• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

İşin de varmış.Bence tekrar evlenmek için acele etme.

O kadar kötü bir deneyimden sonra,karşına kim çıksa melek gibi gelir.

Henüz çok gençsin,biraz yaraların kapansın,kendini bulduktan sonra kararını verirsin.

teşekkür eerim, zaten hemen düşünmüyorumiki üç yıl, allah ne zaman kısmet ederse

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaar
günah keçisi oldum konuya fake dedim diye ya
konu sahibi arkadaşim
başka bi dille anlatsaydın şu sorununu inan daha farklı yorumlar yapardım
mizacım gereği kimseyi üzmek istemem tarzım değil bu
ayrıca seni neden dişlayalım ama kabul etki bu konu tuhaf biraz
çelişkili cevapların düşündürdü beni sadece

senin utancak bişeyin yoktu belki ama böyle ulu orta mahremini ortaya döktügün için utan bence
sevgilim var diyorsun ve hiç cekinmeden kendini deşifre ederek en ince ayrıntısına kadar giriyosun
bizler buna anlam veremedik bu cokmu dogal benmi geri kafalıyım anlamadım ben kac yıllık evliyim en samimi arkadasıma bile böyle anlatamam bu neir ya bide nellerle kıyaslıyosun herkez sorunlarını paylasıyo die ama herseyin
bence sınırı olması lazım ulu orta dökmemek gerek

Bu forum paylaşmak icin var! Üstünü örtmek veya yalan söylemek için değil.

Kimi adını söyler, kimi çalıştığı şirketi, kimi resmini koyar kimi evini, herkesin rahatlığı kendini bağlar. Hata yapan insana böyle mi davranılır? Yanlış yapıyorsa da daha yapıcı yorumlarımızla onu yönlendirebiliriz.

Tek bir kötü cümlesi yok, iyi niyetiyle herkese cevap veriyor işte daha ne yapsın?

cnm konu acmıssın ve eleştirel yorumlara acık olmalısın..nıye üzüldün ki, ne ınsanlar var kimseye güven olmaz..madem o kadar şey geçmiş başından , kımseye güven olmadıgını da bılmez zorunda değılmısın?? ''sıze hak verıyorum , bu zamanda birilerıne güvenmek zor ''gibisinden yorumlar yazacagına..kalkmıssın üzüldüm kırıldım incindim diyorsun..bu ne yaman celıs ki??[/Q
peeki sizee de soru sormak yerine, derdinizi paylaşmaya çalışmak yerine fakesin uyduruyoosun asıl sen hastasın deselerdi sizde okadar rahat olabilirmiydiniz, eğer takip etme şansıonız vrsa başkalarına başka konularda yazdıklarımdan kötü niyetli bi insan olmadığımı görürsünüz

cnm neden se sorunlarıma sorularla cvp verıyorsun..duyulmak ıstenılen cvplar bunlar değil..tabıkı derker, inann olur ınanmayan olur..herkesın kendı mantığı bu..herkes senınle aynı fıkırde ve ya ınanmak zorunda değil ki, eger bı konuyu ortaya atıyorsan, duyduklarına ve duyacaklarına hazır olmalıydın..

Sürekli benim rahatsız olacak bişey yok diyor bi kere söylendi bilmiyosa ögrendi neden hala resimlere takıldı.Kendide farkındadır heralde.

arkadaşlaaaaaaaaaaaaaar
günah keçisi oldum konuya fake dedim diye ya
konu sahibi arkadaşim
başka bi dille anlatsaydın şu sorununu inan daha farklı yorumlar yapardım
mizacım gereği kimseyi üzmek istemem tarzım değil bu
ayrıca seni neden dişlayalım ama kabul etki bu konu tuhaf biraz
çelişkili cevapların düşündürdü beni sadece

cnm ne alakası var yaa..ben fake demedım ama..fazla celıskılı dedım...ıllakı ''fake'' kelımesını mı kullanmalıydım?? veya kullanmalımıydık??

Son düzenleme:
Kızlar bikaç arkadaş daha yazmış, ben de o yönde düşünüyorum.
Fotoğraftaki kızın düşmanı olabilir, ya da şifreyi ele geçirip dalga geçmek amaçlı yazan biri olabilir ama kesinlikle kendisi olacağına inanmıyorum.
Kimse kendini bu şekilde deşifre etmez...

fotoğraflarımı kaldırdım, fake diyen ve kendimi ifşa ettiğimi çok yorum almaya çalıştığımı düşünmenize gerek yok, rabbime hamd olsun inançlı bir insanım günahımı alanları affetsin

100 kişi okuyo şu konuyu; bi rahat bırakın Allah aşkına, bi anlatsın.... Hani bizim mantık dolu sorularımız, hani bizim ters köşe yorumlarımız?

Fake yazınca ne geciyor elimize :S

bu kadar abartıya bu kadar celişkiye bu kadar rahatlıga siz gercekmi diyorsunuz kim ne isterse söyler size ne ki
fake yazınca arkadasları ikaz ediyoruz daha ne gecsin elimize böylelerine inanmasın cünkü bizim genclerimiz
ne kadar aklı basında yorumları okuyosan yani konu sahibi kadar cahil degil genclerimiz

bu kadar abartıya bu kadar celişkiye bu kadar rahatlıga siz gercekmi diyorsunuz kim ne isterse söyler size ne ki
fake yazınca arkadasları ikaz ediyoruz daha ne gecsin elimize böylelerine inanmasın cünkü bizim genclerimiz
ne kadar aklı basında yorumları okuyosan yani konu sahibi kadar cahil degil genclerimiz

bana cahil demek yerine dua edin de başınıza gelmesin , yazık

fotoğraflarımı kaldırdım, fake diyen ve kendimi ifşa ettiğimi çok yorum almaya çalıştığımı düşünmenize gerek yok, rabbime hamd olsun inançlı bir insanım günahımı alanları affetsin

Amin,Allah herkesin gönlüne göre versin.Sıkma canını daha çok gençsin elbet geçer bugünler de:16:

cnm ne alakası var yaa..ben fake demedım ama..fazla celıskılı dedım...ıllakı ''fake'' kelımesını mı kullanmalıydım?? veya kullanmalımıydık??

pardon yanlışmı oldu şahsına bişey yazmadım canım ben
ayrıca yorumlarınıda son derece mantıklı buluyorum

Tabi ki inananmama hakkınız saklı. Ama siz kimseyi "UTAN" diye suclayamazsınız. İnanırsınız, inanmazsınız o ayrı, ama uyanık gecinip de insanları üzmeye hakkınız yok. Yalan ya da gerçek, ortada sapıkça bir durum var. Cahil olmayan genclerimizin konularını akşama kadar okuyoruz merak etmeyin.

Back