Ben bu hale nasıl geldim?

günaydın can dostlar.
dün gece gerçekten kötü oldum. o sebepten çıktım ilaç içtim ve uyumaya çalıştım. (bölük pörçük de olsa 4-5 saat uyudum şükür)
bu akşam araba servisten alınacağı için akşam buluşacağız yine.
ve ben tüm hissettiklerimi tüm düşündüklerimi bir bir anlatacağım..

Son düzenleme:
eşinin seni haksız bulduğu düşüncesinin kafandan at.
bence bu olayı hiç kimse kırmadan halletmeye çalışıyor.
seni aramamasına sitem edebilirsin tabi ki.

güzel haberlerini alacağız inşaALLAH canım.

bence bu değişikliğinin sebebini artık sana söylemeli.
oturup seni yargılıyor,karara varıyorlar ve senin hiçbir şeyden haberin yok.
annesi baskın çıkmış ve onun yörüngesinde sanırım.
*eşin 7 ay nasıl bir insan olduğunu bildiği annesiyle sana çile çektirdiği için sana hesap vermeli.
*annesinin hakaretlerini normal görmeye hakkı yok.
*seni kayıt yapmaya mecbur bırakacak kadar evden uzakta ve seni zor durumda bırakmasını nasıl affettirecek?
*bence sen değil eşin seni kaybetmekten korksun.
yengeleri gibi bir eşi de olabilirdi.
*senin ılımlı,idareci olmanı seni günah keçisi yaparak bedellendirmemeliler.

Son düzenleme:
Akşam ne olursa olsun kendinizi harap etmeyin. İnşallah daha anlayışlı ve daha sıcak bir konuşma olur

üst kattaki eltim sırdaşımdı benim. o 5 senedir (evlendiği günden beri) altlı üstlü oturuyor. o da az şeyler yaşamadı. en ufak bir şeyde beni arardı (evdeyken çok konuşmazdık valide hanım duymasn etmesin diye)
ancak dünden beri ondan ses soluk yok. aramaadı bile ne yapıyorsun nasılsın diye.
sabah msj attım "ne o sen de mi tavırlısın bana" diye. ona bile cvp yok.
birşeyler sönüyor orada kesin ama ne???

eşinle bugün mü konuşacaksın canım?

hakkında ne konuşurlarsa konuşsunlar senin haklılığın ortada.
eşine bu güne kadar çektiğin sıkıntıları,onu üzmek istemeyişini ve bugün ki reva görülen durumundan duyduğun üzüntünü anlat.

ailedeki herkesin kayınvaliden hakkındaki fikirleri aynıdır eminim.

bugün inşaALLAH bu tüm sıkıntılarından kurtulacaksın canım.

belki de esya tasima sirasinda annesi, oglunu kaybedecegi düsüncesiyle hasta numarasina falan yatmistir.. ayilip bayilmissa esiniz de onu birakamamistir... cunku anladigim kadariyla esiniz annesini emaneti olarak görüyor..

bence madem bugün görüseceksiniz, ona 'sizin belki de herkesten daha cok ihtiyaciniz oldugunu söyleyin' annesinin baska ogullari baska gelinleri de var, ama esiniz sizin hayat arkadasiniz...

eltinizi tanimam ama bence cok da umut beklemeyin, (sadece tahmin) belki de sizin ona anlatiiklarinizi kendini k.validesine iyi göstermek icin kullanir... bence birtek esinizden haber bekleyin....

esinizin sizinle annesi arasinda tercih yapmasini degil, ama kendi cekirdek ailesini de korumasi gerektigini hatirlatin...

Ve lütfen kendinizi fazla yipratmayin...

bence esiniz, sizi en az zararla kurtarmaya calisiyor.. sonrasinda annesinin size beddua etmesinden bile korktugu icin, onun yanindaymis gibi gözüküyor olabilir...

ve bence k.v esinizi elinde tutmanin yollarini cok iyi biliyor, bu yüzden, aslinda herseyyyyyi bosverip kendi hayatinizi kursaniz cok daha iyi olabilir.. cunku zaman gectikce siz sizi yiyip bitiriyorsunuz ve belki de icinizden birseylerin eksilmesine sebep oluyorsunuz..

bunu yapmayin bence...

Insallah güzel haberlerinizi duyariz..

Rabbim yardimciniz olsun...

evet bence de k.v. eşimi elinde tutmanın yollarını çok iyi biliyor. hatta bütün çocuklarını elinde çekip çevirmeyi çok iyi biliyor. hastalığa gelince o hep hastadır zaten. dr dr gezer ama nedense tanısı konulamaz hiç bir hastalığının. bu kadar dr a gider bir psikiyatr a gitmedi ama.
öyle karma karışık ki kafam eşime bile güvenimi yitiriyorum neredeyse.

sizin kafanızı çok şişirdim biliyorum. ama hakkınızı helal edin ne olur değerli zamanınızı ayırdınız bana.

öncelikle kesinlikle kafamizi sisirdiginizi düsünmeyin, öyle düsünen hisseden kisi okumaz, yorum yapmaz. siz bizi burda zorla tutmuyorsunuz...
lütfen esinizden net birsey duyana kadar ona karsi olan hisselriniizi degistirmeyin....

bu size daha cok zarar verir, daha cok yipratir...

evet beklemek en zoru, ikilemler, bilinmezlikler en kötü anlar, ama sadece bekleyin...
icinizdeki sesin sizi kemirmesine izin vermeyin...

farkli topiklerde farkli yazilar okuyun...
yemek tarifleri, giyim kusam ne bileyim farkli seylere yönelin.. evet zor olcak ama esinizle bulusup yüzyüze konusana kadar kafanizda birseyler kurmayin..

olumlu ya da olumsuz beklentiye girmeyin...

esinizden olumsuz birsey duyana kadar (ki ben hic oyle olacagini düsünmüyorum da inanmiyorum da hissetmiyorum da) ona güvenin. sabirli olun...

Lütfen :))

......... tşkler. inş herşey dediğiniz gibidir.

Son düzenleme:
ŞOKLARDAYIM. AZ ÖNCE TEL AÇTIM. NE YAPIYORSUN VS DİYE. "AKŞAM ARABAYI GETİRİCEM DAHA ÖNCE KONUŞTUĞUMUZ GİBİ." DEDİM. "GEREK YOK BEN HALLEDİCEM BİR ŞEKİLDE" DEDİ. O NE DEMEK DEMEME KALMADI "BENİ BİRAZ RAHAT BIRAKIRMISIN" DEDİ. BEN ŞOKTAYKEN KAPININ ZİLİ ÇALDI VE O TELEFONU KAPATTI.
BEN DE ONUN ÜSTÜNE AŞAĞIDAKİ MAİLİ ATTIM TELİNE.
DANANIN KUYRUĞU GERÇEKTEN KOPMAKTA ÇOK ACİL YARDIM ARKADAŞLAR...

Biz seninle böyle konuşmamıştık. Sen farzet ben şehir dışındayım dediğinde ben de ama ben seni arıyordum dediğimde gene ararsın demiştin.
“beni rahat bırak kapa telefonu” ne demek ya?

Ben seni rahat bıraktım *(eşimin ismi)cım. O evden çıkarken verdiğin kararı sonra geri aldığında karşı çıkmadım o kadar kırıldığım halde. Sadece terkedilmiş hissettiğimi söyledim ki bu da hislerimle alakalıydı.
Bütün suçlu benmişim gibi annemin evine gönderilirken, sen eve geri dönüp (ki eşyalarının büyük kısmını getirmişken) benden ayrı kalırken (ki bu bile herkesin gözünde “kocası bile evden gönderdi demek ki gerçekten hatalı *mış (benim ismim)) demelerine en güzel sebepken, ben seni aradığımda sen bana dönüp beni rahat bırak diyorsun.
Ben seni aramayıca sen rahat mı olacaksın?
Peki ya ben? Ben neden sustum 7 ay boyunca o zaman he?
Hergün dırdır bır bır yapsam daha mı mutlu olacaktın? 2 gün huzurum var onu bile çok görüyorsun demeyecekmiydin?
Sustum, içime attım, savunma mekanızması olarak yaptığım bir hareket sonucu tüm ihale bana kaldı (senin gözünden söylüyorum)

Ben akşam arabayı getiricem *(eşimin ismi). Sen istesen de istemesen de.
Ben evdekilerle bile hiçbirşey konuşmuyorken hala “ben bir şekilde hallederim gerek yok” sözünü Kabul etmiyorum üzgünüm.

