Ben bu hale nasıl geldim?

harikalikralisiyahsaten.jpg

Son düzenleme:
bu niye dil çıkarıyo bişeymi ima ediyor hııııııııı
çok alıngan oldum:KK59::KK59::KK58::KK58:

kurs konusunda haklısın galiba bu semboller çok şey ifade ediyor da :))
fotoğrafların ne ifade ettiğini herkes anlamıştır :90::90:

A_L_A aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin gelsene kııııız
tamamda bize niye küsüyosun ki
bizim hiçmi bi değerimiz yok valla bu defada cevap yazmazsan bende bu konuya girmiycem bidaha :KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::84::84::84::84::84:

ayyy iki dakka boş bırakıyorum hemen şımarıyorsunuz.
kızlar hepinizi çok seviyorum.
ama bence kılık kıyafet işini es geçin/geçelim.
tr_lellimin ne de olsa geri dönmek igibi bir düşüncesi yok, olayı zamana bıraktı.

bundan sonra onun bu bekleme sürecinde desteklerimizle yanında olmaktan başka da bir şey gelmez elimizden.

sizden ve kendimden tek ricam lütfen kişiye hitaben yazılan bizi kıracak yorumları görmezden gelelim.
kimsenin amacı tartışmak değil.

hepinizi çok seviyorum...En Büyük KK

Alacığımı küstürmüşler mi? Aman da aman naz mı yaparmış bize. Yok yok ben bilirim Alacım şekercim dayanamaz ablalığını ağırlığını bilir bizi bağrına basar yine :KK55:

tr_lellimin ne de olsa geri dönmek igibi bir düşüncesi yok, olayı zamana bıraktı.

bundan sonra onun bu bekleme sürecinde desteklerimizle yanında olmaktan başka da bir şey gelmez elimizden.

sizden ve kendimden tek ricam lütfen kişiye hitaben yazılan bizi kıracak yorumları görmezden gelelim.

Doğru söze ne denir ne eklenir bilemedim. En iyisi ben susayım birşey söylemeyeyim çünkü baklavadan sonra turşu yenmez

Sağol canım, çok farklı bir topik oldu burası sayenizde...
Dost köşesi gibi...
Okumadan edemiyorum cidden...

hoş geldin arkadaşım.
zaten konu başlığını da değiştirmeyi düşünmüyor değilim.
Paylaşalım... rahatlayalım yapıcam...
ne dersiniz?

hoş geldin arkadaşım.
ne dersiniz?

Ablacım burası ne de olsa derdim var topiği olduğu için genelde şöyle yapıyoruz, geyik bölümünde topic açıp tüm ekip gün içersinde ordan sohbetlere devam ediyoruz :KK55:

:KK19::KK19:
bencede ben öyle yapıyorum zaten bakıyorum geiyorum okadar:KK51::KK51:

yine geldin aramıza ohhh beee

madem elbise yok :63: ozaman parti yapalım bizzdee (bunada hayır dersen !! :90::90:)

Alacığımı küstürmüşler mi? Aman da aman naz mı yaparmış bize. Yok yok ben bilirim Alacım şekercim dayanamaz ablalığını ağırlığını bilir bizi bağrına basar yine :KK55:

bencede :emir_bebek::kk77:

Sağol canım, çok farklı bir topik oldu burası sayenizde...
Dost köşesi gibi...
Okumadan edemiyorum cidden...

aboneyim abone biletlerim cebimde ballı lokma tatlısı aman hadi hayırlısı :KK24::KK24:

Doğru söze ne denir ne eklenir bilemedim. En iyisi ben susayım birşey söylemeyeyim çünkü baklavadan sonra turşu yenmez
:KK9::KK9::KK9::KK53:

yok vallaa hiç değiştirene gerek yok... topiği okudugumdaa..içimden söyle geçtii vahh vayyy ne derdin varrr kii bu kadar:) oyuzden topiğin imajı cok hoş derdi olan gelir zaten dıye dusunuyorum..eee bu araaa herkeslere merabaa bendee abonee olabılırmıyımm buraya?

hoş geldin arkadaşım.
ne dersiniz?

merhabaaa A-L-A bu topicteki konunla ilgili son durum hangi sayfalardadır acaba..merak ettim açıkçası nasıl başa çıktığını..şimdi seni sorup hem seni bir daha yorıyımm hemde okuyanlar bilir bir daha okumak zorunda kalmasın..?

merhabaaa A-L-A bu topicteki konunla ilgili son durum hangi sayfalardadır acaba..merak ettim açıkçası nasıl başa çıktığını..şimdi seni sorup hem seni bir daha yorıyımm hemde okuyanlar bilir bir daha okumak zorunda kalmasın..?

9.SAYYFADA OLAYLAR BAMBAŞKA BİR BOYUT KAZANDI CANIM.
41.SAYFADA DA ZAFER ÇIĞLIKLARIIII:nazar:En Büyük KK

X