Ben bu hale nasıl geldim?

bence bunu yapmayin.... o insanlarin hicbirini muhatap almayin.. cunku esinizi nasil doldurduklarini bilmiyorsunuz... belki de tam onlari hakli cikartacak sekilde davranacaksiniz...

konusma sirasinda onlarin sesi daha cok sussa ve siz soylemek istediklerinizi soyleyemesseniz, esinizin gözünde oraya kavga cikarmak icin gitmis olacaksiniz...

onlari tamamen cikartin hayatinizdan...

esinize bunu direk söyleyin. 7 aydir cektikleriniz yetmezmis gibi 2 gündür yasanilanlarin sizdeki etkilerinden bahsedin. ilac almanizdan, uyumamanizdan yemek yiyemenizden...

bundan sonra sadece kendinizi ve kizinizi düsüneceginizi eger isterse gercekten bundan sonra yaninizda olursa onu da düsünmeye devm edeceginizi belirtin. ama esiniz disinda hickimseyi, size yasattilanlardan dolayi artik hayatinizda istemedigginizi belirtin...

böyle cok fazla isinize karistim ama hizli yazmak istedigim icin cumleleri kisa kesiyorum. aslinda orada "söylemeyi düsünebilirsiniz" ifadesini kullanmaliyim ama cok uzun olcak..

kusuruma bakmayin...

bu akşam inanın dönüşü olmayan yola girilecek.
vereceğim kararın arkasında durum ben.
oğlak burcuyum.
inadımdır....

bacım gaza gelme...kendini ve sağlığını düşün aLLAH hakedene hakettiğini gösterir...sen yakma köprülerini ama sağlam bas azcık....kızın var yanında duran ailen var...sen delimisin onlar için kaç gününü veriyorsun...ben senin yerinde olsam gitmemde aramamda

okudum son gelismeleri benim bile zoruma gitti inaninki
kaynana olacak hatun ne dedi ne yapti oglunaki bu sekil
bir uslupla sizinle konusabilmis! cok bunaltmislar esinizi belliki
yada gercekten esiniz size cokmu kizgin? inanmak istemiyorum
ses kaydini dinledimi acaba esiniz? etik olan nedir?
can yoldasi olurlar, hasta oldugunda bir corba koyanin olur
diyen esinizdi bunu ne kadar cabuk unuttu? kaynana denen hatunun yaptiklarini
hic anlatmadinizmi ona? offf

bence diğerlerine laf etme sen eşinle kozlarını paylaş tatlım onun senin yanında durması gerekirdi akşama gidersen olay büyür ve üstüne gelir hepsi eşin de onların yanında asla seni korumaz ben sana diyim eşinde bütün suç başkasını suçlama..o gerçekten olgun davranıp karısını ezdirmicek ve laf ettirmicekti diğerleri ne derse desin sen hatalı olsan bile ki değilsin ama arkanda durmalıydı o yüzden kızman gereken sadece eşin tatlım salla diğerlerinii

bu akşam inanın dönüşü olmayan yola girilecek.
vereceğim kararın arkasında durum ben.
oğlak burcuyum.
inadımdır....

sizin konunuzla bosuna bu kadar ilgilenmemisim :) annem de benzer seyler yasadi sebepler farkli ama yasananlar benzer...

oglak kadini, esine ailesine bagli, elinde tutmak icin herseyi yapar, ama isler koptu mu da kopar evet...

bence sakinliginizi, agirbasliliginizi korumaya devam edin lütfen...

o insanlarla gercekten muhattap olmayin...

katiliyorum kesinlikle
esiniz size sakin ve olani biteni sakin bir sekilde tartisacak ortam kurmadan gitmeyin
kendini bilmezler sizi uzup kotu duruma getirebilirler

kızlar.
internetten anlaşmalı boşanma dilekçesi indirdim.
gerekli yerleri doldurdum.
imzaladım.
akşam giderken yanıma alıcam.
baktım olaylar tahmin ettiğim yönde
tüm diyeceklerimi diip dilekçeyi ve alyansı bırakıp çıkıcam.

Allah sana sabır versin, yardımcın olsun. Seni hiç tanımıyorum, başka konunu da okumadım, o kadar samimi yazmışsın ki şu an siniden ellerim tutmuyor. Akşam yanında olmayı istedim, o kadar insanın arasına yalnız başına gitmenden korkuyorum. Sana bişey yapacakları gibi bir düşüncem yok, senin moralin boulacak sana bişey olacak diye korkuyorum. Lütfen kendine dikkat et, çocuğun var ki çocuğun bile olmasa senin bir canın var. Keşke yakın olsaydım, çaktırmadan yakın bir yerde beklerdim seni. Ne oursa olsun sakin ol, öfke ile kalkan zarar ile oturur ve unutma ki terbiye en güzel terbiyesizden öğrenilir.

lütfen bu kadar fevri davranmayin.... sonrasinda yine siz daha cok uzuleceksiniz...
sizin esinizi ne kadar cok sevdiginizi 2-3 cümlenizden bile anlayabiliyoruz... 2-3 tane kendini bilmez kaynana elti kayin icin yakmayin gemileri....

lütfen biraz sakin olun...

siz böyle fevri davranirsaniz onlara prim vermis olursunuz.. Üstelik esinizin suan enson düsündügü sey belki sizi kaybetmek.. sadece kafasi karisik da olabilir...

baskalarinin yaninda ona bosanmak istediginizi söylerseniz onuda incitmis olursunuz ve geri dönüsü olmayan seyler olabilir...

sizin esinizle basbasa konusmaniz lazim..

yikici degil yapici olun belki son kez...

lütfen öfkeyle kalkmayin...

siz benim yanımdasınız .biliyorum. şu iki günde siz de olmasaydınız

siz suan kendi kendinizi yerken o insanlar belki de yemek derdindeler, evi toplama derdindeler... yapmayin ne olur kimseye prim vermeyin.. hele de onlara....

sizin icin o kisiler bundan sonra hicbirsey ifade etmemeli...

sadece esinizle yuzyuze gelin...

ne yapmak istedigini, 2 gün boyunca ne yaptigini sorun....

belki de hic bizim dusundugumuz gibi degil, bambaska seyler oldu ya da oluyor...

aceleci davranmayin bosanma kararini aciklamak icin... hatta böyle bir karar almak icin bile acele etmeyin...

canım,son yazdıkların çok üzücü.

bence de gitme.
eğer eşin bu evliliğin devamını istiyorsa kendisi gelsin.
hiçbir şey yapmayıp suçlu duruma düşüp,onların mutlu olacağı şekilde çıkmamalısın bu işten.
annesine bak kaç oğlu var,yanında bekar da var.
hala eşini paylaşamıyor.

kayınvalideni daha da sevindirmemek için gitme.

Son düzenleme:

yok yukarı çıkmak en son kararım zaten.
önce aşağıdan arıcam aşağıdayım diye.
inmiyorum derse
iyi ben yukarı geliyorum dicem.
(blöfü yemedi mi) çıkıcam yukarı.
oturucam bacak bacak üstüne atıcam.
niye geldin derlerse? pardon anlayamadım sanırım burası benim evim dicem.
ondan sonra duruma göre herkese hakettiği cevabı verip (ses tonumu yükseltmeden)
eşime odaya dicem
vericem dilekçeyi alyansı. sen seçimini yaptın. bana açıklamayı bile çok görerek bunu ispatladın dicem
ve çıkıcam....

Yapma ne olur, kendini gaza getiriyorsun. Kuruntu yapma, biraz sakinleş. Kendini topla, yemek ye, uyu. Farzetki eşin gene iş için yok sen annenlerde kalıyorsun. Güç topla biraz. Beni rahat bırak demiş eşin. Bence şu anda herkes ona yükleniyor, o da kimseye cevap veremiyor. Bırak sana patlamasın birbirlerini yesinler.

bana bir açıklamayı bile çok görüyorsa bu insan.
sabır hayatım herşey yoluna giricek demek bile ağır geliyorsa ona.
bunu yerine beni rahat bırak. kaparmısın teli diyorsa ve çalan zil üstüne kendi kapatıyorsa

kusura bakmayın da ben salakmışım demekten başka bişey gelmiyor elden.
bu kadar da ezdirmicem kendimi....

dilekçe ve alyans bırakmak öfkeyle aldığın bir karar ve seni iyice çıkmaza sürükleyecek.
eğer illa gitme niyetindeysen sana yapılan haksızlığın hesabını sor.
ama seni daha çok yıpratacaktır bu görüşme.
eşinin senden vazgeçtiği yok.
belli ki olay hala çözülemedi.
sen bundan sonra eşin ve kızınla mutlu olacağını ve ondan kurtulduğunu düşün.
sakinleşip tekrar düşündüğünde fikrin değişecek.

tekrar söylüyorum sakın dilekçeyle gitme.
senin amacın eşini kaybetmek değil,yanında olması.
böyle davranırsan kendini zehirlemiş olursun canım.

biz yanındayız bitanem,dualarımızdasın.
üzme kendini,bu karanlığın sonu sabahtır canım.

kuruntu mu yapıyorum sence minicik bir açıklama bile yapmıyor üstüne kapat telefonu diyor ve ben kuruntu yapıyorum

Kendini ezdirmek değil bu, onların ekmeğine yağ sürme. Tabi ki arkandan iyi şeyler konuşmuyorlar, eşini doldurmaya çalışıyorlar. Şimdi fevri harekette bulunursan bak işte böyle yapacağı belli idi, gerçek yüzü bu, sen yokken neler yaptı bana şimdi gördün diyecek anası. Kimseye prim verme. Çok zor sabretmek haklısın, ama haklı iken haksız duruma düşme. Büyüklüğünle eşini ez.

Bence de dilekçeyle gitme ama senin yerinde olsam bende kavga çıkarmak değil ama konuşmak için giderdim sanırım dayanamazdım bu kadar geride kalmaya..Umarım hayırlısı olur..

Kuruntu sadece daha ortada net bişey yoken senin kendi kendine karar vermen. Eşinin sana tavrına net bir şekilde ve düşünüp planlamadan cevap verecek kadar zekisin. Ama şimdi böyle düşündükçe kendi kendini çıkmaza sokuyorsun. İnan ben nefes alamaz odum, se ne haldesin hiç bilmiyorum. Yazık değil mi canına. Bırak herkes eteğindeki taşları döksün. Sen bişey yapıp da evini terk etmedin, seni o evden eşin çıkardı. Blki de hiç tahmin etmediğimiz ortamlar var. Belki ev buldular ve taşınmak için hazırlanıyorlar, bu arada kaygananın çenesi tabi durmuyor, Eşinin beynini yiyip duruyor. Eşin belki sana yanstmamaya çalışıyor. Biz kadınlar anne sen karışma o eşimle benim aramda deriz ama hiç bir erkek bunu yapmaz, annesine cevap veremez. Annesi zaten onu eziyor. Bırak birbirlerini yesinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…