Ben de geyik yapmak istiyorum

afıyet olsun canımmm

hazal ya benım oglan durmadı anam

sen hamılemısın[/QUOT

canım önemli değil bende çıkmak zorunda kaldım zaten süprizzzzz
kız hamile değilim olmaya çalışıyorum:1no2: Allah mı söyletti acaba hamilemiyim kii :bbo:

:sm_confused:belkide öledir dimi öptüm canım....

cerenim senin kızda mı hasta oldu çok geçmiş olsun balımya daha yeni gördüm şuan nasıl iyidir inşallahŞeniz iyibak kızıma çalıcam onu ben:dance::dance:

cerenim senin kızda mı hasta oldu çok geçmiş olsun balımya daha yeni gördüm şuan nasıl iyidir inşallahŞeniz iyibak kızıma çalıcam onu ben:dance::dance:

çok şükür düzeldik bi tanem sen nasılsın..
kızımımı çalışcaksın..yok öyle yağma..veririmiyim kız hiç ben sanan minnoşumu:):mymeka:

bebısı ıyı cok sukur

yoncam sen nasılsın
hiç iyi değilimya çok bunaldım gene gitmişsin :kızgın:
çok şükür düzeldik bi tanem sen nasılsın..
kızımımı çalışcaksın..yok öyle yağma..veririmiyim kız hiç ben sanan minnoşumu:):mymeka:

iyideğilim hemde hiç eşimi patronu işten çıkardı şu istanbulda güvenilecek insan kalmamış çünki patronu arkadaşıydı hemde yalan söyliyerek neymişte kendine ortak almış yalan eşim söylediği kşiye tanıyo herneyse eşimde iş baktı doğru düzgün bişey bulamadı dükkan açmaya niyetlendik ah bacım sende olmayınca kimselerde olmuyormuş çok bunaldık hayırlısı rabbimden bakalım sonumuz ne olacaksenağlamasenağlama

hiç iyi değilimya çok bunaldım gene gitmişsin :kızgın:

iyideğilim hemde hiç eşimi patronu işten çıkardı şu istanbulda güvenilecek insan kalmamış çünki patronu arkadaşıydı hemde yalan söyliyerek neymişte kendine ortak almış yalan eşim söylediği kşiye tanıyo herneyse eşimde iş baktı doğru düzgün bişey bulamadı dükkan açmaya niyetlendik ah bacım sende olmayınca kimselerde olmuyormuş çok bunaldık hayırlısı rabbimden bakalım sonumuz ne olacaksenağlamasenağlama
canım benim..çok geçmişler olsun..şeref.iz insanmı arıyosun ortalıkta dolu allah bi kapıyı kapatıp diğer kapıyı açar..
evet ama iyi bir haberim var dükkan bulduk çok şükür annemler borç verdiler orayı işletecek erkek kuaförü rabbim yardım etti hayırlısı inşallah bu arda bugün benim doğum günüma.s.
canım bak allahım nelere kadir..kayırlısı olsun hakkınızda inş..
doğum günün kutlu olsun bitanem..nice yıllara...sevdiklerinle beraber inş..

canım benim..çok geçmişler olsun..şeref.iz insanmı arıyosun ortalıkta dolu allah bi kapıyı kapatıp diğer kapıyı açar..canım bak allahım nelere kadir..kayırlısı olsun hakkınızda inş..
doğum günün kutlu olsun bitanem..nice yıllara...sevdiklerinle beraber inş..

sağol bitanem allah razı olsunhihoyyythihoyyyt

X