ben bunları haketmedim...

ekrem dün eve geldi affet diye yalvardı babam kovdu evden ama telefonla arayıp duruyor affet beni diye mesajlar atıyor anlamıyorum bunu ben yaaa yemin ederim bu adam bana kafayı yedirtecek boşandık hala kurtulamadım şimdi ki yaptıklarını 2 yaşında ki bebek yapmaz yemin ediyorumm kendi psikolojisi bozuk benimkinide tamamen bozmaya çalışıyor sanırım :eek:klava:

Ohhhhh oluyor ekreme:roflol:
Icime su serptin sanki Ayten. :lepi:
Zaten belliydi kapina sürünerek gelecegi, ama bu kadar erken beklemiyordum acikcasi:roflol:
Sürünsün Ayten, hic muhattap olma.

Ohhhhh oluyor ekreme:roflol:
Icime su serptin sanki Ayten. :lepi:
Zaten belliydi kapina sürünerek gelecegi, ama bu kadar erken beklemiyordum acikcasi:roflol:
Sürünsün Ayten, hic muhattap olma.

bende sürüneceğini biliyordum da bu kadar çabuk değil daha bikaç hafta önce bana adını duymak istemiyorum diyordu çok ilginç bi adam gerçekten kaç yıllık kocamı tanıyamamışım buna şaşıyorum sadece
kaydirigubbakcemile3

bende sürüneceğini biliyordum da bu kadar çabuk değil daha bikaç hafta önce bana adını duymak istemiyorum diyordu çok ilginç bi adam gerçekten kaç yıllık kocamı tanıyamamışım buna şaşıyorum sadece
kaydirigubbakcemile3

Canim bunun sebebini bende bilemiyorum, ya kafaya dank etti senin gidisin, yada onlari söylerken onu biraktigin icin sinirle söyledi.
Nasil hissediyorsun kendini simdi?
Ben zafer yine bizim oldu diyorum:lepi:

Boşanmakla en doğru şeyi yapmışsın,Allah kurtarmışa.s
Kaç yıllık evliydin bilmiyorum ama zaten yaşın daha çok genç,ilerde karşına ne insanlar çıkar hiç üzülme,şimdi yapılması gereken en doğru şeyi yapmış,eğitimine devam etmişsin ki takdir ettim doğrusu.
Şu sıralar tek düşüncen okul hayatın olsun bence,eğitimini tamamladıktan sonra çalışır kariyer yaparsın,ailenle oturmak senin için bulunmaz velinimet aslında,onlar seni ne kadar anlamıyor gözükselerde yada hayatını kısıtlanmış hissetsende en güvenli liman ailedir unutmaa.s
Ekrem'e gelince o hayatının hatasını yapıp senin gibi bir kızı elinden kaçırmış,ona sonsuza kadar elveda de ve hayatına devam et,ne kadar yalvarsada artık ondan sana eş olmaz,eskilerin bir lafı vardır kaba bir tabirdir ama gerçeklik payı yabana atılmaz,Alışmış kudurmuştan beterdir derler,bugün affetsen 3-5 ay sonra yine herşey eski halini alır,hatta bu sefer boşandığın halde ona döndüğün için bu dönüşünü kafana kakar,ailene karşıda yüzün eğik olur,aman kardeşim eski eşin ne derse desin kanma,inanma,sen okumana bak,hayatına tekrar yön vera.s

ekrem dün eve geldi affet diye yalvardı babam kovdu evden ama telefonla arayıp duruyor affet beni diye mesajlar atıyor anlamıyorum bunu ben yaaa yemin ederim bu adam bana kafayı yedirtecek boşandık hala kurtulamadım şimdi ki yaptıklarını 2 yaşında ki bebek yapmaz yemin ediyorumm kendi psikolojisi bozuk benimkinide tamamen bozmaya çalışıyor sanırım :eek:klava:

İnsanlar özelliklede erkekler ellerindekinin kıymetini anlamakta epey zorlanırlar.
Evlenene kadar canımsın herşeyimsin bitanemsin.
Evlendikten sonra hatun ne yapıyorsun gibi kelimeler sıklıkla.
Kaybetmeye yaklaştıklarında pek umursamaz görünürler ama içleri içlerini yer çünkü ne olursa olsun ayrılamayacağınızı düşünür hatta ayrılsanız bile boşandıktan sonra tekrar bir araya gelip birşeyler yaşayabileceğinizi düşünürler.

Bu nedenledir ki Ne Kadınlar Erkekleri Nede Erkekler Kadınları çözebilmiş değillerdir :)

Ama canım psikolojini bozmaya hiç gerek yok erkeklere en iyi ceza hattını değiştir kesinlikle sana ulaşmasına izin verme sen izin verdikçe seninde hala onu istediğini düşünecek.

oooohhhhhhhhh sefan olsun canım ilk günden takip ediyorum topiğini ve gelişmelere çok sevindim.allah yar ve yardımcın olsun hayatım

iiggggghhh ne igrenc tipmis canim kocan ya...bu kadar yalanci, sahtekar, birde midesi bol bir insan ile degil koca insan evinde köpek diye bile barindirmaz.
Neden acele edip evlendin, resimdeki kiz sen isen eger cok hos ve tatlisin, birde üstüne üstlük okulunda bitseydi bak bakalim kimler seni isteyecekti. Bu gözü disarida, sex manyagi adamami kaldin?
Icimde bir his yine o adamin yanina gidecekmissin diyor. Hayirlisi olsun...
Galiba yaslarinizda kücük senin ünv. bitmemis, esininde gözü doymamis daha onun icin pek parlak degilmis evliliginiz.

iiggggghhh ne igrenc tipmis canim kocan ya...bu kadar yalanci, sahtekar, birde midesi bol bir insan ile degil koca insan evinde köpek diye bile barindirmaz.
Neden acele edip evlendin, resimdeki kiz sen isen eger cok hos ve tatlisin, birde üstüne üstlük okulunda bitseydi bak bakalim kimler seni isteyecekti. Bu gözü disarida, sex manyagi adamami kaldin?
Icimde bir his yine o adamin yanina gidecekmissin diyor. Hayirlisi olsun...
Galiba yaslarinizda kücük senin ünv. bitmemis, esininde gözü doymamis daha onun icin pek parlak degilmis evliliginiz.

yok gitmem artık canım sende yani midem asla kabul etmez kalbim nasıl kabul etsin onu artık küçük yaşta evlendik evet ama gerçekten sevdik sandım nerden bilebilirdim tek taraflı sevdiğimi sorunlu bir insanla birlikte olduğumu çok pişmanım ama işte yaşanması gerekiyormuş demek ki hala daha ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim bi arıyor seni çok seviyorum diyor ertesi gün umrunda bile olmuyorum başka bir kadınla beraber o kadına sevdiğini söylüyor sonra bana söylüyor tuhaf ya gerçekten sorunlu olduğunu tamamen kanıtlamış oldu bi böcek kadar değeri yok bende ismini bile duymak istemiyorum onun artık.

sen böyle kararlı ol canım, sakın affetme..oda gebersin mikrop..
ben inanıyorumki gönlüne göre birisini bulacaksın, o da kaybettiğiyle yansın..ama sakın muhattap olma, ne telefonlarına cevap ver nede konuş onunla sakın..

yok gitmem artık canım sende yani midem asla kabul etmez kalbim nasıl kabul etsin onu artık küçük yaşta evlendik evet ama gerçekten sevdik sandım nerden bilebilirdim tek taraflı sevdiğimi sorunlu bir insanla birlikte olduğumu çok pişmanım ama işte yaşanması gerekiyormuş demek ki hala daha ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim bi arıyor seni çok seviyorum diyor ertesi gün umrunda bile olmuyorum başka bir kadınla beraber o kadına sevdiğini söylüyor sonra bana söylüyor tuhaf ya gerçekten sorunlu olduğunu tamamen kanıtlamış oldu bi böcek kadar değeri yok bende ismini bile duymak istemiyorum onun artık.

İşte bu işte bu :lepi:
Helal olsun sana ayten ya...
Pis mikrop yalvardığı kadar gerçekten içten acı çekiyor mudur sence?
Hala yalan dolan peşinde iki yüzlü sahtekar...
:kızgın:

vallah okudugumda cok üzüldüm.....kusura bakmada ama tam bi serefsizmiss..iste adama deger veriorsun adam boynuzlio...erkeklere deger verilmez istee....anlamazlar insanliktaa...üzülmeeee hayatini devam yasamaya calissss...aylen sana destek cikar...baska ne diyebilirsinki..zor bi durummm

ayten seni hatirladim canim bi önceki actigin topikten.....belliydi evliliginin sonucunun böyle olacagi..insallah okulunu basariylan bitirmisindir...

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun arkadasım ne diyeyim ya... ne yazıkki şanssızmıssın. madem ogrencisin bir an once okulunu bitir ayaklarının ustunde durmaya bak ondan sonra zamanla hersey duzelir zaten. tabii ki aşırı temkinli olacaksındır insanlara karsı bundan sonraki hayatında ama sakın tum erkekleri de aynı sanma.. umarım hayattaki en buyuk sanssızlıgın O' nunla tanışmak olur. tekrar Allah yardımcın olsun!

ALLAH BELANI VERSIN EKREM!!!!!!!

seni haketmemis,,,,, iyiki ayrilmissin, iiki bebegin yokmus, bunu bu sekilde yasayip , malesef bu sekilde pismen gerekiyormus, Rabbim sabir versin, en kisa zamanda islerini yoluna koysun....
(nasil bir karektersiz birine dusmussun guzelim , artik kurtuldugun icin sevin!!! uzme kendini oyle biri icin. hic degmez, gecen gunlerin gelmez elbet ama gorecegin gunler daha cok insallah )
optum canim,

evet bizim yatağımızda ve ogün akşamı bende yattım o yatağa hiçbir şeyden haberim olmadan en kötüsüde bu o pis elleriyle o olaydan sonra bana dokundu en zoruma giden buuu
mafoldumben
canim benim coook gecmis olsun sana lutfen Allaha tevekkul t eminimki namuslu sana layik bir insanla mutlu mesut evlenirsin böyle adamlar afedersind karilarinida satiyorlar yat kalk sukret adam pe....mis resmen ya.baksana fazla dusunme sonucta sen tertemiz bir insansin gunahi olan insan esin o hissetsin bu duygulari evet bir psikologla gorus ayrica kim olsa bu duygulari yasardi cok normal yasadigin seyler gecmisler olsun Allah bir daha yasatmasin bu seylerden bende cok korkuyorum bazi kadinlarin midesi cekiyor ....

terbiyesiz ya.
birde marifet gibi anlatıyormuşş
plaketmi ödülmü bekliyordu acaba.
zamanla herşey güzel olacak arkadaşım
ıkıntıların bitecek inş.
hiç bir sıkıntı ömürlük değildir bence.
Allahım yanında olsun.

sevin canım neden üzülüyorsun kurtulmuşsun işte ,
bir de bu ekremin ayrıldıktan sonra affedilmek için senelerce kapıda yatan sürekli tehtid eden modelleri var ...
edit:düzeltiyorum ekrem de yapmış :))

Son düzenleme:
canım çok sıkkın ekrem hala yalvarıyor bana hergün affet diye arayıp mesaj atıyor bi türlü onu unutmama izin vermiyor neden ya neden hala kendini haklı görüyor bide utanmadan her erkek aldatır aldatmayanlar da fırsat bulamadıkları için aldatmaz diye kendini haklı görüyor geçenlerde yakın arkadaşımla konuşmuşlar ayten benim için kürkçü dükkanı gibiydi eninde sonunda ona dönerdim tilki misali o benim için kalıcı olan diğerleri ego tatmini demiş senağlama:eek:klava:

X