- 14 Eylül 2014
- 4.050
- 12.749
- 208
- 36
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
türk kadınındaki kafa kimse de yok ya. bazı konularda kendimi çok eleştiririm ama şuraları okuyunca yok be kaptan iyisin yine diyorum.
sabırrrrrr diye diye 5 sene dayak yeyip 6. sene huzura ereceğime ilk tokatta boşanırım ertesi günden huzura ererim. başka adam mı yok piyasada.
İlk dayakta boşansaydı belki ikinci evliliğinde çok mutlu olmuştu bunu bilemiyoruz ki.
Benim çevremde de burada da ikinci evliliğinde mutluluğu yakalayan kişi çok.
Belki o zaman buraya konu açmayacak kadar iç huzurunun olduğu gerçekten mutlu olduğu karşılıklı saygı ve anlayışın olduğu bir evliliği olacaktı. Belki de affederek hayatının aşkını kaçırdı gerçek mutluluğu kaçırdı bunu bilemeyiz ki.
Burada aman daha iyisini bulacağım sanki diye affeden insanların bunu göz ardı etmesini anlamıyorum cidden.
Benim teyzem çok ufak yaşta boşanmış ve sonra 42 yaşında evlendi tekrar. Gözünün içine bakan bir eniştemiz oldu. Teyzem hep der gerçek aşkı 42de bulacakmışım meğer diye.
Kadınlar en çok da kendilerine ediyorlar mutsuz olduklarında boşanmayarak sabrederek emek vererek. Karşılarındaki adam emek falan umurunda değil kırıp döküyor kadınlar kendilerine ediyorlar belki asıl mutluluğu da kaçırıyorlar bu arada haberleri yok...
tabi ki boşanmaz, zannetmiyorum o cesareti göstereceğini. allah mutlu etsin ne diyelim.Çoluğu çocuğu yokken boşanmamış şimdi iki çocuklu mu boşanıcak?
Ben bilmiyorum ona da bakayım bitabi ki boşanmaz, zannetmiyorum o cesareti göstereceğini. allah mutlu etsin ne diyelim.
ayrıca konu sahibini hatırlıyorum kardeşinin eşiyle ilgili konusundan, kardeşinin evliliğindeki problemler ne kadar basit kalıyormuş meğer.
Öyledeme burda konularda evliliğin ilk gününden beri dayak yiyip hamile olanları okuyoruzkadın sabrettim, iyi ki sabretmişim diye şükrediyor da ya adam durmasaydı? kaldı ki yılların dayağı nasıl affedilir ben bilmiyorum.dayak at at at sonra iki ayak öp affet. valla erkekler çok ballı.
aman ne bileyim. canımı yakan adamla aynı yatakta yatamam ben olsam.
Siz dayak yemişsiniz ama eşinize unutamayacağı derslerde vermişssiniz.
Mutluluklar
Öyledeme burda konularda evliliğin ilk gününden beri dayak yiyip hamile olanları okuyoruzo nasıl oluyor acaba sabah dayak akşam yatak heralde
katiliyorum size bende bunu soyledim yukaraki yorumlarda ama arkadassimiz sabit fikirli insanlarun etten kemikten oldugunu degisebilen bir varlik oldugunu ne yazik idrak edemiyor ya a etmek istemiyor yine de diyorum herkes dusuncesinde ozgur ogretmenligime kaar laf atmis ama siddet siddettir. guclusu gucsuzu arasinda elbet fark var ama guclu gussuze vurunca sdece o zaman mi siddet oluyor. bence bu daha sig bir dusunce.siddeti Allah askina siniflandirmayin ve mesrulastirmayin en masumane sekilde Annenin evldini egitme ve korkutmasi niyeti ile bir fiskesine bile tahammul edemiyorum yukarda kasttettigimi @aptalinsan anlayun lutfen konuyu baska yere cekmeyin.Eğer bir gün çocuğunuz olursa ya da şuan bir evlat sahibiyseniz umarım çocuğunuzun koluna poposuna vurup "canavar" bir kadına dönüşmezsiniz. Şimdi bu yazdığıma şiddeti meşrulaştırıyor gibi sığ bir yoruma çevirmeye kalkmayın. Kastım insanların değişebileceğini pişman olabileceğini ve ömür boyu canavar olarak kalmak zorunda olmadıklarıdır. İnsanlara böyşe dayatmalar yapamazsınız. Evet erkeklerin -kendisinden güçsüz veya da güçlü- kadınları dövmesi kesinlikle aşağılık bir davranış savunulacak yanı yok. Sorun o insan asla değişemez ve zihniyeti aynı kalır demeniz.Bu kadar sabit fikirli olmayın. Çevrenizde öyle örnekler yoktuysa da bu kadının kocasının değişitiğini ve iyi bir baba olduğunu kabul edin...
Bir gün sinirle sizden güçsüz çocuğunuzun poposuna şaplatırsanız -ki çoğumuzun annesi yapmıştır- heh o zaman da ömür boyu canavar anne sıfatıyla yaşarsınız. Bu bakış kibirli bir bakıştır bana göre. Beni şiddet yanlısı göstermek isteyip konuyu saptıracak arkadaşlar; kusura bakmayın YEMEZLER
Niçin ?Bu çok kırıcı bi yorum olmuş
Buna başka saygısızlık denir, kırıcılık da değil başka bişey de değil düpedüz saygısızlık denir.Niçin ?
okurken adama kinlendim.
ne zaman kendini kurtaracak diye sonuna kadar okudum
dayak yiyip bundan yakınıp sonuna katilinizle pembe tablo ciziyorsanız buna baska ne denir?
Bu bayanın yarın bir gün haberlere cıkmayacağı ne malum.
Nasıl bir kadın olarak alkış tutuluyor burada.
defalarca dayak atmıs bir adam değişir mi hiç bir sonra ki cinayet bile olur
kadın kadının düşmanı başka bir şey demiyorum.Buna başka saygısızlık denir, kırıcılık da değil başka bişey de değil düpedüz saygısızlık denir.
Eleştirinin bile bir üslubu vardır, burada herkes üslubunca yanlış bulduğu şeyleri söyledi ve konu sahibi herkese nezaketle cevap vermiş, size de yalnızca öyle düşünmeyin lütfen demiş. Tutup da dayak arsızı demek nedir yahu.
Böyle diyenlerin cevabı da hazır oluyor genelde: sarsmak kendine getirmek için gerçekleri göstermek için dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?