Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bunları haketmedim...
- Konu Sahibi aytenim35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ilk mesajınızı ve son mesajınızı okudum sadece ve inanın şoka girdim.
bir erkek bunları yapıp kendini nasıl haklı görebilir???klava:
ne demek kürkçü dükkanı?
eşim elimin altında dursun ben istediğimi yapayım mı demek?
bu nasıl bir mantık nasıl bir iğrençliktir?
Allah sabır versin kurtulduğunuza şükredin..
madem bu kadar rahat olmak istiyormuş o zaman evlenmeseymiş.lmaz:
avatarınızdaki sizsiniz sanırım eski eşiniz otursun sizi kaybettiğine yansın siz hiç üzülmeyin.
bir de her erkek aldatır diyor kendini haklı çıkarsın diye. bence gidip aldatmayan erkeklerden nasıl erkek oluncağını öğrensin.
umarım kızmazsınız böyle konuştuğum için çünkü çok sinirlendim.
bir erkek bunları yapıp kendini nasıl haklı görebilir???klava:
ne demek kürkçü dükkanı?
eşim elimin altında dursun ben istediğimi yapayım mı demek?
bu nasıl bir mantık nasıl bir iğrençliktir?
Allah sabır versin kurtulduğunuza şükredin..
madem bu kadar rahat olmak istiyormuş o zaman evlenmeseymiş.lmaz:
avatarınızdaki sizsiniz sanırım eski eşiniz otursun sizi kaybettiğine yansın siz hiç üzülmeyin.
bir de her erkek aldatır diyor kendini haklı çıkarsın diye. bence gidip aldatmayan erkeklerden nasıl erkek oluncağını öğrensin.
umarım kızmazsınız böyle konuştuğum için çünkü çok sinirlendim.
canım çok sıkkın ekrem hala yalvarıyor bana hergün affet diye arayıp mesaj atıyor bi türlü onu unutmama izin vermiyor neden ya neden hala kendini haklı görüyor bide utanmadan her erkek aldatır aldatmayanlar da fırsat bulamadıkları için aldatmaz diye kendini haklı görüyor geçenlerde yakın arkadaşımla konuşmuşlar ayten benim için kürkçü dükkanı gibiydi eninde sonunda ona dönerdim tilki misali o benim için kalıcı olan diğerleri ego tatmini demiş senağlamaklava:
Ayten o adam için nolur artık göz yaşı dökme.
Ne kadar adi bir bir adam.
Kürkçü dükkanıymış...
Kendini tilki mi görüyor yani?
Onun dersini yüzmeyi bilen çok olur... klava:
Ego tatminine de başlatmasın, onun egolarını çeken bulunur mu acaba?
Tam bir pislik...
:umursamaz:
bu mesajina gerceten cok sinirlendim..ne demek ya..erkek cennetindemi saniyo kendini..harem kursun kendine bari...eskiside derdi her erkek aldatiyo diye...nedenmi..cünkü öyle tiplerin arkadaslarida o yoldalarda ondan..aldatmayanlarlan namusunu serefini bilenlerlen öyleleri muhatap olmaz..kilibik olarak görürler allahtan korkan eslerine ihanet etmeyen erkekleri...canım çok sıkkın ekrem hala yalvarıyor bana hergün affet diye arayıp mesaj atıyor bi türlü onu unutmama izin vermiyor neden ya neden hala kendini haklı görüyor bide utanmadan her erkek aldatır aldatmayanlar da fırsat bulamadıkları için aldatmaz diye kendini haklı görüyor geçenlerde yakın arkadaşımla konuşmuşlar ayten benim için kürkçü dükkanı gibiydi eninde sonunda ona dönerdim tilki misali o benim için kalıcı olan diğerleri ego tatmini demiş senağlamaklava:
simdiki esim ise tam tersi..eskisinden cokdaha yakisikli..firsatida herzaman var o ahlaksizligi yapmak icin..ama yapmiyo.8 senedirde evliyiz..eskisiylen 5 sene evli kaldim..yemedigi halt kalmamisti.....simdiki esim ,eslerini aldatanlarlanda muhatap bile olmuyo,arkadaslik yapmiyo..kul hakki nedir.allah korkusu nedir iyi bilir kendisi....kanma canim o gibilerin klasik laflarina..her erkek aldatmiyor..eskiside beni böyle insanlik disi laflariylan avutmaya calisiyordu...ama hani bir laf var...bir seyi nasil görmek istersen o sekilde görürsün...demekki o gibi tiplerde baska türlü görmek istemiyor..hayatta aldatmayan erkeklerinde var olduklarina inanmak istemiyorlar..islerine gelmiyor cünkü
Son düzenleme:
aytencim okuduğum zaman çok üzüldüm diyemicem canım tam aksine sevindim senin adına böyle bir adamdan kurtulmuşsun diye yukardaki mesaja tamamen katılıyorum canım her erkek aldatır diye bir şey aldatmayan allahtan korkan o kadar çok erkek ve kadın varki
anladığım kadarıyla yaşın genç henüz okuyorsun bitir okulunu inan koca o kdr çok ki elini sallasan bırak ellsini 150 sini bulursun istesen
sakın inanma bu yalvarmalarına o salakta biliyor çünkü böyle bir kişilikte adamı başka kimse çekmez seni kandırarak yamanmaya çalışıyor sakın yapma arkadaşım inanma
bu da geçecek bu günlerde geçecek emin ol bir kaç sene sonra heleki okulun bitince geriye dönüp baktığında gülüp geçeceksin
anladığım kadarıyla yaşın genç henüz okuyorsun bitir okulunu inan koca o kdr çok ki elini sallasan bırak ellsini 150 sini bulursun istesen
sakın inanma bu yalvarmalarına o salakta biliyor çünkü böyle bir kişilikte adamı başka kimse çekmez seni kandırarak yamanmaya çalışıyor sakın yapma arkadaşım inanma
bu da geçecek bu günlerde geçecek emin ol bir kaç sene sonra heleki okulun bitince geriye dönüp baktığında gülüp geçeceksin
canım çok üzüldüm durumuna.dilerim Rabbimden çok mutlu olursun,inş bu sıkıntıların bir an önce geçer..Rabbim seni her daim mutlu kılsın.eşinin bu yaptıkları karşılıksız kalmaz merak etme.Rabbimin adaletine güven emin ol o da layığını bulacaktır..emin ol o seni daha çok arar daha çok pişman olur...ama canım sakın taviz verme sakın dediklerine inanma..gene aynı pisliği yapacaktır emin ol.söylediği şey bile ne kadar basiy bi insan olduğunu gösteriyor,özür dileyeceği yerde kürkçü dükkanı tabiri kullanıyor.ne kadar karaktersiz,ne kadar iğrenç bi insan bu böyle gerçekten çok kızdım.canım bi daha söylüyorum sakın inanma bu adama bi daha bırak ne hali varsa görsün kendi pisliğinde yaşasın.kendini bu ve bunun gibi insanlara layık görme emin ol daha iyilerini hakediyorsun :teselli: senin ona vereceğn bi şans seni onun seviyesine indirir.karakterinden taviz verme canım.inş çooooooook mutlu olursun senin için dua edeceğim :Saruboceq:
- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.341
- 698
amerikada mı ne, böyle aldatılan bi kadın kocasının adına site açmış, fotoğraflarını koymuş, yaşadıklarını anlatmış, " bu adamdan uzak durun" diye kadınları uyarmıştı. bayağı sansasyon olmuştu. valla ayten bacım, seninkine de böyle bişey yapmak lazım. hoş sen adını söyledin ekrem diye, e rumuzundan da soyadı belli, bekarlar dikkat... senin koca çok acaip bişeymiş cidden, kkdaki en ekstrem konu bu olsa gerek.
Güzelim lütfen bir bosluga gelipte yine o adi herife kanma.
Bosanmis kadinlar ilk aylarda cok kötü hissediyorlar ve her türlü kandirilmaya cok yatkin oluyorlar, en iyisi sen bu konu üzerine kendine kitaplar al ve oku, kitabin iyilestiremiyecegi hic bir aci yoktur.
Belki saniyorsundurki hicbirzaman seni sevecek senin sevebilecegin birine rasliyamiyacaksin, ama bu kesinlikle dogru degil. Zaman herseyin ilacidir, yeterki sen kendinle mesgul ol ve kendini gelistir. O eski arkadaslarla görüsme artik, telefonunu birdaha degistir, sana ulasamasin, sana artik zarar vermesine izin verme. Sizin yataginizda baska kadinla beraber olan, ertesi günde gönül rahatligiyla yüzüne bakabilen bir adamdan sana hayir gelmiyecegi gibi, sadece ve sadece zarari olur. Allahin sevgili kuluymusunki cocugun olmadan ortaya cikmis ne serefsiz bir insan oldugu. Diger kadinlarada kim bilir ne yalanlar anlatmistir.
Acele etme, kendi ayaklarinin üstünde dur ve mutlaka iyi bir insan karsina cikacaktir, yeterki sen dua et Allaha sigin, aklini basina topla. Tamam maddi sikintin olabilir, ama lütfen bunlari dert etme kendine, sen neleri atlatmissin. Allah yardimcin olsun, bende senin icin dua edecegim, Allah sana tertemiz kalpli, seni el üstünde tutacak, seninde cok sevecegin bir es versin, kendi ayaklarin üstünde duracak kadarida güc kuvvet versin, okuluna dört elle saril canim. Sevgiler
Bosanmis kadinlar ilk aylarda cok kötü hissediyorlar ve her türlü kandirilmaya cok yatkin oluyorlar, en iyisi sen bu konu üzerine kendine kitaplar al ve oku, kitabin iyilestiremiyecegi hic bir aci yoktur.
Belki saniyorsundurki hicbirzaman seni sevecek senin sevebilecegin birine rasliyamiyacaksin, ama bu kesinlikle dogru degil. Zaman herseyin ilacidir, yeterki sen kendinle mesgul ol ve kendini gelistir. O eski arkadaslarla görüsme artik, telefonunu birdaha degistir, sana ulasamasin, sana artik zarar vermesine izin verme. Sizin yataginizda baska kadinla beraber olan, ertesi günde gönül rahatligiyla yüzüne bakabilen bir adamdan sana hayir gelmiyecegi gibi, sadece ve sadece zarari olur. Allahin sevgili kuluymusunki cocugun olmadan ortaya cikmis ne serefsiz bir insan oldugu. Diger kadinlarada kim bilir ne yalanlar anlatmistir.
Acele etme, kendi ayaklarinin üstünde dur ve mutlaka iyi bir insan karsina cikacaktir, yeterki sen dua et Allaha sigin, aklini basina topla. Tamam maddi sikintin olabilir, ama lütfen bunlari dert etme kendine, sen neleri atlatmissin. Allah yardimcin olsun, bende senin icin dua edecegim, Allah sana tertemiz kalpli, seni el üstünde tutacak, seninde cok sevecegin bir es versin, kendi ayaklarin üstünde duracak kadarida güc kuvvet versin, okuluna dört elle saril canim. Sevgiler
selam canım hiç üzülme ALLAH büyük
hele ben anlatayım dinle....akannehir
bu benim 3. evliliğim cok şükür RABBıMDEN HEDıYEM
ilk evlilimde eşimi kaybettim 8 ay evli kaldım aradan 7 sene sonra salağın biriyle evlendim
,
ilklerde bende birşey anlamadım ama zaten hiç yalnız kalamıyorduk görümcemler hergün bizdeydi.. topu topuda 1 ay evli kaldım ya hoş eşim kendi kendine hüzünl
şarkılar dinler köşelere çekilirdi benimle alakası bile yoktu
hiçmi hiç ilgilenmezdiii geceleri biile neyse bunun da ikinci evliliğidi ama 2 tane cocugu vardı!
bende cocuk yoook
neyse birgün kayın validem eşimin hala eski eşine aşık olduğunu ve unutamadığını söyledi şook oldum meher ondan
öle odalara çekiliyormus vs. bir gün artık canıma tak etti ailemin yanına geldim neyse hamile oldugumu öğrendim beni çağırdı gel dedi felan filan neyse bende gitmek istedim bir gittim ki beni kovdu abime beni istemediği söylediohaoldumsmile
üstelik hamile oldugumuda biliyordu
neyse cocugumu üzüntüden düşürdüm mafoldumben
bu beni bir şekilde kandırdı ve geri getirdi eve telefonunu değiştirmiş bende bir bakayım dedim
birde ne göreyim eski eşine yazdığı ask mesajları ...............
sonra lanet olsun sana dedim terk ettim ve hemen boşandım suan duydumki cok mutsuzmuş eski eşi başkasıyla evlenmiş hamileymişsositososito
eee dedim etmme bulma dünyası o yalnız kalmaya mahkum benim ahım yerde kalmaz inş ki kalmadıda
hiç üzülmeee bak RABBıM KARŞIMA BıR MELEK ÇIKARTTI ve
onun ilk evliliği ..... çok mutluyum ALLAH herkeze nasip etsin
hele ben anlatayım dinle....akannehir
bu benim 3. evliliğim cok şükür RABBıMDEN HEDıYEM
ilk evlilimde eşimi kaybettim 8 ay evli kaldım aradan 7 sene sonra salağın biriyle evlendim
,
ilklerde bende birşey anlamadım ama zaten hiç yalnız kalamıyorduk görümcemler hergün bizdeydi.. topu topuda 1 ay evli kaldım ya hoş eşim kendi kendine hüzünl
şarkılar dinler köşelere çekilirdi benimle alakası bile yoktu
hiçmi hiç ilgilenmezdiii geceleri biile neyse bunun da ikinci evliliğidi ama 2 tane cocugu vardı!
bende cocuk yoook
neyse birgün kayın validem eşimin hala eski eşine aşık olduğunu ve unutamadığını söyledi şook oldum meher ondan
öle odalara çekiliyormus vs. bir gün artık canıma tak etti ailemin yanına geldim neyse hamile oldugumu öğrendim beni çağırdı gel dedi felan filan neyse bende gitmek istedim bir gittim ki beni kovdu abime beni istemediği söylediohaoldumsmile
üstelik hamile oldugumuda biliyordu
neyse cocugumu üzüntüden düşürdüm mafoldumben
bu beni bir şekilde kandırdı ve geri getirdi eve telefonunu değiştirmiş bende bir bakayım dedim
birde ne göreyim eski eşine yazdığı ask mesajları ...............
sonra lanet olsun sana dedim terk ettim ve hemen boşandım suan duydumki cok mutsuzmuş eski eşi başkasıyla evlenmiş hamileymişsositososito
eee dedim etmme bulma dünyası o yalnız kalmaya mahkum benim ahım yerde kalmaz inş ki kalmadıda
hiç üzülmeee bak RABBıM KARŞIMA BıR MELEK ÇIKARTTI ve
onun ilk evliliği ..... çok mutluyum ALLAH herkeze nasip etsin
- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
- 29 Mayıs 2010
- 210
- 1
- 96