Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok sıkkın ekrem hala yalvarıyor bana hergün affet diye arayıp mesaj atıyor bi türlü onu unutmama izin vermiyor neden ya neden hala kendini haklı görüyor bide utanmadan her erkek aldatır aldatmayanlar da fırsat bulamadıkları için aldatmaz diye kendini haklı görüyor geçenlerde yakın arkadaşımla konuşmuşlar ayten benim için kürkçü dükkanı gibiydi eninde sonunda ona dönerdim tilki misali o benim için kalıcı olan diğerleri ego tatmini demiş senağlamaklava:
bu mesajina gerceten cok sinirlendim..ne demek ya..erkek cennetindemi saniyo kendini..harem kursun kendine bari...eskiside derdi her erkek aldatiyo diye...nedenmi..cünkü öyle tiplerin arkadaslarida o yoldalarda ondan..aldatmayanlarlan namusunu serefini bilenlerlen öyleleri muhatap olmaz..kilibik olarak görürler allahtan korkan eslerine ihanet etmeyen erkekleri...canım çok sıkkın ekrem hala yalvarıyor bana hergün affet diye arayıp mesaj atıyor bi türlü onu unutmama izin vermiyor neden ya neden hala kendini haklı görüyor bide utanmadan her erkek aldatır aldatmayanlar da fırsat bulamadıkları için aldatmaz diye kendini haklı görüyor geçenlerde yakın arkadaşımla konuşmuşlar ayten benim için kürkçü dükkanı gibiydi eninde sonunda ona dönerdim tilki misali o benim için kalıcı olan diğerleri ego tatmini demiş senağlamaklava: