canım yaşadıklarına üzüldüm
ama kurtulmuş olmana sevindim...
Allah verecek onun cezasını sen canını sıkma
hayat insana bunları yaşatıyorki olgunlaşalım..
bundan sonra daha güzel bir hayatın olacak buna inan ve dua et..
Allah yardımcın olsun..sakın üzülme..sakın..hepsini unutursun..yeterki gücünü yitirme dik dur...o kalitesiz insan utansın...
elbette unuttun.
aksini düşünemem bile.
senin gibi saflığı temizliği yüzüne yansımış bir insan, böylesine kirletilmiş bir sevgiyi içinde tutamaz zaten.
şükürler olsun ki çocuğun yok da ömür boyu çıkarabileceksin bu kalleşi hayatından.
ve bir ödülü elbet olacak bu yaşadıklarının.
ümidini kaybetme tatlım.
kendini bir halt sanıyor heralde.
hayat sanki her dakka evlenebileceği gibi düzgün kadınlar çıkaracak karşısına.
kafasını vurur duvarlara, sen de alırsın haberlerini merak etme.
ama kapında köpek olsa kemik bile atılmaz bu adama!
Onurlu bir kadın gibi davranmış bütün bu pisliklerle birlikte bırakmışsın bu adamı.
Çok güçlüsün canım şimdi ilk günler o yüzden sıkıntıdasın,okulun biter güzel bir iş güzel bir eş de bulursun ..
Gurur duydum seninle burada bunları yaşayan ama affeden o kadar çok kadın var ki,harikasın tatlım..
Dualarım seninle..
bu kadarını bilip de duramaz bir kadın hiç sanmıyorum.
.
Fotoya bakınca çok güzel bir kızsın, eminim seni hakeden, sana yaşadıklarını unutturabilecek birisini bulursun canım. Çocuğunuz yok galiba, yoksa da hayırlısı olmuş öyle birinden dünyaya çocuk da getirilmezdi zaten. Üzme kendini sen hiç birşey kaybetmedin, kaybeden taraf o oldu. Ne de olsa herkes ektiğini biçer... Öncelikle psikolojik destek alman senin yararına olur, kendini eve kapatma, arkadaşlarınla gez toz, kitap oku, işte bu tür kafanı dağıtacak aktiviteler yap. Yakında atlatacıkın inşallah, iyi dileklerimiz seninle. opuyorumnanaktan
O fotodaki senmisin bilmiyorum ama lanet gelsin o adama.. Valla ellerim titredi dusundumde ben olsam ne yapardim siyirirdim herhalde ama sunu bilki o insandan kurtuldugun icin kendini sansli bil.. Su an okuyorsun okulun bitince calisacaksin ve yepyeni bir hayatin olacak.. Aldatmayi, kandirmayi marifet sayan erken bozuntusundan baska bir sey degil. ondan koca olmaz ayrildigin icin sevin..
çok sağol canım zaten evde pek durmuyorum bu aralar arkadaşlarımla kafa dağıttım ama sonunda yine kendimle başbaşa kaldım mutluluklarım geçici oluyor anlık mutluluk yaşıyorum sonra içim öyle çok acıyor ki ufacık bir şeyde gene ağlamaya başlıyorum
psikolojik destek almam lazım biliyorum ama nedense korkuyorum bilmiyorum nedenini
:uhm:
herşey onu hatırlatıyor bana okuduğum kitapta,dinlediğim müzikte,herhangi bir olayda yada her erkeği ona benzetiyorum onsuz olmaya hiç alışık değilim sanki çocuğumu kaybettim kolum kanadım bomboş kaldı
mafoldumben