- 2 Temmuz 2013
- 3.837
- 8.181
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özür dilerim ama eşinize neden koru korune güveniyorsunuzMerhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Kızın mı canına okurdun Burada maymun iştahlı olan adam, diğer kız da karısı ilişkisini anlasın diye watsapp'tan bir şeyler göndermiş. Bir söz duymuştum, or.spu evden olunca kapı kilit tutmazmış diye, böyle kocayla o kadın sinir hastası olur ancak.Ben şimdi var ya hiçbir yorumu okumadan yorum yapacağım ki fikrim değişmesin diye BAN YİYORSAMDA YİYEYİM AYOL BU KADARDA OLAMAZ YANİ ÇILDIRDIM OKURKEN.
Ben var ya ben olsaydım o kızın bir canını okumuştum ki daha değil bu kadar yaltaklanmak, bir daha eşimin adını hatırlayamazdı. Terbiyesiz aş....fte. KUDURDUM. Çok sinirlendim.
Eşimi de öyle bir haşlardım ki temizinden, şok olurdu. A a bu özelliği hangi bluetooth aracılığıyla upload ettiler sana diye şaşıp kalırdı.
Velhasıl kelam alın eşinizi karşınıza bu kadın bu inanılmaz hadsiz ve çok yakında sınırını bildireceğim yüzü nereden buluyor diye eşsiz bir konuşma yapın.
Son olarakta sabrınızı tebrik ediyorum.
Çok şükür ya .bu tarz konularda genelde olumsuz şeyler oluyor korktum bende o yüzden sormak istedimKızlar Selam konu nasıl firtladi anlamadım 3 aylik evliydim. Kız başkası ile evlendi başka ülkeye taşındı. İlk yıl evliligim için zor zamanlardı maşallah şimdi çok iyiyiz bir problemimiz yok hamileyim hatta
Çok şükür ya .bu tarz konularda genelde olumsuz şeyler oluyor korktum bende o yüzden sormak istedim
sonuna kadar haklısınız var boyle kizlar,sizinle tanişmak istememesi muhtemelen kendi kendine beklentiye girdiğinden yani ileride bişey olursa yüzyüze bakmıştık durumuna düşmemek için bide eşinize birşey hissediyorsa sizinle görmek istemez eşinizi,şimdi yeni evlisiniz cicim aylarındasınız ileride daha bir sıradanlaşacak evliliğiniz her evlilik hemen hemen öyle olur çünki o yüzden şimdiden bu kadar taviz veriyorsa ileride ne olur bilemem tavrınızı net ve kırmadan koyun derim dilerim mutluluğunuz daim olur boyle insanlardan uzak olurMerhaba arkadaşlar, eski konum uzerinde guncelleme yapmaya calistim fakat beceremedim :) esimle 3 aydir evliyiz ufak tefek sorunlar disinda masallah cok iyi anlasiyoruz. Cok anlayışlı ve iyi bir insandir. Sevgililik dönemimizden beri bir is arkadaşına isinamadim. Kizla hic tanismadim fakat resimlerden esine yazdigi gonderdigi yazismalardan irrite oldum. Esim cana yakin biridir. Uzun boylu yakisikli seytan tuyu olan biridir. Ama asla capkinligi olmaz 32 yaşında bu yasima kadar yasayacagimi yasadim ben der ve herkes abisi kardesi gibi görür dertlesir sever onu. (Eskiden ayni is yerindeydik, sonra ayrildi o,insanlar hala iyi konusurlar arkasindan) bunlari niye anlattim eşimin insanlara nasil yaklastigini cok iyi biliyorum. Neyse asil konuya geleyim ben esimim telefonunu firsat buldukca sadece bu kizla iletisimini takip etmek icim karistiriyorum. Ayip belki ama elimde değil. Whatsap grubundan gecen hafta gece 12 de ickili kadehini mehhmeeet diye esime yollamis. Grupta bir suru insan var sen evli barkli adama gel der gibi gecenin 12 sinde neden kadeh yolluyorsun. Neyse kizin esime sana ihtiyacim var. Musait olunca ara beni. Sigara icelim vb. Demeleri ayri. Ve nisanima da düğünume de bilerek o grubunu cagirdim herkes geldi o kiz hicbirine gelmedi. Yani kizla hala tanisamadim. Neyse ben hala takipteydim esime sesimi cikartmiyordum. Esim 3 4 kez ise arabayla gitti oglen yemege ciktiginda kimler bindi arabamiza bakalim begendiler mi arabamizi (yeni aldik) gibi agzindan laf almaya calistim ve esimin agzindan hic o kizin adini duymadim. Taki gecende dugune gittik muzik icin telefonumdan bluetooth baglayacaktim arabaya bir baktim o kizin adi dedim o kizin isminin bizim bluetooth listemizde ne isi var. Gözüm döndü. Dedim yanina mi oturdu. Hayir ya dedi yapıştı geldi biz 2 erkek gidecektik yemege dedi. Neyse kiz bu hafta da ozelden yazmaya baslamis. Is guya ama arada da geyik yapmaya calisiyor esim tamam demis isle alakali cevap vermis. Evimize cagir grubunu dedim. O kizi cagirmayalim diyor ama gorusunce oglen yemege cikinca da bana soylemiyor. Ben esime güveniyorum fakat gercekten de artik bunaldim. 1 yıldır boyle takipteyim. En sonunda dedim esime istemiyorum tavrini koyacaksin iyice dedim kimse benim esime gecenin 12 sinde kadeh yollayamaz ya da ben kimin arabasina bindigim gibi yayildim dedim. Ya da bekar arkadaşları gibi konusamaz bana saygin varsa o kizin yaptiklarini saygisizlik olarak goruyorum ve bir daha boyle birseyle karsilasmak istemiyorum dedim hak verdi soz verdi. O kiz yilisik dedi taniyinca anlayacaksin bozuyorum yine geliyor yanima ama haklisin daha da dikkat edecem dedi.Bakalim gozlemdeyim yine. Anlam veremiyorum ben mi abartiyorum diyorum ama icim cok rahatsiz. Ki ben kiskanc biri degilim esimin var is yerinde kiz arkadaslari sohbet ederim hepsiyle ama bu kiz kaciyor taniscagimiz ortamlara gelmiyor ama esime yakin davranıyor. Whatsap gruplarinda da herseye yorum yapmis esim benle ilgili birsey yazdiginda yorum yapmamis o derece psikopatca inceledim irdeledim. Cok uzun oldu kusura bakmayin
Senin her şeye taviz veren hala toz kondurmadığın kocanı bu sefer kızın başkasını bulmasıyla kurtarmışsın geçmiş olsun. Artık sıradaki yakalanışlarına diycem de yakalansa da suçlu kız oluyor adamcağız masum oluyor zaten. Neyse doğurun tabi :)Kızlar Selam konu nasıl firtladi anlamadım 3 aylik evliydim. Kız başkası ile evlendi başka ülkeye taşındı. İlk yıl evliligim için zor zamanlardı maşallah şimdi çok iyiyiz bir problemimiz yok hamileyim hatta