Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Curly doktor kontrollerin nasıl geçiyor?
Tam olarak haftan nedir?
Tatlım hiç vakit kaybetme bence ,hemen dene şansın bol olsun.
yumurta toplarken bana sadece agri kesici hap vermislerdi, 5-10 dakikalik bir islem ama çok zor olmustu,agzim dilim kurumustu suyu bile zor istemestim.sizce bu normalmi?
türkiyede de böyle yapiyorlarmi?
Daha gitmedim keseden sonra .Aslında meraktan çatlıyorum kalp atışları için.Salı günü randevum var.Bekleyeceğim artık ne yapayım.Sen de sanırım kese için gideceksin bu aralar.Daha görememişsin çünkü.Cumartesi miydi?
yumurta toplarken bana sadece agri kesici hap vermislerdi, 5-10 dakikalik bir islem ama çok zor olmustu,agzim dilim kurumustu suyu bile zor istemestim.sizce bu normalmi?
türkiyede de böyle yapiyorlarmi?
Canım ben bugün gördüm keseyi 5mm ydi.
2 hafta sonrada kalp atışları ve bebeği görmeye gitcez.Sende keseyi göreli 2 hafta mı oluyor?
Kaç mm senin kese?
Salıya da az kaldı.İnşallah mutlu dönersin canım.Kalbini de duyarız inşallah ikimizde.
evet canim tuttu ikinciseferde ama dondurulmus embriolarim vardi su an 3 haftalik allah izin verirse insallah düsürmem ya ben sana normal degil dedim ama belkide senin vücudun narkozu kaldiramayacagi icin öyle yapmislardir simdi günahlarinida almayalim adamlarim
ay ne güzel ya tebrik ederim,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
fazla agir isler yapma bol bol dinlen artik,biliyorsun olana kadar neler çekiyoruz,kiymetini bilelim.bana senin vücudun narkozu kaldirmaz diye bir sey demedilerki,tahmin etmiyorum
daha az masrafli olsun diye yapiyorlar bence.
biliyormusun benimde iki tane dondurulmus embriyonlarim var 1 seneden beri bekliyor,birkaç ay icinde koydurtmayi düsünüyorum,bundan öncekinde de dondurulmus vardi çözüldükten sonra telef olmustu,insallah bu sefer öyle olmaz
ay ne güzel ya tebrik ederim,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
fazla agir isler yapma bol bol dinlen artik,biliyorsun olana kadar neler çekiyoruz,kiymetini bilelim.bana senin vücudun narkozu kaldirmaz diye bir sey demedilerki,tahmin etmiyorum
daha az masrafli olsun diye yapiyorlar bence.
biliyormusun benimde iki tane dondurulmus embriyonlarim var 1 seneden beri bekliyor,birkaç ay icinde koydurtmayi düsünüyorum,bundan öncekinde de dondurulmus vardi çözüldükten sonra telef olmustu,insallah bu sefer öyle olmaz