- 20 Aralık 2017
- 9.800
- 32.016
-
- Konu Sahibi VuslataDair
Açıkçası ben bu evragi "çocuğumun resminin sosyal medyada yer almasini istemiyorum" şeklinde doldurdugunuzu düşünmüştüm.Ayıp etmiş öğretmen arkadaş ...bile isteye yapmasa "ben farketmedim,gözümden kaçmış ,şimdi kuzumu da eklerim " der geçerdi..Evet sene başında imzaladim
Meslektaşıni gömmek yakışmıyor ama size..Ay kıyamam ona nasıl ağlamış canım benim. Bende öğretmenim bu şekilde çocuk ne olursa olsun ayırmıyoruz!! Yazıklar olsun
Ne olursa olsun o çocuğu ayıramaz bende farkındayım konuda başka bir numara var ama o çocuğun ağlaması içimi sızlattı ben küçükken benide hiç istemezlerdi çok tranwa yaşadımMeslektaşıni gömmek yakışmıyor ama size..
Karşı tarafı anlamadan dinlemeden hüküm vermek hiç hoş değil işte öğretmenler bu yüzden kaybediyor meslek birliği ve beraberliği yok herkes kendini övme peşinde o yüzden haberlerde kötü doktor kötü mühendis diye birşey çıkmıyor ama kötü öğretmen çıkıyor hep
Kızarsınız sandım demek bile isteye koyamamaktır, pardon çok video vardı karışıklık oşmuş atlamışım dememiş. Çocukların saray hayatı sürmesine ben de karşıyım. Geçmişini bilmiyorum tabi ki ama o videolar zaten paylaşılsın diye gönderiliyor ve zaten çoxuğun videosu da gruba atılmış. Kolaja eklemek için ayrıca onay beklemk bana mantıksız geldi.Adam kasıtlı falan dememis. Kizarsiniz sandim demis. Bir arka planı var belli ki. Kizi kasten koymamazlik etmez. Ayrica başarılı öğrencinin odullendirilmesi egitimde kötü bir sey degildir. Yukarıda diger çocuklar üzülür falan denmiş ama bu bir teşviktir. Başarılı olan hayatin her alaninda ödüllendirilir. Egitimde de esas olan başarıya teşviktir. Mutlu prensesler yaratmak değil. Bunu bütün köklü hocalar böyle anlatır. Son dönemde olanlara bakmayın bence.
Ya Allah aşkına biraz vicdanınız olsa adama hak vermezsiniz. Annesine kızdığı için küçücük çocuğu 23 nisan ÇOCUK BAYRAMINDA dışlayan bi insan cumhurbaşkanı da olsa vicdansızdır, merhametsizdir. Ki bu bir öğretmen. Ne de güzel öğretiyor çocuklara ayrımcılığı takdir edilesi.Meslektaşıni gömmek yakışmıyor ama size..
Karşı tarafı anlamadan dinlemeden hüküm vermek hiç hoş değil işte öğretmenler bu yüzden kaybediyor meslek birliği ve beraberliği yok herkes kendini övme peşinde o yüzden haberlerde kötü doktor kötü mühendis diye birşey çıkmıyor ama kötü öğretmen çıkıyor hep
Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yaniÇok komiksiniz. O mülakata defalarca girdim. Asla öyle bir değerlendirme yok, ki artık formalite oldu. Yuvarlama sistemine geçildi. 1 dk süren mülakatlara şahit oldum ben. Ortalama zaten yürüme,oturma,imza,soru cevaplama vs 5 dk anca sürüyor.
Ki sonradan aklıma geldi ekleme yapayım müzik branşı 60la atanırken ben 80 üstüyle atanamıyorum. Yani kpss böyle bir şey. Mülakat zaten yuvarlama şu an.
Özel ders veren öğretmenin de öğrenci seçme imkanı var. Kurum avukatının da davayı reddetme hakkı yok. Olay devlete bağlı olup olmamakla alakalı. İnş.Bir avukatın davayı reddedebilme Hakkı var ama öğretmenin öğrenciyi reddedebilme Hakkı yok o yüzden daha fazla bu tarz olaylara maruz kalıyorlar ne denebilir ki umarım bir gün tüm mesleklere gereken saygı duyulur
Kardeş ben bakanlık çalışanıyım bana işimi öğretme, teşekkürlerCumhurbaşkanlığında çalışanlar okumuyor; adres bilgisine göre Valilik ve Kaymakamlıklara yönlendiriliyor otomatik olarak. Orda da açık kapı birimi memurları okuyor. Önemliyse bilgi notu şeklinde Kaymakama/Valiye gönderiyorlar. Sonrası klasik yazışmalar. Vatandaşta gelen otomatik cevaplarlarla zannediyor ki Cumhurbaşkanlığıyla yazışıyorum. (Doğrudan Cumhurbaşkanına yazdığını düşünen bile var bizzat şahit oldum.) Hatta bir kaymakam arkadaşımızı şikayet etmişler memurlar da çıktıyı alıp kaymakama götürmüşler adam çok gülerek anlatmıştı beni bana şikayet ettiğinin farkında değil vatandaş not ettik ismini diye baya muhabbeti geçti ve çok gülmüştük.
