Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet sene başında imzaladim
Açıkçası ben bu evragi "çocuğumun resminin sosyal medyada yer almasini istemiyorum" şeklinde doldurdugunuzu düşünmüştüm.Ayıp etmiş öğretmen arkadaş ...bile isteye yapmasa "ben farketmedim,gözümden kaçmış ,şimdi kuzumu da eklerim " der geçerdi..

Ay kıyamam ona nasıl ağlamış canım benim. Bende öğretmenim bu şekilde çocuk ne olursa olsun ayırmıyoruz!! Yazıklar olsun
Meslektaşıni gömmek yakışmıyor ama size..
Karşı tarafı anlamadan dinlemeden hüküm vermek hiç hoş değil işte öğretmenler bu yüzden kaybediyor meslek birliği ve beraberliği yok herkes kendini övme peşinde o yüzden haberlerde kötü doktor kötü mühendis diye birşey çıkmıyor ama kötü öğretmen çıkıyor hep

Çocuğunuzun aglamsina cok üzüldüm yani sorun ne olursa olsun cocuga yansimamaliydi Öğretmeninizi cok hatali buldum.
Aslina bakarsaniz biraz önce bana da bir velimden mesaj geld slayt konusuyla ilgilii saat 00.20 de neden benim cocugum slaytta yok , ben size fotograf yolladim diye yazmis.Ve bana bu mesajla beraber 3 tane de foto atti.Bunlari görmediniz mi diye sordu.Çok gergin mesajindan anlasiliyir gerginligi..Dedimki dikkat ederseniz bana lk kez ve simdi foto atiyirsunuz daha once atmadiniz.Cevap olarak ben veli grubuna attim pazar günü dedi.Yahu ben velimiyim de veli grubuna atiyorsun , ben veli grubunda yokum bile ,hem gecenin bir vaktinde bana ozelden ulasmayi biliyorsun da ne diye veli grubuna atiyorsun zamaninda bana atsana..Ustelik bu velimi bilhassa ogrenci grubuma cuma mesajlari attigi icin ozelden yazin ne yazacaksaniz ve ne gondereceksenkz diye uyarmama ragmen.Lahavle dedim iyi geceler diledim ve buraya yazmaya basladim iste:)Simdi bir ogretmen olarak ben bu veliyi beni gece rahatsiz ettigi ve ogrencimle ilgili gereken hassasiyeti göstermediği icin nereye sikayet edeyim.Bana sinir olmaktan baska bir yol kalmiyorki.Bazen boyle anlamsiz ve sinir bozucu iletisimler olabiliyor.Neyse demem o ki bunu cocuga yansitmamak lazim profesyonellik bunu gerektirir cunku .Araya kendi derdimide sıkıstırmıs oldum.Konuya gelirsek benim size onerim ogretmeninizi degiatirin okul mudurunuze sikayet edin bu konuda ve boyle bir zamanda okul müdürünüz konuya hassasiyetle yaklasacaktir

Özel okulda çalışan bir öğretmen olarak veli derdinin ne can sıkıcı olduğunu biliyorum. Ben Öğretmeni çok haksız bulmadım. Bazı veliler var ki sadece o sınıfta kendi çocuğu varmış gibi muamele bekliyor. Para ödediler diye öğretmeni satın almış muamelesi yapıyorlar. Öğretmenin çocuğunuzu cok sık bir sekilde yaptığını düşünüyorsanız değişikliğe gidin. Açıkçası tüm sayfaları okumadım. Ama 23 nisan videosunda yok diye de şikayet etmek hiç adil değil.
Ayrıca çocuğunuz ağladığında onu öğretmenine karşı doldurmayın. Aa neden videoya seni koymadi vb....Böyle şeylerin olabileceğini başka etkinlik veya videoda onun da olabileceğini söyleyebilirsiniz.

Ne olursa olsun o çocuğu ayıramaz bende farkındayım konuda başka bir numara var ama o çocuğun ağlaması içimi sızlattı ben küçükken benide hiç istemezlerdi çok tranwa yaşadım

Kızarsınız sandım demek bile isteye koyamamaktır, pardon çok video vardı karışıklık oşmuş atlamışım dememiş. Çocukların saray hayatı sürmesine ben de karşıyım. Geçmişini bilmiyorum tabi ki ama o videolar zaten paylaşılsın diye gönderiliyor ve zaten çoxuğun videosu da gruba atılmış. Kolaja eklemek için ayrıca onay beklemk bana mantıksız geldi.

Ya Allah aşkına biraz vicdanınız olsa adama hak vermezsiniz. Annesine kızdığı için küçücük çocuğu 23 nisan ÇOCUK BAYRAMINDA dışlayan bi insan cumhurbaşkanı da olsa vicdansızdır, merhametsizdir. Ki bu bir öğretmen. Ne de güzel öğretiyor çocuklara ayrımcılığı takdir edilesi.

Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yani

Özel ders veren öğretmenin de öğrenci seçme imkanı var. Kurum avukatının da davayı reddetme hakkı yok. Olay devlete bağlı olup olmamakla alakalı. İnş.

Kardeş ben bakanlık çalışanıyım bana işimi öğretme, teşekkürler

Ben zaten konu sahibi haksiz demiyorum ki ama bu kadar basit konularla da cimere gidilmesin lütfen düzgünce ve sinirlerine hakim olarak konuşulabilir konu aslında konu sahibi masum değil bence karşı tarafı dinlemeden hüküm veremem.

vallah diger ogretmen arkadaslar ustune alinmasin sakin ama ogretmen degilde sanki elti gibi

Ben ünide hocayım...öğretmen arkadaşımın biri sürekli derse geç gidiyo diye öğrenciler bimere şikayet etmişler hoca hakkında soruşturma açıldı.yani emin olun dikkate alınıyor oraya yapılan tüm şikayetler...bence il milli eğitim müd. Şikayet dilekçesi gönderin.çok ayıp bir eğitimcinin bunu yapması yavrum benim neçok üzülmüştür şimdiçocuklara kıyamıyorum ya

Peki bu durum hiç öğretmenlik yapmamış bu mesleğin eğitimini almamış insanların sizin sınıf yönetiminize karışmasına nedenmidir yani
Bakın tabi ki aileler at koşturmamalı sınıf yönetiminde. Ama işbirliği olmalı. Şikayetler dinlenip yeniden tasarlanmalı. Yok ben 18 yıllık bu meslekteyim. Bunca öğrenciyi ben yetiştirdim diyip alınıp öğrenciye kadar yansıtılırsa bu olaylar o öğretmende sıkıntı var demektir.

Ne olursa olsun o çocuğu ayıramaz bende farkındayım konuda başka bir numara var ama o çocuğun ağlaması içimi sızlattı ben küçükken benide hiç istemezlerdi çok tranwa yaşadım
Beni de birinci sınıfta hiç istemezlerdi sınıf arkadaşlarım hep ağlardım okuldan kacardim hep çocuğun ağlamasına tabi ki bende üzüldüm öğretmeni tamamen haklı bulmuyorum ama konu sahibi daha önce ne.yapmissa adam birşey dersiniz diye paylasmadim demiş

cimer den bişey çıkmaz diyenlere de umarım güzel bir cevap olmuştur.

Şu an annelik duygusu da ağır bastı. Evladının suçsuz yere hor görülmesi gerçekten çok sinir bozucu. Bence iyi yapmış. Biraz ikaz alsın da insan olsun. Zaten haklıysa cimer hiçbi şey yapmaz.

Belli ki öğretmenle karşılıklı olarak birbirinizden hoşlanmıyorsunuz. Siz kızarsınız diye koymadım dediğine göre aranızda başka problemler var. Eski konunuzda herkes sınıf değiştirin yazdı. Eğer o zaman değiştirseydiniz sınıfı şimdi bu meseleyle uğraşmıyor olurdunuz.

Sizi hatalı bulduğum nokta çocuğunuzu düşünmeden hareket etmişsiniz. Şu an eğitim evden devam ediyor, sınıf değiştirme gibi bir durumunuz yok siz kızınızın öğretmenini engelliyorsunuz. Kızınızı düşünüp daha kontrollü davranmanız gerekirdi.

Elbette cimere şikayet edebilirsiniz ama ortada cimerlik bir durum ben göremedim. Okul idaresiyle görüşseniz daha uygun olurdu. Cimere öğretmeni kızımı videoya almamış mı yazdınız gerçekten merak ettiğim için soruyorum.

Umarım öğretmeniyle yaşadığınız gerilimi kızınıza yansıtmamışsınızdır. Bence videoya kızınızı ekleyip öğretmenin unutmuş bak sende varsın diye gösterin üzülmesin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…