Ben de yeni evliyim işte bu da benim evim arkadaslar

çok hoş evin Allah hayırlı heçim versin inşallah güle güle oturun

evin cok güzel sağlıkla huzur dolu oturun
en cok salonunu beğendim cok ferah görünüyo ben cok severim acık renk koltuk
bu arada makyaj cantanada bayıldım a.s.

biblolarını çok beğendim,zürafaları ve diğerlerini.nerden aldın canım.güle güle otur

canım bu biblolar ithaal kenya dan..ve kendilerinin yontayıp yaptıkları süs eşyaları..eşimin ortağı getirdi..

Allah huzurla oturmayı nasip etsin canım.yalnız benim bir önerim olacaktı dikkate alırsan,bence mutfağındaki kapıyı sökmelisin çünkü sanırım kullanılmıyor önünde dolap olduğuna göre..daha hoş ve ferah olur bence.(ben öyle yaptımda)yalnız benim sorunum,kapı yeri boş kalmasın diye ponponlu iplerden kapı süsü yapı takmıştım,2 yaşındaki oğlum tutmadı hep kopardı,sende çocuk olmadığına göre deneyebilirsin(en azından olup ayaklanana kadar :)))

aslında düşünmedim değil olabilir..fakat kira oldugu için birsey yapıyorum..cok hoş tablolarım var inan onları bile duvara asamıyorum..kirada oturmak böyle birşey..şimdilik böyle idare edecem düşüncen için sağol...

iyi günlerde otur canım...
evinizin tüm odalarını aynı renklerle dizayn etmişiniz onu fark ettim ama güzel olmuş...

güle güle huzurlu mutlu günler geçirin eşinle. allah ömür boyu mutluluklar versin canım.
bu arada konsolda duran biblolara ben de bayıldım. burada satılıyor ama çok pahalı şeyler. nazar değmesin.
bu ev biraz boş geldi bana :CüvCüv: :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

güzel düşüncelerin için saol..eveet ev biraz boş..:ecrin_bebek::ecrin_bebek: .umarım en kısa zamanda olurr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…