size sarılmak istedim çok teşekkür ederim inşallah iyileşecekBebeğin rahatsızlığına çok üzüldüm Allah şifalar versin. Korkma çekinme ara polisi hatta dava aç avukat tut sen korktuçca yapacak
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
üst komşu
- Konu Sahibi sapyo25
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?biz yeni taşındık ev sahibini de bilmiyoruz nereden bulacağız kiOff ya çok sinir bozucu.
Kiraciymis madem ev sahibi ile gorusseniz böyle böyle anlatsaniz yardımcı olmaz mı acaba.
Aynen ben de öyle düşündüm daha etkili olabilirSadece çocuk sesleri değil bu silkeleme olaylarını falanda kayıt altına alın. Sadece çocuk sesi için belki bişey yapmazlar ama süpürge sesleri silkelemeler falan bunlar farklı şeyler. Çocukla alakası yok eminim şikayetinizin ciddiyeti için önemli olucaklardır
- 18 Haziran 2015
- 3.868
- 38.917
- 508
- 5 Aralık 2014
- 226
- 138
- 323
Eğer bulunduğunuz yerde polisler böyle şikayetlerle ilgileniyorsa sürekli şikayet edin. Eğer değilse sıkıntı... Bebeğiniz olmasa azmettirmek gibi olmasın deli deliyi görünce sopasını saklarmış taktiğini uygulayın derdim. Bizim de her gün altta açık cam, balkon varken halı örtü silkeleyen, sigara külünü alt balkona döken, çocukları gece yarılarında eşyalara vuran, her gün kavga edip çığlıklar atan bir üst komşumuz vardı. Kadına herkes deli diyip geçtiğinden iyice şımarmıştı. Önce düzgünce konuştuk fayda etmedi yıllardır aynı dairede oturuyordu konforuna alışmıştı. Gemi azıya aldım, varsın deli desinler dedim ben de. Üst camı bile açsa cama çıkıp küfretmeye, adım atsalar tavana vurmaya başladım. Deli deliyi görünce sopasını sakladı, onlar taşınmak zorunda kaldı. Yerlerine gelen de böyle olursa ona da rahat vermeyeceğim. Böyle insanlarda ne korku, ne utanma vardır. Değişmezler asla. Ne kadar yapıcı olursanız o kadar çirkefleşirler. Sizin durumunuzda onların taşınmasını da sağlayamazsınız. O nedenle sizin taşınmanızdan başka hiçbir çare görünmüyor. Kolaylıklar ve sabır dilerim. Yargılamayın dostlar, kötü komşu insana her şeyi yaptırır.
avukat hanım 5 ve 9 yaşındaki çocuğun dur yapma denmesinin neyini anlamayacak ? 2-3 yaşından bahsetmiyoruz , eğer çocuğu kimseye zarar vermemesini anlatılarak insanların hakkı da gözetilerek ,eğiterek büyütülürse gayette anlaşılan bir yaş , çevremde de örneği çok ,çocuk bu anlamaz lafını anlatmak istemeyenlerin arkasında sığındığı bir bahane olarak görüyorum ha evet bazı çocuklar daha yaramaz daha enerjik olabiliyor o zaman da çocuğun yere saatlerce vurmasına engel olursun , gece 1 de çocuğunu yatırmazsın kimi zaman da 1.30 da .. bir çocuğun uyanık kalacağı saat dilimleri değil bu ve ne olursa olsun engelli veya özel bir çocuk olmadığı sürece kimseyi rahatsız etmeye hakları yok , bunun için kanun var , etik ahlak denen bişey var ,saygı var ..5, 9 ve 11 yaşında 3 çocuğu bir evin içinde birbirlerine kalıcı zarar vermeden büyütmek bile başarı. Zaten o yaştaki çocuklar dur yapma demekten anlamaz, 11 yaşındaki anlasa 5 ve 9 yaşındakiler çılgınlar gibi ses çıkartırlar. Büyük olasılıkla yalıtım da iyi değildir apartmanda.
Avukatım şikayetçi olsanız da süreç çok uzun, siz yarın çözülsün istiyorsunuz.
