Ben bu hale nasıl geldim?

esinizi seviyor ve kaybetmek istemiyorsaniz savasacaksiniz... öyle ya da böyle...

güclü kadin modeli esinizi rahata itmisse yarali kadin olun...

ama gurur yapip, severse döner, isterse gelir derseniz tamamen kaybedersiniz.. esiniz bir sekilde sonradan pisman olup dönse bile, sizden hersey kopmus olacaktir ki o zamanda bir anlami olur mu??

Gerçekten durumlar iyice gerilmiş. Madem iş bu raddeye geldi bence artık siz de açık açık söyleyin aklınızdakileri. Baksanıza eşiniz hem hala anasının dizinin dibinde, hem sizi sürgüne gönderdi resmen hem de telefonlardan bile bunalıyor. Bu nası iş yaaa. Neden kimse "ya tamam bu kadın bu kaydı yaptı da neler yaşadı ki yaptı" demiyor ya da "annem (çok afedersiniz) ne halt yemeğe karımın telefonunu karıştırıyor" demiyor. Yok olmadı böyle! Siz burda perişan hem de beyfendinin anası yüzünden ama o sizinle telefonda bile konuşamıyorsa bu işte bir terslik var demektir. Kesin kaç gündür doldurdular doldurdular adam bu hale geldi. Elitinize mesaj attığınızı söylemiştiniz, bir cevap attı mı? Eğer o da cevap atmadıysa hala bilinki bunlar ailece oturup karar vermişler ve kendi aralarında analarını aklamışlar demektir. Bence akşam eşinizi konuşmak için zorlayın. Ne düşünüyorsa dökülsün. Belirsizlikten bıktığınızı net ve sert bi şekilde belirtin! Erkekler kadir kıymet bilmioyor ne yazık ki... Siz ona çocuk verdiniz, yıllarınızı verdiniz ve tüm bu emeklerin üstüne bir açıklamayı hak ediyorsunuz

elti hanımdan ne bir msj ne de ses seda yok.
eş efendi telle konuşurken bile bunalacak kadar uzaklaşmış. çalan kapıyla tel kapatıldı suratıma baksanıza. demek ki neler dönüyor o evde.

ben akşam oraya gidicem.
aşağıdan tel açıcaım aşağıdayım gel diye.
yok gelmiyorum mu dedi
iyi o zaman ben geliyorum yukarı çekin kozlarınızı dicem.

hanımefendilik bnlara sökmedi anlaşıldı eli sopalı görsünler bir de

not: bu arada eşimden bir cvp gelirse onu da yapıştırırım buraya...

bence ne yapin ne edin, esinizi o evden uzaklastirin.. kv'nin taktigini bile uygulayabilirsiniz.. rahatsizlanin isyerinden izin alin eve gitmek icin, arayin esinizi o sizi alsin...

siz ayaklari yere basan güclü bir kadinsiniz ama madem karsinizdaki bunu kullaniyor o zaman acinizi onlara yansitin...

simdiye kadar hep basettiniz, nazlanan degil nazlandiran taraf oldunuz...

bence artik nazlanin.... belki sacma bir taktik ama, esinizi orada zehirliyorlar... 1'e karsi coklar, üstelik onlar konusuyor, siz esinizle konusamiyorsunuz suan...

onun yaniniza gelmesi icin elinizden ne geliyorsa yapin derim...

naz ya da yalan olmasına gerek yok ki.
kriz geçrimenin eşiğindeyim şuanda.
titreyerek yazıyorum.

ya sağlam insan olsa dayanamaz bi de ben bu kadar rahatsızlık içinde bu kadar sabırlıyım
rahat bırakacakmışım
olllduuuu
otur ananın evinde dizinin dibinde gir onun koynuna diyesim var
gerçketen iyi değilim....

suan esiniz calismiyor degil mi, evde belki de onemli bir isi yok.. eger siz de isten izin alabiliyorsaniz, bence zaman kaybetmeden en kisa sürede görüsmeye calisin....

cunku bekledikce siz kendinize zarar veriyorsunuz...

Evet akşam eşinizle yüzleşmeniz iyi olacaktır. Madem kibarlıktan anlamıyorlar bir de bu halinizi görsünler bakalım. Eğer evinize girecek olursanız bir daha çıkmayın, onlar analarını üst kattaki eltinize taşısınlar En Büyük KK

naz ya da yalan olmasına gerek yok ki.
kriz geçrimenin eşiğindeyim şuanda.
titreyerek yazıyorum.

ya sağlam insan olsa dayanamaz bi de ben bu kadar rahatsızlık içinde bu kadar sabırlıyım
rahat bırakacakmışım
olllduuuu
otur ananın evinde dizinin dibinde gir onun koynuna diyesim var
gerçketen iyi değilim....

valla bacım açıkcası ilk okudupumda dedim şaka bu galiba ama anladığım kadarıyla şaka değil.... bak insan başkası kocasına bişi diyince bozulur biliyorum ama ben kocanada kızıyorum.lanet olsun eve...ne evmiş kardeşim....otursunlar...nedir talepleri boşanmanızmı naptınki sen aldattınmı, kızınamı bakmadın...ya kusura bakma ama inceldiği yerden kopsun arayıp durma...anlıyorum bunalıyorsun...al kızını git yürüyüş yap işinde daha yoğunlaş....kocan orda yada burda seni ihmal etmemeli....hastayım diyorsun birde, annesini biliyor,hayır sanki sen onlar evdeyken eve erkek almışsın gibi muamele....sen kendine bak bence hem sağlığın için hem kızın hem annen için...annenler çekip konuşsun kocanı...oğlum nedir durum napıyorsun sen diye....babandan abinden felan çekinmezmi...çekip konuşsunlar erkek erkeğe...ne ya çıplak fotosunu çekip netemi verdin kaynananın...yapılan bir gerçek bir iki yüzlülük var..lütfen yani

suan esiniz calismiyor degil mi, evde belki de onemli bir isi yok.. eger siz de isten izin alabiliyorsaniz, bence zaman kaybetmeden en kisa sürede görüsmeye calisin....

cunku bekledikce siz kendinize zarar veriyorsunuz...

izinli ya. hani bana destek olmak için bu hafta evdeydi.
çok güzel destek oluyor bana sağolsun.
şu anda araba kullanacak durumda değilim.
akşama kesin gidicem ama öyle ya da böyle

izinli ya. hani bana destek olmak için bu hafta evdeydi.
çok güzel destek oluyor bana sağolsun.
şu anda araba kullanacak durumda değilim.
akşama kesin gidicem ama öyle ya da böyle

cagirin o gelsin...

sizinle ilgilenmek zorunda.... madem kötüsünüz sizi nerede olursa olsun alip, evinize birakmali...

belki ben sizden de fevri davraniyorum ama bir koca esinin kiymetini bilmeli...

hele de sizin gibi bir bayan....

valla bacım açıkcası ilk okudupumda dedim şaka bu galiba ama anladığım kadarıyla şaka değil.... Bak insan başkası kocasına bişi diyince bozulur biliyorum ama ben kocanada kızıyorum.lanet olsun eve...ne evmiş kardeşim....otursunlar...nedir talepleri boşanmanızmı naptınki sen aldattınmı, kızınamı bakmadın...ya kusura bakma ama inceldiği yerden kopsun arayıp durma...anlıyorum bunalıyorsun...al kızını git yürüyüş yap işinde daha yoğunlaş....kocan orda yada burda seni ihmal etmemeli....hastayım diyorsun birde, annesini biliyor,hayır sanki sen onlar evdeyken eve erkek almışsın gibi muamele....sen kendine bak bence hem sağlığın için hem kızın hem annen için...annenler çekip konuşsun kocanı...oğlum nedir durum napıyorsun sen diye....babandan abinden felan çekinmezmi...çekip konuşsunlar erkek erkeğe...ne ya çıplak fotosunu çekip netemi verdin kaynananın...yapılan bir gerçek bir iki yüzlülük var..lütfen yani

benim anlayamadığım da bu zaten. Bütün olay kayıtta tıkandı kaldı. Sanki ben kaydettim cuma akşamı ona dinlettim. Anasına şantaj yaptım. Internette dağıttım.
Vay efendim etik değilmiş
ya bana söylenenler k mu etik?

bence suan esinizi kandirmislar... yani siz bilerek o konuyu actini k.v e karsi. herseyi planladiniz ve kaydettiniz... eger esiniz boyle bir cumle kurarsa sasirmayin...

7 ay boyunca süt liman, hep sizi dusunen annesi, hasta, yasli basli kadin yalan mi söyleyecek....

Son düzenleme:
benim anlayamadığım da bu zaten. Bütün olay kayıtta tıkandı kaldı. Sanki ben kaydettim cuma akşamı ona dinlettim. Anasına şantaj yaptım. Internette dağıttım.
Vay efendim etik değilmiş
ya bana söylenenler k mu etik?

ne etikliği ya siz yayın kuruluşumusunuz....ben böyle bişi duymadım....ya bak ben sana diyim ya çok iyisin ya ben kötüyüm....senin o eve yerleştirilmen bile kurmaca gibi...sen kızını bırak ev için kaynananın yanına taşın...çok saçma...kocan beşka yerde sen başka yerde kızın başka yerde....neden?....kocanla yada kocansız senin aileni toparlaman laızm....kızını düşün aklını başına al....o sebilin hiç suçu yok....

bence suan esinizi kandirmislar... yani siz bilerek o konuyu actini k.v e karsi. herseyi planladiniz ve kaydettiniz... eger esiniz boyle bir cumle kurarsa sasirmayin...

7 ay boyunca süt liman, hep sizi dusunen annesi, hasta, yasli basli kadin yalan mi söyleyecek....

kanmasın efendim. 3 yaşında çocuk mu ki kanıyor o?
tanımıyor mu 10 senelik karısını? (4 sene de flört ettik) 97 den 2001 e kadar flört 2001 de evlendik.

ne güzel valla ya yemin ediyorum şu an yanımda olsalar hepsini paralarım...
yazıklar olsun verdiğim emeklere. eğer mantıklı bir açıklama yapamazsa şu "beni rahat bırak " lafına (ki ona nasıl bir açıklama yapılır ben bile bilmiyorum) ben onu öyle rahat bırakıcam ki yeni doğmuş bebe gibi olucak.

pessss vallahi bu kadar pişkinliğe pesssssss

Not: mailimi atar atmaz okudu. ama hala bir cvp yok

Son düzenleme:
ne etikliği ya siz yayın kuruluşumusunuz....ben böyle bişi duymadım....ya bak ben sana diyim ya çok iyisin ya ben kötüyüm....senin o eve yerleştirilmen bile kurmaca gibi...sen kızını bırak ev için kaynananın yanına taşın...çok saçma...kocan beşka yerde sen başka yerde kızın başka yerde....neden?....kocanla yada kocansız senin aileni toparlaman laızm....kızını düşün aklını başına al....o sebilin hiç suçu yok....

yok yok siz kötü falan değilsiniz. ben bildiğiniz gerizekalıyım. bir de kendimi akıllı sanırım. ne akıllıymışım ama....
otur 7 ay boyunca haftanın 5 günü anasının kahrını çek. seviyorum kocamı yok sorunumuz diye (her evde olan ufak tefek tartışmalar harici sorunumuz yoktu hakikaten)
haftanın 1-2 günü kızının yanına annene gidince kıyamet kopsun evde. (yemeksiz kaldık işler yapılmadı diye)
hafta sonu kız gelince açılır koltukta yatsın (anne benim yatağımı neden kaldırdı babaannem sorusuna cvp vereme) odası dar oldu hanımın diye kızımın yatağını balkona dikti. odasında kendi yatağı/tv si / açılır kapanır koltuk var. 15 m2 oda.

ben salak gibi ses çıkarmıyım
sonra bak sennnnnn hatalı ben oldum

SALAĞIM SALAKKKKKKKKK

belki de simdiye kadar hep siy ödün verdiginiz icin hersey sütlimandi, sadece k.v e degil esinizle de.. yani 7 ay öncesinde de siz tamam dediginiz, birseyleri yansitmadiginiz icin kocaniz da iyiydi, gözünüzde mukemmeldi...

simdi siz azicik kipirdanmaya baslayinca kiyametler koptu... ya bundan sonra da alttan alacaksiniz ya da hepsini domino taslari gibi yerlere sereceksiniz.. baska türlü yine olan size olacak...

esiniz de kanar... cünkü cocuk... babamdan, dedemden, dayimdan, amcalardan, erkek arkadasimdan gördüm, ögrendim erkek==cocuk....

kandirma sirasi sizde bence...

he bunu ister bagir cagir yaparsiniz, ister kaynana taktigiyle ister baska bir yol bulursunuz...

gelişmelere bakınca yazmak istedim..bence akşamı bekleme ara eşini sen de izin al ve biran önce dışparda biryerde görüşün zaman kaybetmeden üzgünüm ama ben eşinin olgun olduğunu sanmıştım yanılmışım onu orda çok doldurmuşlar anlaşılan..kendini tüketme onları tüket tatlım hatta öyle kesin konuş ki azıcık kendine gelsin hayret bişe ya seni bu kadar üzmeye ne hakkı var

yok yok siz kötü falan değilsiniz. ben bildiğiniz gerizekalıyım. bir de kendimi akıllı sanırım. ne akıllıymışım ama....
otur 7 ay boyunca haftanın 5 günü anasının kahrını çek. seviyorum kocamı yok sorunumuz diye (her evde olan ufak tefek tartışmalar harici sorunumuz yoktu hakikaten)
haftanın 1-2 günü kızının yanına annene gidince kıyamet kopsun evde. (yemeksiz kaldık işler yapılmadı diye)
hafta sonu kız gelince açılır koltukta yatsın (anne benim yatağımı neden kaldırdı babaannem sorusuna cvp vereme) odası dar oldu hanımın diye kızımın yatağını balkona dikti. odasında kendi yatağı/tv si / açılır kapanır koltuk var. 15 m2 oda.

ben salak gibi ses çıkarmıyım
sonra bak sennnnnn hatalı ben oldum

SALAĞIM SALAKKKKKKKKK

sen bırak kocanı bence artık...o çabalasın sen kızını anneni düşün... akşam oturup onlar ne konuşuyor diyeceğine kızınla zaman geçir..emin ol daha iyi gelecek sana

gelişmelere bakınca yazmak istedim..bence akşamı bekleme ara eşini sen de izin al ve biran önce dışparda biryerde görüşün zaman kaybetmeden üzgünüm ama ben eşinin olgun olduğunu sanmıştım yanılmışım onu orda çok doldurmuşlar anlaşılan..kendini tüketme onları tüket tatlım hatta öyle kesin konuş ki azıcık kendine gelsin hayret bişe ya seni bu kadar üzmeye ne hakkı var

kesinlikle....

eger onlar aksama arabayi esinle senin alacagini biliyorlarsa ki biliyorlardir, doldurmaya devam ederler aksama.. ve aksam esiniz belki de kendisi yalniz halletmek isteyecek arabayi almayi sunu bunu....

bugün günlerden sali, zaten cocugunu haftasonlari görüyor.. madem izin aldi, bunu kavgayla ivirla zivirla kaybetmesin... kendi ailesinin kiymetini bilsin....

kesinlikle....

eger onlar aksama arabayi esinle senin alacagini biliyorlarsa ki biliyorlardir, doldurmaya devam ederler aksama.. ve aksam esiniz belki de kendisi yalniz halletmek isteyecek arabayi almayi sunu bunu....

bugün günlerden sali, zaten cocugunu haftasonlari görüyor.. madem izin aldi, bunu kavgayla ivirla zivirla kaybetmesin... kendi ailesinin kiymetini bilsin....

akşama gitmek isteme sebebim benim gideceğim saatte tüm aile fertleri de evde olur zaten.
böylece herkesle gerekirse tek tek paylaşabilirim kozlarımı.

sadece eşime değil onlara da diyecek laflarım var hazırda çünkü....

sen bırak kocanı bence artık...o çabalasın sen kızını anneni düşün... akşam oturup onlar ne konuşuyor diyeceğine kızınla zaman geçir..emin ol daha iyi gelecek sana

bu akşam inanın dönüşü olmayan yola girilecek.
vereceğim kararın arkasında durum ben.
oğlak burcuyum.
inadımdır....

X