- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Bir de vicdan azabı çeken bir kocaya dönmüş. Vicdanı olan erkek baştan el kaldırmazdı.
Ben bu kadar değişime inanmıyorum.
Bir erkek zaten ya kadına vurabilecek tıynettedir ya değildir. Kadına vurabilecek bir zihni varsa sonra bunun için ağlayıp vicdan azabı çekmez. Çeken de çok azdır cidden istisnadır.
Şimdi birden mükemmel anlayışlı merhametli bir koca harika bir baba olmuş birden. Sanki sihirli değnek değmiş gibi.
Çok yanlış bir konu çok.
Daha dün doktor bi kadın dayak yiyorum ama değişir diye dayağa boyun eğip evliliğine devam etme kararı aldı. Yani mesleği olan, bir erkeğe eyvallahı olmayan kadın çekip oturuyor bunu da marifet gibi yazıyorsa işimiz var. Bu konuları okuyan şiddet eğilimli sevgilisi olanlar çekinmeden evlenir başını yakar evlilerse düzelir diye bir kaç posta daha dayak yer. Çok sorumsuzca bir hareket
Her evlilik bir imtihandan geçer .konu sahibi zor olsada bunu güzel bir yuvaya dönüşmesini başarmış. Tebrik edeceğinize kadınlık gururu bilmem çok iyi örnek oluyorsun gibi laf sokmalar.
Kadın zoru başarmış daha neyi istiyosunuz. Hiç şans vermeden bitirmeyi Şimdi olduğundan dahada mi mutlu olacaktı. Sanki siz hiç olumsuzluk yasamiyosunuz .Hayatın gerçeği bu maalesef nasıl mutlu Günlerimiz oluyorsa mutsuz Günlerimiz de olucak pekala.
Bu yazdıklarınızı okuyan evlilikten korkar.
Neyse kısa keseyim sinirlerin tavan yapmış durumda
Her evlilik bir imtihandan geçer .konu sahibi zor olsada bunu güzel bir yuvaya dönüşmesini başarmış. Tebrik edeceğinize kadınlık gururu bilmem çok iyi örnek oluyorsun gibi laf sokmalar.
Kadın zoru başarmış daha neyi istiyosunuz. Hiç şans vermeden bitirmeyi Şimdi olduğundan dahada mi mutlu olacaktı. Sanki siz hiç olumsuzluk yasamiyosunuz .Hayatın gerçeği bu maalesef nasıl mutlu Günlerimiz oluyorsa mutsuz Günlerimiz de olucak pekala.
Bu yazdıklarınızı okuyan evlilikten korkar.
Neyse kısa keseyim sinirlerin tavan yapmış durumda
Mum dikmişKatılıyorum, bir boşluğu doldurmuş konu
Çok sevindim mutlu olmana demek ki emek vermek gerekiyormuş sabretmek gerekiyormuş biz hemen pes ediyoruz bakın eski evliliklere nasıl mutlulular çünkü sabrediyorlar savasiyorlar bu arada senin h ikayen okuyunca annemi gördüm babam 10 yıldır anneme kul köle oluyor çok mutlular ve annem ne hareketlere ne siddetlere maruz kalmış kimse duymamış hiç eşini rencide etmemiş hep ayıbını pisliğini örtmüş şimdi babam anneme çok mahcup ağzının içine bakıyor
konunun amacı ne, ben dayak yedim affettim kocam değişti siz de affedin mesajı mı, açık açık bu denmese de alt metin aynen bu
Öyle bir mesaj vermediğini daha önceki yorumlarında söylemişti, hatta aynen sizlerin söylediği şekilde anlaşılır mı diye tereddüt ettim ama yine de yazmak istedim minvalinde bir yorumunu da hatırlıyorum dün geceden.ben de konunun amacına takıldım. kızlar dayak yiyorsanız bi beş altı sene sabredin belki düzelir demek mi? hiç iyi bi örnek değilsiniz.
Yahu bu kadın bir kere mi dayak yemiş ki, o şansı vermiş benim anladığım bir kere olmamış bu olay.İstemiyen hiç şans vermeden bosansin ama herkese tavsiye de etmeyin. Bugün ( 1)şansı siz vermessseniz yarın da sizden o 1 şansı esirgerler.
Ha şimdi birsürü kişi aynen şunları yazacak yok boyun mu eysin şiddetli bir ortamda mi büyüsün çocuklar daha mı iyi
Ben öyle olsun demiyorum ama sadece ve sadece bir şans vermeli evliliğe diyorum başka da bir şey demiyorum
Öyle bir mesaj vermediğini daha önceki yorumlarında söylemişti, hatta aynen sizlerin söylediği şekilde anlaşılır mı diye tereddüt ettim ama yine de yazmak istedim minvalinde bir yorumunu da hatırlıyorum dün geceden.
Yalnız gece bu konuyu okudum ya, rüyamda eski eşimin bana şiddet uyguladığını gördüm artık nasıl etkilendiysem
Ben yaptım siz de yapın demiyor aslında, içinde patlamış, kimseye anlatamıyor buraya yazmış. Hala kendine yedirememiş ve affedemiyor. Şiddet gören insanların örnek almaması gereken bir konu evet, ama ben de içime atacağıma buraya yazabilirdim. İçine atmak insanı hasta eder.
Yalnız tavsiyem iyi bir psikolog bulup yardım alması, yıllar sonra bile travmanın etkileri geçmemiş, doğal olarak. Yaşadığı hafif bir şey değil çünkü.
Çok yazık gerçekten. Ben de bunun örneklerini çevremde çok görüyorum. Hayatlarının baharını eşlerine rezil edip de yaşları geçtikten sonra kuzu olan erkekler. Ama bunu hiç bir zaman oh bak ne güzel sabredince muratlarına ermişler olarak görmemiştim. En aşk dolu en güzel zamanlarını eziyetle geçiren kadınlar, içlerindeki çocuk, içlerindeki genç kız, içlerindeki kadın öldürüldükten sonra iyi davranılsa ne davranılmasa ne. Bunun birebir şahidi olup da böyle bir yorum yapmayı ise size hiç yakıştıramadım.
türk kadınındaki kafa kimse de yok ya. bazı konularda kendimi çok eleştiririm ama şuraları okuyunca yok be kaptan iyisin yine diyorum.
sabırrrrrr diye diye 5 sene dayak yeyip 6. sene huzura ereceğime ilk tokatta boşanırım ertesi günden huzura ererim. başka adam mı yok piyasada.
Çoluğu çocuğu yokken boşanmamış şimdi iki çocuklu mu boşanıcak?konunun amacı aynı şiddet tekrar olursa ne yapacağım, boşanmak zorunda kalacağım çok korkuyorum olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?