• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz bende gerginlik yaratiyor

Esine inanilmaz sinir oldum. Benim icin inandiriciligini tamamen yitirdi artik.

Ağlıyoum sinirimden. Hicbirseyi yok kazadan dolayi zaten agrim sizim had safada. Birde diyorki yalan değil yalan soylemedim cokyedim diye kizarsim doue gizledim. Dokundurmuyorum bile kendimi sinirimden agliyorum. Yalan yalandir benim gozumde ufagi kucugu olmaz

Ağlıyoum sinirimden. Hicbirseyi yok kazadan dolayi zaten agrim sizim had safada. Birde diyorki yalan değil yalan soylemedim cokyedim diye kizarsim doue gizledim. Dokundurmuyorum bile kendimi sinirimden agliyorum. Yalan yalandir benim gozumde ufagi kucugu olmaz

Ağrılı sızılı bir de neyle uğraşıyorsunuz. Boşverin şimdilik.. ne yapacaksanız önce bir iyi olun sonra
düşünüp taşınırsınız.. şu an kendinizi başka şeylerle meşgul etmeye çalışın. Rapor alın böyle ağrı
sızı içinde işe gitmeyin.

Esiniz bir naneler yiyor emin olun. Kıza da bilenmeyin bosuna. Esinizin açığını yakalamak için daha profesyonel yollar deneyin. Kızla görüştüklerini sizden saklıyor.

Aldatma varsa eğer illa duygusal boyut düşünmeyin, fuckbodylik de olabilir.

Siz internette iyi bir araştırma yapın takip icin. Arabasına ses kayıt cihazı da koyabilirsiniz. Bir yöntemdir

Sinirlerim cok bozuk kizlar. Boynum fena durumda. Rapor almiyim param kesilmesin diye ayagimda sargı boynumda boyunluk ise gidiyorum. Bugun agridan sizidan öldüm. Eve geldim öğlende esimle konusmustuk naptin demistim yemekhanede yedim demisti. Eve gelince telefonunu karistirdim. Oglen o kiz ve ekipcene manticiya gitmisler. Sikistirdim hala daha yemekhanedeyim dedi. En son neden bana yalan soyluyorsun diyince 2 porsiyon yedim diyetteyiz diye kizarsin diye utandim dedi. Dedim ne olursa olsun bana yalan soyledin mantikli bir açıklama yapana kadar umrumda degilsin dedim. Kremlerimi de ben suruyorum zor oluyo4 ama dokundurmayacam kendimi dorr dokuyor cevremde umrumda degil bu kadar kucuk birsey icin yalan soylemissin bana dedim. Cok israr ettiler diyor. Yeminler ediyor ama umrumda degil. Ben kucuk birsey bekliyordum onu da yaptu sagolsun
Yalan; yalandır. Bunun büyüğü küçüğü, pembesi, gerçeği bilmem neyin nesi olmaz. Yalan kadar iğrenç tiksindirici bir durum yok.
Ufak tefek gizli saklamalarına o kadar çok şans vermişsiniz ki alışmış bu duruma artık sizin tepki vermeyeceğinizi düşünüyor. "Birşey demez" kafasına girmiş.
Kızın üstüne gitmeyin hala söylediklerimin arkasındayım. Bence suç eşinizde ona bu imkanı verende eşiniz.

Ben bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah

Eşin çok abartı davranışlar sergilemiş gerçekten. İlla aldatma değil ama gizlenen bir şeyler var. İkisi arasında söze dökülmemiş yakınlaşma olabilir, eşin bilerek isteyerek o kadına yüz vermiş olabilir. Hem eksik hem fazla bir şeyler var bu olayda. Başkası yazsa şu yazdıklarını nasıl düşünürdün mesela?

Ben bir iyileseyim de insallah. Esim 3 sene pesimde kostu. Esime okadar masumcana güveniyor ve seviyorum ki. Fakat ust uste gelen bu hareketler beni cok yaraladi. Vajinismusum iliskiye de giremiyoruz belki de oyüzden bu problemleri yasiyoruz bilmiyorum. Her gun birseyler yapmaya calisiyoruz ama benkendimi kasiyorum kaza gecirmemis olsaydik pazartesi doktordan randevum vardi. Fakat izin hakkimi kazadan dolayi beyin cerrahina gitmeden yana kullandim. Demin kiz arkadasini aradim dedim Tuğçecim nasilsin. Laf arasinda da mehmet diyette israr etmeyin kocama diyet yapiyor o dedim. Vallahi perlit gunah kecisi benim gelemem dedi ama tek kaliyordu kalma soz hemen gelecez cok israr ettim ama soz daha israr etmeyecem dedi. Esime de ne olursa olsun seni affetmedim. Sen bana bakmaya doyamazdin simdi yemek yuzunden yalan soyluyorsun bu kadar küçük birsey icin bile yalan soyleyebiliuorsun demekki bana dedi yeminler etti bilmiyorum. Esimle disarda bizi hala ornek gosterirler mic mic degiliz ama bana bakisina bile hayranımdir. Neden diyorum üzülüyorum. Hayirlisi olsun inşallah
Tüm sayfaları okumadım. Vajinismus olduğunu yeni paylaşıyorsun sanırım. Bence bu daha öncelikli bi durum çözülmesi gerekir. Evlilik öyle bakmalara doyamamakla alakalı bi kurum değildir. Kızdan da şüphelendim, eşinin gereksiz yalanlarından da. Bence dikkatli olmalısın.

Konuda eksik bsyler var. Esinizin tavri midemi bulandirdi. Ben boyle bsy yasadim ama o kdr keskin olmama ragmen ustunden yillar gecmesine ragmen erkek pesimde hala dikkat cekmeye calisiyor bazen sonradan fark ediyorum. Emin olun Kiz esinizden bsyler goruyorki boyle davraniyor. Esinizde sizden bosanip onunla olmak istedigi icin degil kendini tatmin etmek istedigi icin kizi hayatinda tutuyor. Iyice bir sarsilmasi gerekiyor. Insallah sizi uzmez.

eşininin telefonuna bakarmısın cnm
eşininin telefonuna bakarmısın cnm keepsafe diye bi uygulama varmı

Bu adamin bu kizla arasinda birsey yoksa bende hicbirsey bilmiyorum..Ögle arasi dedigin 1 saat yalniz kalsin ne olacak yani esiyle daha yeni bu kiz yuzunden kavga etmis hic mi cekinmiyor yalan soylemekten. Sizde hala bakmalara doyamazdi diyorsunuz guveniyorum diye kendinizi parcaliyorsunuz..bence guvenmeyin.. arabayida vermeyin nasil gidiyorsa gitsin esiniz işe siz hasta halimle calisiyorum diyorsunuz elin yellozu ogle arasi arabanizda keyif yapiyor kaldiki sucun en buyugu esinizde

Canım o programı bir arkadaşımda görmüştüm. Telefondaki gizli fotoğrafları gizliyordu sevgilisi görmesin diye. Programın amacı gizlemek istediği fotoğrafları gizlemek.

Ayy ne programlar varmis canim.yok cok sukur goremedim ama tabi aklim hep orda. Neyse kendi sagligimi dusuncem.

Bende eşini masum bulmayanlardanım.
Arabaya binmiş olmasına rağmen binmedi demesi bunun sebebi olabilir.
Yalan söyleme potansiyeli var.

Bakyim canim goremedim o ne
canım bu program resim video gizleme programı normalde baktığınızda antivirüs,hesap makinası veya geri sayım sayacı gibi görünebilir.logoya 3 saniye basılı tutunca şifre ister

Back