Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

Merhaba curly'cim benim tedavim seninkinden daha farklı oldu acaba neden bu şekilde anlamadım ilaç tedavim kısa sürdü perşembe transferim var kısmet olursa... canım sen daha öncede anlatmıştın ama ben biraz daha detaylı olarak sormak istiyorum.... ben ilk denememde robot gibi yattım, bu sefer aynı şekilde olmuycak yatıcam ama geçen seferki gibi olamaz evde olucam ve kimsenin haberi olmuycak dolayısıyla yemek yapmak, çamaşırları makineye atmak gibi işleri yapmak zorundayım, sen kaçıncı günün sonunda yemek yaptın yerleri sildin çamaşır astın biraz saçma oldu ama ayrıntılı olarak yazarsan çok memnun olurum.

Tatlım bu kadar olur az önce senin kendi sayfana aynı şeyleri yazdım ben de:) neyse diğer sorularına buradan cevap vereyim.Dediğim gibi yaş faktörü tedavi sürecini etkileyebilir.Korkma sakın için rahat olsun her bünye farklı bence aynı şeyi uygulayandan korkmak lazım asıl.Senin vücuduna o tedavi gerekliymiş onu yapmışlar.Rahat olmalısın.Ben yer falan silmedim asla.Ama iki üç gün sonra kalktım oturdum,evin içinde dolaştım çamaşır attım falan.Yerleri silip temizlik yapmazsan birşey olmaz bence 12 gün ölmezsin pislikten.bence yapmamalısın o kadarını.Emek harcıyoruz canımızdan can gidiyor bebeğimiz için.Silme yer falan, yapma temizlik sakın.Sadece bulaşık gibi yemek gibi olmazsa olmazları kendini yormadan yap.Mesela asla uzun süre ütü de yapma.Eşinden de bekleyemeyeceksin bu durumda sanırım yardım falan.Valla sana bu kadar anlayışsız davranan birine sen de bencil davranacaksın yapacak birşey yok yani.Tatlım bütün dualarım seninle inşallah olacak bu sefer.:nazar:

Tatlım bu kadar olur az önce senin kendi sayfana aynı şeyleri yazdım ben de:) neyse diğer sorularına buradan cevap vereyim.Dediğim gibi yaş faktörü tedavi sürecini etkileyebilir.Korkma sakın için rahat olsun her bünye farklı bence aynı şeyi uygulayandan korkmak lazım asıl.Senin vücuduna o tedavi gerekliymiş onu yapmışlar.Rahat olmalısın.Ben yer falan silmedim asla.Ama iki üç gün sonra kalktım oturdum,evin içinde dolaştım çamaşır attım falan.Yerleri silip temizlik yapmazsan birşey olmaz bence 12 gün ölmezsin pislikten.bence yapmamalısın o kadarını.Emek harcıyoruz canımızdan can gidiyor bebeğimiz için.Silme yer falan, yapma temizlik sakın.Sadece bulaşık gibi yemek gibi olmazsa olmazları kendini yormadan yap.Mesela asla uzun süre ütü de yapma.Eşinden de bekleyemeyeceksin bu durumda sanırım yardım falan.Valla sana bu kadar anlayışsız davranan birine sen de bencil davranacaksın yapacak birşey yok yani.Tatlım bütün dualarım seninle inşallah olacak bu sefer.:nazar:

kalp kalbe karşıdır Şeniz iyi dileklerin için çok sağol, elimden geleni yapıcam gerisi allaha kalmış inşallah bu sefer bizimde yüzümüz gülücek. bebişimiz nasıl peki? seni rahatsız ediyormu?

Yok fazla bir yaramazlığı çok şükür.Öyle bulantı kusma falan olmadı.Geçen hafta biraz kanama oldu yalnız çok korktuk.Neyse ki yerindeymiş bebiş bir şey olmamış.Ama annesi 3 günde bir yağlı iğneleri yemeye başladı.Çok fena yakıyor yaa progesteron.Neyse ona birşey olmasın da ben razıyım iğnelere.

