akşama gitmek isteme sebebim benim gideceğim saatte tüm aile fertleri de evde olur zaten.
böylece herkesle gerekirse tek tek paylaşabilirim kozlarımı.
sadece eşime değil onlara da diyecek laflarım var hazırda çünkü....
bu akşam inanın dönüşü olmayan yola girilecek.
vereceğim kararın arkasında durum ben.
oğlak burcuyum.
inadımdır....
bu akşam inanın dönüşü olmayan yola girilecek.
vereceğim kararın arkasında durum ben.
oğlak burcuyum.
inadımdır....
kızlar.
internetten anlaşmalı boşanma dilekçesi indirdim.
gerekli yerleri doldurdum.
imzaladım.
akşam giderken yanıma alıcam.
baktım olaylar tahmin ettiğim yönde
tüm diyeceklerimi diip dilekçeyi ve alyansı bırakıp çıkıcam.
Allah sana sabır versin, yardımcın olsun. Seni hiç tanımıyorum, başka konunu da okumadım, o kadar samimi yazmışsın ki şu an siniden ellerim tutmuyor. Akşam yanında olmayı istedim, o kadar insanın arasına yalnız başına gitmenden korkuyorum. Sana bişey yapacakları gibi bir düşüncem yok, senin moralin boulacak sana bişey olacak diye korkuyorum. Lütfen kendine dikkat et, çocuğun var ki çocuğun bile olmasa senin bir canın var. Keşke yakın olsaydım, çaktırmadan yakın bir yerde beklerdim seni. Ne oursa olsun sakin ol, öfke ile kalkan zarar ile oturur ve unutma ki terbiye en güzel terbiyesizden öğrenilir.
lütfen bu kadar fevri davranmayin.... sonrasinda yine siz daha cok uzuleceksiniz...
sizin esinizi ne kadar cok sevdiginizi 2-3 cümlenizden bile anlayabiliyoruz... 2-3 tane kendini bilmez kaynana elti kayin icin yakmayin gemileri....
lütfen biraz sakin olun...
siz böyle fevri davranirsaniz onlara prim vermis olursunuz.. Üstelik esinizin suan enson düsündügü sey belki sizi kaybetmek.. sadece kafasi karisik da olabilir...
baskalarinin yaninda ona bosanmak istediginizi söylerseniz onuda incitmis olursunuz ve geri dönüsü olmayan seyler olabilir...
sizin esinizle basbasa konusmaniz lazim..
yikici degil yapici olun belki son kez...
lütfen öfkeyle kalkmayin...
yok yukarı çıkmak en son kararım zaten.
önce aşağıdan arıcam aşağıdayım diye.
inmiyorum derse
iyi ben yukarı geliyorum dicem.
(blöfü yemedi mi) çıkıcam yukarı.
oturucam bacak bacak üstüne atıcam.
niye geldin derlerse? pardon anlayamadım sanırım burası benim evim dicem.
ondan sonra duruma göre herkese hakettiği cevabı verip (ses tonumu yükseltmeden)
eşime odaya dicem
vericem dilekçeyi alyansı. sen seçimini yaptın. bana açıklamayı bile çok görerek bunu ispatladın dicem
ve çıkıcam....
siz suan kendi kendinizi yerken o insanlar belki de yemek derdindeler, evi toplama derdindeler... yapmayin ne olur kimseye prim vermeyin.. hele de onlara....
sizin icin o kisiler bundan sonra hicbirsey ifade etmemeli...
sadece esinizle yuzyuze gelin...
ne yapmak istedigini, 2 gün boyunca ne yaptigini sorun....
belki de hic bizim dusundugumuz gibi degil, bambaska seyler oldu ya da oluyor...
aceleci davranmayin bosanma kararini aciklamak icin... hatta böyle bir karar almak icin bile acele etmeyin...
Yapma ne olur, kendini gaza getiriyorsun. Kuruntu yapma, biraz sakinleş. Kendini topla, yemek ye, uyu. Farzetki eşin gene iş için yok sen annenlerde kalıyorsun. Güç topla biraz. Beni rahat bırak demiş eşin. Bence şu anda herkes ona yükleniyor, o da kimseye cevap veremiyor. Bırak sana patlamasın birbirlerini yesinler.