Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insAllah .. yarin annemi cagirip anlaticam olup biteni daha hic birseyden habei yok olsa zaten bir dakika birakmazdi eminim tek derdim cocuklarimin gelecegi aslinda kucuk olmasalar bir dakika bile dusunmezdim ..ama soyle bi bakinca ben mutsuz huzursuz olunca onlarada pek bisey veremiyorum insAllah hersey daha guzel olcak ..Evet bosaninca babanin aylığıni alabilirsin. Ama küçük çocukların var ve eğitim durumundan dolayi zorlu bir hayat seni bekliyor. Kendine güven elbet sende bir yol bulursun
evet ama kredisi devam ediyor..Esınıze aıt ev var mı ?
cunku cocuklarim olmadan 1 yil once kendi meslegini yapmaya basladi daha dogrusu is degisikligi ayligi artti cocuklarla ilgili degil yani parayla alakaliAllah yardimciniz olsun.Cocuklardan sonra evliligimiz bozuldu dediniz .Tam olarak anlatirmisiniz.
uzun bir suredir oyleyiz zaten daha fazla dayanamicam sanirim psikolojim bozuldu herseye sinirlenen bi kadin oldum cocuklarima yansiyor ister istemz sonra daha cok uzuluyorum bosanmak benim icin cok cok zor olucak bunun farkindayim ..korkuyorum kendimden adami olduresim geliyo gordukce!Gidecek yeriniz olsa tamam ama şu durumda boşanma çok zor olur sizin için. ..eşinizi hiç umursamasaniz onu bir ev arkadaşı olarak görüp yiyip içip gezip cocuklaribizi buyutseniz olmaz mı ben tamda aynısını yapuyoRum şuan. ..
Hanımefendi karı-koca ilişkiniz şuan varmı yokmu onu siz bilirsiniz tabi ama dikkat edin de hastalık enfeksiyon vs kapmayınbirde gecen telefonunu kurcaladim kilit var uyurken bastim parmagi neyse .. yani konustugu bi kadin degil benim gordugum 2 yani msj falan gormedim silinmis mesjlar arama kayitlarinda kalmis nolar faceden arattim falan hepside pavyonda fln calisan tipler daha onceki mevzularda da farkli kisiler ama benzer tipler vardi