Gülserencim bence de yapma iş felan curly. nin dediği gibi sadece yemek bulaşık.Gerisini boşver.ütü mü lazım götürsün eşin kuru temizlemeciye.
Ben bile yapmıyorum dikkat ediorum.12. günden sonrada kendini yormamaya çalış.Hayırlısı olsun canım hakkınızda.

sağolun canlarım, ya iş yapmam zaten çarşambadan ütüme çamaşırıma kadar herşeyi ayarlıycam sadece yemek o kadar haaaaaaa birde kaç gün sonra banyo yapmak gerekiyordu? canım tüp bebişlerde progestan bir süre şart olsun bizim bebişlerimiz nazlı annelerine çektiriyor gelene kadar sağlıklı olsunda gerisine dayanıcan artık.

Bi süre yapma sen banyoda,ne kadar dayanırsan artık :))
Yaparsan da sıcaktan sakınman gerekiyor diye biliyorum.Yanlış söylemiş olmayayımda,sen yine de araştır canım.

Şansın açık olsun..

Bende jel kullanıyorum,o da iğrenç ya :KK43:
en iyisi hap galiba.

Bence jel en güzeli çünkü günde bir kez kullanıyorsun.Biliyorsun bana progestandan 8 tane verdi doktor.Günde 4 kez ikişer tane.Aynı işlemi 4 kez yapmak zorundasın.Çünkü hapı vajinal kullandırıyor.

evet kısslar hap daha kötü bencede ben günde 3 kez 2 şer adet koyuyorum bide tuvalette geri gelmiyormu onada gıcığım :) , 3 gün banyo yapmam yeter heralde ! curly bu progestan tek tipmi turuncu kutuda küçücük beyaz toplar halinde?

Bence jel en güzeli çünkü günde bir kez kullanıyorsun.Biliyorsun bana progestandan 8 tane verdi doktor.Günde 4 kez ikişer tane.Aynı işlemi 4 kez yapmak zorundasın.Çünkü hapı vajinal kullandırıyor.

Ya jel de neye gıcık oldum biliyomusunuz?
Kanülün içinde 1,5 cm kadar bi ilaç var.Ben ucunu kırıp açarken her seferde onun 3 te 2 si dışarı akıyo.Geriye azııııcık bi jel kalıyo.Yani yaptığın işleme değmiyor.Çoğu boşa gidiyor.
Bunu açmanın kolay yolu varda ben mi bilmiyorum acep :uhm::uhm:

Ya jel de neye gıcık oldum biliyomusunuz?
Kanülün içinde 1,5 cm kadar bi ilaç var.Ben ucunu kırıp açarken her seferde onun 3 te 2 si dışarı akıyo.Geriye azııııcık bi jel kalıyo.Yani yaptığın işleme değmiyor.Çoğu boşa gidiyor.
Bunu açmanın kolay yolu varda ben mi bilmiyorum acep :uhm::uhm:

Canımcım okadardan bişey olmaz ama tüpün ucunu aşağıya doğru yada yan tutuyosan daha çok çıkar, açarken yukarı doğru tut bide yavaşça kır ucu bişey olmaz ozaman.

Bence de Jel daha iyi, ben progestan fitil'i günde üç defa dörder tane koymuştum çok rahatsız edici bişey ve ayrıca tahriş etti, kızarıklıklar falan oluşmuştu sonra Jel'e geçmiştimde rahatlamıştım, tabi hiç biri bi işe yaramadı ama neyse:çok üzgünüm:

Yok canım yok hep dik tutuyorum ama yine de hemen hemen hepsi nerdeyse boşa gidiyo.Yarısı boşa gittiği günler seviniyorum.Bugün fazla yapabildim diye.Her türlü kırdım o ucunu.Olmuyo olmuyo.Eşime de kırdırdım :KK43:

Neyse olduğu kadarıyla artık.Zaten iyi benim progestan değerim şükür.

Alemsin Valla
Gece Gece Beni Güldürdün .
Ben O Jeli Varya 3 Aşilama Ve 2 Tüpde Kullandim Bir Damlasini Bile Fire Vermedim.
Nasil Mi Kulalana Kulalana Ustayim Alim Allah..

