ben bunları haketmedim...

utansa içim rahatlayacak ama utandığı felan yok canım hala rahat rahat gezip dolaşıyor resmen insanlıktan çıkmış bide bana benim hakkımda konuşup durma diyor üste çıkmaya çalışıyor hala anlayamıyorum ya bi hayvan kadar değeri yok bende artık

ağzım açık kalarak okudum.kendimi yerinize koyunca yüreğim yandı kimbilir siz ne haldesinizdir.ama kötünün kötüsü var diyip sabırlı olun.ya çocuğunuz olsaydı.ya kendi ayakları üzerinde duramayan boyun eğmek zorunda kalan biri olsaydınız.şükredin gene.ancak dua edebilirm iyi olun diye.Allah yardımcınız olsun.ama sundan da eminim çokkkkkkkkkkk çok iyilerine layıksınız siz.layığınızı da en yakın zamanda bulup mutlu olursunuz inşallah.

Onurlu bir kadın gibi davranmış bütün bu pisliklerle birlikte bırakmışsın bu adamı.
Çok güçlüsün canım şimdi ilk günler o yüzden sıkıntıdasın,okulun biter güzel bir iş güzel bir eş de bulursun ..
Gurur duydum seninle burada bunları yaşayan ama affeden o kadar çok kadın var ki,harikasın tatlım..
Dualarım seninle..

doğru söyledin canım
ALLAH büyük bana çektirdiklerini kendide çekecek birgün
Herkesten kendini hep üstün görüyordu
mutlu olamayacak biliyorum
çünkü ben hiç bir şeyden mahrum etmedim onu birşeyler eksik olsa tamam haklı aldatmakta ama yok yani yok tamamen doyumsuzluk onun ki hayvandanda aşagı konumda artık umarım yaptığı yanlışlar kafasına dank eder kaf dağından inip görür yaptığı şerefsizliği ki akıllanır
ama sanmam
çıkacak bir tarafından bana çektirdikleri ..
klava:
.

bu ekremler hep bölemi olur yaa
eşimin kuzeni var kız onunda eşinin adı ekrem vede onunda yatıp kalkmadığı kadın kalmadı
kız boşanacam diyo o çok pislik birisi rahat vermiyo
bide bi çocuğu var aileside kabul etmediği için boşanamıyo
sen şükret ailen kabul etmiş vede siz severek aileni karşına alarak evlendin
yanlış hatırlamıyosam ki sizin zaten baştan beri sorununuz vardı
yani gitmice belliydi sevmediğide belliydi
yaa madem hala aklın beş karış havada neden evleniyosun
insanların hayatlarını mahvediyosun
rabbim onada yaştsın bunu seni o zaman anlar
iyiki çocuğun olmadan ayrıldın zararın neresinden dönersen kardır
kötüyle yaşamadan iyiyle mutlu olamazsın
bundan sonraki hayatından mutluluklar inş hakettiğin birisi çıkar karşına

Canım Allah'a sığın bol bol dua et
Şundan da emin ol ki cennet de cehennem de bu dünyada
ve Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyor...
yüreğini ferah tutmaya çalış ve hayatını şekillendirmeye bak
geriye her baktığında ilerlemen o kadar zorlaşacak unutma
dualarım seninle Allah yardımcın olsun

bu kadarını bilip de duramaz bir kadın hiç sanmıyorum.

konunu takip edicem canım ve destek de olurum sana elimden geldiğince.
çok zor bir durum ama mutlaka atlatacaksın.
ben inanıyorum.
yolun açık olsun...

çok üzüldüm,içim titredi resmen canım..
ama inşallah bundan sonra seni kimse üzemez hep mutlu olursun..
kesinlikle kaybeden o olmuş.
ALLAHIM YOLUNU AÇIK ETSİN

O fotodaki senmisin bilmiyorum ama lanet gelsin o adama.. Valla ellerim titredi dusundumde ben olsam ne yapardim siyirirdim herhalde ama sunu bilki o insandan kurtuldugun icin kendini sansli bil.. Su an okuyorsun okulun bitince calisacaksin ve yepyeni bir hayatin olacak.. Aldatmayi, kandirmayi marifet sayan erken bozuntusundan baska bir sey degil. ondan koca olmaz ayrildigin icin sevin..

Fotoya bakınca çok güzel bir kızsın, eminim seni hakeden, sana yaşadıklarını unutturabilecek birisini bulursun canım. Çocuğunuz yok galiba, yoksa da hayırlısı olmuş öyle birinden dünyaya çocuk da getirilmezdi zaten. Üzme kendini sen hiç birşey kaybetmedin, kaybeden taraf o oldu. Ne de olsa herkes ektiğini biçer... Öncelikle psikolojik destek alman senin yararına olur, kendini eve kapatma, arkadaşlarınla gez toz, kitap oku, işte bu tür kafanı dağıtacak aktiviteler yap. Yakında atlatacıkın inşallah, iyi dileklerimiz seninle. opuyorumnanaktan