Çocuğunuzun ameliyatı nedeni ile hassas bir zamandasınız ama çocuğunuz da büyüyünce gürültü yapacak. Ve bu gürültünün 3 kat artığını düşünün.
Komşunuzun davranışı biraz umursamaz gözüküyor ama bu şikayetlerden artık kaşarlanmıştır, kendine böyle bir savunma mekanizması geliştirmiştir.
benim de çocuğum var ama elbette evde istediği gibi özgür olamaz ,bu yüzden dışarıda enerjisini atmayı sağlarım , sürekli vuracağı yüksek volümlü şeyler yapmasına müsade etmeden birlikte başka oyunlar oynarız ya da onu oyalayabilecek etkinlik .. ha elbette koşacak oynayacak ama insanları canından bezdirecek kadar rahatsızlık vermesine müsade edemem , ben de öyle yetişmedim
Sitenin yoneticisi ile görüşün durum böyle böyle anlatın. Ev sahibi ile sizi gorustursun veya numarasını versin. Neticede siz insanlık dışı bir muamele görüyorsunuz. Birinin buna dur demesi lazım.biz yeni taşındık ev sahibini de bilmiyoruz nereden bulacağız ki
ben aşağıdan pek bişey yapamıyorum ,bebeğim olmasa sabaha kadar son ses müzik açar diğer odaya geçip yatıp uyurum , en fazla yapacağım bu olur , tavana vurduğum zaman bile kadın bilerek tepiniyor evde ve çocuklara asla dur demiyor benim aleyhime oluyor bu daDeli deliyi görünce çomağını saklıyor. Bizde aynı durumdaydık onlar bize huzur vermedikçe bizde onlara vermedik. Kötülüğün . Karşılığı bazen kötülük oluyor malesef. Yıldılar sanırım artık sesleri çıkmıyor. Salon kadını çizginizden çıkın gitsin
ben de bi ara sürekli tavana vurmaya başladım evde son ses sesimle bağırdım seslerimi de duyuyor fakat gerçekten umrunda değil , çünkü evi zaten mahşer yeri gibi benim sesim ona fısıltı gelirEğer bulunduğunuz yerde polisler böyle şikayetlerle ilgileniyorsa sürekli şikayet edin. Eğer değilse sıkıntı... Bebeğiniz olmasa azmettirmek gibi olmasın deli deliyi görünce sopasını saklarmış taktiğini uygulayın derdim. Bizim de her gün altta açık cam, balkon varken halı örtü silkeleyen, sigara külünü alt balkona döken, çocukları gece yarılarında eşyalara vuran, her gün kavga edip çığlıklar atan bir üst komşumuz vardı. Kadına herkes deli diyip geçtiğinden iyice şımarmıştı. Önce düzgünce konuştuk fayda etmedi yıllardır aynı dairede oturuyordu konforuna alışmıştı. Gemi azıya aldım, varsın deli desinler dedim ben de. Üst camı bile açsa cama çıkıp küfretmeye, adım atsalar tavana vurmaya başladım. Deli deliyi görünce sopasını sakladı, onlar taşınmak zorunda kaldı. Yerlerine gelen de böyle olursa ona da rahat vermeyeceğim. Böyle insanlarda ne korku, ne utanma vardır. Değişmezler asla. Ne kadar yapıcı olursanız o kadar çirkefleşirler. Sizin durumunuzda onların taşınmasını da sağlayamazsınız. O nedenle sizin taşınmanızdan başka hiçbir çare görünmüyor. Kolaylıklar ve sabır dilerim. Yargılamayın dostlar, kötü komşu insana her şeyi yaptırır.
inanın hayretler içindeyim ben de , 9-11 yaşındakiler gidiyor sabah , öğle 12 de geliyor .. sabahçı olmalarına rağmen 1 de yatıyorlarBu çocuklar okula gitmiyor mu nasıl sabah 08 den gece 1 lere kadar gürültü oluyor hiç durmadan
küçük çocuk ve annesi sabah 8.30 dan 12 ye kadar canımdan bezdiriyor pat küt süpürge yaprak eşya çekerek , diğer çocukta zaten hiç dur denilmemiş koşup duruyor ,sürekli yere oyuncak vuruyor yerde oynadığı bir oyuncağı var sanırım ya da işte eline ne geçerse onu atıyor diğerleri de gelince ev sallanıyor
- 5 Aralık 2014
- 226
- 138
- 323
Çok zor gerçekten ben kendi sürecimde önceden hiç başımın ağrıdığını bilmezken üsttekilerin arsızlığından kronik baş ağrısı edinmiştim. Orada durmanız gerekiyorsa sürekli şikayet edin ama taşınmanız en iyisi Nefret ediyorum böyle insanlardan o arsız çocuklarından hayır görmez hiçbiri umarımben de bi ara sürekli tavana vurmaya başladım evde son ses sesimle bağırdım seslerimi de duyuyor fakat gerçekten umrunda değil , çünkü evi zaten mahşer yeri gibi benim sesim ona fısıltı gelir
- 25 Haziran 2016
- 7.118
- 12.489
- 248
Sizi en iyi ben anlarım bizim üstteki gece 12 oldu mu temizliğe başlar.tam bitti deriz bu sefer çocuğunun beşik sesi tak tak diye tepemizde.buda yetmez bütün camlardan kirli sofra sirkeler.gittigimde cevap olarak keşke siz üst katta otursaniz burası apartman çok normal böyle şeyler diyor.siddeti asla sevmem ama şu kadını böyle evire çevire dovse biri zerre acımam.o kadar nefret ediyorum ki ondan yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum.bizimki çocukları değil kendisi problemli keşke böyle olanlar ahırda falan yaşasa.
- 18 Haziran 2015
- 3.868
- 38.917
- 508
Onlar tepindikçe biz alttan vurduk hep ama yıkacak kadar. Çocukları korkuttunuz diye bağırdıkları zaman oldu. Onlar zıpladıkca sıçrayan bizim çocuğumuzdu. Cam çevçeve çarptık. Kapısına gidip bir iki kez tarıştıktık sonraları kapısına gitmek yerine aşağıdan yukarıya apartmanın içinde bağırıp teİl ediyorduk. Önce her akşam misafir almayı kesti. Sonra biz olay çıkarınca bir kaç gün sessizlik çöküyordu sonra yine başlıyordu derken artık kesildi. Ama çok uğraştık açıkcası. Çünkü sıfır nezaket, çocuk bu gürültü yapar mantığı vardı. Bir keresinde beğenmiyorsanız müstakilde yaşayın demişti bize sknskksks ama yukarda tepinen gece yarılarına kadar yatak odasını mutfak yaptığı için ben uyurken tepemde bulaşık yıkayan kendisiydiben aşağıdan pek bişey yapamıyorum ,bebeğim olmasa sabaha kadar son ses müzik açar diğer odaya geçip yatıp uyurum , en fazla yapacağım bu olur , tavana vurduğum zaman bile kadın bilerek tepiniyor evde ve çocuklara asla dur demiyor benim aleyhime oluyor bu da
bu da öyle 12.30 a kadar insan bulaşıklarını niye yıkamaz ya , bekleyip o saatte yıkıyor tuvalet banyo yıkıyor tabak çanak dolap seslerinden su sesinden bezdim nefret ettim yaSizi en iyi ben anlarım bizim üstteki gece 12 oldu mu temizliğe başlar.tam bitti deriz bu sefer çocuğunun beşik sesi tak tak diye tepemizde.buda yetmez bütün camlardan kirli sofra sirkeler.gittigimde cevap olarak keşke siz üst katta otursaniz burası apartman çok normal böyle şeyler diyor.siddeti asla sevmem ama şu kadını böyle evire çevire dovse biri zerre acımam.o kadar nefret ediyorum ki ondan yüzünü görünce şeytan görmüş gibi oluyorum.bizimki çocukları değil kendisi problemli keşke böyle olanlar ahırda falan yaşasa.
oturma odasına yere battaniye serip bebeğimi de yanıma alıp öyle yatıyoruz , çünkü çocuk odası ve yatak odası Yanyana olunca gürültüden duramıyorum ha burası da aynı ama en azından biraz daha uzak az da olsa ses gelmesin diye evde köşe kapmaca oynar hale geldik ,bu bebeğimin ahı onun iki yakasını bir araya getirmesin
üste üste 5 dk aralıkla vuruyorum yüksek volümle adamların umrunda bile olmuyor ciddi anlamda rahatsız olmuyorlar sesten , diyorum ya evi mahşer gibi nasıl dayanıyorlar anlamıyorum cidden geçen gece kadının ve adamın demirden yaratılmış olabileceklerini bile hesaba kattım sorguladım yani bayaOnlar tepindikçe biz alttan vurduk hep ama yıkacak kadar. Çocukları korkuttunuz diye bağırdıkları zaman oldu. Onlar zıpladıkca sıçrayan bizim çocuğumuzdu. Cam çevçeve çarptık. Kapısına gidip bir iki kez tarıştıktık sonraları kapısına gitmek yerine aşağıdan yukarıya apartmanın içinde bağırıp teİl ediyorduk. Önce her akşam misafir almayı kesti. Sonra biz olay çıkarınca bir kaç gün sessizlik çöküyordu sonra yine başlıyordu derken artık kesildi. Ama çok uğraştık açıkcası. Çünkü sıfır nezaket, çocuk bu gürültü yapar mantığı vardı. Bir keresinde beğenmiyorsanız müstakilde yaşayın demişti bize sknskksks ama yukarda tepinen gece yarılarına kadar yatak odasını mutfak yaptığı için ben uyurken tepemde bulaşık yıkayan kendisiydi
- 25 Haziran 2016
- 7.118
- 12.489
- 248
Benimki de kocam gece işe gidiyor sabah gelince temizlik yapamam diyor.yani kocası rahat etsin diye biz derdini çekiyoruz.sofra sirekleme diyorum ben değilim diyor yahu gördüm senin balkonundan diyorum yok olmaz diyor.ne diyeceksin böyle pişkin insanlara.benim kaderim bu hangi eve gitsem üstümde bı manyak oturuyor.bu da öyle 12.30 a kadar insan bulaşıklarını niye yıkamaz ya , bekleyip o saatte yıkıyor tuvalet banyo yıkıyor tabak çanak dolap seslerinden su sesinden bezdim nefret ettim ya
oturma odasına yere battaniye serip bebeğimi de yanıma alıp öyle yatıyoruz , çünkü çocuk odası ve yatak odası Yanyana olunca gürültüden duramıyorum ha burası da aynı ama en azından biraz daha uzak az da olsa ses gelmesin diye evde köşe kapmaca oynar hale geldik ,bu bebeğimin ahı onun iki yakasını bir araya getirmesin
- 17 Haziran 2024
- 557
- 2.052
- 28
Artık para cezası var. Akşam 11'de yapıyorlarsa ses kaydı alın çağırın polisi. Her seferinde yapın bunu, polisler gelince de ağlayın ve bebeğinizin durumunu anlatın. Üsttekiler inada bindirirse gidip doktordan rapor alın taşındıktan sonra psikolojim bozuldu üst kat sesleri yüzünden deyin dava açın densizlere.
valla ömrü hayatım boyunca çok çok az beddua etmişimdir çünkü hep allahın hesabına bırakırım , gerçekten şu sıkıntılarım arasında o kadar canımı yaktı ki ,rabbim versin ona cezasını ahım bırakmasın yakasınıÇok zor gerçekten ben kendi sürecimde önceden hiç başımın ağrıdığını bilmezken üsttekilerin arsızlığından kronik baş ağrısı edinmiştim. Orada durmanız gerekiyorsa sürekli şikayet edin ama taşınmanız en iyisi Nefret ediyorum böyle insanlardan o arsız çocuklarından hayır görmez hiçbiri umarım
- 18 Haziran 2015
- 3.868
- 38.917
- 508
Allah yardımcınız olsun. İnsanın ne huzuru kalıyor ne neşesiüste üste 5 dk aralıkla vuruyorum yüksek volümle adamların umrunda bile olmuyor ciddi anlamda rahatsız olmuyorlar sesten , diyorum ya evi mahşer gibi nasıl dayanıyorlar anlamıyorum cidden geçen gece kadının ve adamın demirden yaratılmış olabileceklerini bile hesaba kattım sorguladım yani baya