Her ne hissediyorsan sen de söylemelisin bana.
Bu susarak kurarak aşılacak bir konu değil… (7 ay susmamın bana yararı olmadığını gördük)

offf daralm walla hayatm ya bu ıs bellı kı bole cozulmeyecek sanırım esn orda kaldıkca etkılenıyo..bıran once bısıler yapmak lazm ama ne dıceksın ?ama ınan aklıma bişi gelmıyo

bence ne yapin ne edin, esinizi o evden uzaklastirin.. kv'nin taktigini bile uygulayabilirsiniz.. rahatsizlanin isyerinden izin alin eve gitmek icin, arayin esinizi o sizi alsin...

siz ayaklari yere basan güclü bir kadinsiniz ama madem karsinizdaki bunu kullaniyor o zaman acinizi onlara yansitin...

simdiye kadar hep basettiniz, nazlanan degil nazlandiran taraf oldunuz...

bence artik nazlanin.... belki sacma bir taktik ama, esinizi orada zehirliyorlar... 1'e karsi coklar, üstelik onlar konusuyor, siz esinizle konusamiyorsunuz suan...

onun yaniniza gelmesi icin elinizden ne geliyorsa yapin derim...

Gerçekten çok üzüldüm ve eşinin tavrına çok kızdım
Bence yazdığın mesaj gayet doğru şimdi bekle arama başka bakalım ne yapacak..Allahım yardımcın olsun,gelişmeleri anlat mutlaka..

gerçekten zor bir durum insanları anlamak uzlaşabilmek çok zor.ama umutsuzluğa düşmemek lazım.bir orta yol elbet bulunur.karşılıklı istekleri ortaya döküp halletmek gerek.

başlangıçta insanları biraraya getiren BENZERLİKLERDİR. fakat uzun yıllar birarada kalabilmeyi sağlayan FARKLILIKLARDIR

Gerçekten durumlar iyice gerilmiş. Madem iş bu raddeye geldi bence artık siz de açık açık söyleyin aklınızdakileri. Baksanıza eşiniz hem hala anasının dizinin dibinde, hem sizi sürgüne gönderdi resmen hem de telefonlardan bile bunalıyor. Bu nası iş yaaa. Neden kimse "ya tamam bu kadın bu kaydı yaptı da neler yaşadı ki yaptı" demiyor ya da "annem (çok afedersiniz) ne halt yemeğe karımın telefonunu karıştırıyor" demiyor. Yok olmadı böyle! Siz burda perişan hem de beyfendinin anası yüzünden ama o sizinle telefonda bile konuşamıyorsa bu işte bir terslik var demektir. Kesin kaç gündür doldurdular doldurdular adam bu hale geldi. Elitinize mesaj attığınızı söylemiştiniz, bir cevap attı mı? Eğer o da cevap atmadıysa hala bilinki bunlar ailece oturup karar vermişler ve kendi aralarında analarını aklamışlar demektir. Bence akşam eşinizi konuşmak için zorlayın. Ne düşünüyorsa dökülsün. Belirsizlikten bıktığınızı net ve sert bi şekilde belirtin! Erkekler kadir kıymet bilmioyor ne yazık ki... Siz ona çocuk verdiniz, yıllarınızı verdiniz ve tüm bu emeklerin üstüne bir açıklamayı hak ediyorsunuz

Ve bence ne nazlan ne de o evden uzaklaştırmaya çalış..Seven insanın aklını kimse bulandıramaz..Eğer bulandırıyorsa da (yani eşinin sana o kadar güveni yoksa )bırak ne olacaksa olsun..Tabi bu benim görüşüm..

Evet kesinlikle katılıyorumm

ama esinine sorarsaniz, karimi da seviyorum annemi de seviyorum der... suan o en cok ihtiyaci oldugunu düsünüyorsa onun yaninda...

esi nasil olsa bunun da üstesinden gelir, bunu da kaldirir, bunu da atlatir, hicbirsey olmamis gibi yine sarilir kocasina, ama anne öyle mi , hasta kadincagiz yazik... bence esi bunlari düsünüyor. ama aslinda öyle olmadigini bilmeli...

anne cocugu mutluysa mutlu olmayi bilmeli.. ayilip bayilmamali... ama es, önce Allah'in sonra da ailesinin kocasina emaneti... bu emanetin suan zorda oldugunu bilmeli...

bu benim fikrim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…