Ben sizin fikrinize saygı duyuyorum, size göre hala kadının adım atıp, uğraşıp,
tatlı dilini kullanıp, eşini eve bağlaması beklenebilir, o tatlı dil erkeklerde yok ya.
Evet malesef genel evliliklerde bütün yük, alttan almalar, evliliği yürütmek adına adımlar,
kadına düşüyor bu bir gerçek.
Ben şu konuda sizi yanlış buldum nacizane fikrim.
Fikrinizi yanlış bulmadım, sizin fikrinizdir, ama sitem edip,
bak burada bunca kişi sana ara git konuş diyoruz ama sen dinlemiyorsun, demek bana göre yanlış.
Bana göre de arkadaşın hiç bir adım görmeden eve dönmesi yanlış olur, ama dönerse, aa ban ben ne dedim, sen dinlemedin deme lüksüm yok.
Sizin konunuzuda takip etmişliğim var ve sizin konunuzla bu konunun neredeyse hiç bir alakası yok.
Eşiniz sizi ilk günler aramasa da, sesini çıkarmasa da, zaman zaman size kızsa da, sesini yükseltse de,
bir kaç gün içinde yuvasını toparlamasını bildi. Sizi o evden çıkardı ve şimdi de bildiğim kadarıyla,
kayınvalidenizle iletişim içinde değilsiniz, yani eşiniz size bir çözüm buldu.
Bu olayda ise, çözüm bulan, bırakın çözümü, adım atan bir eş bile yok.
En az sizin kadar eşimin ailesiyle sıkıntı yaşamışlığım var, hatta evimi bırakıp gitmeye de kalktım.
Ama eşim bana yeri geldi yalvardı, şuan da da ailesiyle görüşmüyorum, çünkü buna ihtiyacım var.
Bir erkek yeri geldiğinde bunu yapabilmeli, kimse kimsenin karşısında susup oturacak diye birşey yok,
çözüm bulsun, çözüm, çözüm, gittiğin gibi gel demek çözüm değil.
Erkeklerin kapasitesi bu demekte bana göre doğru değil.
İşlerine gelince kapasitelerini öyle bir zorluyorlar ki.
Ben pılımı pırtımı toplayıp gitmeye kalkana kadar ,benim eşim olayların farkında değildi.
Ne zaman iş ciddiye bindi, o zaman annesine karşı sınırlarını nasıl güzel zorluyor gördüm.
Kişinin sınırı budur, yazık elinden sadece, gittiğin gibi dön demek geliyor derseniz, ben buna inanmam.
Neyse, hepimizin isteği bir, umarım bu yuva toparlanır.
İşin aslında en kolay tarafı bu ,yuva toparlanır, tr-lelli evine gider ve bu yuva toparlanır,
bu en kolay tarafı aslında, ama işin önemli tarafı çözüm, aynı tas aynı hamam olacaksa,
toparlansa ne olacak.
Not: O kırmızıyla işaretlediğiniz yerleri, ben siz söylüyorsunuz diye yazmadım,
tr-lellinin eşinin söyledikleri ve bulduğu çözüm bu. Ne güzel değil mi?