Ben de mi dertli oldum simdi:(

Olan olmuş 10 yıl geçmiş
Bu evliliğe iki de çocuk yapmışsınız
Büyük konuşmak istemem ama ben yapamazdım
Parayı ben kazanacağım, adam hesabını yapacak daralırım öyle şeyden
Bundan sonra biraz dik durun, maaş kartınızı alın ve harcamalarınız konusunda konuşmasına izin vermeyin

Ben mi çok tersim bilmem ama daha ilk boşanma lafında, ben boşardım onu. El öpmeyince dediği hani....

Siz tahammülünüzü kaybetmiş, sınıra dayanmışsınız artık.
Hayırlısı olsun

Maaş kartını al. Bak herkes bunu söylemiş sen 500 ünü ayırdım demişsin ama sen al maaşının hepsini istersen 3 bin yine ver ona. Ama önce bi senin eline geçsin paran. Bir kez daha şunu anladım konundan evlendiğin insanın anası babası geçmişi çok önemli

Ben mi çok tersim bilmem ama daha ilk boşanma lafında, ben boşardım onu. El öpmeyince dediği hani....

Siz tahammülünüzü kaybetmiş, sınıra dayanmışsınız artık.
Hayırlısı olsun

Adamın pek elle tutulur bir yanı yok da, 21 yaşında evlenen konu sahibi de ilginç. Hem aileden habersiz nikah kıyıp, birlikte olup, nasılsa evlenicem hertürlü, ayrılamam diye bu birliktelikte ısrarcı olmuş, sonra düğün davetiyeleri vs herşey hazır son raddede adamla bile konuşmadan, altınları gönderip bitsin demiş. Ama sadece blöf.
Öyle blöf yaparsan böyle de teper.

Neyse zaten boşanmakta istemiyor. Ortada iki de çocuk var. Maaşının yarısına geri el koyabilirse sorunlar minimuma inecek gibi.

bizdede durum tersi eşim harcamaya bayılır işte ben biraz dizginlenirim ama biraz....alışveriş gezme ikimizde seviyoruz çiftlerin fikir uyumu çok önemli...gezeriz alışverişte yaparız birikimde...ev ve arabamız var yeter dünyaya bi dahamı gelicez hayat sadece birikimden ibaret değil...Çocuklara iyi bir eğitim hayatı sağlayıp meslek sahibi yapabilirsek hayatta bu benim için en büyük birikimdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…