ben de boşandım

kayınvalidem artık benden şüphelenir gibi davranmaya başlamıştı çünkü. hala olmadımı dediklerinde hep kendi üstüme alıyordu suçu adetyliyim korkuyorum diye yalan söylüyodum eşimin gururunu incitmek istemedim sertleşme olmuyor diyemezdim

Okurken tüylerim diken diken oldu? Bu nasıl bir sapıklıktır, nasıl bir ruh halidir? sen nasıl dayandın arkadşım bunlara Cok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına, Allah yardımcın olsun bundan sonra, iyi insanlarla karşılaştırsın seni.

çünkü daha bir aylık bile evli değilken belki bende sorun vardır diye düşündüm, ve korktum inanın korktum mahalle baskısından ve 21 yaşımda dul kalmaktan

cnm daha önce de yazdım ama cvp alamadım..hem dıyorsun eşimin aılesıyle aramız gayet ıyıdı diye, hem de bırı muska yapmıs evıe koymus dıyorsun..aılesı olmadıgına göre kım koymus olabılır ki, evınıze gıren cıkan bellı değil miydi ??? bıraz çelişkili geldi bana ..yanlıs anlama madem buraya yazdın eleştirel yorumlarada açık olmalısın..

eğer bu yaşadıklarınız gerçekse öncelikle geçmiş olsun
tazminat davası açmadınız mı merak ettim

böyle bir konuda neden yalan söyleyebilirim sizce? evet onlar bana açınca ben de açtım ama karşılıklı olduğu için ve mektupları da kayınvalideme verdğimiz o da ortadan kaybedip inkar ettiği için ispatımız olmadı ama bekaret ve psikolojik raporlar aldım. sadece 400 lira nafak verdiler

Kullanıcı adına takıldı bir kaç kişi onun için söylüyorum. Eğer mustafa denen eski eşi şizofren yaratıksa Konu sahibi Ocak ayında giriş yapmış ve 1.5 yıl boşanma davasının sürdüğünü söylemişti. Ya mustafa o eski eşi değil yada konu sahibi de ciddi hasta.

Tövbe Ya Rabbim ...

Ben büyüye inanmam. İnanmıyorum ama böyle şeyler duyunca da şaşırıyorum, garipsiyorum.

Ne diyelim arkadaşım, ALLAH kurtarmış. Bekaretini parmağı ile bozmasına izin vermeseydin demiş bir arkadaşımız.

Aman, o önemli değil ya ! Sonuçta bir ilişki yok ortada...

Ne diyim, kurtulmuşsun şükürler olsun. BİR dua, yasin filan oku sürekli.​

çeyizim yani evim düğünden yirmi gün önce yerleşmişti yani hem o taraf hem benim akrabalrım gidip baktılar evime

çünkü daha bir aylık bile evli değilken belki bende sorun vardır diye düşündüm, ve korktum inanın korktum mahalle baskısından ve 21 yaşımda dul kalmaktan

Adamın seni boğazlamasından değil da 21 yaşında dul kalmaktan mı korktun*?
Adam resmen deliymiş.Ne yapacağı belli mi olur*?
Sizde ki de cahil cesaretiymiş.
Yaşınız küçükmüş ya o bakımdan cahil.

ben de inanmazdım ama malesef yaşadım. allah razı olsun

Eşinin ailesiyle başta arası iyiymiş.

Ruh hastası oğullarına gelin bulmuşlar tabii,pohpohlamişlar.

Muska da aile tarafından,konu sahibini bağlamak için yapılmıştır.

Veya eşi aklını bu tür şeylerle bozduğu için,eşi yapmıştır.

Kızcağız nerden bilsin :)

Allah'ım aklıma mukayet ol ya rabbim

böyle biriyle 40 gün nasıl yaşayabildiniz
deli cesareti bu olsa gerek
neyse ki kurtulmuşsunuz yolunuz ve bahtınız açık olsun
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın sizi:18::18::18::18::18::18:

çok saçmaladın cnm sen yaa madem ruh hastası oğullarına gelın bulmuşlar, nıye bozmak ıstesınler ki??

mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse

Dilerim bundan sonra aklı salim,düzgün insanlar çıkar karşına.. Tüylerim diken diken oldu. Bu aile,o adama şimdi başka gelin de bakar, başka kızcağızların da canı yanar.. Allah'ım sen koru böylelerinden.

Senin kafanı kesmeye çalışan bir adamla aynı evde yaşadığını söylüyorsun ve buna inamamızı bekliyorsun.

Peki seni boğazlamaya çalıştıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına nasıl devam ettin.

İşin içine muska büyü gibi şeyleri katarak da olayı iyice fantastik bir boyuta getirmişsin.

bu kadar kotu bır baslangıc yapıp hayata resımlerını desıfre etmenızın acıklaması var mı?bu kadar ıfsa etmeyın hayatınızı sanal ortamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…