Ben De Hamileyiiim Hem De Dondurulmuş Embriyoylaa

kuzı ve ası bende sızler gıbı burada dondurulmuslar hamıle kalan arkadasları okuyunca umutlandım bende cok umuıtszdım ası.burasıbı terapı gıbı oluyor bazen.bnm persembe transferım olacak ıns bebıslere sag kalırsa cozuldukten sonra.5 embrıyo dondurmustuk bakalım.dualarınızı beklıyorum tum arkadaslar persembe gunu

Ayrıca dualarımız seninle ne güzel iki günün kaldı bebişlerine kavuşmana,sağlıkla gelsinler inşallah

darkinlife canım dileklerin için teşekkürler.allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. senin ve bütün hamile arkadaşların.....rabbim bütün olmayanlarada hayırlısıyla nasip etsin.senin bahsettiğin rahatsızlığın aynısı cok samimi bir arkadaşımda var. onunda bir tüpü kapalı ve eşinde hareket azlığı var.eşin bu sorun için ilaç kullandımı. onun eşi kloman ve evicap falan kullanmıştı ama uzun süredir bıraktı sanırım kullamıyor artık. ve çok sigara içiyor eşi. sence sigara cok etkiliyormu?

Benim eşim ilaç kullanmadı.Keçi boynuzu pekmezi,fındık,ceviz,bal-arısütü-polen karışımı kullandı.Faydası oldu.

Butterflysim çok üzüldüm canım.Birdaha bu acıyı yaşamazsın umarım.senağlama

kuzı ve ası bende sızler gıbı burada dondurulmuslar hamıle kalan arkadasları okuyunca umutlandım bende cok umuıtszdım ası.burasıbı terapı gıbı oluyor bazen.bnm persembe transferım olacak ıns bebıslere sag kalırsa cozuldukten sonra.5 embrıyo dondurmustuk bakalım.dualarınızı beklıyorum tum arkadaslar persembe gunu

senin empriyo sayın çok be hayatım hiç üzülme aman nazar deymesin :nazar:allah yardımcın olsun gerçekten ümidi kaybetmemek gerekiyor burayı okuyunca gerçekten gaza geliyor insan ben çok yazışmam fakat inanın sizlerle sevinip sizlerle bende çok üzülüyorum çümkü bende yaşıyorum bunları inşallah iyi haberlerini alırız a.s.

Annesii yazık değil mi bebişlerine çok üşümüştür şimdi onlar bir an önce annelerine kavuşmayı bekliyorlardır.Hadi artık karar ver de bekletme.Önce sen güven onlara adım at onlar sana zaten gelir koşa koşa.a.s.

sağol canım ya gerçekten çok ümitsizdim sizler hamişler umutlandırdınız beni 2 tane çok az ama yinede onları deneyeceğim dr. görüştüm 5. ay adetimde gideceğim tedavi nasıl olacak bilmiyorum ama ben zor hasta gurubundayım yum. zor toplanıyor trnsf.zor oluyor zaten transferin zorluğundan tutunma olmuyomuş bu sefer özel bi kateder alacakmışız onunla trnsfr. yapılacak tabi kısmet olursa

arkadaşlarım bütün hamileleri tebrik ediyorum curly ve gülserenin gizli takipcileriyim dondurulmuşlardan dolayı benimde 2 bebeğim beni bekliyorlar allah kısmet ederse bir dahaki aya gideceğim bana ümit oldunuz teşekkürler sizlere çünki çokkkk ümitsizdim dondurulmuşlarla hiç hamile kalanlar tanımadım inşallah benim bu son umudum olan bebişlerim beni bırakmazlar allah hepimizin yardımcısı olsun a.s.
merhaba asi bende gelecek ay dondurulmuşlarla deniyecem benimde 8 tane dondurulmuş embriyolarım var gerçekten curly ve gülseren bizi çok umutlandırdılar darısı bizimde başımıza inşallah amin

sağol canım ya gerçekten çok ümitsizdim sizler hamişler umutlandırdınız beni 2 tane çok az ama yinede onları deneyeceğim dr. görüştüm 5. ay adetimde gideceğim tedavi nasıl olacak bilmiyorum ama ben zor hasta gurubundayım yum. zor toplanıyor trnsf.zor oluyor zaten transferin zorluğundan tutunma olmuyomuş bu sefer özel bi kateder alacakmışız onunla trnsfr. yapılacak tabi kısmet olursa

