ben bunları haketmedim...

ekrem ,inşallah senide bir gün bir kadın aldatır. kapılardan gireme ekrem.. geyik ol,ekrem..o zaman sana kk halkı olarak bir kutu cila verecez,ekrem. bol bol o çıkıntıları cilalayıp parlatırsın artık ekrem.

Son düzenleyen: Moderatör:
canim benim yaaa :sinifsinif: okudum gercekden cok üzüldüm kendimi bir an senin yerine koydum kahroldum gözlerim doldu öfkelendim anlatamam,okadar kötü insanlar var ki güvendiyin saygi duydugun insanlardan sirtina bicak yiyince kimseye güvenemez oluyorsun.ne diye evlenmis bu adam anlamis degilim,üzülme sen canim biraz sabret o elbet öyle bir tokat yiyecekki hayatdan yasamdan sadece biraz sabret dua et onu düsünme artik sinir bozucu evet ama düsünme,sen kendi hayatina bak kurtulduguna sükret cocugunuz yokdu dimi?ona da sükret.Allah daha kötüsünde korusun öyle düsün,basina daha kötü birsey gelmemis ona sükret kendini hep motive et ve üzülme Allah yardimcin olsun ve yüce rabbimiz haksizliga ugramislarin ahini yerde birakmaz.sende rahata kavusursun elbetde.sabret hersey bir imtihan sinav degilmi zaten bu dünyada.sabret hersey gecer.

Böyle bir adam - böyle bir ilişki için kendini harap etmeye ve üzmeye değmez. Ne mutlu ki kurtulmuşsunuz sonunda.
Keşke bu denli ağır şeyleri yaşamadan gereken kararı zamanında alsaydınız...
Gerçekten hayırlı olmuş sizin için...

canım benim allah insallah bundan sonra karsına iyi insanlar cıkarır hıc uzulme bunları yasadıgına... tabı uzulmemek ımkansız ama cok buyuk bı beladan kurtulmussun allah a bın kere sukurler olsun
okulunu bıtırırsın elıne ekmegını alırsın hersey yoluna gırer canım arkadasım
masallah ne guzelsın ınsallah bundan sonra karsına kalbı temız bı ınsan cıkar.senın ıcın dua etcem soz verıyorum ınsallah ınsallah cok mutlu olursun bundan sonra insallah tum guzellıkler senınle olur :teselli:

Sizi kutlamak isterim onurlu davranışınızdan dolayı. Bana göre güçlü, kendine saygısı ve sevgisi olan kadın'dır boşanan kadın. Hak ettiği değeri görmediği zaman böyle yol verir erkeğe. Başınıza gelenlere üzüldüm, ama gerçekten inanırsanız...yaşadıklarınızı unutur ve hayata 4 elle sarılırsınız. Yeterki bunu isteyin. Sanırım herşey çok yeni, bu kadar yoğun duygular bundan olmalı. Geçecektir hepsi lütfen inanaın buna. Aile çok önemli, onlar bizim herşeyimiz. Kendine saygısı olmayan bir erkekten çok daha iyidir insanın kendi ana-babası. Onların yapacağı hiçbirşey bizi, el..in yapacağı kadar üzemez. Bundan sonra herşey gönlünüzce olsun inşallah, ve sakın asla geriye bakmayın demek isterim son olarak size...

çok üzücü gerçekten burda bunları okudukça çevremden aldatılmalar duydukça erkeklere olan güvenim sarsılıyor. böyle birinden biran önce kurtulman iyi olmuş. çocuğun olsaydı çok daha zor durumda kalabilirdin. ne diyelim umarım belasını bulur. o en değerli yeri kopasıca, iktidarsız kalır inşallah!

biran önce mezun olup iyi kötü bir iş bulmanı diliyorum. o zamana kadar da derslerini aksatmıycak şekilde çalışabilirsin aslında. mesela bir ajansa kaydolup günübirlik işlerde çalışabilirsin. mesela anneler günü sevgililer günü gibi zamanlarda kozmetik mağazalarında geçici eleman olarak çalışabilirsin. büyük marketlerde ya da alışveriş merkezlerinde tanıtım elemanı olabilirsin. hani ped tanıtan kızlar oluyor ya da yeni çıkan bir cips köfte vb. ikram ediyorlar. güvenli bir ortam olduğu için sarkan rahatsız eden de olmaz ailen de izin verir diye düşünüyorum.

