Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

Curly doktor kontrollerin nasıl geçiyor?
Tam olarak haftan nedir?

Daha gitmedim keseden sonra .Aslında meraktan çatlıyorum kalp atışları için.Salı günü randevum var.Bekleyeceğim artık ne yapayım.Sen de sanırım kese için gideceksin bu aralar.Daha görememişsin çünkü.Cumartesi miydi?

Tatlım hiç vakit kaybetme bence ,hemen dene şansın bol olsun.

iyi niyetin icin sagol ama, biraz ara vermek istedim 2 defa denedik olmadi,insan olmuyor diyede morali bozuluyor biraz daha beklemek istiyor iste öyle,avrupa türkiye kadar tecrübeli degil tüp bebek konusunda.tabiiki hemen olsun istiyorum ama stres de yapmak istemiyorum.allah her isteyene versin insallah

yumurta toplarken bana sadece agri kesici hap vermislerdi, 5-10 dakikalik bir islem ama çok zor olmustu,agzim dilim kurumustu suyu bile zor istemestim.sizce bu normalmi?
türkiyede de böyle yapiyorlarmi?

yumurta toplarken bana sadece agri kesici hap vermislerdi, 5-10 dakikalik bir islem ama çok zor olmustu,agzim dilim kurumustu suyu bile zor istemestim.sizce bu normalmi?

Yaa insan tam tersini bekliyor Avrupa ülkeleri daha gelişmiş diye.Bu kadar acı çektirmeleri tuhaf geliyor.Benim yumurta toplama işlemim genel anesteziyle gerçekleşti.Hiçbirşey hissetmedim.Vardır bir bildikleri herhalde.:uhm:

Daha gitmedim keseden sonra .Aslında meraktan çatlıyorum kalp atışları için.Salı günü randevum var.Bekleyeceğim artık ne yapayım.Sen de sanırım kese için gideceksin bu aralar.Daha görememişsin çünkü.Cumartesi miydi?

Canım ben bugün gördüm keseyi 5mm ydi.
2 hafta sonrada kalp atışları ve bebeği görmeye gitcez.Sende keseyi göreli 2 hafta mı oluyor?

Kaç mm senin kese?

Salıya da az kaldı.İnşallah mutlu dönersin canım.Kalbini de duyarız inşallah ikimizde.

tebrik ederim gözün aydin bende tüp bebek yaptim ilki tutmadi 6 tane dondurulmus embriom vardi sonra ikisini cözdürtüp koydurdu tuttu su an 2 bucuk haftalik hamileyim allah olmayanlarada nasip etsin

hayir canim hicde normal degil bende almanyada yaptirdim heildelbergte beni tamamen narkoz altina aldilar yani seninki normal degil:1no2:

demek normal degil ha,bana genelde agri kesici hapla yumurta topluyoruz bir dene istemezsen birdahaki sefere genel anestezi yapariz demislerdi.bir daha tövbe hapla yaptirmam
masraflari devlet karsiladigi için,anestezi yaparlarsa biraz masrafli oluyor herhelde ondan öyle yapiyorlar
senin canin yanmis umurlarinda degil yabancisin ya

cok üzüldüm simdi sana keskem israrla isteseydin nerde yaptirdin özeldemi frauen kliniktemi yaptirdin

evet bende pismanin da,birdahaki sefere insallah
ben özelde yaptirdim
ya buradakilar türkiyediker kadar tecrubeli degil bence
seninki tutmustu herhalde degilmi,yanlis hatirlamiyorsam sanki öyle bir sey okumustum

evet canim tuttu ikinciseferde ama dondurulmus embriolarim vardi su an 3 haftalik allah izin verirse insallah düsürmem ya ben sana normal degil dedim ama belkide senin vücudun narkozu kaldiramayacagi icin öyle yapmislardir simdi günahlarinida almayalim adamlarim

Canım ben bugün gördüm keseyi 5mm ydi.
2 hafta sonrada kalp atışları ve bebeği görmeye gitcez.Sende keseyi göreli 2 hafta mı oluyor?

Kaç mm senin kese?

Salıya da az kaldı.İnşallah mutlu dönersin canım.Kalbini de duyarız inşallah ikimizde.

Ben keseyi 5+2 günlükken görmüştüm.6.7 mm idi.Şimdi 7+2 günlükken yani yarın kalp atışları için gideceğiz.Çıldırmak üzereyim ya duyamazsam ya bir terslik olursa diye.İnan geçmiyor iki hafta zaman çok yavaş ilerliyor.Neyse ben yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi seninkini bekleriz artık hayırlısıyla.

evet canim tuttu ikinciseferde ama dondurulmus embriolarim vardi su an 3 haftalik allah izin verirse insallah düsürmem ya ben sana normal degil dedim ama belkide senin vücudun narkozu kaldiramayacagi icin öyle yapmislardir simdi günahlarinida almayalim adamlarim

ay ne güzel ya tebrik ederim,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
fazla agir isler yapma bol bol dinlen artik,biliyorsun olana kadar neler çekiyoruz,kiymetini bilelim.bana senin vücudun narkozu kaldirmaz diye bir sey demedilerki,tahmin etmiyorum
daha az masrafli olsun diye yapiyorlar bence.
biliyormusun benimde iki tane dondurulmus embriyonlarim var 1 seneden beri bekliyor,birkaç ay icinde koydurtmayi düsünüyorum,bundan öncekinde de dondurulmus vardi çözüldükten sonra telef olmustu,insallah bu sefer öyle olmaz

ay ne güzel ya tebrik ederim,allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah.
fazla agir isler yapma bol bol dinlen artik,biliyorsun olana kadar neler çekiyoruz,kiymetini bilelim.bana senin vücudun narkozu kaldirmaz diye bir sey demedilerki,tahmin etmiyorum
biliyormusun benimde iki tane dondurulmus embriyonlarim var 1 seneden beri bekliyor,birkaç ay icinde koydurtmayi düsünüyorum,bundan öncekinde de dondurulmus vardi çözüldükten sonra telef olmustu,insallah bu sefer öyle olmaz

Telef olmuşsa üzülme sağlıklı değildir.Ama hepsi öyle olacak diye de birşey yok.Bir tane sağlıklı yakalarsan yeter sana.Çünkü dondurulduktan sonra sağlıklı kalan embriyolar çak dayanıklı oluyor.Bol şans sana.a.s.

Bu arada dün bebişimin kalp atışlarını duydum.Çok güzeldi.Bu mutluluğu hepinizin en kısa zamanda yaşamasını dilerim.

insallah tutar senin icin dua edecegim ALLAH herseyin hayirlisini versin insallah

kocak senin bebiş dondurulmuş embriyo mu?eğer öyleyse tedavi sürecin nasıldı?adetten kaç gün sonra transfer yapıldı?bilgilendirir misin?

Merhaba curly'cim benim tedavim seninkinden daha farklı oldu acaba neden bu şekilde anlamadım ilaç tedavim kısa sürdü perşembe transferim var kısmet olursa... canım sen daha öncede anlatmıştın ama ben biraz daha detaylı olarak sormak istiyorum.... ben ilk denememde robot gibi yattım, bu sefer aynı şekilde olmuycak yatıcam ama geçen seferki gibi olamaz evde olucam ve kimsenin haberi olmuycak dolayısıyla yemek yapmak, çamaşırları makineye atmak gibi işleri yapmak zorundayım, sen kaçıncı günün sonunda yemek yaptın yerleri sildin çamaşır astın biraz saçma oldu ama ayrıntılı olarak yazarsan çok memnun olurum.

X