Ben bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah