ben bunları haketmedim...

canım bu kadar ayrıntı nerden öğrendin o mu itiraf etti

en yakın arkadaşı anlattı herşeyi oda ilk inkar etti ama itiraf etti sonra hepsi doğru diye biz maça gittiğimiz zaman kızla cansu mesajlaşmış ekrem gibi o yüzden herşeyi öğrenmiş kızdan cansu ile ekrem çok yakın arkadaşlar aynı yerde çalışıyorlar kaç yıllık dostlukları vardı herşeyi anlatıyormuş ona yaptığı tüm iğreçlikleri o yüzden cansuyla yanlız kalmamızı hiç istemezdi cansu anlattıktan sonra bir daha konuşmadılar sanırım hala başkası var hayatında mafoldumben​

fırsat bu fırsat,intikam almak istiyormusun?işte sana en büyük intikam

o daha ilgi sarhoşudur,farkında değildir bu ayrılığın

bu süreçte sen mümkün olduğunca çabuk onu unutup mutlu olmayı hayattan tat almayı öğreneceksin

o kız ona tekmeyi bastığında,yediği naneleri farkına varcak ve illakiiii sana bir adım atıcak.ama sen onu hayatından sildiğin için şok olcak,ne kadar önemsenmediğini ne çabuk unutulduğunu anlayacak,bu ona çok koyacak.

gez toz evliyken yapamadığın herşeyi yap.sakın ''o zamanda iyiki boşanmışım,o rahat durmuyomuş zaten'' diye düşünceğini sanma.bu tamamen kendini rahatlatmak için geliştirdiği bir savunma mekanizması.

senin ona verdiğin değeri kimsenin vermeyeceğini anlayınca,çokk pişman olacak

kusura bakma ama sen bunları hak etmişsin be güzelim.
adam seni aldatmış.
göz göre göre.
yakalamışsında.
ailemle kalmak istemiyordum,boşanıpta ne yapacaktım deyip affettiğin yetmemiş, bir de hemen yeniden aşkım moduna girmişsin.
ben de ekrem olsam, azıcıkta Allah korkum yoksa, beni bu kadar çabuk affeden bir kadını her gün aldatırdım.
ailemle kalmak istemiyordum ne demek yaakaydirigubbakcemile
bu kadar kolaymı yani bi ihaneti affetmek.
şimdi bu kadar vahlanmak niye.
ha bir ha beş ha on.
aldatılmanın biri de bin olmalı bana göre bini de.
bu da sana ders olsun.
bundan sonra gururunun bu kadar ayaklar altına aldırma hayatına giren insana.

cnm gözün aydın geçte olsa böyle bir adamdan kurtulmuşsun inşallah çok güzel bi hayat kurarsın kendine

kronick e katılıyorum kaç kere aldatmış keşke zamanında ayrılsaydın bu kadar üzülmezdin olsun zararın neresinden dönersen kardır herşeyin hayırlısı olsun cnm senin için bundan sonra

canım kesinlikle arkana bakma artık, acısıyla tatlısıyla ne varsa bitti gitti.. hiç düşünme bile düşünmemeye çalış daha doğrusu .. yalnız o adamında sonu hiç iyi görünmüyor bence, su testisi su yolunda kırılır derler bir gün aldattığı kadınlardan birinden bulur, sende duyarsın canım.. ne istiyorlar anlamıyorum gül gibi karın varken, gözleri hala leşlerde.. :eek:klava:
düşünme artık bundan sonrasınıda mahvetmesine izin verme, kurtulmuşsun cnm inan.

canım Allah yardımcın olsun
adamda en ufak pişmanlık yok
ama ilerde kafasını çok vurur
güçlü olmaya çalış

çok üzüldüm ama en başta o adama bu fırsatı sen vermişsin... aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır... yani yakalamışsın ama çocuklarn bile inanmayacağı bahanelerine inanmışsın... neyse zararın neresinden dönsen kardır... bundan sonrası için umarım daha uyanık olursun...

çok üzüldüm ama en başta o adama bu fırsatı sen vermişsin... aldatmayan erkek yoktur fırsat bulamayan erkek vardır... yani yakalamışsın ama çocuklarn bile inanmayacağı bahanelerine inanmışsın... neyse zararın neresinden dönsen kardır... bundan sonrası için umarım daha uyanık olursun...