:sm_confused:KK70:uymamıştım bunu daha önce.Doktor değiştirmemek bu yüzden önemli işte.Bir önceki transferinde öğrenmiş adam ne yapacağını şimdi uygulayacak.Rahimde kıvrım filan mı varmış ,ağzı mı darmış neymiş sen özel alet falan diyince öyle hayal ettim ben de.Gerçi ne kadar dar olsa dayanır mı o buz gibi rahmi açan demire?

merhaba asi bende gelecek ay dondurulmuşlarla deniyecem benimde 8 tane dondurulmuş embriyolarım var gerçekten curly ve gülseren bizi çok umutlandırdılar darısı bizimde başımıza inşallah amin

Kederli sen de ümitli olduklarımızdansın.Çok var yaa.Sakın hepsini çözdürme,yarısı çözülsün yarısı kalsın.Kalan yarısını 2-3 sene sonra ikinci bebişine kullanırsın.:dance:

curly cim ben hepsini çözdürsem diyorum eğer kalitelilerse 4 tane transfer etmek istiyorum ama dr müsade ederse tabii ne dersin sence 4 tane transfer edermi dr şansım daha fazla olabilir diye düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum

merhaba kederli benimde 1 ay sonra transferim olacak 9 dondurulmuş var yarısını çözdürmek istiyorum bende

inşaallah arkadaşım inşallah senin sayın çok güzel :nazar:herşey yolunda gidecek merak etme kederli kederlenmea.s.

:sm_confused:KK70:uymamıştım bunu daha önce.Doktor değiştirmemek bu yüzden önemli işte.Bir önceki transferinde öğrenmiş adam ne yapacağını şimdi uygulayacak.Rahimde kıvrım filan mı varmış ,ağzı mı darmış neymiş sen özel alet falan diyince öyle hayal ettim ben de.Gerçi ne kadar dar olsa dayanır mı o buz gibi rahmi açan demire?

evet hayatım benim rahim girişi dar vede z mi smi herneyse o şekilmiş çok şükür 3 deneme sonunda bunu söylediler diğerlerinde empriyolar çok kaliteli tutar denilip denendi şimdide bunu söylüyorlar iş işten geçtikten sonra bilmiyorum hayırlısı eşim azosperm ondan ameliyatla alıyorlar normal olsa dene deneyebildiğin kadar ilk dr. hiç sevememiştim onu bırakıp aynı hastanede diğer dr.geçtim onun için birazda böyle oldu a.s.

merhaba kederli benimde 1 ay sonra transferim olacak 9 dondurulmuş var yarısını çözdürmek istiyorum bende
nesrin hadi hayırlısı canım rabbim gönlümüze göre versin
valla ben hepsini çözdürecem sanırım çünkü allah korusun olmazsa bir daha dondurulmuşları denemek istemiyorum tekrar tüpbebeğe geçeriz böyle bir durumda

BİDE ARKADAŞLAR DUYDUNUZMU BİLMEM AMA HAZİRAN GİBİ DEVLETİN VERDİĞİ 3. HAK KALDIRILACAKMIŞ DENİLİYOR DR. SORDUM ÖYLE Bİ SÖYLENTİ VAR AMA KESİN BİŞEY YOK DEDİ ASLINDA BEN BİDAHAKİ AY DEĞİLDE DAHA ORTALARDA DENEYECEKTİM BUNU DUYUNCA ERKENE ÇEKTİM NEDERECE DOĞRU BİLMİYORUM:sm_confused:

curly cim ben hepsini çözdürsem diyorum eğer kalitelilerse 4 tane transfer etmek istiyorum ama dr müsade ederse tabii ne dersin sence 4 tane transfer edermi dr şansım daha fazla olabilir diye düşünüyorum ama dr ne der bilmiyorum

Etmez bence çünkü yasak.Birine yapıldığını okumuştum burada 4 tane ama onun bir tanesi bayaa zayıfmış o yüzden yapmışlar.Embriyo sayısının şansı artırdığına inanmıyorum ben.Tutacaksa bir tanesi de tutuyor sonuçta.O an vücudunun kabul edip etmeyeceğiyle ilgili gibi geliyor.Ben olsam yarısını çözdürürdüm.Ama doktorun dondurduğunda hangilerinin kaliteli olduğunu biliyordur.O yüzden ne kadar yeteceğini de bilir.Belki de zaten hepsini çözer.

Etmez bence çünkü yasak.Birine yapıldığını okumuştum burada 4 tane ama onun bir tanesi bayaa zayıfmış o yüzden yapmışlar.Embriyo sayısının şansı artırdığına inanmıyorum ben.Tutacaksa bir tanesi de tutuyor sonuçta.O an vücudunun kabul edip etmeyeceğiyle ilgili gibi geliyor.Ben olsam yarısını çözdürürdüm.Ama doktorun dondurduğunda hangilerinin kaliteli olduğunu biliyordur.O yüzden ne kadar yeteceğini de bilir.Belki de zaten hepsini çözer.

canım butterfly's ın 4 taneydi.... bende sana katılıyorum yarısını çözdürmek daha iyi.... benim 12 bebişim kalmıştı 6 tanesini çözdüler 6 tane daha bebişim var.... allahım önce bunları hayırlısıyla besleyip büyütüp doğurmamızı nasip etsin kısmet belki onlarıda doğururuz.... hepsiini çözdürümemek daha iyi sonuç olarak Şeniz

günaydın kızlar. Allah herkese bütün düleklerini versin.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Ben size birşey soracam. Dondurulmuşları çözdürdüğümüz zaman nasıl bir aşamadan geçiliyor. Yani ilaçların hangileri kullanılıyor.

günaydın kızlar. Allah herkese bütün düleklerini versin.İnşallah hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız. Ben size birşey soracam. Dondurulmuşları çözdürdüğümüz zaman nasıl bir aşamadan geçiliyor. Yani ilaçların hangileri kullanılıyor.

İğne falan olmuyorsun .genelde ağızdan alınan,sprey şeklinde ya da bant tarzı basit ilaçlar kullanıyorsun bu sayede rahim içi hazırlanıyor.Öyle çok fazla doktora da gidilmiyor.En son transfer günü çözülmüşlerin sağlamsa transfer ediliyor.

Curly nasılsın?
Artık azar azar süt içmeye başladım ben.Bugünde içtim canım.Bu bile büyük başarı sanki :)))

Canım yeni gördüm yazını, bugün transferin olmuştur sanırım inşallah iyi geçmiştir, bende o aşamaya bi gelsem ya adet olmayı bekliyorum şuanda, çok iyi yumurta sayın maşallah senin şansın bizden fazla, inşallah hayırlısıyla tutarlarda bi daha uğraşmazsına.s.

Curly nasılsın?
Artık azar azar süt içmeye başladım ben.Bugünde içtim canım.Bu bile büyük başarı sanki :)))

Ben iyiyim Darkcım.Artık çok daha iyi hissediyorum.Zaman geçtikçe düşük tehlikesi azaldıkça endişelerim de azalıyor.Henüz tekrar doktora gitmedim ama kanamam yok,ağrı sızı yok,kendimi iyi hissediyorum,çok sağlıklı bir hamilelik akıntısı geliyor,karnım büyüyor,bütün bunlar işlerin yolunda gitiğini gösteriyor o nedenle rahatım.Kıyafetlerim olmuyor artık,dün hamile pantolonu falan aldım,daha bir havaya girdim.Allah bozmasın herkese yaşatsın en kısa zamanda.Sen neler yapıyorsun.Takipettiğim kadarıyla biraz asabisin son zamanlarda.:bbo:korktum seslenemedim sana:))

X