• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben eşimi nasıl vazgecireyim ???

Valla keşke benimde çocuklarımı bırakıp 1 saat nefes alma imkanım olsa :(
Bağımlı oldum iyice onlara her heryere beraber gidiyoruz ve bu bende ciddi sorun daha doğrusu bağımlılık yarattı.

Bu acele ne ya bukadar genc yaşta yipratiyorsunuz kendinizi ben ilk 3 yil cocuk yapmadim 25 yasinda evlendim. Sizin yasinizda ben üniviersite bitsin iInbir meslegim.olsun derdin deydim.ki benim eşinde cocuk bakma konusunda bana cok yardimci oluyor. Hayatinizi biraz yaşayin bu ne acele
Bir çocukla hayat çok sekteye uğramıyor da (ilk 1.5 sene hariç ) 2. çocuk konusunda fikriniz katılıyorum. Çok zaman geçmesi lazım

Yaş araları ne kadar acaba :KK51:

bizimkilerin arası 3 sene. büyük 9 küçük 6 yaşında. aslında bizimki ideal oldu, hem çok fark yok hem de bir abi- kardeş ayrımı var. aslında kendini hazır hissetsen 3-4 yaş çok ideal çocuklar için :)

Valla keşke benimde çocuklarımı bırakıp 1 saat nefes alma imkanım olsa :KK43:
Bağımlı oldum iyice onlara her heryere beraber gidiyoruz ve bu bende ciddi sorun daha doğrusu bağımlılık yarattı.
Heeee bildim bildim. Düğün salonunuz vardı değil mi. Esin gece yarilarina kadar çalışmak zorundaydi

bizimkilerin arası 3 sene. büyük 9 küçük 6 yaşında. aslında bizimki ideal oldu, hem çok fark yok hem de bir abi- kardeş ayrımı var. aslında kendini hazır hissetsen 3-4 yaş çok ideal çocuklar için :)
Ama zorlanmadiniz mi? Yani şimdi hamile kalsam kızım hemen hemen 3 yaşındayken doğum yapmış olurum. Ama açıkçası yemiyor :KK17:

Bir çocukla hayat çok sekteye uğramıyor da (ilk 1.5 sene hariç ) 2. çocuk konusunda fikriniz katılıyorum. Çok zaman geçmesi lazım
5 yil bekledim ben ikinci cocukla ama bemim.yasimda sizden buyuk yinede ben 25 den kücük olanlari evlilik icin bile cok kucuk biluyorum herkesin kendi bilcegi sey konu sahibi daha cok genc.cocuguda cok ufak daha zamani var

Heeee bildim bildim. Düğün salonunuz vardı değil mi. Esin gece yarilarina kadar çalışmak zorundaydi
Nam saldım demi :D :D
Çok düğün Var çokkkk aha gene koca yok :( erken gelse eşim de yardım eder bana. Gece çocuk ağladığı zaman oda kalkardı. Hatta hiç ayrı oda da yatmadık biz çocuklar olunca beşik odamızda yanımızdaydı. Oda kalkardı ben mama yapana kadar kucağında gezdirirdi yada gazını çıkarırdı.
Ay özledim be canım kocam benim ;)

Ama zorlanmadiniz mi? Yani şimdi hamile kalsam kızım hemen hemen 3 yaşındayken doğum yapmış olurum. Ama açıkçası yemiyor :KK17:

şöyle diyeyim yanımda annem, kardeşim, eşim olduğu halde zorlandım. ilk 3 yıl biraz zorladı yalan söyleyemem.. ama şimdi iyi ki aralarında 3 sene var diyorum çünkü paylaşımları, ortak zevkleri, oyunları hep aynı.. biri dinozor seviyor, diğeri de dinozor seviyor.. biri madagascar'ı izlerken diğeri de ondan zevk alıyor. ama yaş aralıkları açıldığında zevkler, doğal olarak da ortak paylaşım azalabiliyor..

5 yil bekledim ben ikinci cocukla ama bemim.yasimda sizden buyuk yinede ben 25 den kücük olanlari evlilik icin bile cok kucuk biluyorum herkesin kendi bilcegi sey konu sahibi daha cok genc.cocuguda cok ufak daha zamani var
Haklısınız.... Buradaki yorumları eşime de okutacagim... o zaman tam ikna olur. Bu mesele de rafa kalkar :)

Nam saldım demi :KK70: :KK70:
Çok düğün Var çokkkk aha gene koca yok :KK43: erken gelse eşim de yardım eder bana. Gece çocuk ağladığı zaman oda kalkardı. Hatta hiç ayrı oda da yatmadık biz çocuklar olunca beşik odamızda yanımızdaydı. Oda kalkardı ben mama yapana kadar kucağında gezdirirdi yada gazını çıkarırdı.
Ay özledim be canım kocam benim :KK66:
Bir konu açmıştım. Arkadaşım çocuğunu bana bırakıp eşiyle markete diye gidip birkaç saat gelmiyor. Keşke bana açıklama yapsa da öyle gezse falan diye... orada soylemistiniz oradan hatırladım.. :)

Haklısınız.... Buradaki yorumları eşime de okutacagim... o zaman tam ikna olur. Bu mesele de rafa kalkar :)
Cok ufaksik haystini yasa inan bak 1 cocukla yine kolay oluyor 2 sinci gelince daha zor oluyor.zaten cok erken evlenmisin cok erken anne olmusun yeter yani 18 19.yasinda benim aklimin ucundan bile evlilik gecmiOrdu.biraz dinlenin ne bu acele. Eşiniz kac yaşinda?

şöyle diyeyim yanımda annem, kardeşim, eşim olduğu halde zorlandım. ilk 3 yıl biraz zorladı yalan söyleyemem.. ama şimdi iyi ki aralarında 3 sene var diyorum çünkü paylaşımları, ortak zevkleri, oyunları hep aynı.. biri dinozor seviyor, diğeri de dinozor seviyor.. biri madagascar'ı izlerken diğeri de ondan zevk alıyor. ama yaş aralıkları açıldığında zevkler, doğal olarak da ortak paylaşım azalabiliyor..
Benim kendi ailem başka şehir de kayinvalidemgil başka şehirde.. biz başka şehirde. Senede birkaç kez görüşüyoruz o kadar. Burada bir gorumcem var. Eşim ablasiyla gorusmedigi için gorumcem de evime gelmiyor. Ben ona gidiyorum. Yani o da yardım edemez. Yani misal siz 1 zorlandiysaniz ben 5 zorlanirim herhalde..

Geçen birine çocuklar ateşli ise eşimle nöbetleşe bakıyoruz dedim. Eşim gelene kadar ben,eşim gelince o bakıyor 4 saatte bir değişiyoruz söyledim de aaaa dedi yazık adama çalışıp geliyor birde çocuk bakıyor sen gündüz evdesin dinlenirsin dedi.
Onaneyse sanki onunla yaptım çocukları kocamla yaptım beraber bakıyoruz işte. Adamın şikayeti yok ona ne oluyorsa artık bilemedim

Cok ufaksik haystini yasa inan bak 1 cocukla yine kolay oluyor 2 sinci gelince daha zor oluyor.zaten cok erken evlenmisin cok erken anne olmusun yeter yani 18 19.yasinda benim aklimin ucundan bile evlilik gecmiOrdu.biraz dinlenin ne bu acele. Eşiniz kac yaşinda?
Eşim benden 7.5 yaş büyük. 28 ini bitirecek birkaç ay sonra

Geçen birine çocuklar ateşli ise eşimle nöbetleşe bakıyoruz dedim. Eşim gelene kadar ben,eşim gelince o bakıyor 4 saatte bir değişiyoruz söyledim de aaaa dedi yazık adama çalışıp geliyor birde çocuk bakıyor sen gündüz evdesin dinlenirsin dedi.
Onaneyse sanki onunla yaptım çocukları kocamla yaptım beraber bakıyoruz işte. Adamın şikayeti yok ona ne oluyorsa artık bilemedim
Kendi eşi bu gece de çocuklara ben bakayım dese elinin tersiyle itecek zaaarrr.. :KK51:

Senin eşin de çok acayip h sevmem öyle erkekleri de derler. Erkek dediğin kodu mu oturtur yardım etmez :)

Back
X