Ben bu hale nasıl geldim?

nolmus bole kzlar yaa gecmıs anca bıttı oku oku...nasıl oldunuz kımler neler yapıyor..mısafırım wardı anca girdım nete..

eklediğim fotoğrafları silemiyorum ve yorumlarımıda silemiyorum
bu konu içindeki bütün mesajlarımın silinmesini görevli bir arkadaştan rica edeceğim

tr_lelli istemeden yada isteyerek bilemiyorum doğrusu kırdıysam seni özür dilerim
ben senin bizi ciddiye alıp kırıldığını düşünemedim senin mesajlarındanda ben bizi hoş karşıladığını düşünmüştüm
gerçekten özür dilerim
tabiki senin kararına saygı duyuyoruz sana 1 tane ciddi bir yorum yazdım bu konu hakında onuda bu konuda değiş boşanmak ve sonrası adı altında yazdım..
diğerleri tamamen senin neşen yerine gelsin diyeydi canım
dediğim gibi seni ne anlamam nede yaşadığını hissetme olasılığım var çünkü senin yaşadığına benzer birşey yaşamadım bu nedenle senin kararına pek etki etmemek için durumunla ilgili bir yorum yapmadım
ve burdada psikolog arkadaşın ve ala nın yorumlarının doğru olduğunu düşündüğümü söyledim

öff uzun olduysa özür dilerim ama seni kırmak istemedim lütfen canım tekrar tekrar özür diliyorum
gerçekten tek amacım senin yüzünü güldürmekti işin komik tarafını ele alıp
:KK43::KK43:

eklediğim fotoğrafları silemiyorum ve yorumlarımıda silemiyorum
bu konu içindeki bütün mesajlarımın silinmesini görevli bir arkadaştan rica edeceğim

tr_lelli istemeden yada isteyerek bilemiyorum doğrusu kırdıysam seni özür dilerim
ben senin bizi ciddiye alıp kırıldığını düşünemedim senin mesajlarındanda ben bizi hoş karşıladığını düşünmüştüm
gerçekten özür dilerim
tabiki senin kararına saygı duyuyoruz sana 1 tane ciddi bir yorum yazdım bu konu hakında onuda bu konuda değiş boşanmak ve sonrası adı altında yazdım..
diğerleri tamamen senin neşen yerine gelsin diyeydi canım
dediğim gibi seni ne anlamam nede yaşadığını hissetme olasılığım var çünkü senin yaşadığına benzer birşey yaşamadım bu nedenle senin kararına pek etki etmemek için durumunla ilgili bir yorum yapmadım
ve burdada psikolog arkadaşın ve ala nın yorumlarının doğru olduğunu düşündüğümü söyledim

öff uzun olduysa özür dilerim ama seni kırmak istemedim lütfen canım tekrar tekrar özür diliyorum
gerçekten tek amacım senin yüzünü güldürmekti işin komik tarafını ele alıp
:KK43::KK43:
Estağfurullah olurmu hiç özür dilemek..
Sadece gerçekten eğlencek halim yok bende neşeli olmak gülmek istiyorumda bugün okula gittim oğlumun yapamadığı ödevlerini kitabını faliyetlerini aldım..
servisin numarasını aldım öğretmen yüzyüze konuşmamın daha iyi olabileceğini söyledi..
Yarın akşam 5 de bu saatlerde gidip yüzyüze konuşucam akşam çıkışa bende gelsem dicem servisle bi kaç gün dönsem olurmu dicem çocuk alışana kadar..
Yol çare arıyorum biliyosunuz ki hassas noktam oğlum onun için herşeyi yaparım..
Yoluda buldum sanırım herşey yolunda sorun yok..
Eşimide daha bi süre o arayana kadar anmak istemiyorum..
Tabiki gelipi hatrınızı sorucam ziyaret edicem arada bi bakarım size
sevgiler mutlu olun hep canlarımm:KK69:

Son düzenleme:
Sadece gerçekten eğlencek halim yok bende neşeli olmak gülmek istiyorumda bugün okula gittim oğlumun yapamadığı ödevlerini kitabını faliyetlerini aldım..
servisin numarasını aldım öğretmen yüzyüze konuşmamın daha iyi olabileceğini söyledi..
Yarın akşam 5 de bu saatlerde gidip yüzyüze konuşucam akşam çıkışa bende gelsem dicem servisle bi kaç gün dönsem olurmu dicem çocuk alışana kadar..
Yol çare arıyorum biliyosunuz ki hassas noktam oğlum onun için herşeyi yaparım..

ne demek gelmek ziyaret etmek.
gün be gün yaz güzelim buraya. dedik ya dök içini.
sabah kalktım, yemek yedim vs diye.
burayı kendi günlüğünmüş gibi gör.
sen istemediğin sürece kimse anmaz zaten eşinin ismini.
bizim amacımız derdine ortak olmak.
paylaştıkça çoğalan tek şey sevgi unutma bitanem...

