- 24 Aralık 2009
- 1.181
- 415
- 333
arkadaşlar merhaba bende bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.benim çok iyi geçindiğim (ki çözebilsem yapmaya çalıştığını gerçekten seviyorum)bir kız arkadaşım var.birgün geldi bana,mesleği elinde yakışıklı çok sevdiğim bi arkadaşım var,senide çok seviyorum birbirinize çok yakışırsınız sizi tanıştırmak istiyorum hatta senden ona bahsettim sürekli gelinim diyorum oda seni sorarken gelin nasıl ne yapıyor tanışmayı kabul ettimi diye soruyor dedi.bir ay kadar ara ara konusunu açtı ama ısrar etmiyordu.kız istandulda yaşıyor finaller bitti memlekeine gitti numaranı istiyor vereyimmi dedi bende hadi ver bakalım dedim.(önceden kabul etmememin nedeni böyle ısmarlama ilişki olmaz birbirimizi hiç görmedik ya beğenmezse falan diyordum.ben onun resmini gördüm gerçekten yakışıklı biri)sonra biz konuşmaya başladık ikimizde 26 yaşındayız ben ısındıkça ısındım bu çocuğa.arakadaşımla konuşurken gittikçe bağlandığımı söyledim saçmalama bağlanma sakın!dedi.ona birşey demedim ama zaten birbirimize bağlanalım sevgili olalım hatta anlaşırsak evlenelim diye tanıştırmadımı bizi diye içimden geçirdim ama üstünde durmadım.sonra biz bu çocukla iki kez görüştük oda benden çok etkilendiğini hatta aşık olduğunu söyledi.aradan zaman geçti kız bizim sevgili olduğumuzu biliyor artık ve bende aptal gibi kıza anlatmaya başladım bunlar yaptık bunları söyledi inşallah niyetimiz ciddi okulun bitmesini bekliyoruz falan diye.herşey yolunda bi terslik yok çünkü.kız bu sefer sevgilimle nasıl iyi arkadaş olduklarını falan anlatmaya başladı sürekli ama konumuz hep o oluyordu.ben rahatsız olmaya başladım söyledim sevgilime haklısın kıskanmakla söyle dedi bende sizi ben tanıştırdım der diye söylemek istemedim.sevgililer günü geldi gittim derse girmedim bi hediye aldım ona... neredeydin dedi hediye almaya gittim dedim yaa o sana almamıştır öyle adetleri yok çünkü kimseye hediye almaz dedi çok bozuldum, olsun bende bugün dğil başka zaman veririm dedim iyide o kol düğmesi kullanmaz boşuna almışsın dedi.canım çok sıkıldı bir şey demedim.bir kaç gün sonra ki halen daha anlatmaya devam ediyor sevgilin benim dişlerimi yaptıracak şunları yapacağız faln falan.kantinde oturuyoruz sevgilimle msj laşıyorum bütün kızlar aynı masadayız.aşkım benim işim var biraz bitikkten sonra devam edelim dedi tamam dedim sonra o kız aaaaa aşkın bana msj attı dedi neye uğradığımı şaşırdım kızlar hepsi yadıgadı çünkü bana işim var demişti.biz bunun kavgasını ettik ve ayrıdık kötü bir kavga oldu çünkü.kızda biliyor benim yüzümdenmi dedi evet dedim.neyse bu sürekli anlatmaya devam ett sabır sabır susuyorum.bu it bu kıza doğum günü süprizi yapmış ceket ve altına bluz almış belli pahalı birşeymiş anlatmaya başladı bitirdi bozulmuyorsun demi dedi yok dedim ma kuduruyorum.bide anlatıp bitirdikten sonra soruyor başta sorsa anlatma diyeceğim.sonra saat gece 12 msj attı kız yurda yeni geldim x le birlikte idim yemeğe gittik ertesi gün msj atıyor alabalık yemeğe gittik falan.en sonunda tersledim yeter artık anlatma duymak istemiyorum diye kırıldı.ikinci finaller bitti ben yolcu etmeye geleceksin demi dedi evet dedim laf arasında o itin de geleceğini öğrendim başka bi arkadaşım gitme ismini bile duyunca kötü oldun sarılıp vedalşaşırken görmek iyi gelmez sana dedi bende gitmedim gerçekten.tavır aldı bana.yani arkadaşlar o kadar çok şey varki çok yıpprandım kızın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.herkes o çocukla aralarında bir şey var kesin diyor ama ben öyle olsa niye tanıştırsın ki diyorum.sadece sevgilim olacak itin ona karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyordum ama kızında sürekli birşeyler anlatması ne yapmaya çalışıyor dedirtiyor.ÇOK UZUN OLDU İNŞALLAH OKUYABİLİRSİNİZ.HERKESE TEŞEKKÜRLER