• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çözemedim dostmu düşmanmı :(

bla bla

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
1.181
415
333
arkadaşlar merhaba bende bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.benim çok iyi geçindiğim (ki çözebilsem yapmaya çalıştığını gerçekten seviyorum)bir kız arkadaşım var.birgün geldi bana,mesleği elinde yakışıklı çok sevdiğim bi arkadaşım var,senide çok seviyorum birbirinize çok yakışırsınız sizi tanıştırmak istiyorum hatta senden ona bahsettim sürekli gelinim diyorum oda seni sorarken gelin nasıl ne yapıyor tanışmayı kabul ettimi diye soruyor dedi.bir ay kadar ara ara konusunu açtı ama ısrar etmiyordu.kız istandulda yaşıyor finaller bitti memlekeine gitti numaranı istiyor vereyimmi dedi bende hadi ver bakalım dedim.(önceden kabul etmememin nedeni böyle ısmarlama ilişki olmaz birbirimizi hiç görmedik ya beğenmezse falan diyordum.ben onun resmini gördüm gerçekten yakışıklı biri)sonra biz konuşmaya başladık ikimizde 26 yaşındayız ben ısındıkça ısındım bu çocuğa.arakadaşımla konuşurken gittikçe bağlandığımı söyledim saçmalama bağlanma sakın!dedi.ona birşey demedim ama zaten birbirimize bağlanalım sevgili olalım hatta anlaşırsak evlenelim diye tanıştırmadımı bizi diye içimden geçirdim ama üstünde durmadım.sonra biz bu çocukla iki kez görüştük oda benden çok etkilendiğini hatta aşık olduğunu söyledi.aradan zaman geçti kız bizim sevgili olduğumuzu biliyor artık ve bende aptal gibi kıza anlatmaya başladım bunlar yaptık bunları söyledi inşallah niyetimiz ciddi okulun bitmesini bekliyoruz falan diye.herşey yolunda bi terslik yok çünkü.kız bu sefer sevgilimle nasıl iyi arkadaş olduklarını falan anlatmaya başladı sürekli ama konumuz hep o oluyordu.ben rahatsız olmaya başladım söyledim sevgilime haklısın kıskanmakla söyle dedi bende sizi ben tanıştırdım der diye söylemek istemedim.sevgililer günü geldi gittim derse girmedim bi hediye aldım ona... neredeydin dedi hediye almaya gittim dedim yaa o sana almamıştır öyle adetleri yok çünkü kimseye hediye almaz dedi çok bozuldum, olsun bende bugün dğil başka zaman veririm dedim iyide o kol düğmesi kullanmaz boşuna almışsın dedi.canım çok sıkıldı bir şey demedim.bir kaç gün sonra ki halen daha anlatmaya devam ediyor sevgilin benim dişlerimi yaptıracak şunları yapacağız faln falan.kantinde oturuyoruz sevgilimle msj laşıyorum bütün kızlar aynı masadayız.aşkım benim işim var biraz bitikkten sonra devam edelim dedi tamam dedim sonra o kız aaaaa aşkın bana msj attı dedi :37:neye uğradığımı şaşırdım kızlar hepsi yadıgadı çünkü bana işim var demişti.biz bunun kavgasını ettik ve ayrıdık kötü bir kavga oldu çünkü.kızda biliyor benim yüzümdenmi dedi evet dedim.neyse bu sürekli anlatmaya devam ett sabır sabır susuyorum.bu it bu kıza doğum günü süprizi yapmış ceket ve altına bluz almış belli pahalı birşeymiş anlatmaya başladı bitirdi bozulmuyorsun demi dedi yok dedim ma kuduruyorum.bide anlatıp bitirdikten sonra soruyor başta sorsa anlatma diyeceğim.sonra saat gece 12 msj attı kız yurda yeni geldim x le birlikte idim yemeğe gittik ertesi gün msj atıyor alabalık yemeğe gittik falan.en sonunda tersledim yeter artık anlatma duymak istemiyorum diye kırıldı.ikinci finaller bitti ben yolcu etmeye geleceksin demi dedi evet dedim laf arasında o itin de geleceğini öğrendim başka bi arkadaşım gitme ismini bile duyunca kötü oldun sarılıp vedalşaşırken görmek iyi gelmez sana dedi bende gitmedim gerçekten.tavır aldı bana.yani arkadaşlar o kadar çok şey varki çok yıpprandım kızın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.herkes o çocukla aralarında bir şey var kesin diyor ama ben öyle olsa niye tanıştırsın ki diyorum.sadece sevgilim olacak itin ona karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyordum ama kızında sürekli birşeyler anlatması ne yapmaya çalışıyor dedirtiyor.ÇOK UZUN OLDU İNŞALLAH OKUYABİLİRSİNİZ.HERKESE TEŞEKKÜRLER

