Ben de mi dertli oldum simdi:(

Maaş kartını geri iste. Tepkisi ne olacak kendin de gör. sen çalış çalış paranı başkası yönetsin. Bence sende kendine yediremiyorsun bunu

Çalışan kadınlar niye maaş kartlarıni eşlerine verirler hiçççç anlamam.
Gönülu kolelikten başka rşey değil bu.
Deli gibi çaliş ama çaliştiğinin karşılığını görme alma herşeyden mahrum yaşa.
Bence kartinizi alın.Daha fazla ezdirmeyin kendinizi

şimdi yapmanız gereken şey basit.
gidip bankaya kartınızı iptal ettirip yenisini almak. zaten mal mülk var. maaş da var. yani kimseye muhtaç değilsiniz. yanınızda en değerli yoldaşlar da var 2 evlat. ee bu adam olsa ne olmasa ne?? zaten boşama işi de blöf gibi ama gerçekten boşansanız da bişey fark etmez hatta daha iyi olur gibi.

Bu adamla ömür geçmez. Sürekli para para para.
Lan kazanıorum ki harcıcam tabi. Alla alla insanım ben insan.
İşiniz cok zor.

sosyal hayati kiyafeti gezmeyi sifirlamak lazim sanki him?

yani ben kıyafet konusunda abartmam uydururum eşim de öyle. sosyal hayatta hafta 1 kez dışarda yeriz yemeği. 1 kez de kahvaltı yaparız o kadar..
ha bir de şansınız yaver gitmeli. atıyorum her ay araba arıza yaparsa. önce kirada oturduğunuz evden hemen çıkmak zorunda kalırsanız, ev alayım derken dolandırılırsanız olması da imkansız..
Rabbim herkesin işini rast getirsin inş

bence siz ayrılmak isteseniz eşiniz tutuşur çünkü adam parayı çok seviyor sizi sırf bu yüzden bile kaybetmeyi göze alamaz..
ki bence bunun düşüncesi bile çok çirkin.

Kizlar aklımda kaldiginca cevap vereyim 10 yillik memurum esim daha fazla ewt istanbul da değiliz yaşadığımız küçük bir şehir devlete ait kurumlarda ne avukatlar eczacilar ogretmenler memur olarak calismakta. maaşım statum hakkında neden yalan söyleyim kaldı ki bu olanları kimseye anlatamamış burda bunca insana açmışken.ezdiriyosun diyen kizlar ben onu sevdim onun da beni çok sevdiğini zanettim hep. son zamanlarda yapma bu konuları konuşmak istemiyorum dedikçe konuştu alttan almasi gerekirken üzerine gitti. bu yuzden bu kadar kizginm kiytirik bir insan buluşu için insan sevdiğine uzer mi diye düşünüyorum. boşanmayı düşünmüyorum para konusunun bir kısmını ayırdım zaten oyuzden patlak verdi.geri adım atmicam. hayatim boyunca hep heycanli oldum simdi sakince bekliyorum tercih kendinin olacak.bu arada para konusunu şöyle halletmistik ayda 500 lira kendime aliyodum ama ben bunu yediremedm kendime.ilk bosanalim dediğinde neden alttan aldm anlatayim
Ailemin varlık durumu fena değil çok zengin değiliz ama saygı duyulan bir aileyiz ee esimin aile durumunu anlattım teyzeleri dedesi beni istedi erkek tarafi onlar oldu teyzeler benim ailemin onlari asagiladigi kanaatine varmis ailemde gercekten begenmiyordu. Dugun haftasi esim askerlik işleri ile ugrasiyo bizim dugunle ilgilenen yok annemler soyleniyo ne biçim bunlar diye. En son ben dayanamadım soylenenlere altinlari gonderdm bitirelim dedm davetiyeler dagitilmisti bu arada onlarin ozur dilemesini aciklama yapmalarini bekliyorum ben. firsat bu firsat deyip esime bitti bu is demsler.esim bi konuşmam lazim demiş sonra bu dugun olsn dedik ama bana çok kızgındı oyuzdendi baştaki tavirlarim.ne bileyim kizlar üzgünüm vesselam...

Ben senin yerinde olacağım, hey heyyy...
İyi katlanmışsın bunca senedir.

Derdini anlatmama konusu benim eşimde de vardır hep, ama malesef insan içindekileri anlatmadan bir nebze olsun rahatlayamıyor bu bir gerçek. O yüzden anlattığın iyi olmuş.

Senin durumun iyi çünkü en azından kimseye muhtaç değilsin, iyi bir ailede yetişmişsin ve iyi bir gelirin var.

Yapacağın tek şey eşinin şu "baskı" yapmaya çalıştığı hayatı düzenlemek.
Kendi ezikliklerinden sana bu şekilde davranıyor.
Ama eline sağlık "kapıya eşyaları koyup defol" demen şahane olmuş.
Bir de kartını al elinden!

Çalışıp kazanan bir kadınsın, tabii ki kendin için ihtiyaçlarını karşılayacaksın.
Böyle bir mantıksızlık olabilir mi? Hayatta ne için çalışıyoruz, isteklerimizi yapamadıktan sonra ne anlamı var?

Dip not: sabrına hayran kaldım!

Çalışan kadınların maaş kartlarını eşlerine vermelerini anlamıyorum ve hiçbir zaman da anlamayacağım.
Böyle çalışıp kazandığım parayı harcayamayacaksam çalışmam kocamın verdiği kredi kartıyla istediğimi alırım daha iyi.

Eşin çok paragöz bi adam, bütün kazandığından zerre verme gerçek yüzünü gör !!
Denemesi bedava..

Bişey daha demek istiyorum kizlar adam biriktirmeye alışmış küçük yaştan beri evin yükü kendine verilmiş unv. Ye giderken filan hep calismis baya biriktirmis ickici kumarci kayınpederim borçlarından dolayı evi satacakms esim babasindan evlerini satin almis düşünün artık o evi saymiyorum bile ablasi filan da calismis cunki ama hemen hemen paranin tumunu esim biriktirmis suan 3 daire war uzerinde Benim esiminki pskolojik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…