Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben de yeni evliyim işte bu da benim evim arkadaslar
Salonun çok güzel mutluluk ve sağlıkla otumanız dileğiylea.s. diğer odaların resimleri nerde yatak odası oturma odası banyo ben de 3 ay sonra evleneceğim fikir olsun
evet biraz bulanık cıkmıs düzeltmeye calısacam ..buarada salonum L harfi seklinde konsolun önüne denedik fakat ev biraz dar oldu bu nedenle bu sekilde yapmak zorunda kaldık..güzel yorumlarınız sağolun..dediğim gibi öncelikle huzur gerisi zaten gelir..
diyorum ya daha yeni evliyiz evliliğin tadını biraz cıkarıyım esyalarımı sekilden sekile sokarım...inanın oldugu gibi kaldı hersey...düğünümüz aralıkta oldugu için balayına cıkamadık..ama bu hafta ertelenmiş balayını allah nasip ederse yapacaz.....diğer resimleride ekliyecem ...yatak odası banyo falan..
oy oy oy yeni gelin evine bak herşey var maşallah salondaki biblolarına bayıldım tuvalet aynan da çok değişikmiş herşeyini ağız tadıyla kullan eskit inş. mutluluklar dilerim canım a.s.