ama en büyük amacın bir an önce okulunu bitirmek ve iş bulmak için gerekli donanımı kazanmak olsun. ne okuyorsun bilmiyorum ama ingilizce bilgisayar gibi konularda kendini geliştirebilirsin evde. bunun için ailenden para da istemene gerek yok. ne kadar donanımlı olursan o kadar kolay iş bulursun. bence şu durumda hedefin güzel bir diploma notuyla mezun olmak olsun. kendini derslerine ver hem kafan dağılır.

hiçbir şey için geç değil. böyle insan müsveddeleri için de sıkma canını. ararsa aç konuşmasına izin vermeden küfret ve kapat. üzgün olduğunu da asla belli etme. (bence)

yaradanım kimseyi şaşırtmasın üzülmeyin artık allah ın izniyle herşey düzelir umarım hayat en yakın zamanda sizde gülümser

Umarim layigini bulur o serefsiz..
Sen de inadina mutlu ol ki, kudursun seni gördükce.

Çok kötü bir insanmış malesef eski eşin. Bütün bunları başına gelmiş kötü bir kaza olarak gör ve okuluna devam et arkadaşım. Bu zor günler mutlaka bir gün geride kalacak bunu düşün her zaman. Allah bundan sonra karşına iyi insanlar çıkarır inşallah.

Yuh ya rezil herif! Allah kurtarmış seni. Çok fazla harap etme kendini nolur. Olanlar o kişiliksizin doyumsuzluğundan. Kurtuldun ya önemli olan bu.

O kıza da üzüldüm biraz aslında. belki onu da kandırmıştır...

Gerçekten senin adına çok sevindim ayrılmanıza.
Allah Belasını Elbet verir sen hiç sorun etme artık yeni bir hayat başladı senin için.
Karşına doğru düzgün birisi elbet birgün çıkar.
Hangi üniversitede okuyorsun belki bir yardımım dokunur.?

aşşagılık adam Allah bildigi gibi yapsın migdem bulandı resmen dua etki kurtulmuşsun o adamdan

Gerçekten senin adına çok sevindim ayrılmanıza.
Allah Belasını Elbet verir sen hiç sorun etme artık yeni bir hayat başladı senin için.
Karşına doğru düzgün birisi elbet birgün çıkar.
Hangi üniversitede okuyorsun belki bir yardımım dokunur.?

kimseye güvenim kalmadı artık çünkü bunu yapan adam önceden en çok güvendiğim kişiydi şimdi ise bi böcek kadar değeri yok gözümde
dokuz eylülde türk dili ve edebiyatı okuyorum

Yuh ya rezil herif! Allah kurtarmış seni. Çok fazla harap etme kendini nolur. Olanlar o kişiliksizin doyumsuzluğundan. Kurtuldun ya önemli olan bu.

O kıza da üzüldüm biraz aslında. belki onu da kandırmıştır...

tek o kız olsa gene iyi dün bir kişiyi daha öğrendim
mafoldumben
ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum ya gerçekten
doyumsuzluğuda geçti yaptıkları artık

Çok kötü bir insanmış malesef eski eşin. Bütün bunları başına gelmiş kötü bir kaza olarak gör ve okuluna devam et arkadaşım. Bu zor günler mutlaka bir gün geride kalacak bunu düşün her zaman. Allah bundan sonra karşına iyi insanlar çıkarır inşallah.

malesef eski eşim
mafoldumben
yalanda olsa birşeyler paylaşmışlığımız var sonuçta o yüzden unutmak kolay olmuyor hemde hiç yaşadıklarımı düşündükçe kötü oluyorum
mafoldumben

Umarim layigini bulur o serefsiz..
Sen de inadina mutlu ol ki, kudursun seni gördükce.

mutlu olmaya çalışsam da olmuyor ki içim acıyor hemde çok
mafoldumben
o kişi beni çok iyi biliyor neler yaşayacağımıda biliyor
mahkemede açıklaması ayten duymaz görmez sandım o yüzden nefsime uydum demişti
düşündükçe çıldırıyorum öyle safmışım ki
:kızgın:
umarım bana yaşattıklarını kendide yaşar
mafoldumben

X