Arkadaşlar prospektüsünde yazıyor bir miktar jel ziyan olabilir endişelenmeyin kullandığınız miktar yetrli diyor.yine de ben tepesindeki boşluğu sıktıktan sonra yavaş yavaş ortasına gelip bir de oradakini sıkıyorum.Öyle yapınca çok az kalıyor içinde.Benim jelle tek sorunum zaman zaman kahverengi geriye dönüşü beni çok korkutuyor.

evet kısslar hap daha kötü bencede ben günde 3 kez 2 şer adet koyuyorum bide tuvalette geri gelmiyormu onada gıcığım :) , 3 gün banyo yapmam yeter heralde ! curly bu progestan tek tipmi turuncu kutuda küçücük beyaz toplar halinde?

Hayır Gülseren yine de doktoruna sor ama progestan fitil yerine crinone jel de kullanabilirsin hiç değilse günde bir sefer uyguluyorsun onu.

Alemsin Valla
Gece Gece Beni Güldürdün .
Ben O Jeli Varya 3 Aşilama Ve 2 Tüpde Kullandim Bir Damlasini Bile Fire Vermedim.
Nasil Mi Kulalana Kulalana Ustayim Alim Allah..

Seni bulup yaptırcam gülme lülülülülülü Alla alla yapamadım napiiim :sm_confused:
İkinci kutudayım yok yine boşa gidiyo.
Arkadaşlar prospektüsünde yazıyor bir miktar jel ziyan olabilir endişelenmeyin kullandığınız miktar yetrli diyor.yine de ben tepesindeki boşluğu sıktıktan sonra yavaş yavaş ortasına gelip bir de oradakini sıkıyorum.Öyle yapınca çok az kalıyor içinde.Benim jelle tek sorunum zaman zaman kahverengi geriye dönüşü beni çok korkutuyor.

Dr. da minimalizedir o yeterlidir felan dedi.Neyse olduğu kadar artık.Ama sıkıcı yine de geçen gün.Olmuyo ilerlemiyo takıldı kaldı.Biraz zorladım heralde.Ertesi sabah az bişe kan gelince korktuk dr.a gittik.Neyse ki bebekle alakalı değil dedi.Jeli zorlamandan olabilir dedi.
Evet zaman zaman geri pıhtı olarak geliyo.Snırım vücudun emmediği miktar o.
Neyse bakalım öle böle bitircez inşallah.:içelim:

Sanırım benden gelen kanama da öyle birşeydi,çok şükür geçti.panik olmamak lazım hemen ama hafife de alınmamalı gene de.

Curly'cim nerdesin yaaaa sana sorularım var
1.sorum senin 1 tane dondurulmuş embriyonmu vardı yoksa birden fazlaydı da çözülüncemi 1'e düştü
2.sorum dondurulmuş transferine nekadar ücret ödedin ve dondurma işlemi içinde ayrıca para ödemişmiydin
3.sorum nerde tedavi oluyodun

Ben bugün gittim doktora bu ayki adetinde başlayabiliriz dondurulmuşlar için tedaviye dedi ama 1000 USD para istedi gerçi dondurmak için para ödememiştik ama yinede çok gibi geldi bu para bana, çünkü benim zaten 2 tane embriyom var onunda 1 tanesinden ümitliyiz sadece çözülünce oda gidebilir tabi, ne diyosun bu duruma

Curly. cim soruları görmemişsin galiba:eek:

Curly'cim nerdesin yaaaa sana sorularım var
1.sorum senin 1 tane dondurulmuş embriyonmu vardı yoksa birden fazlaydı da çözülüncemi 1'e düştü
2.sorum dondurulmuş transferine nekadar ücret ödedin ve dondurma işlemi içinde ayrıca para ödemişmiydin
3.sorum nerde tedavi oluyodun

Ben bugün gittim doktora bu ayki adetinde başlayabiliriz dondurulmuşlar için tedaviye dedi ama 1000 USD para istedi gerçi dondurmak için para ödememiştik ama yinede çok gibi geldi bu para bana, çünkü benim zaten 2 tane embriyom var onunda 1 tanesinden ümitliyiz sadece çözülünce oda gidebilir tabi, ne diyosun bu duruma

Jeli fire vermeden kullanmayı Tulipe sayesinde öğrendim.Artık bir gram bile akmıyor dışarıya.

Bombeli kısma iğneyle hafif delerek açıyorum.Fışkırmıyor dışarı.

X