Çok teşekkür edrim.Evet ilaçlar farklı.Adetinin 2 ya da 3. günü bir burun spreyiyle başlıyorsun.13/14 gün sonra kontrolde ilaçların veriliyor.Burun spreyine devam ediyorsun ,ek olarak cyclo prognova diye yuvarlak bir ilaç var beyaz ve kahverengi ilaçlar.Bunun sadece beyaz olanlarını belirtilen sayıda kullanıyorsun ayrıca progestan kullanmaya başlıyorsun.Bana abartılı sayıda kullandırdı doktorum.Günde 8 tane kullandım.Bir de bebe aspirini günde bir tane.15 gün sonra transfere çağırıyorlar.yani toplam 2 kez doktoru görüyorsun yalnızca.Transferden sonra burun spreyi kesiliyor.Antibiyotik ilave ediyor sadece 4 gün kullanılacak.Diğer ilaçlara ben hala devam ediyorum.İnşallah 8. haftada falan biter de kurtulurum progestandan.Çünkü günde 4 defa vajinal olarak kullanılıyor.Unutmayayım diye geceleri bile saat kuruyorum.İşte böyle.Düzenli kullanım şart yani biraz dikkat etmek lazım.Lütfen rahat ol.Çünkü daha öncekilere benzemeyecek bu seferki transferin.Çok daha huzurlu ve iyi hissedeceksin kendini.Merak ederim şimdi ne zaman başlayacaksın?:tomato: