ekrem dün eve geldi affet diye yalvardı babam kovdu evden ama telefonla arayıp duruyor affet beni diye mesajlar atıyor anlamıyorum bunu ben yaaa yemin ederim bu adam bana kafayı yedirtecek boşandık hala kurtulamadım şimdi ki yaptıklarını 2 yaşında ki bebek yapmaz yemin ediyorumm kendi psikolojisi bozuk benimkinide tamamen bozmaya çalışıyor sanırımklava:
Ohhhhh oluyor ekreme:roflol:
Icime su serptin sanki Ayten. :lepi:
Zaten belliydi kapina sürünerek gelecegi, ama bu kadar erken beklemiyordum acikcasi:roflol:
Sürünsün Ayten, hic muhattap olma.
bende sürüneceğini biliyordum da bu kadar çabuk değil daha bikaç hafta önce bana adını duymak istemiyorum diyordu çok ilginç bi adam gerçekten kaç yıllık kocamı tanıyamamışım buna şaşıyorum sadece
kaydirigubbakcemile3
ekrem dün eve geldi affet diye yalvardı babam kovdu evden ama telefonla arayıp duruyor affet beni diye mesajlar atıyor anlamıyorum bunu ben yaaa yemin ederim bu adam bana kafayı yedirtecek boşandık hala kurtulamadım şimdi ki yaptıklarını 2 yaşında ki bebek yapmaz yemin ediyorumm kendi psikolojisi bozuk benimkinide tamamen bozmaya çalışıyor sanırımklava:
iiggggghhh ne igrenc tipmis canim kocan ya...bu kadar yalanci, sahtekar, birde midesi bol bir insan ile degil koca insan evinde köpek diye bile barindirmaz.
Neden acele edip evlendin, resimdeki kiz sen isen eger cok hos ve tatlisin, birde üstüne üstlük okulunda bitseydi bak bakalim kimler seni isteyecekti. Bu gözü disarida, sex manyagi adamami kaldin?
Icimde bir his yine o adamin yanina gidecekmissin diyor. Hayirlisi olsun...
Galiba yaslarinizda kücük senin ünv. bitmemis, esininde gözü doymamis daha onun icin pek parlak degilmis evliliginiz.
yok gitmem artık canım sende yani midem asla kabul etmez kalbim nasıl kabul etsin onu artık küçük yaşta evlendik evet ama gerçekten sevdik sandım nerden bilebilirdim tek taraflı sevdiğimi sorunlu bir insanla birlikte olduğumu çok pişmanım ama işte yaşanması gerekiyormuş demek ki hala daha ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim bi arıyor seni çok seviyorum diyor ertesi gün umrunda bile olmuyorum başka bir kadınla beraber o kadına sevdiğini söylüyor sonra bana söylüyor tuhaf ya gerçekten sorunlu olduğunu tamamen kanıtlamış oldu bi böcek kadar değeri yok bende ismini bile duymak istemiyorum onun artık.
canim benim coook gecmis olsun sana lutfen Allaha tevekkul t eminimki namuslu sana layik bir insanla mutlu mesut evlenirsin böyle adamlar afedersind karilarinida satiyorlar yat kalk sukret adam pe....mis resmen ya.baksana fazla dusunme sonucta sen tertemiz bir insansin gunahi olan insan esin o hissetsin bu duygulari evet bir psikologla gorus ayrica kim olsa bu duygulari yasardi cok normal yasadigin seyler gecmisler olsun Allah bir daha yasatmasin bu seylerden bende cok korkuyorum bazi kadinlarin midesi cekiyor ....evet bizim yatağımızda ve ogün akşamı bende yattım o yatağa hiçbir şeyden haberim olmadan en kötüsüde bu o pis elleriyle o olaydan sonra bana dokundu en zoruma giden buuu
mafoldumben