Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

ya darkcım bu ağrı hapşurmaktan olabilirmi acep günde 3 4 defa hapşuruyorum karnım kasılıyor adeta
:KK43: bide bu galiba yumişlerle alakası yok çünkü karın kısmında boşlukmu ne oluyor orası

Olabilir canım ilk zamanlar ben hapşırmaya korkuyordum bende de ağrı oluyordu.Birde büyüyor ya ilk zamanlar daha fazla ağrı oluyor.

Curly benim sol kasığıma bir ağrı giriyor.Sendede oluyor mu?Gerçi sadece dün oldu bir daha olmadı.

Yok canım olmuyor bende ama endişelenecek birşey yok normaldir bu ağrılar ben de bekledim olacak mı diye biliyorsun sessiz benimki başından beri varlığıyla yokluğu bir oldu.Doğunca acısını çıkartacak diye korkuyorumsüprizzzzz

Gülseren 4434 hapsşurmak bahar alerjisinden olabilir, çiçekler meyveye dönünce geçer ama, 1-2 ay süre, dışarıya çıkma evde daha rahat olursun,Allahım inşallah bol bol yağmur verirde poolenler havada uçuşmaz

Kızlarr doktordan geldim.Herşey yolunda çok şükür.Kıpır kıpır bizimki.Eli kolu hiç durmuyor.7 cm. olmuş teyzelerii.VEEEEEEEE bir OĞLAAAANNN geliyormuş.küçük bir ihtimal kordon olabilir ama büyük olasılıkla oğlan çocuğu dedi doktor.Bu kadar erken öğrenmeyi beklemiyordum.

Hayırlı olsun curlycim. Yiğenimiz erkek hemiii oyy yerim ben onu maşallah maşallah. Ben tedaviye devam ediyorum bugün yarın hastalanmam gerekiyor dr gideceğim onu bekliyorum. Eşimde kız çocuk manyağı bakalım hayırlısı ile bizimkiler nasıl olacak eşim hep merak eder neye benzeyecek kız mı olacak erkek mi olacak tabii ortada bişey yok ama işte hayal dünyası

Gülseren 4434 hapsşurmak bahar alerjisinden olabilir, çiçekler meyveye dönünce geçer ama, 1-2 ay süre, dışarıya çıkma evde daha rahat olursun,Allahım inşallah bol bol yağmur verirde poolenler havada uçuşmaz

çok teşekkür ederim canım evde hapisim ama bebeğim içinde aylarca hapis olmaya razıyım.

Hayırlı olsun curlycim. Yiğenimiz erkek hemiii oyy yerim ben onu maşallah maşallah. Ben tedaviye devam ediyorum bugün yarın hastalanmam gerekiyor dr gideceğim onu bekliyorum. Eşimde kız çocuk manyağı bakalım hayırlısı ile bizimkiler nasıl olacak eşim hep merak eder neye benzeyecek kız mı olacak erkek mi olacak tabii ortada bişey yok ama işte hayal dünyası

Sağol canım.Hayırlısıyla başlasın artık tedavin.benim eşim de kız istiyordu ama oğlanı duyunca da çok sevindi.

allah kucağına almak nasip etsin cnm mutllu haberler alınca daha bi seviniyorum ben allah tamamına erdirsin

curly canım trbrik ederim maşallah cinseyet görme aşamasına geldin bile ALLAHIM hayırlısı ile kucağınada aldırsın inşallah bizde görürüz o günleri ben haftaya salı kalp atışları için gidicem hayırlısı bakalım benim meşhur korkularım başladı gene

curly canım trbrik ederim maşallah cinseyet görme aşamasına geldin bile ALLAHIM hayırlısı ile kucağınada aldırsın inşallah bizde görürüz o günleri ben haftaya salı kalp atışları için gidicem hayırlısı bakalım benim meşhur korkularım başladı gene

Ben de çok korkmuştum kalp atışı için gittiğimde.Masaya yattığımda ölüyorum sandım.Hala her kontrolde acaba yaşıyor mu,kalbi atıyor mu diye endişeleniyorum.Bu artık ömür boyu sürecek galiba,annelik böyle birşey.

tebrikler arkadaşlar ben yeniyim ve 2ci tüpbebekten dün hüsranla çıktım yani negatif benimde dondurulmuşlarım var yola onlarla devam edicem inşallah bu sefer olur

Hoşgeldin tekrar.Sen içini ferah tut,dondurulmuş bebişlerine güven,onlar seni bırakmaz merak etme.a.s.

X