Zor bir durum cidden. Zaten durum bu kadar ince olduğu için insanlar da daha hassas. Burda hepimiz aklı başında olgun insanlarız. Bence oluşan kırgınlıkları da görmezden gelerek seviyemizi korumaya sohbetimizi desteğimizi sürdürmeye devam edebiliriz. İnsanlık hali ya olur böyle şeyler

ne demek gelmek ziyaret etmek.
gün be gün yaz güzelim buraya. dedik ya dök içini.
sabah kalktım, yemek yedim vs diye.
burayı kendi günlüğünmüş gibi gör.
sen istemediğin sürece kimse anmaz zaten eşinin ismini.
bizim amacımız derdine ortak olmak.
paylaştıkça çoğalan tek şey sevgi unutma bitanem...

Alacım şekercim yine duygularıma tercüman olmuş. Tabi şekerim dök içini biz burda destek için varız ve sen istediğin sürece yanındayız En Büyük KK

sen dök içini rahatla biz okuyalım
bende affet diyorum amacım seni incitmek değildi
artık daha dikkatli yorum yaparız

sen dök içini rahatla biz okuyalım
bende affet diyorum amacım seni incitmek değildi
artık daha dikkatli yorum yaparız

Hepinizden Allah razı olsun affetmek kolay dedim ya ben eve gitsem sanki alışveriş yapmışım da eve dönmüşüm gibi karşılar beni gökten kapar benim amacım yaşadıklarım yaşanmasın ve kararlı olduğumu anlasın..
Şimdi oğlumun okul preobleminide çözdüm..
Başka problem yok..
Kafam rahat..
Herşeyin çözümü çaresi varmışş ölümden gayrı bunu anladım..
Ölenede 3-5 gün ağlarsın hayat devam ediyoo..
kızlarrrr bi mağza buldumm herşey yarıı fiyatına kapanıyomuşş hiç durumuyum hemen triko aldım resmini koyim bakın nasıll didik didik ettim hemen mağzayıı ayy bi elbiselerrr bi yarasa kollu süeter yelekler amanınnnnnnnn 5 lira 10 liraa 1 saat didikledim bakın bakim beğencekmisiniz..:KK17:

Hepinizden Allah razı olsun affetmek kolay dedim ya ben eve gitsem sanki alışveriş yapmışım da eve dönmüşüm gibi karşılar beni gökten kapar benim amacım yaşadıklarım yaşanmasın ve kararlı olduğumu anlasın..
Başka problem yok..
Kafam rahat..
kızlarrrr bi mağza buldumm herşey yarıı fiyatına kapanıyomuşş hiç durumuyum hemen triko aldım resmini koyim bakın nasıll didik didik ettim hemen mağzayıı ayy bi elbiselerrr bi yarasa kollu süeter yelekler amanınnnnnnnn 5 lira 10 liraa 1 saat didikledim bakın bakim beğencekmisiniz..:KK17:

güle güle kullan canım sen kararlı olduktan sonra herşey çözüme ulaşır

Başka problem yok..
Kafam rahat..

Kızlar bakın trlellimin keyfi yerinde maşallah :nazar: alışveriş bile yapmış. Güle güle giy canım. İnşallah topicimizdeki kara bulutlar da kem gözler de hemencecik dağılır En Büyük KK

kemeri

Khve rengi kollar omuzdan büzgülü kemerli devrik yaka ayh kapanın elinde kalıyodu kapanmadan yine gidim barii:KK9:

Başka problem yok..
Kafam rahat..

canım orda affet dediği kendisi.
resimler için muhabbet için affet anlamında.
eşinle ilgili değil.
ay mütemadiyen alt yazı durumu:emir_bebek:

üstümde annemin kazağı var onuda koyimi:KK9:
artık annemden takılıyom giysim yok bura biliyosunuz..
Herbişi 3 beden büyük sorarlarsa büyük aldım büyüyncede giyicem dicem:KK9:

Son düzenleme:
selam arkadaslar
lise mezunu arkadasiniz tesrif ettiler :)

kiz punshche o resim ne kadar berbat :) kadinin memeleri kavun gibi
belide photoshoplan inceldi
orantisiz durmus rötüs güzeli :)
kiyafet guzel ama

X