çok sevdiğim için göz yumdum birde verdiğim emekler için ayrılmak çok istedim ama araya aileler girdi ekrem ayaklarıma kapandı her defasında bir daha yapmaz diye başladım ama gene yaptı madem hala yapacaktı neden af diledi benden niye ayaklarıma kapandı düşünmeden edemiyorum ya ilk başlarda herkes aldatır benim kocam yapmaz diyordum öyle ilgili alakalıydı ki bütün herkes biz ayrıldık diye şokta şimdi yazık etti ya yazık mafoldumben

canımm ben seni diğer konularından da hatırlıyorum hatta bosanmıcam fln demiştin üzüldüm çok hemde adamın yaptıklarına bak ya çevirdiklerine bak tlf bozukmus ha tamire vermiş allahım ya sen yat kalk şükret böyle bir adiden kurtulmussun sıkma canını

canım Allah yardımcın olsun
adamda en ufak pişmanlık yok
ama ilerde kafasını çok vurur
güçlü olmaya çalış

sağ ol canım ilk öğrendiğimde gözyaşlarına kanıp pişman sanıyordum ama oda yalanmış şimdi memnun o hayatından hala gülüp arkadaşlarıyla eğleniyor
bense salak gibi onun bana çektirdiklerine üzülüyorum..
aklım almıyor yaaa
gözyaşlarımın,yaptığı iğrençliklerin hesabını nasıl verecek hiç mi aklına gelmiyor
bir insan bu kadar mı iki yüzlü olur..
pişman olacağını da sanmam çünkü kaf dağında yaşıyor o ineceğinide hiç sanmıyorum.
kadınlardan gördüğü ilgiyle dünyayı ben yarattım havasında hala
:kızgın:

canımm ben seni diğer konularından da hatırlıyorum hatta bosanmıcam fln demiştin üzüldüm çok hemde adamın yaptıklarına bak ya çevirdiklerine bak tlf bozukmus ha tamire vermiş allahım ya sen yat kalk şükret böyle bir adiden kurtulmussun sıkma canını

evet canım diğer konularım en son yaptıklarının yanında çok hafif kaldı artık
keşke bu kadar üzülmeden bitseydi ama işte nerden bilebilirdim bu kadarını
her yaptıklarından sonra af diledi kendini affettirmek için yapmadığı şaklabanlıklar kalmadı
sevdiğim içinde ufacık bir güzel sözünde yumuşuyordum nerden bilirdim beni hergün yenen pilav olarak gördüğünü gerçekten süper rol yaptı hiç anlamadım benim yerimde başkası olsa gene anlamazdı çünkü telefonuna hergün bakıyordum önceki olaylardan güvenim kalmadığı için internette msnsi felan bendeydi bütün şifrelerini de biliyordum hangi ara çevirdi bunları hiç bilmiyorum inan gözüm körmüş gerçekten sevmesem çekmezdim şimdi kolum kanadım kırık sanki çocuğumu kaybettim birşeyler eksik bende sonu böyle olmamalıydı
mafoldumben

Vay o....u çocuğu, adi herif:mymeka:

Allahından bulsun pislik. Kurtarmışsın kendini o şerefsizden, şükret.

Herşey düzelir bacım, az sabret. Hayatın er yada geç rayına oturur.olumunekankayizsmile:teselli:

Aytenciğim fotoğraftaki sen isen eğer ,maşallah taş gibi hatunsun. Allah seni sevdiklerine bağışlasın.
o mal herifte seni kaybettiğine yansın... evde çiçek gibi karısı dururken dışarıda ne arar bu adamlar ya :KK43: bu tür erkekleri toplum sağlığı için HADIM etmek lazım.sen dayan güzelim. okulunu ne olursa olsun bitir. yepyeni bir hayat seni bekliyor unutma...
bu arada yazmadan edemeyeceğim. Allah cezanı versin Ekrem!!!

O Ekrem olacak it oğlu it (afedersin ama) ortada uçkurunu sallayıp erkeğim diye dolanıyor mu bide?
Allah ım senin adaletine güvenirim. Bu yaptıkları yanına kalmaz merak etme...
Nasıl bir karaktersizlik,şerefsizliktir bu.
Dua et kurtulmuşsun,çocugun olmamış...
Rabbim böyle şeytanlardan korusun bizleri.Üzülme zamanla herşey oturur yerli yerine.Aksine sevin bu dangalak adamdan kurtulduğuna!!!

