• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben çözemedim dostmu düşmanmı :(

Yanliz kalirim diye dusunme.
Hayatini boyle sahte dostluklarla dolduracagina...
Birak yanlizligi yasa tek basina...
Ikisinide kaaleye alma muhattap olma...
Ikiside birbirinden karektersizmis yakisirlar iste.
Arkadasin demek istemiyorum ama o sahis kompleks yapmis kendince.
Siir gibi oldu :37:
Diyecegim o ki o kizla ahbapligini kes neden kendini yoktan yere strese sokuyorsun canim..

Canım ben de seni anlamadım,yani neden açık açık konuşmadın zamanında ,şimdi de konuşabilirsin derdin ne diye?Kendi kendine neden düşünüyorsun ki,ha çocuk ciddi değilse ,onunla işler yürümediyse ve gerçek yüzünü gösterdiyse onu atarsın,artık takmazsın ama arkadaşına beni böyle böyle tanıştırdın sonra da ,bağlanma dedin ,neyapmaya çalışıyorsun diye sormaz mı insan ya!!Ben olsam çok ciddi,öyle bir konuşma döşenmiştim ki,kız bir daha yolumdan geçemezdi,ya da bir açıklaması varsa bile sormamışsın ki !!

Böyle bekleme,sana yazık değil mi,ya konuş ya da unut ikisini de!!!

kızla değilde o adamla konuştum madem bu kadar samimi idinz bana gerek yoktu benle niye tanıştırdı ,sen niye tanışmayı kabul ettin diye tartışmasını yaşadık zaten.o benim kardeşim snin için fesat diyor ama samimiyetinde bi dozajı vardır dedim.senin hiç olulda arkadaşın yokmu konuşmuyormusun dedi var ama mesafeliyim hemde çok samimiyiz ama gecelere kadar birlikte değiliz en azından dedim.ya bu kız sürekli hastalanan bi tip zaten hastanede tanışmışlar çocuk hastanede çalışıyor.arabası var iki hafta öce saat 4 gibi kızla konuşuyoruz acile gideceğim dedi gece 4 te gitmiş yurttan arabası ile almış serum falan takmışlar sonra yine yurda bırakmış bunlarmı kardeş ya.nöbeti yokmuş sivil kıyafetli imiş orada güvenlik bi atkadaşım var kamera odasına gidip izlemiş onları sonrada bana anlattı

Böyle bekleme,sana yazık değil mi,ya konuş ya da unut ikisini de!!!
o it i zaten unuttum kızlada okul tatile girdi biraz mesafe girdi konuşmuyoruz kafam rahat ama yine de içimde kafamda sorular var.diğer kızlara sordum hiç onları aramıyormuş bi tek seni yakın görüyorum kendime diyor bende bunun cevabını arıyorum NEDEN?

arkadasların da dedıgı gibi belki de önceden cocuga ılgisi vardı ama seni araya koyup cocugun tepkisini ölçmek istedi veya cocukla kanka idiler gercekten ve cocuk senle ılgılenmeye başlayınca kız kıskandı tanıstırdıgına pişman oldu, kızın sana karşı ii davranması ise belki biraz vicdan yapmış olmasından veya kız sempatik konuşkan biriyse herkesle canımlı cicimli konusuyor olabilir...benım de samimi oldugum bir cocuk vardı, başkasıyla cıkınca ben kendımı geri çektım, kızın yerınde olsam kıskanırdım cunku, o yuzden bana yapılmasını istemedıgım şeyi başkasına yapmadım.

galiba öncedende aralarında bir etkileşim vardı
belki kız o çocuğa seni söyleyerek onun tepkisini ölçmüştür, acaba kabul edecek mi diye?
baktı sende o da kabul edip işi ilerlettiniz, sizi kıskanıp ona yaklaşmaya çalışmaya başlamıştır

bence de bu olası...
bana kalırsa bu kız çocuğa kancayı takmış, evlenirler bile... öyle gözüküyor...

Dost olmadığı kesin.

Eşimle beni de bir kız arkadaşım tanıştırmıştı.Sonradan yapmadığı kıskançlık ve fesatlık kalmadı.
Okurken aklıma geldi,sinirlendim yine...

benim de başıma geldi böyle bişey. ben de kendimi tek zannediyordum (çevremde böyle birşey görmedim çünkü), hatta baya bi suçladım kendimi, yanlış mı düşünüyorum, hata bende mi diye..

o kıza gelince, belki ilk başta o adam ilgisini çekmiyordu ama sonradan siz sevgili olunca "benle neden olmasın" demiştir.eski erkek arkadaşın da eşit derecede suçlu.şimdi de arkadaşın ne yardan ne serden vazgeçmek istiyor.

Mrb cnm Kız arkadaşın da o herif de sana layık değil bence kız arkadaşın seni kıskandırmak için ve yakisikli birinin senle cikmasini kaldiramadigi icin böyler yapmis ve de o herif de kusura bakma ama adam degilmis sen varken baskasina meyletmis ikisi de bir ise yaramaz at gitsin....

ikiside kafayi yemis :27:

kesin söyle birsey oldu,senin bu erkek arkadasin bu arkadasindan hoslaniyordu ama bir türlü itiraf edemedi,
arkadasinin ona karsi duygulari yoksa kaybetmek istemedi sonra aslinda kizda ondan hoslaniyordu ama tepkisini olcmek icin,
kizda dedi ona gel sana birini ayarliyim filan oda belki kiz birsey hissediyormu hissetmiyormu diye anlamak icin ayarla dedi,
kizda bozuldu buna ama itiraf edemedi ve seni ayarladi,sonra kiz sizin boyle mutlu mesut oldugunuzu gorunce catladi,
e sevgilininde akli kizda olunca itiraf ettiler ve sen aradan ciktin onlar arkadas gibi takilip sevgili oldular,
ama etraftakiler yadirgar diye belli etmemeye calisip cok samimi dost numarasi yapiyorlar...:51:

Son düzenleme:
kızla değilde o adamla konuştum madem bu kadar samimi idinz bana gerek yoktu benle niye tanıştırdı ,sen niye tanışmayı kabul ettin diye tartışmasını yaşadık zaten.o benim kardeşim snin için fesat diyor ama samimiyetinde bi dozajı vardır dedim.senin hiç olulda arkadaşın yokmu konuşmuyormusun dedi var ama mesafeliyim hemde çok samimiyiz ama gecelere kadar birlikte değiliz en azından dedim.ya bu kız sürekli hastalanan bi tip zaten hastanede tanışmışlar çocuk hastanede çalışıyor.arabası var iki hafta öce saat 4 gibi kızla konuşuyoruz acile gideceğim dedi gece 4 te gitmiş yurttan arabası ile almış serum falan takmışlar sonra yine yurda bırakmış bunlarmı kardeş ya.nöbeti yokmuş sivil kıyafetli imiş orada güvenlik bi atkadaşım var kamera odasına gidip izlemiş onları sonrada bana anlattı

Canım anladım,bence sonuç olarak ;kızla da çocukla da ilişkini kes!Zaten çocukla bitmiş gitmiş de,kız da arkadaşların dediği gibi sağlam ayak değil,olgun birine benziyorsun,bu ikisi düşünce olarak kesinlikle senin dengin değiller..Kendini bunlar için üzme,vaktini harcama hiç değmez..Hayatına bak,devam et..Ben çocuğu bırak özellikle kızla görüşmezdim..Kendi erkek arkadaşı olsun bakalım,sen sadece 1 gün samimi olsan onun sevgilisiyle,dayanabiliyor mu bakalım!Sanki saf salağa yatıyor hiçbişey olmamış gibi,yok "kırılmıyorsun di mi ?" filan demeler,kesinlikle bilerek yapıyor,yeme bu ayakları ve ağzının payını ver!!:50:

bence ilk önce niyeti gerçekten seni tanıştırmakmış tanıştırmışta sonradan pişman olmuş mesleği elinde çocuğu kendime yapacağıma ona yaptım elinden almalıyım demiş ve elinden almış aklıbaşına sonradan gelmiş yani yapacak bişey yok herkes yoluna bakacak artık

ikiside kafayi yemis :27:

kesin söyle birsey oldu,senin bu erkek arkadasin bu arkadasindan hoslaniyordu ama bir türlü itiraf edemedi,
arkadasinin ona karsi duygulari yoksa kaybetmek istemedi sonra aslinda kizda ondan hoslaniyordu ama tepkisini olcmek icin,
kizda dedi ona gel sana birini ayarliyim filan oda belki kiz birsey hissediyormu hissetmiyormu diye anlamak icin ayarla dedi,
kizda bozuldu buna ama itiraf edemedi ve seni ayarladi,sonra kiz sizin boyle mutlu mesut oldugunuzu gorunce catladi,
e sevgilininde akli kizda olunca itiraf ettiler ve sen aradan ciktin onlar arkadas gibi takilip sevgili oldular,
ama etraftakiler yadirgar diye belli etmemeye calisip cok samimi dost numarasi yapiyorlar...:51:

bencede katılıyorum. ama sevgili olmamıştır onlar daha birbirlerine itiraf edememiş olabilirler. ...
ama senin kalbinin kırılacağını düşünüp seni tanıştırmamalıydı. harcamış resmen seni kaçarak uzaklaş...

arkadaşlar merhaba bende bi konuda fikirlerinizi almak istiyorum şimdiden teşekkürler.benim çok iyi geçindiğim (ki çözebilsem yapmaya çalıştığını gerçekten seviyorum)bir kız arkadaşım var.birgün geldi bana,mesleği elinde yakışıklı çok sevdiğim bi arkadaşım var,senide çok seviyorum birbirinize çok yakışırsınız sizi tanıştırmak istiyorum hatta senden ona bahsettim sürekli gelinim diyorum oda seni sorarken gelin nasıl ne yapıyor tanışmayı kabul ettimi diye soruyor dedi.bir ay kadar ara ara konusunu açtı ama ısrar etmiyordu.kız istandulda yaşıyor finaller bitti memlekeine gitti numaranı istiyor vereyimmi dedi bende hadi ver bakalım dedim.(önceden kabul etmememin nedeni böyle ısmarlama ilişki olmaz birbirimizi hiç görmedik ya beğenmezse falan diyordum.ben onun resmini gördüm gerçekten yakışıklı biri)sonra biz konuşmaya başladık ikimizde 26 yaşındayız ben ısındıkça ısındım bu çocuğa.arakadaşımla konuşurken gittikçe bağlandığımı söyledim saçmalama bağlanma sakın!dedi.ona birşey demedim ama zaten birbirimize bağlanalım sevgili olalım hatta anlaşırsak evlenelim diye tanıştırmadımı bizi diye içimden geçirdim ama üstünde durmadım.sonra biz bu çocukla iki kez görüştük oda benden çok etkilendiğini hatta aşık olduğunu söyledi.aradan zaman geçti kız bizim sevgili olduğumuzu biliyor artık ve bende aptal gibi kıza anlatmaya başladım bunlar yaptık bunları söyledi inşallah niyetimiz ciddi okulun bitmesini bekliyoruz falan diye.herşey yolunda bi terslik yok çünkü.kız bu sefer sevgilimle nasıl iyi arkadaş olduklarını falan anlatmaya başladı sürekli ama konumuz hep o oluyordu.ben rahatsız olmaya başladım söyledim sevgilime haklısın kıskanmakla söyle dedi bende sizi ben tanıştırdım der diye söylemek istemedim.sevgililer günü geldi gittim derse girmedim bi hediye aldım ona... neredeydin dedi hediye almaya gittim dedim yaa o sana almamıştır öyle adetleri yok çünkü kimseye hediye almaz dedi çok bozuldum, olsun bende bugün dğil başka zaman veririm dedim iyide o kol düğmesi kullanmaz boşuna almışsın dedi.canım çok sıkıldı bir şey demedim.bir kaç gün sonra ki halen daha anlatmaya devam ediyor sevgilin benim dişlerimi yaptıracak şunları yapacağız faln falan.kantinde oturuyoruz sevgilimle msj laşıyorum bütün kızlar aynı masadayız.aşkım benim işim var biraz bitikkten sonra devam edelim dedi tamam dedim sonra o kız aaaaa aşkın bana msj attı dedi :37:neye uğradığımı şaşırdım kızlar hepsi yadıgadı çünkü bana işim var demişti.biz bunun kavgasını ettik ve ayrıdık kötü bir kavga oldu çünkü.kızda biliyor benim yüzümdenmi dedi evet dedim.neyse bu sürekli anlatmaya devam ett sabır sabır susuyorum.bu it bu kıza doğum günü süprizi yapmış ceket ve altına bluz almış belli pahalı birşeymiş anlatmaya başladı bitirdi bozulmuyorsun demi dedi yok dedim ma kuduruyorum.bide anlatıp bitirdikten sonra soruyor başta sorsa anlatma diyeceğim.sonra saat gece 12 msj attı kız yurda yeni geldim x le birlikte idim yemeğe gittik ertesi gün msj atıyor alabalık yemeğe gittik falan.en sonunda tersledim yeter artık anlatma duymak istemiyorum diye kırıldı.ikinci finaller bitti ben yolcu etmeye geleceksin demi dedi evet dedim laf arasında o itin de geleceğini öğrendim başka bi arkadaşım gitme ismini bile duyunca kötü oldun sarılıp vedalşaşırken görmek iyi gelmez sana dedi bende gitmedim gerçekten.tavır aldı bana.yani arkadaşlar o kadar çok şey varki çok yıpprandım kızın kasıtlı yaptığını düşünüyorum.herkes o çocukla aralarında bir şey var kesin diyor ama ben öyle olsa niye tanıştırsın ki diyorum.sadece sevgilim olacak itin ona karşı bir ilgisi olduğunu düşünüyordum ama kızında sürekli birşeyler anlatması ne yapmaya çalışıyor dedirtiyor.ÇOK UZUN OLDU İNŞALLAH OKUYABİLİRSİNİZ.HERKESE TEŞEKKÜRLER
ikisininde ne mal oldukları ortaya çıkmış zaten çok kaba olacak özür dilerim ama bırak ne b.k yerlerse yesinler kendi hayatına bak sen