arkadaşlar merhaba bende bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.benim çok iyi geçindiğim (ki çözebilsem yapmaya çalıştığını gerçekten seviyorum)bir kız arkadaşım var.birgün geldi bana,mesleği elinde yakışıklı çok sevdiğim bi arkadaşım var,senide çok seviyorum birbirinize çok yakışırsınız sizi tanıştırmak istiyorum hatta senden ona bahsettim sürekli gelinim diyorum oda seni sorarken gelin nasıl ne yapıyor tanışmayı kabul ettimi diye soruyor dedi.bir ay kadar ara ara konusunu açtı ama ısrar etmiyordu.kız istandulda yaşıyor finaller bitti memlekeine gitti numaranı istiyor vereyimmi dedi bende hadi ver bakalım dedim.(önceden kabul etmememin nedeni böyle ısmarlama ilişki olmaz birbirimizi hiç görmedik ya beğenmezse falan diyordum.ben onun resmini gördüm gerçekten yakışıklı biri)sonra biz konuşmaya başladık ikimizde 26 yaşındayız ben ısındıkça ısındım bu çocuğa.arakadaşımla konuşurken gittikçe bağlandığımı söyledim saçmalama bağlanma sakın!dedi.ona birşey demedim ama zaten birbirimize bağlanalım sevgili olalım hatta anlaşırsak evlenelim diye tanıştırmadımı bizi diye içimden geçirdim ama üstünde durmadım.sonra biz bu çocukla iki kez görüştük oda benden çok etkilendiğini hatta aşık olduğunu söyledi.aradan zaman geçti kız bizim sevgili olduğumuzu biliyor artık ve bende aptal gibi kıza anlatmaya başladım bunlar yaptık bunları söyledi inşallah niyetimiz ciddi okulun bitmesini bekliyoruz falan diye.herşey yolunda bi terslik yok çünkü.kız bu sefer sevgilimle nasıl iyi arkadaş olduklarını falan anlatmaya başladı sürekli ama konumuz hep o oluyordu.ben rahatsız olmaya başladım söyledim sevgilime haklısın kıskanmakla söyle dedi bende sizi ben tanıştırdım der diye söylemek istemedim.sevgililer günü geldi gittim derse girmedim bi hediye aldım ona... Neredeydin dedi hediye almaya gittim dedim yaa o sana almamıştır öyle adetleri yok çünkü kimseye hediye almaz dedi çok bozuldum, olsun bende bugün dğil başka zaman veririm dedim iyide o kol düğmesi kullanmaz boşuna almışsın dedi.canım çok sıkıldı bir şey demedim.bir kaç gün sonra ki halen daha anlatmaya devam ediyor sevgilin benim dişlerimi yaptıracak şunları yapacağız faln falan.kantinde oturuyoruz sevgilimle msj laşıyorum bütün kızlar aynı masadayız.aşkım benim işim var biraz bitikkten sonra devam edelim dedi tamam dedim sonra o kız aaaaa aşkın bana msj attı dedi :37:neye uğradığımı şaşırdım kızlar hepsi yadıgadı çünkü bana işim var demişti.biz bunun kavgasını ettik ve ayrıdık kötü bir kavga oldu çünkü.kızda biliyor benim yüzümdenmi dedi evet dedim.neyse bu sürekli anlatmaya devam ett sabır sabır susuyorum.bu it bu kıza doğum günü süprizi yapmış ceket ve altına bluz almış belli pahalı birşeymiş anlatmaya başladı bitirdi bozulmuyorsun demi dedi yok dedim ma kuduruyorum.bide anlatıp bitirdikten sonra soruyor başta sorsa anlatma diyeceğim.sonra saat gece 12 msj attı kız yurda yeni geldim x le birlikte idim yemeğe gittik ertesi gün msj atıyor alabalık yemeğe gittik falan.en sonunda tersledim yeter artık anlatma duymak istemiyorum diye kırıldı.ikinci finaller bitti ben yolcu etmeye geleceksin demi dedi evet dedim laf arasında o itin de geleceğini öğrendim başka bi arkadaşım gitme ismini bile duyunca kötü oldun sarılıp vedalşaşırken görmek iyi gelmez sana dedi bende gitmedim gerçekten.tavır aldı bana.yani arkadaşlar o kadar çok şey varki çok yıpprandım kızın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.herkes o çocukla aralarında bir şey var kesin diyor ama ben öyle olsa niye tanıştırsın ki diyorum.sadece sevgilim olacak itin ona karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyordum ama kızında sürekli birşeyler anlatması ne yapmaya çalışıyor dedirtiyor.çok uzun oldu inşallah okuyabilirsiniz.herkese teşekkürler
okudum ve çok şaşırdım bence ilk önce niyeti oyleymıs sonradan değişmiş ve sonu iyi görünmüyr üzülerek söyluyorum

senin gerçekten arkadaşın olmuş olsa,o şahısla görüşüyor bile olsa ; senin incineceğini, üzüleceğini düşünerekten sana söylemez,beli bile etmez..
belli ki kasıtlı yapıyor.. ikiside hayatında yer etmesin, boşver gitsin..:51::63:
seninle yarışa girmiş sanki.. senin gönlünü fethetti bu şahıs, acaba ''benim neyim eksik ki ' mi dedi..
:40::44:

yani arkadaşlar sorum kız bana dost mu düşmanmı çözemiyorum sürekli msj atıp ne yapıyorsun senin yerin bende ayrı seni çok seviyorum falan diyor.ama bana sürekli o iti anlatıyor.arkadaşla çarşıda idim msj attı ne yapıyorsun diye söyledim cadedeyim aaaa bende gel bi iki dk görüşelim dedi sonra bir arkadaşı bekliyorum dedi bende o itimi dedim evet yalan söylemem ben bilirsin dedi.arkadaşım da keşke arasıra söylesen daha iyi dedi ama anlamadı kız.sonra önümüzden iki kez geçtiler.bi parkta oturuyorduk.arkadaşım kızın sana yaptığı kalleşliği inşallah sana zarar vermeden görürde tüm ilişkini kesersin dedi.ama halen daha ne yapmaya çalışıyor dedim ya çözemedim çünkü yüzüme karşı çok dostça davranıyor
:25:

kız tekin değil belli ki

ama erkekte az değilmiş

yanlış anlamadıysam 2 defa görüştünüz sanırım nasıl bu kadar emin oldunuzda okul bittikten sonra ciddi düşünüyoruz dedin

ikiside gerçek yüzlerini göstermişler

Dost olmadığı kesin.

Eşimle beni de bir kız arkadaşım tanıştırmıştı.Sonradan yapmadığı kıskançlık ve fesatlık kalmadı.
Okurken aklıma geldi,sinirlendim yine...

senin gerçekten arkadaşın olmuş olsa,o şahısla görüşüyor bile olsa ; senin incineceğini, üzüleceğini düşünerekten sana söylemez,beli bile etmez..
belli ki kasıtlı yapıyor.. ikiside hayatında yer etmesin, boşver gitsin..:51::63:
seninle yarışa girmiş sanki.. senin gönlünü fethetti bu şahıs, acaba ''benim neyim eksik ki ' mi dedi..
:40::44:

konuyu bilen herkes öyle diyor.önce tanıştırdı sonra pişman oldu.ilgisi sana kayınca rahatsız oldu diye.bende olsam tanıştırdım ise birilerini aradan çekilirdim görüşüyorsam bile söylemezdim yanlış anlar diye bu özellikle yapıyor sanki ama herkesten daha yakın davranıyor bana sırlrını açıyor kafamı kurcalayn konu bu

dostluğunu düşmanlığını bir kenara bırakın,kızın hareketleri sizi rahatsız ediyorsa bir daha kızla görüşmeyin..

kız tekin değil belli ki

ama erkekte az değilmiş

yanlış anlamadıysam 2 defa görüştünüz sanırım nasıl bu kadar emin oldunuzda okul bittikten sonra ciddi düşünüyoruz dedin

ikiside gerçek yüzlerini göstermişler

sevgilim zaten karaktersizin teki imiş onu anladım.zaten okul bitene kadar tanırdık birbirimizi ben okula geç başladım 26 yaşındayız ikimizde hadi çıkalım sevgili olalım ayrılalım diye yaklaşmadık ki en azından ben öyle yaklaşmadım artık ciddi ilşki olsun isterim denedik olmadı

galiba öncedende aralarında bir etkileşim vardı
belki kız o çocuğa seni söyleyerek onun tepkisini ölçmüştür, acaba kabul edecek mi diye?
baktı sende o da kabul edip işi ilerlettiniz, sizi kıskanıp ona yaklaşmaya çalışmaya başlamıştır

Neyseki gerçek yüzünü görmüşsün.
Her iki şahısta senin hayatında olmayı hak eden insanlar değiller.

Öncelikle kız arkadaşının yaptığı ahlaka sığmayan birşey.
Sevgilim dediğin insanın da yaptığı ahlaka sığmayan birşey.

İki çıplak bir hamama yaraştığına göre, boşver.
Kendi pisliklerinde boğulsunlar...

Benden sana tavsiye bu da sana hayat tecrübesi olsun.
Bundan sonra arkadaş seçimlerinde ve özellikle sevgili seçimlerinde dikkat edersin.
Çok geçmiş olsun...

dostluğunu düşmanlığını bir kenara bırakın,kızın hareketleri sizi rahatsız ediyorsa bir daha kızla görüşmeyin..

mecburen aynı ortamdayız sınıfta çok az kız var ve bir grup halinde geziyoruz.ben yanlarına gitmesem yalnız kalırım bunada dayanamam yalnızlığa yani

Dost olmadığı kesin.

Eşimle beni de bir kız arkadaşım tanıştırmıştı.Sonradan yapmadığı kıskançlık ve fesatlık kalmadı.
Okurken aklıma geldi,sinirlendim yine...

Sana da çok geçmiş olsun o zaman.
Neyseki emelinde muvaffak olamamış o kız.

Sanırım bir ben şanslıyım bu konuda.
Beni de nişanlımla bir kız arkadaşım tanıştırdı.
Fakat Allah'ı var, birlikte bile buluşmaya yanaşmazdı.
Aynı zamanda yalnız bir şekilde asla nişanlımla görüşmezdi.
Benim yanlış anlayacağımı, durup dururken aramızda herhangi bir sorun çıkmasından çok korkardı.
Şimdi o evlendi farklı bir şehire gelin gitti :(
Özlüyorum arkadaşımı...

Herkes öyle değil işte, iyi insanlarda var bu dünyada neyseki.
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi...

Sen hala o kızla konuşuyo musun sabrına hayran kaldım canım. Bende dost kazığı yedim rica ediyorum şu tarz insanları farkettiğiniz an hayatınızdan çıkarın !!! :36:

ve böyle şeyleri takıp kendinizi üzmeyin

konunuza gelince arkadaşınız sonradan niyeti bozmuş belli ki

bırakın isterlerse sevgili olsunlar çok uyumlu bir çift olurlar karaktersiz karaktersiz:9:

mecburen aynı ortamdayız sınıfta çok az kız var ve bir grup halinde geziyoruz.ben yanlarına gitmesem yalnız kalırım bunada dayanamam yalnızlığa yani

kız arkadaşınız düşmanınızsa ne yapmayı planlıyorsunuz?düşmanınız olduğuna karar verdiğinizde de yalnız kalmamak için görüşmeye devam mı edeceksiniz?..

sanki bu konuyla ayni bi konu okumustum KK da...

ee neyi cözemediniz demek ki pek dost biri degilmis o kadar ilgilenmeyin...hatta o cocukla oldugunu görüncede gülün gecin...

sanirim onlar simdilik normal arkadas gibi takiliyorlar ya da öyle gösteriyorlar

Böyle dostluk arkadaşlık olmaz. Sen o '' it'' le görüşmeye başlayınca bir adım geri durması gerekirdi. İlişkinin içine etmiş bu mu samimiyet arkadaşlık. aynı şeyi başka bundan sonraki erkek arkadaşına da yaparsa ne yapıcaksın böyle izliycekmisin. Hem anlatıyor o '' it'' le yaptıklarını hemde soruyor bozuluyormusun diye .
Ay tam yolmalık. Saf olma uzak dur böyle insanlardan.
26 yaşındasınız bunlar nasıl ilişkiler böyle.
Grubunuzdan kopmayın ama arkadaşınız zannettiğinşz o kişiyede bi destur lazım:47:

bu kadar rahatsızlık veren birini ile neden görüşüyorsunuz anlamış değilim.
üstelik güzel birde kazık atmış.
akraban değil, can borcun yok, kardeşin değil... çıkar at hayatından.

yanlızlıktan korkma, mutlaka onun karakterini begenmeyen birkaç kişi vardır.
senin gibi yanlız kalmamak için katlanıyorlardır.
senin ayrı takıldığını gördüklerinde yanına gelirler.

eski erkek arkadaşının konusu geçtiğinde masada oturma, kalk git.

anlatmamdan rahatsız oluyor musun diye sorduğunda dürüst ol. evet rahatsız oluyorum de.

Canım ben de seni anlamadım,yani neden açık açık konuşmadın zamanında ,şimdi de konuşabilirsin derdin ne diye?Kendi kendine neden düşünüyorsun ki,ha çocuk ciddi değilse ,onunla işler yürümediyse ve gerçek yüzünü gösterdiyse onu atarsın,artık takmazsın ama arkadaşına beni böyle böyle tanıştırdın sonra da ,bağlanma dedin ,neyapmaya çalışıyorsun diye sormaz mı insan ya!!Ben olsam çok ciddi,öyle bir konuşma döşenmiştim ki,kız bir daha yolumdan geçemezdi,ya da bir açıklaması varsa bile sormamışsın ki !!

Böyle bekleme,sana yazık değil mi,ya konuş ya da unut ikisini de!!!

Back