Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yoncagülüm çok özür dilerim tatlım ya haber vermeden çıkmak zorunda kaldım ama sana msj yazmak içinde abartısız 1.5 saattir çabalıyorum ikitelliyi ben bilmiyorum zaten hiçbiyeri bilmiyorum evlilik nedeniyle geldim fazla da çıkamadığım için bilmiyorum kııııs yakın olsaydın gelirmiydin bana
tatlım pek fazla tanımıyorum seni ama kanım kaynadı belki biras tanıştıktan sonra sakın yanlış anlama ama bitanem senle arada yaklaşık iki saat var yakaydirigubbakcemile5 bende uğraşıyorum iki saaten beri meğer kk da tamirat varmış:roflol: :asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:
yoncagülüm üzülme hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin Allahım gülüm sen neler yapıyon 2 günfür doğru düzgün görüşemiyoz kk da çok yavaş bugünde birazdan çıkacam sinanı bekliyom dr a gitcem
dün yemek yedikk.. bida yaparsam gözümün yaşına bakma ama bu sefer affet dedii.. 5 6 gün oldu daha seni affettim demedimm.. her saat başı soruyo barıştıkmı diyee:1hug:
kibelacım hpv virüsü vardı ya onun için gittim parça alındı 1 hafta içinde sonuç alınacak sonra bi test daha var ondada virüs iyi huylumu kötü huylumu onu öğrenecez