bi bağırdım tırstı gitti aslında yapmak istemiyorum ama yüz verirsem az sonra okuyunca anlıycaksınız...
evlendim eşimin memleketine giderken annem harçlığını evde bırakmış nasıl olsa damat var diye affedersiniz bezini bile utanmadan eşimden istetti parası vardı bana takılan üç beş kuruşu saklarken gördüm..sigarayı da eşime aldırttı ama burnundan getirdim hep yüzüne vurdum...kız kardeşimi hiç açmayım...
düğün oldu bitti içim içimi yiye yiye neyse sonra babam 1 milyarlık bilezik takmıştı bana onuda ben ağlaya ağlaya aldırttım eşim sen ağlama ben alırım bilezik babam takar dedi teklif ettim babam ailesine söylemezse kabul ederim dedi sonra bir şekilde alındı bilezik babam aldı ...
evlendik her telefon açışımda çok sıkıştık şöyle böyle çok borç var ben bilmez miyim para isteyecek yer yapıyor...
eşime çıtlattım dikkatli ol diye yeni evliydik açılamadım pek anlatamadım nede olsa yeniyiz
en son 2 milyar para istedi babam abime mobilya alınmış vermedim hakaret ettim bağırdım çağırdım anneme telefon ettim babama küfür ettim bunları de ona dedim yüzüne diyemedim maksadım üzmek kırmak değil geri püskürtmekti Allah da biliyor çalıştığım halde sofra düşmanı kaşık düşmanıydım üstelik elini cebine atmadı evlenirken rezillik paçadan aktı
aradan zaman geçti yine aramaya konuşmaya başladılar bende aradım konuştum
ailemi bilmem kaç ay sonra ziyarete gittim gitmek istemeye istemeye bileziklerimi evde bıraktım içeri girdim montumu çıkarmadan babam altınlarını ben almayım diye mi getirmedim dedi kem küm dedim..
abim her gün dövdü karısını dul diye eee biliyordu öyle olduğunu kaç kez elinden aldım sabaha kadar bekledik başında sarhoştu kesicem diye tutturuyordu kadının 16 yaşında koca oğlu vardı onuda saklıyorduk görünce onuda jiletle kesicem diyordu...
babam 100 tl borç aldı benden çocuğun okul parasıymış geri vermedi..bende bi kaç bişey aldım harçlığım kalmadı herkese hediye aldım almam lazımdı eşimin ailesine kendime ufak tefek aldım aldıklarımı da babam annem aldı diye gösterdim eşime birazda para artırdım ki eşim aileme verdiğimi sanmasın belki düşünmezdi ama kompleks lendim eşim biletimi online alıyordu param bitti baktım eve içki geliyor abimin eşine eşyalar elbise hırka ayakkabı geliyor ulan olan hep bana oluyor istedim paramı vermedi tabi bağırınca verdi gözümün önünde 2 telefon geldi dokunmatik abim vurmuş kırmış duvara yenisi alındı hem eşine hem abime...
ne ise böyleyken böyle...
eve geldim 1 ay dolmadan yendiden para istedi babam bağırdım o bana bağırdı küfür etti Allah belanı versin cimri pislik kimseye lira faydan yok ben senden değil aliden (eşim) istiyorum parayı...sana taktığım bileziği gönder ..... küfürler... bu kez eşime telefon etmiş haberim yok oda kırmadı verdi...
eşime dedim o paranın üstüne bir bardak su iç dahada verme diye
anlattım böyleyken böyle
ben eşimi hiç kırmadım oda beni kırmaz sağ olsun arada sen öyle bir aileden nasıl çıktın der ..
aradım ailemi abimle barıştım normal konuştum kırmamak için fakat bir daha para mevzu olmasın diye biz ev alıcaz dedim o kadar paranız var mı dedi babam bende yok eşimin abileri ablaları para yardımı yapıcaklar biz onlara taksit taksit ödücez dedim..
geçen babam telefon etmiş bana 80 milyar lazım
bizim o kadar paramız yok
ali abilerinden istesin benim evi satın alsın ben ona bir günnnnnnnnnnnnnnn veririm bir gün
sanki milyarderiz biz 80 milyar nerde bizde zaten yalan söyledim eşim abilerin den alcak diye..eşim çok bozuldu eliyle yok yok yaptı he suphanallah dedi
kaldı ki babama para girer asla da çıkmaz
bu 80 milyar konusundan önce babam ali neden telefonda benle konuşmuyor dedi yooo öyle bişey dedim bide eşime kızdık aşkım ben senin ailenle konuşuyorum dimi diye meğerse eşim ailemden uzak duruyormuş yeni far kettim annem hastalandı onlarda konuşmadı keşke zorlamasaydım konuş diye böylesi daha iyi olurdu
bu arada abime yeni oyuncaklar gelmiş 1 laptop 1 dokunmatik bilemem ne marka koca telefon 1 de 3 milyarlık fotoğraf marinası abim evden çıkmaz üstelik..bide gösteriyor bana netten...birde eşiyle barışmış bilezik alıcam diye o da ayrı bir alem kaçtı canını kurtardı demek ki nasıl oluyorsa barışmışlar..

haksızmıyım abartısız anlattım bunların hepsi oldu bende bağırıp çağırmama rağmen alt edemedim dönüp dolaşıp geri geliyorlar ondan bağımı tümden koparıcam zaten babamdan bana zerre hayır gelmez..
amcamın kızları 30 yaşında adam bir gün kırmış değil ben ne hakaretler duydum buraya yazamıyorum neler neler... önüme haplarla dolu poşeti fırlattı babam intihar et diye çekti gitti o psikolojiyle birşey yapabilirdim kendime..babam beni sömürür üstüme basıp geçerde...ben böyle düşünüyorum açıkçası...

şimdi 2 gündür aramıyorum sormuyorum babamı
arayıp sormuycam da
ben hamileyim ve bir bebeğim olucak
ben hayırısız evlatmıyım????

babanın alkolik olduğunu okuduktan sonra normal gelişmeler beklemiyordum zaten ama bu kadar da beklemiyordum...bunlar senin biyolojik ailen atsan atamazsın, satsan satamazsın. ama aklın yolu bir doğru bir yaşam tarzları yok. eşin de anlamış.
ben olsam kendi evimi kurmuşum, düzenim var fazla yaklaşmazdım.

sen niye hayırsız olasın ki ben olsam bütün bağımı keserim onlardan mecbur kalmadıkça da görüşmem nası bi aile bunlar ya hiç vicdan yapma yuvanın iyliği için uzak dur onlardan mutluluğunu bozmalarına izin verme çünkü böyle giderse bozulur.

abim alkolik babam değil...
abimin her istediğini yerine getiren babam

aynen öyle düşünüyorum bende...bunlardan zarar gelir bana başka hiç bişey gelmez

senin adina uzuldum mecbur olmadikca gorusme hatta uzak dur yani ne bicim is arkadas ya eşine sarıl

ben olsam birdaha görüşmem babaysa baba anneyse anne bana sürekli zarar veren benim hiç birşeyim olamaz ben ne olursa olsun annendir babandır laflarını kabul etmiyorum. ne kıymetli oğlu varmış arkadaş hayatta görüşmezdim kafam rahat olurdu kendinize dert arıyorsunuz galiba 80 milyarda istemek nedir eşinide sakın zorlama araması için sen bile görüşmek istemiyorsun

O kadar zaman arayıp sordugun için hayırlı evlatsın bence. Ben senin yerinde olsam hiç onlarla muhattap olmam arada annemi evime cagrırdım o kadar gerisiyle konuşmaya gerek yok bnce

abim alkolik babam değil...
abimin her istediğini yerine getiren babam

O daha kötü, çocuğuna yardımcı olup, topluma kazandıracağı yerde, onun hayatını daha çok çıkmaza sokuyor…
Kendi adına sevinmelisin, o evden çıktığın için..

O kadar zaman arayıp sordugun için hayırlı evlatsın bence. Ben senin yerinde olsam hiç onlarla muhattap olmam arada annemi evime cagrırdım o kadar gerisiyle konuşmaya gerek yok bnce

annemde çok çıkarcı doğumuma gelecekmiş bakalım hayırlısı olsun

ben ilk 1 milyara da karşı çıktım hiç göndermemek taraftarıyım zaten biliyorum huylarını ...içime atmaktansa anlatmak istedim

annen mümkünse doğumunda da misafir gibi gelsin misafir gibi gitsin.
girdikleri yerde huzur bırakmayan fırtına gibiler ailen üzülme ama
mesafeli olmanda çok içine sokmamanda fayda var.
eşine çok mahçup olursun yoksa.
bir gün başına kakılabilir bunlar.

Son düzenleme:
bu ne böyle
Allah kurtarmış seni.. aman yanaşma..

üzücü bir tavsiye olacak ama ailenden uzak dur.
Kesinlikle para mevzularına da girmeyin.
Ölüm olur,hastalık olur koşarsın ama bu ne ya.
tahammül edilir gibi değil.
Sen kendini bildikten sonra onların hayırsız deyip dememesi
önemli değil.
Anlattığın kadarıyla hiçbiri dengeli bir karakterde değil.
Ne yapacaksın hayırlı evlat olmak için yokten yok yaratıp verecekmisin.
Kendi evliliğini,yuvanı mı dağıtacaksın.
ne yapabilirsin ki.
parayla mı hayırlı evlat olunuyor.
yapacağın tekşey gerçekten müşkül zamanlarında yardım elini uzatmak onun dışında uzak durmak.
80 milyar istemek te nedir yahu..
bu kk da okuduğum anne baba örnekleri beni çok şaşırtıyor ve üzüyor.
hamileymişsin bir de.doğacak bebeğine ve evine odaklan sen...

sen hayırsız evlat değilsin onlar hayırsız insanlar
Kendi ailende olsa senin kötülüğünü isteyen bu insanlardan uzak dur
Vicdan azabı da duymana gerek yok için rahat olsun

Doğuda takılan altınlarada göz dikmesinler dikkat et kaç aylık hamilesin cnm ? Allah analı babalı büyütmek nasip etsin

21 haftalık bebeğim Allah izin verirse kızım olacak... onlar herşeye göz dikerlere ben vermek istemiyorum..abim ben genç kızken sömürdü zaten birde evlenince mi sömürsün??onun yüzünden hep fakirlik çektik hep onun yüzünden babam bizi kurban etti bence ona

birde babam sen benim herşeyimsin bana güven gerisine karışma eşin üzerse bana söyle diyor ...şaka gibi..bende sizden bana kötülük gelmezse eşimden gelmez diyorum başlıyor tartışma biz sana ne yaptık diye demek ki kafi değil yaptıkları...
bu arada eşime de sonsuz güvenim yok daha doğrusu hiç kimseye güvenim yok insan ciğ süt emmiştir yalnız Allaha güvenirim ben

eşine olan güvensizliğin çocukluğunda yaşadıklarından kaynaklanıyor. çok seviyorum desen bile bir tarafın asla mutlu değildir senin. bu da maalesef çocukluktan yadigar sana..
sen ailenin huyunu biliyorsan neden hem kendini üzüyorsun hem de olayları geriyorsun. verecekleri cevap belliyse eğer neden bildiğin cevabı almak için zorluyorsun şansını?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…