ben bunları haketmedim...

inanamiyorum bu kadarmi asaglik olurnur
valla güzelim bu adam icin degil göz yasi dökmek
iki saniye bile üzülmemek gerekir
zararin neresinden dönersen kardir
hic aklina takma bundada bir hayirr vardir
allah düsman basina vermesin böylesini sende
kurtulduguna sükret bosandigin günü bayram ilan eet
sakin ama sakin üzülme bu sahsiyet icin hic deymez
allahindan bulsun onada kendi gibi biri düser
oda görür ...

gerçektende pess yani başkada bişi diyemiyorum tamamen senin iyi niyetini ve saf temiz kalpliliğini kullanmış yazıkk yazıkkk

Bence bu konuyu fazla uzatıpta aklından çıkarmasına engel oluyoruz arkadaşlar.
Farklı şeyler konuşulsa daha iyi olur diye düşünüyorum ne biliyim iş ihtiyacı olabilir ev ihtiyacı olabilir onlara yönelmemiz daha iyi olur bence.

Bence de evet sen bunları haketmiyorsun zaten gerekeni de yapacak cesareti gösterdiğin için böyle hayıflanmak yerine kendini tebrik etmelisin :) zararın neresinden dönersen kardır...

haketmediğin için boşanmışsın yeni bir sayfa açmak ve hakettiğin gibi yaşamak üzere... ama hala durup durup bunları sorgularsan o yeni sayfayı açmayı hep erteleyeceksin...

bence sen sana olanları değil (ki bunu aşmışsın) şu an kendine yaptıklarını haketmiyorsun! o yüzden bence hemen kendine gel ve geçmişte bırak.... bırak o insan da kendi hakettiğini bulsun :)

ha sen hala evli olup "bunları haketmiyorum ben" diye hayıflansaydın o zaman çok daha başka bir cevap yazabilirdim, belki kızardım bile niye hala o evde yaşıyorsun diye, ama uyan artık, sen kendini seni hiç haketmeyen birinden kurtarmışsın :)

bence hayıflanmak yerine herkese örnek olmalısın çünkü zaten güçlü olduğunu herkese ispatlamış durumdasın :) evet yeni sayfa açması zor ama sen sayfayı aralayıp öylece bırakıyorsun :) boşver geçmişi (unut gitsin diyemem tabii kolay değil) ama dediğim gibi yapacağını yapmışsın zaten, çok çok takdir ediyorum :) ama hala arayıp neyin hesabını sorduğunu da anlamış değilim... bence kendin bir telefonundan kurtul da arama :) sanki alışkanlık olmuş gibi... bunu aşarsan gerisi de gelir.. gözden ırak misali.

Son düzenleme:
herşeyi geçtimde sizin yatağınızda başka bir kadınla birlikte olması miğdemi bulandırdı gerçekten.nasıl bir karaktersizliktir bu böyle.umarım aynısını yaşar aynısını.

Hayretler içinde okudum allah düşman başına vermesin bölesini çıldırmamak elde değil. Allah kolaylık versin en kısa zamanda unutur güzel günlere yelken açarsınız inş. Çok üzüldüm.:a015:

Canım yaşadıkların çok çok zor.Allah yardmcın olsun
O kişiliksiz adamdan kurtulduğuna seviyorum..Daha iyi olacaksın inan zaman en büyük yaraları bile sararken bol bol dua et. Neden benim başıma geldi deme.Allah bundan sonra iyi insanlarla karşılaştırsın..

Kişiliksiz,saygısız bir adamdan kurtulduğun için sevinmelisin..
Gençliğin geçmeden farkedip ,bitirmen çok büyük şans..
her bitiş, bir başka başlangıçtır..
yolun açık olsun..

offfff cnm neler yasamissin sen öyle:KK43:
boyu posu devrilesice, meretsiz kalasica ekrem :mymeka:
allahim yazmak istiyorum birsürü sey
o adi batasicaya saydirdikca saydirmak istiyorum ama yasak iste yazamiyorum

evet fotoğrafta ki benim canım
okuyorum ama bu dönem çok kötü vizelerim çok kötü geçti finallerde de toparlamaya çalışacağım ama zor gibi hayatımı maffetti o kişi benim mafoldumben

tebrik ediyorum seni ciddi.oku mezun ol.kendi işini yapana kadar ailenin yanında sabret biraz.en zor kararı vermiş kurtulmuşsun işte.herşey yoluna girecek.

daha onceki konularini hatirliyorum.kurtulmakla cok iyi yapmissin.cok cok kotu seyler yasamissin Allah kimseye yasatmasin.sakin isyan etme.ya cocugun olsaydi yada cok daha gec fark etseydin..senin adina cok sevindimmm..insallah bundan sonra hersey cok daha guzel olacak..

Aytencim kusura bakma ama içimden sadece

'' Allah cezanı versin Ekrem'' demek geldi

Sende yat kalk dua et kurtulduğuna bu adamdan ve bende dua edeceğim en kısa sürede kendini toparlaman için Allah yardımcın olsun canım:Saruboceq:

aynen katılıyorumm...
Allah güç versin kolay atlatasınız bu günleri..

ah ayten ah :1no2: ah ayten ah :1no2:
biz daha ilk konularında demiştik sana, bu adamdan koca olmaz, affettin ama yine yapacak diye daha da kızıyodun bize :1no2: keşke canını daha fazla yakmadan bu adamdan kurtulsaydın.. ama kısmet, yaşaman gerekiyomuş bunları... :1no2: Yine de Allah kurtarmış ayten boşver güzelim. genceciksin. bundan sonra herşey çok daha güzel olacak. kendine güven artık.. o adamı boşver, kim kötülük yapmış da kurtulmuş ki. elbet görecek gününü şüphen olmasın..

Bıraz once okudum cok dokundu cok uzuldum allah belasını versın o adamın helekı cocugun yok cok zaman gecmeden bıtmıs sen cok ıyı bırısın ıyı kısılerı hak edıosun gencsın guzelsın sen mezun olmana bak

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki, senin yasadıklarının benzerini yaşadım. Yalan, dolan, sahtekarlık, aldatma. Cok acı verici. Unutmaya, hafızamdan silmeye çalısıyorum, cok zor. Dusundukce midem bulanıyor. Nasıl, neden diyorum. Ve o suan cok mutlu, gülüp egleniyor. Ve bana o kadar yalvardıktan sonra, en son hakaretler edip, aşağılayıp benden ayrıldı ve beni aldattığı insana geri döndü. Allaha havale ediyorum bana yaptıklarını. Umarım birgün gercekten pişman olup ah ben ne yapmışım der.

Allah sabır versin, çok mutluluk ve başarı diliyorum, yeni hayatında.

X