- 17 Kasım 2007
- 754
- 12
Curly'cim nerdesin yaaaa sana sorularım var
1.sorum senin 1 tane dondurulmuş embriyonmu vardı yoksa birden fazlaydı da çözülüncemi 1'e düştü
2.sorum dondurulmuş transferine nekadar ücret ödedin ve dondurma işlemi içinde ayrıca para ödemişmiydin
3.sorum nerde tedavi oluyodun
Ben bugün gittim doktora bu ayki adetinde başlayabiliriz dondurulmuşlar için tedaviye dedi ama 1000 USD para istedi gerçi dondurmak için para ödememiştik ama yinede çok gibi geldi bu para bana, çünkü benim zaten 2 tane embriyom var onunda 1 tanesinden ümitliyiz sadece çözülünce oda gidebilir tabi, ne diyosun bu duruma
a.s.Kızlaar merhaba evde değildim kaç gündür kusura bakmayın.Kuzicim
1.cevap:3 tane dondurulmuş embriyom vardı.Çözülünce fire verdi bir tanesi çok güçlüydüğ onu transfer ettiler.
2. cevapondurma işlemi için ilk transferde 300 dolar ya da euro tam hatırlamıyorum ücret ödedik.1200YTL de transferi için ödedik.
3. cevap:İzmir Bornova Şifa hastanesi Prof Dr Erol Tavmergen.:enbuyukkk:
Ümitsiz olma sen.Normal bence istenen para da.O bir ümit yeter zaten sana.Doktor bana diğer 2 embriyonu kullanmaya değer bulmadık ama kalan bir tanesi çok iyi bir embriyo dediğinde çıkarıp sarılasım gelmişti embriyoya yavrruuuummm diyesırnaşık şey,daha transfer masasındayken.Güven bebişine:hooray: