Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim merak etttigim bir konu var.
Konu sahibinin affina siginarak konusunu dagitmadan sormak istiyorum.
Türkiye de SKK liarin, SSK kartlari ile özel hastanelere de gidebildikleri gibi bir haber okumustum.
Aceba ne kadar dogru?
Ben yanlış mı anlıyorum, yoksa konu sahibine gösterilen "insanlık dışı" tavra haklılık payı çıkarmaya çalışan arkadaşlarımız mı var?
O tavrı gösteren insan müsveddeleri (dikkat edin hemşire demiyorum mesleğe atıfta bulunmuyorum) inşallah cezalarını görürler...
şimdi bütün yazılanları okudum da işini hakkıyla yapanlara kimse birşey demiyor zaten ama her meslekte olduğu gibi sağlık sektöründe de yanlış davranan çalışanlar var.mesela kadın doğum doktorumun hakkını ölene kadar ödeyemem..eğer o olmaaaydı çocuklarım ve ben şimdi hayatta olmayacaktık belki de.hangi doktor bütün gece uyumadan hastasından haber bekler,onu sarılarak ambulansa bindirip uğurlar,arkasından gözyaşı döker ki? işte böyle muhteşem doktorlarımız da var..
.
Herkes biliyor saglik sektöründe ki calisanlarin cogunlugunun insanlik disi davranislari oldugunu.
Arkadaslarimizin bazilari genelleme yaparak asagidaki benzer acimasiz yorumlarda bulunmuslar
Insanlik disi olan cogu saglik personelimi yoksa bunu tarz yazilarla genelleme yapanlar mi ? bilemedim.
Arkadaslarimizin bazilari genelleme yaparak asagidaki benzer acimasiz yorumlarda bulunmuslar
Insanlik disi olan cogu saglik personelimi yoksa bunu tarz yazilarla genelleme yapanlar mi ? bilemedim.