her yaptıklarından sonra af diledi kendini affettirmek için yapmadığı şaklabanlıklar kalmadı
sevdiğim içinde ufacık bir güzel sözünde yumuşuyordum nerden bilirdim beni hergün yenen pilav olarak gördüğünü gerçekten süper rol yaptı hiç anlamadım benim yerimde başkası olsa gene anlamazdı çünkü telefonuna hergün bakıyordum önceki olaylardan güvenim kalmadığı için internette msnsi felan bendeydi bütün şifrelerini de biliyordum hangi ara çevirdi bunları hiç bilmiyorum inan gözüm körmüş gerçekten sevmesem çekmezdim şimdi kolum kanadım kırık sanki çocuğumu kaybettim birşeyler eksik bende sonu böyle olmamalıydı
mafoldumben

Aytencim...
Canım benim bak kendini böylesi yalnız hissetmeye o adam değer mi be tatlım ya?
Sen onu değil onun yerine koyduğun adamı özlüyorsun...
Seni kaybetmeyi göze almış bir adamı sen toptan sil hayatından.
Üzülme demiyorum şimdi.
Üzül evet ağla ve dök içini boşalt ki ilerisi için tamamen için ona karşı bomboş taş gibi olabilsin....
O adam senden sonra iflah olmayacak görürsün...
:eek:lmaz:
Aldatan bir daha aldatır bunu hep söyledim sana...
En başından barışmana karşı çıkanlardan biri bendim değil mi?
Sonunda dediğimiz oldu...
Keşke olmasaydı da üzülmeseydin ama hayat insanlar için.
Kısmetin Ekrem denen adam değilmiş göreceksin her şey çok güzel olacak.
Okulu bitirmeye ve iş sahibi olmaya bak gerisini düşünme daha gençsin çok da güzelsin, hayatını şeref-haysiyet kavramlarını bilmeyen bir insan için üzülerek geçirmeye değmez.
Herşeyin ilacı zaman!
Bu klişe bir laf ama göreceksin zaman yaranı saracak...
Seneye bu zamanlar bu konunu açıp oku göreceksin ya kimmiş bu ekrem ne diye bunca hayatıma mani olmuş diyeceksin....
:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla aytencim fistik gibi hatunsun :nazar:iyiki kurtulmusun o sapiktan.
sen daha iyilerine laiksin.rabbim en iyisini bilir,dua etki cocugun yok.
yol yakinken gercek yüzünü görmüsün..ailenide calisman icin ikna etmeye calis
kendi ayaklarinin üstünde durmak icin.allah yardimcin olsun canim...:teselli:

mafoldumben

Bazen insan gözlerini ve kulaklarını kapıyor. Görmek istediklerini görmezden gelebiliyorsun.Çünkü seviyorsun. Belki düzelir umudu taşımışsın bu süreçte.Belliki şaklabanlıkta usta bu kişi.Gayet güzel ve hoş bir kızsın hemde genceciksin. Canım inan bak bundan iyisini hayli hayli bulursun. Mümkün mertebe geçmişi düşünme, kendini suçlama, adam çok kişiliksizmiş, Allah esirgesin bunlardan cümlemizi.Ayrıcada kurtulduğuna sevin bence canım.

Şok oldum resmen okurken..
Adama bak sen ya okadar halt yiyor ve halen haklıymıs gibi mi davranıyor..
utanma diye bişe yok resmen..
senin yatagında bile yapmıssa bunu daha öte bişe yoktur heralde..
Bela okumak geliyor içimden..
Allah ıslah etsin ve bir gün öyle bir kaya ya carpsın kii bu yaptıklarını tek tek ödesin..

Sende gececek bu günler diye düşün..
cok daha iyiylerini hakediyorsun ve bir gün cok ama cok mutlu olursun inş..
Okulunu sakın aksatma..
O varya bence halen dank edemedi ayrılıgın farkında değil ona da bir güzel koyacak dur bakalım..
ama ne olursa olsun tenezzül etme onunla konusmaya bile..

allahından bulsun boşver üzülme zaten o seni haketmiyormuşki inadına mutlu ol eğer üzüldüğünü öğrenirse kendini adam sanır.o cansu denen kızdan illaki seni soracak cansuya çok mutlu olduğunu göster kapına bir sürü kısmetlerin geldiğini anlat oda kesin o adiye anlatır kıskançlıktan çatlasın inşallah

vay ekrem vay sen neymissin be abiakannehir
bos ver güzelim zararin neresinden dönersen kardir demisler simdi o gitsin kendine baska bir kukla bulsun
sen keyfine bak
simdi biraz sikinti cekebilirsin ama hepsi gececek bir gün
allah yardimcin olsun

X