- 17 Kasım 2007
- 754
- 12
Merhaba curly'cim benim tedavim seninkinden daha farklı oldu acaba neden bu şekilde anlamadım ilaç tedavim kısa sürdü perşembe transferim var kısmet olursa... canım sen daha öncede anlatmıştın ama ben biraz daha detaylı olarak sormak istiyorum.... ben ilk denememde robot gibi yattım, bu sefer aynı şekilde olmuycak yatıcam ama geçen seferki gibi olamaz evde olucam ve kimsenin haberi olmuycak dolayısıyla yemek yapmak, çamaşırları makineye atmak gibi işleri yapmak zorundayım, sen kaçıncı günün sonunda yemek yaptın yerleri sildin çamaşır astın biraz saçma oldu ama ayrıntılı olarak yazarsan çok memnun olurum.
Tatlım bu kadar olur az önce senin kendi sayfana aynı şeyleri yazdım ben de:) neyse diğer sorularına buradan cevap vereyim.Dediğim gibi yaş faktörü tedavi sürecini etkileyebilir.Korkma sakın için rahat olsun her bünye farklı bence aynı şeyi uygulayandan korkmak lazım asıl.Senin vücuduna o tedavi gerekliymiş onu yapmışlar.Rahat olmalısın.Ben yer falan silmedim asla.Ama iki üç gün sonra kalktım oturdum,evin içinde dolaştım çamaşır attım falan.Yerleri silip temizlik yapmazsan birşey olmaz bence 12 gün ölmezsin pislikten.bence yapmamalısın o kadarını.Emek harcıyoruz canımızdan can gidiyor bebeğimiz için.Silme yer falan, yapma temizlik sakın.Sadece bulaşık gibi yemek gibi olmazsa olmazları kendini yormadan yap.Mesela asla uzun süre ütü de yapma.Eşinden de bekleyemeyeceksin bu durumda sanırım yardım falan.Valla sana bu kadar anlayışsız davranan birine sen de bencil davranacaksın yapacak birşey yok yani.Tatlım bütün dualarım seninle inşallah olacak bu sefer.