çok sağol canım zaten evde pek durmuyorum bu aralar arkadaşlarımla kafa dağıttım ama sonunda yine kendimle başbaşa kaldım mutluluklarım geçici oluyor anlık mutluluk yaşıyorum sonra içim öyle çok acıyor ki ufacık bir şeyde gene ağlamaya başlıyorum
psikolojik destek almam lazım biliyorum ama nedense korkuyorum bilmiyorum nedenini
:uhm:
herşey onu hatırlatıyor bana okuduğum kitapta,dinlediğim müzikte,herhangi bir olayda yada her erkeği ona benzetiyorum onsuz olmaya hiç alışık değilim sanki çocuğumu kaybettim kolum kanadım bomboş kaldı
mafoldumben

kusura bakmazsan YUUUUUUUUUHHHHHH demek ıstıyorum...
nasıl bır adammıs bu boyle..nasıl yaa..
bence verılmıs sadakan varmıs kurtulmussun..
fotograftan bellı kı daha gencsın..kendıne guzel tertemız bır hayat kurabılırsın yaralarını sardıktan sonra..bu buyuk bır sans senın ıcın..hıc bır sey bıtmıs degıl,tam tersıne yenı baslıyor..

evet fotoğrafta ki benim canım
okuyorum ama bu dönem çok kötü vizelerim çok kötü geçti finallerde de toparlamaya çalışacağım ama zor gibi hayatımı maffetti o kişi benim mafoldumben

Ayten, cok güclü bir kadinsin sen.
Herseye ragmen ayaktasin bak.
Hergün icini ezen acilar seni aylar sonra cok daha güclü yapacak bunu unutma güzelim.
Lütfen kendini birakma, eskisinden daha bakimli ol. Aglayarakta olsa gec aynanin karsisina sür rujunu.
O adamlada sakin muhattap olma. Seni ararsa acma teli, öyle bir yok ol ki ortadan, kahrolsun, zaten kahrolacagi kadar kahrolacaktir o.
Seni arayip laf saydigina bakma, ondan ayrildigin icin senden sinirini cikariyor. Sakin onun seviyesine düsme. O seni zaten hic haketmemis ki. Düsünsene aciz ve karakteri sifirinda altinda olan bir erkek, kurtulduguna sükret bence. Ve ben cok inaniyorum bir iki yil sonra bambaska bir hayat seni bekliyor olacak. Hemde gecmiste yasadigin en güzel gün bile, gelecekteki hayatinda yasayacagin 1 saatten daha az degerli olacak, o kadar güzel bir hayat bekliyor seni. Eski esinden kiskancligindan, seni kaybettiginden kahrolacak. Öyle bir adamla bu saatten sonra evlenmez kimse. Ama evlenirse dilerim yeni esi ona ayni acilari yasatir.Rabbim haksizliga ugrayanin her zaman yanindadir unutma. Sen güclüsün. Bu günleri atlatacaksin..

Son düzenleme:
Adi kalles ya!!!!!! nasil sinirim bozuldu gece gece!!! okuyorum okuyorum sinirleniyorum!!!
Sürünsün kapinda köle olsun, ama ozaman senin ellerinide cok degerli ve adam gibi bir adam tutmus olsun!!!
O karaktersiz yaratik Ayten Ayten diye kafasini cok duvarlara vururda iste zamani var..!!

Sadece ailenize dönmemek için keşke, bu durumu 1. sinde kabul etmeseydiniz. Ama istediğiniz için ve sindirebildiğiniz, kabullenebildiğiniz, için kabul etmişsiniz sonuçta. Tam olarak ailenizle alakalı olduğunu sanmıyorum. Malesef, bazı insanlar ,affedilmeyi hiç haketmiyor, affedince kendilerinde daha çok hak görüyorlar, evde bekleyen nasıl olsa çantada keklik, biryere gidemez.

İğrenç şeyler yaşatmış, çok şükür kurtulmuşsunuz. Aileniz ne kadar kötü ya da iyi bilemem ama, bu adamla yaşamaktan, daha iyi olduğu kesin. Şükredin, ailenizin yanındasınız.

İnş, en kısa zamanda toparlarsınız kendinizi, değmez gerçekten, hiçbirşeye değmez bu adam.
Zamanla iyi olacaksınız inş.
Allah yardımcınız olsun.

Böyle ağlamaların falan normal tabi, yaşadıkların kolayca hazmedilebilecek şeyler değil canım. Psikolojik destek almaktan korkma, bu dönemlerini daha hızlı atlatmana yardımcı olur.

Sana onu hatırlatan müziklerden uzak durmalısın canım. Bir de bebeğimi kaybettim demişsin başın sağolsun. Çok üzgünsün için acıyor biliyorum ama her işte bir hayır vardır derler ya bak bunun hayrı da çıkmış burada ortaya. Öyle bir insan çocuk haketmiyor.

Yine seveceğin birisi çıkacaktır karşına, gerçekten seni ve senden olacak çocuğunuzu hakeden birisinin çıkması dileklerimle canım...
opuyorumnanaktan

Kimsenin ahı kimsede kalmaz canm.olumunekankayizsmileumarım çok çok mutlu olursun. şükür kurtulmuşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…