Sana sordugu zaman alaycı bı tavırla 'onun ıcın uzulecek olsaydım arkamda bırakmazdım'' de gec! gerısını ona bırak..Sen bu sorunun cevabını ararken hayat gelıp gecıyor..Üniversite en kıymetlı zamanların.. Bırak derslerıne yogunlas..Baska arkadaslarınla program yap gez toz.. dusunerek harcadıgın enerjıye bıle yazık..Kasıtlı davrandıgı ortada... Aldırmadıgını gorunce zaten dersını almıs olacak :o gerısı teferruat..Arkandakılere bakmaktan önune bakamıyosun..İlerlemek gerek..hıcbısey gızlı kalmaz..Ortada bı numara varsa cıkar ortaya sen gonlunu ferah tut..

Beni de bir arkadaşım çok samimi olduğu hatta kardeşim o benim dediği erkek arkadaşıyla tanıştırdı, işte şöyle iyidir böyle bilmem nedir filan feşmekan.Uzatmak istemiyorum tek söylemek istediğim, şu an kendisi beni tanıştırdığı o kardeşim gibi dediği adamla evli.Hayat gerçekten garip,insanları anlamak çok zor.

herkese cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim.geçenlerde kızlarla birlikte yemeğe gittik yolda o arkadaş aaaaa dedi slm verdi ben görmedim başta sonra baktım o it.yanındada hastaneden tanıdığım az biraz samimi olduğum bana ilgisi olduğunu düşündüğüm çocuk.hiç durmadım vurdum geçtim.kız durdu konuştu.ileride onu bekledik geldiğinde ayıp ettin keşke bi slm verse idin dedi bende hiç işim olmaz görmeye bile tahammülüm yok dedim.o yanındaki çocuk kim dedi ya sinir etti bizi dedi.hayırdır niye dedim seni sordu o kaçan esra değilmiydi dedi evet dedim çay borcu iki oldu söyle ona demiş.benim it de dönüp ters ters bakmış.arkadaş olduklarını bilmiyordum.sonra çocuk benimle ilgileniyor tanımak istiyor dedim kızda olmaz arada x var olmasa idi olurdu dedi.sen hiç merak etme ne ben sevgilimin arkadaşı çıkacak ile onursuzum nede o çocuk yakın arkadaşının eski sevgilisi ile çıkacak ş......z dedim.ama esra seni seviyorsa çıkın ne olur ne olur dedi anlamadım.arkadaşa anlattım sorunlu dedi.sonra terminale o çocukta gelecek seni yolcu etmeye birlikte geleceğiz dedim (olta atıyorum yok öyle birşey)hayır gelmesin ben o çocuğu sevmiyorum dedi hem x de gelecek hoşlanmaz dedi iyi dedim.arkadaşa anlattım böyle böyle oldu diye çocuk onunla değil seninle ilgilendi diye sevmiyordur ne tanıyorda nede sevmiyor dedi.bende niye öyle dedi anlamadım:19:

Beni de bir arkadaşım çok samimi olduğu hatta kardeşim o benim dediği erkek arkadaşıyla tanıştırdı, işte şöyle iyidir böyle bilmem nedir filan feşmekan.Uzatmak istemiyorum tek söylemek istediğim, şu an kendisi beni tanıştırdığı o kardeşim gibi dediği adamla evli.Hayat gerçekten garip,insanları anlamak çok zor.

insanların midesi geniş demekki.ama harcanan biz oluyoruz çok fena dokunuyor ama

kadın-erkek kardeşliği gerçek kardeş olmadıktan sonra sadece bir perde bence...
kardeşlik arkasına sığınarak birbirini çaktırmadan tavlama falan...
benim de kardeşim dediğim bir erkek arkadaşım oldu, niyetini 20sene sonra anladık, artık ailecek görüşmüyoruz misal...

Aaa şaşırarak bi çırpıda okudum benim aklıma gelen ilk şeyi söylüyorum kıskançlık kız arkadaşn senin mutluluğunu kıskanmış ewet belki aranızı yaptı ama bu kadarını düşünmemiştir sevgılı olacagınızı sen anlattıkça nasıl mutlu oldugunu kudurmus olmalı o çocugu kendıne çekmiş bir sekilde bnce o arkadaşın da ondan oda o kızdan hoşlanıyo kesin kesinlikle kendini üzme boşver ne halleri varsa görsünler o kız arkadaşınlada arana mesafe koyman senin için iyi olur canım

Back