ben bunları haketmedim...

cennet kolay değil, cehennem lüzumsuz değil...

bir solukta dişlerimi sıkarak okudum.. son zamanlarda erkekler o kadar çok çapkınlaştı ki, buna benzer o kadar çok olaylar arttı ki artık erkeklerden nefret eder hale geldim...

yaptığı şeyler iğrenç, zeytinyağı gibi kendini haklı göstermesi daha da kötü. seni anlıyorum.. resmen oynayıp seni enayi yerine koymuş.. eden bulur. allahtan çocuk yapmamışsınız. insan zamanla herşeyi unutur. ünv bitirip iş hayatına atılınca yepyeni pencereler açılır karşına.

ya canım içim burkuldu resmen çok üzüldüm senin adına.. geçende benim arkadaşım da boşandı bu yüzden.. ama üzülme her işte bir hayır vardır derler ben çok inanırım bu söze hepsi geçer unutulur ınşallah Allah karşına çok iyi bir adam çıkartır çok mutlu olursun o seni kaybettiğiyle kalır. ben böyle adamlara inşallah hastalık kaparlar da görürler günlerini diyorum onla bunla yatarken aids falan olurda görür gününü doyumsuzluğunun cezasını çeker Allah büyüktür.

selam canim okudum yazdiklarini üzüldüm duruma ama ona en büyük ceza kendini toparlamandir yükselmendir birak ne kaybettigini görsün ileriye bak

okadar daraldimki okurkeeeenn ahh,ahhhhhh ne demeli bilmiyorum Allah bildigi gibi yapsin boyle erkege benzemedikleri...kötükedihüso

insh'Allah hersey guzel olacak, zaman lazim arkadasim, okulunuza bakin boylelerini dusunmeye,uzulmeye bile degmezzzzzz...:1closedeyes:

ben böyle erkege benzeyen yaratiklari duydukca feminist oluyorum kendimden korkmaya basladim

Öncelikle çok geçmiş olsun , inan sen hiç bir şey kaybetmiş değilsin.Anladığım kadarıyla adamın hayatı yalan.Kendiyle baş başa kaldığında anlık şeyler uğruna neyi kaybettiğini çok daha iyi anlayacak ve hiç bir zaman mutlu olamayacak.Çünkü bu tip insanlar kendileriyle barışık değildir ve etrafındaki kimseler gelip geçicidir.Lütfen toparlanmaya çalış , evet bunu söylemek çok kolay belki ama ben senin kısa zamanda çok daha mutlu olacağına inanıyorum.Çok şükür ki şimdi ayrıldın ya bunları bir 10 yıl sonra öğrenseydin...Allah yar ve yardımcın olsun...Oda mutlaka yaptıklarını bedelini ödeyecektir....Sevgiler....

Aytencim kusura bakma ama içimden sadece

'' Allah cezanı versin Ekrem'' demek geldi

Sende yat kalk dua et kurtulduğuna bu adamdan ve bende dua edeceğim en kısa sürede kendini toparlaman için Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

vereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortakvereliniortak

boşver sen p...gi :eek:klava: aşşalık pislik....

yaşananları unutman ya da atlatman zor ama kendini toparla, o seni kaybettiğine yansın.. sakın kendini de suçlama "güzellik yetmiyor elde tutmaya" diye... adam olsun da elde dursun şerefsiz. bundan sonra önüne bak, okulunu bitir, güzel bir iş bul, kendine güvenini sakın kaybetme... kocan da bok çukurlarında gezsin dursun....

ay çok sinirlendim :mymeka:

okurken beynim döndü...nası bi aşağılık insanmış...ne desek seni teselli etmez eminim...ama zaman en iyi ilaç..bu boş bi cümle değil,sabırlı ol ve yanlarına sığınabileceğin bi ailen olduğu için şükret.onların kıymetini bil cnm..

Allah inşallah onun sana yaşattıklarının kat kat fazlasını yaşatır terbiyesiz herif sen okulunu bitirmeye bak bi iş sahibi olunca kendine güvenin gelir ailenle yaşamk zorunda da kalmazsın canım hakkında hayırlısı olsun iyikii kurtulmuşşun o heriften

canım üzülüyo musun bir de Allah'a şükret kurtulmuşsun,bir erkeğin düşebileceği en alt seviyeye düşmüş eski eşin sen kendini kurtarmışsın,okulunu bitir keyfine bak babanın yanındasın elin değil,hiçbir aile atmaz evladını,belki ilerde daha düzgün biri çıkar karşına herşeye yeniden başlarsın,o ekrem olacağın da sonu belli Allah ıslah etsin şerrinden uzak tutsun bu gibilerin:mymeka:

kizlar aslinda böyle erkeklerden cok var etrafimizda disardan esiyle iyi görünüyo ilgileniyo ama isim var yok patron cagirdi benim bi arkadasiminda öyle esi var hatta benim esim bana söyledi galiba bu calisma bahanesiyle gezip tozuyo dedi saati belli degil gündüzcüyken gececi olarak ise gidiyo fallan
ama sunuda belirtiyim her yoguncalisan erkekte karisini aldatcak diye bi kural yok
onun icin kocamiza bagli olarak evde oturup ömür gecirmemek laazim en azindan isimiz olmali yada ne bileyim kücük yerlesim yerlerinde kadinlar örgü örüp satiyo yani güvenmemek lazim kimseye

bunlari yazmamin sebebi her bosanma sonunda hep kadinlar magdur oluyo erkek calisip birikim yaptigi icin sarsilmiyo bizim kadar

yeni bi hayata başlıyacaksın artık..olumlu şeyler düşün bundan sonrası için.şuan da kendini kötü hissetmen çok normal yaşananlar taze çünkü ama zamanla düşüne düşüne yıpratacaksın onları ve artık eskisi gibi canın yanmayacak..herşey çok güzell olur umarım.bi beladan kurtuldun bence..

Çok gençsin, Allah izin verirse önünde uzun bir hayat var, güzel de bir kadınsın, ileride seni seven değer veren biri mutlaka çıkacak, kendini suçlamayı bırak arkana da bakma şimdi ki üzüntünün en büyük nedeni, onu hiç tanıyamamış olman, evliliğiniz için verdiğin emeklerin boşa gitmesi hayak kırıklığı yaşıyorsun.

Ama bu evlilik için yapılması gereken her şeyi fazlasıyla yapmışsın sevdiğin değer verdiğin için her defasında ona inanmışsın güvenmişsin ama o hiçbirini haketmemiş bırak üzüntünün en büyüğünü seni kaybettiği için o yaşasın, ama öyle bir adama da hiç benzemiyor Allah uzak tutsun bu kımıl zararlılarından :kızgın:

slm cnm sana diyecek bir söz yada cümle bulamaıyorum.aynı şeyleri bende yaşadım hemde 8 sene.nerde hata yapıyoruz biz kadınlar bılıyormusun ılkınde affedınce gerısı corap söugu gıbı gelıyor bana hep sık dişini 2 tane cocugun var yapacak yapacak dönüp dolaşacagı yer senın yanın derlerdi
. ama herkezin bir sabır gucu var ben anne baba ayrı buyudugum için cocuklarımı aynı sekılde buyutmıcem dıye gözlerımı kapadım kulaklarımı tıkadım ta ki 2 sene öncesıne kadar .
takı son bır olay oldu o ana kadar artık yeter dedım çocuklar içinde olsa dayanamıcam çunku ben benlıkten cıkmaya başladım kendıme öz guvenım gıtmeye başladı ve bıraktım geldim aılemın yanına.
ama boşamadım ve boşamıcamda ona o özgürlük imkanın vermıcem. ben bu saaten snr 2 çocukla evlenemıyecegıme göre o nada bu fırsatı saglamıcam allahtan cocuklarının ıhtıyaçlarını karşılıyo ben çalışmıyorum yaşım 36 tı hiçde çalışmadım bu zamana kadar şükür durmumuzda ıyı ama ne kadar ıyı olursa olsun babanın evınden bır kere cıktın mı gerı gelınce orası senın babanın eskı evı olmuyo ya kendını her zaman geri tutuyorsun ama çocugun yok anladıgım kadarıyla bu çok iyi eskıyı kapat ve kendıne yenı bır hayta çiz ve o insanı yaşadıgını bıle unut . yuce rabbım onune hayırlı bır ınsan cıkarır inş hiç degmez üzülme sakın inanırmısın ayrıldıgıma hiç üzülmedım ben sadece 7 yıl flört ettım 9 senede evlı kaldım 16 yılıma ve genölıgım en guzel yıllarını ona harcadıgım için üzülüyorum boşver hayat çok guzel ve bız bugunu bır daha yaşamıyacagız her gunun kıymetını özellıklede kendımızın kıymetını bılelım cnm öpüyorum seni

ekrem dün eve geldi affet diye yalvardı babam kovdu evden ama telefonla arayıp duruyor affet beni diye mesajlar atıyor anlamıyorum bunu ben yaaa yemin ederim bu adam bana kafayı yedirtecek boşandık hala kurtulamadım şimdi ki yaptıklarını 2 yaşında ki bebek yapmaz yemin ediyorumm kendi psikolojisi bozuk benimkinide tamamen bozmaya çalışıyor sanırım :eek:klava:

Son düzenleme:
X