Siz haklısınız kayıt yapmakla... Doğru yapmak ve haklı olmak bazen çelişebiliyor...Sizin durumda böyle.. Kendinizi suçlamayın...
Anlattıklarınıza bakarak, şu ana kadar yaptığınız tek yanlış; kayınvalidenizle sorun yaşamaya başladığınız anda bunu eşinize söylememiş olmanız, başka bir hatanız yanlışınız yok...
Sizi suçlamalarına izin vermeyin... Bırakın onlar kendi aralarında ne konuşuyorlarsa konuşsunlar... Size suçluluk duygusunu yaşatmalarına asla asla izin vermeyin...
Eşinizle oturup yüzyüze konuşmanız gerekiyor bu durumda... Ve görüşmenizde neyi neden yaptığınızı anlatın... Susmak, beklemek, sabır göstermekle bence yine yanlış yapıyorsunuz... Herşey açık ve net konuşulmalı... Siz de belirsizlikler üzerine boşu boşuna canınızı sıkmaz, önünüzdeki sorunla ilgili çareler ararsınız... Ve beklemeniz bence onların karşısında sizi yine suçlu pozisyonuna sokacaktır (eşiniz de dahil böyle düşünebilirler)
Sadece eşinize kendinizi net birşekilde anlatın ki o da sizi savunabilsin onlara karşı... Susmayın, harekete geçin... Benim tavsiyem budur...
Ve lütfen sağlığınızı düşünün... Önce siz!! Sonra evladınız...!!
Konunuzu takip ediyorum sürekli, ve çoğu zaman yorum yazmıyorum ki, yorumlarım sizide üzmesin diye ama... Lütfen artık!! konuşun....
inanın her yoruma ihtiyacım vvar. sizler benim göremediklerimi görebiliyor olabilirsiniz. hiç bir şey daha fazla incitemez beni inanın....