Ben zaten konu sahibi haksiz demiyorum ki ama bu kadar basit konularla da cimere gidilmesin lütfen düzgünce ve sinirlerine hakim olarak konuşulabilir konu aslında konu sahibi masum değil bence karşı tarafı dinlemeden hüküm veremem.Ya Allah aşkına biraz vicdanınız olsa annesinw kızdığı için küçücük çocuğu 23 nisan ÇOCUK BAYRAMINDA dışlayan bi insan cumhurbaşkanı da olsa vicdansızdır, merhametsizdir. Ki bu bir öğretmen. Ne de güzel öğretiyor çocuklara ayrımcılığı takdir edilesi.
vallah diger ogretmen arkadaslar ustune alinmasin sakin ama ogretmen degilde sanki elti gibiHayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Ben ünide hocayım...öğretmen arkadaşımın biri sürekli derse geç gidiyo diye öğrenciler bimere şikayet etmişler hoca hakkında soruşturma açıldı.yani emin olun dikkate alınıyor oraya yapılan tüm şikayetler...bence il milli eğitim müd. Şikayet dilekçesi gönderin.çok ayıp bir eğitimcinin bunu yapması yavrum benim neçok üzülmüştür şimdiHayırlı akşamlar herkese
Ilkokul 1. Sinifa giden Kızımın öğretmeni ile ilgili daha evvel de konu açmıştım
Bugün itibariyle konu şu
Bizden resim istedi 23 nisan dolayısıyla
Bende diğer veliler gibi evimi bayrak ve balonlar ile süsledim kızımı da güzelce giydirdim eline bayrak verdim ve resim çektim öğretmene yolladim o da sınıf wp grubuna attı
Sonra akşama doğru baktım bir kolaj yapmış muzikli bir video sınıfımızın öğretmenimizin adı yazıyor tüm çocukların bu evlerinde çekilip attıkları fotolar var benim kizimin yok
Video ilk geldi ben kızıma dedim ki gel annecim bak öğretmenin ne yapmış tamamını izledik bitti ve yavrum ağladı ben niçin yokum anne diye
Ki bu bize bu öğretmenin yaşattığı ilk travma değil kaçıncı oldu diğer konumda baksaniz görürsünüz
Hemen öğretmeni aradım sordum cevap olarak bana dedi ki " siz kızarsınız diye koymadım kızınızı "
Böyle bir şey olabilir mi zaten bu amaçla attım size resmi niçin kızayım dedim
Zaten ödevlerinizde eksik geliyor dedi
Hocam konu bu degilki şu an 23 nisan çocuk bayramı kutlaması için yaptığınız bir etkinliği konuşuyoruz dedim
Konuşma esnasında bana sen diye hitap edince bana sen demeyin çünkü ben size sen demiyorum dedim
Siz de bana bazen mersi diyorsunuz bende rahatsız oluyorum demez mi
Mersi kaba bir kelime midir dedim
Hayır ama Fransızca ben rahatsız oluyorum dedi
Vallahi aynen böyle söyledi
Sonuç olarak dedim ki sizi cimere şikayet edeceğim ( ettim de)
Ayrıca sınıf wp grubundan da çıktım
Öğretmeni de engelledim
Ama öfkem geçmedi başka ne yapabilirim
Bakın tabi ki aileler at koşturmamalı sınıf yönetiminde. Ama işbirliği olmalı. Şikayetler dinlenip yeniden tasarlanmalı. Yok ben 18 yıllık bu meslekteyim. Bunca öğrenciyi ben yetiştirdim diyip alınıp öğrenciye kadar yansıtılırsa bu olaylar o öğretmende sıkıntı var demektir.Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yani
Beni de birinci sınıfta hiç istemezlerdi sınıf arkadaşlarım hep ağlardımNe olursa olsun o çocuğu ayıramaz bende farkındayım konuda başka bir numara var ama o çocuğun ağlaması içimi sızlattı ben küçükken benide hiç istemezlerdi çok tranwa yaşadım
Vay vatandaş vayyyyİşte maalesef vatandaşlarımız bu cimeri kendilerinde bir güç olarak görüyor.
cimer den bişey çıkmaz diyenlere de umarım güzel bir cevap olmuştur.Ben ünide hocayım...öğretmen arkadaşımın biri sürekli derse geç gidiyo diye öğrenciler bimere şikayet etmişler hoca hakkında soruşturma açıldı.yani emin olun dikkate alınıyor oraya yapılan tüm şikayetler...bence il milli eğitim müd. Şikayet dilekçesi gönderin.çok ayıp bir eğitimcinin bunu yapması yavrum benim neçok üzülmüştür şimdiçocuklara kıyamıyorum ya
Şu an annelik duygusu da ağır bastı. Evladının suçsuz yere hor görülmesi gerçekten çok sinir bozucu. Bence iyi yapmış. Biraz ikaz alsın da insan olsun. Zaten haklıysa cimer hiçbi şey yapmaz.Ben zaten konu sahibi haksiz demiyorum ki ama bu kadar basit konularla da cimere gidilmesin lütfen düzgünce ve sinirlerine hakim olarak konuşulabilir konu aslında konu sahibi masum değil bence karşı tarafı dinlemeden hüküm veremem.