ben bu evliliği sevemedim sanırım

Arkadaslar size yanlis bir tepki vermiyorki.. siz zaten zor bir hayat yasarken biraz daha gec anne olmaliydiniz diye dusunuyorlar.. sonucta sizden para esirgeyen anlayissiz bir tesekkur etmeyen esiniz yarin bebek olinca ondan da esirger diye dusunuyorum.. kimse sizin neden hamile kaldiginizi zaten sorgulamaz.. sadece bebek daha iyi ve saglikli bir ortamda insanlar kendini hazir hissettigi zaman olmali.. kk bayanlari da bundan bahsediyor.. daha evliliginiz oturmamis ve siz daha evlilige alisamamissiniz.. sikintinizi burdan baslayarak esinizle problemlerinizi asarak baslayin kacarak degil
Hsklsiniz ama kesin kazayladir vs sekilde dalga gecer gibi yazmis arkadaslar. Ve ben zaten cocuk degilim farkindayim.isteyerek yapsam acikca soylerdim diyorum ben de neden kimden korkup yalan soyleyecegim.

oh hep beyefendinin dedikleri mi olacak böyle ..
çalışmanıza izin vermiyorsa size ba ka cak.
yok öyle 400 çok da bilmem ne de..
400ün nesi çok 1 ay için ...
buradaki arkadasların hamileliğe tepkisi de bu yuzden..
siz daha anlasamıyorsunuz, üstüne çocuk olunca daha da artacak sorun.
çocuk da masraf demek..
neyse umarım yolunda gider her sey[/QUO umarim yolunda gider. Ama dusunuyorum ki babasiz buyuyup mutlu olan cocuk da vardir. Oyle degil mi. Kavgali bi ortamda buyuyup daha karnimdayken benim cektigim skntidan etkilenen bir bebek olmasindansa

Para almadan mi gitseydi.. surekli gitmesi onun parasiz gitmesini gerektirmez.. onun soylemesi degil bu durumun esinin dusunmesi gerek.. ayrica o kadarda tutumlu degilmis eside...
Ya bunu laf etmek istemiyorum tabiki verecek ama affiniza siginarak babasi 1 hafta giderkn 500 tl veren adam bana bunun lafini neden ediyor.

Hsklsiniz ama kesin kazayladir vs sekilde dalga gecer gibi yazmis arkadaslar. Ve ben zaten cocuk degilim farkindayim.isteyerek yapsam acikca soylerdim diyorum ben de neden kimden korkup yalan soyleyecegim.
Sizi dusunuyorlar.. kotu amacla degil ki zaten esiniz anlayissiz yani yazdihiniz kadariyla.. 400 tl nesir ki esirgeniyor.. ben o parayi 1 haftada yedik oglusumla.. tatile gitmistik yer parasi vermeden ve cokta paramiz yoktu ama ayarlayip vermisti siz paramda var diyorsunuz esirgiyor resmen bebegede yaparsa kotu olur bizde bundan bahsediyoruz iste biraz oturmali evlilikler diye... allah sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin siz genede tedbiri elden birakmayin ve konu disi ama bebek icin birikim yapmaya baslayin yoksa burnunzdan gelir gibi

çok ne KIYMET BİLMİYOR. derdini anlat insan gibi davranmasını hamile olduğunu söyle. sende onun yüzüne bakma trip at

Buna cidden bisi demiyorum vermk zorunda o adamcagiz da bizim icin calisiyor. Ama bn nedn sorun oluyorum buna uzuluyorum iste. Tek bu da degil ki. Zoruma giden bir suru sey. Bnm aileme saygisizligi. Bi kez arayip hal hatir sormazligi. Surekli oyun oynamasi. Bn bi isini sordugumda hic oyle deyip gecistirip babasi arayinca uzun uzun o isin detaylarini anlatisi.

Bugun ayrilmak istedigimi soylemeyi dusunuyorum. Cunku giden benden giddiiyor. Hamile halimle hergun stres moral bozuklugu. Sogarayi birakiyodum. Onu bile cogalttim tekrar. Kendime de bebegime de yazik oluyor.Gelecek kaygisi. Zoruma giden seyler. Bilmiyorum cok zorlu bisi. O konusmayi nasil yaparim cesaret edebilir miyim onu bile bilmiyorum. Offf.

Konu sahibi sorun bebek yapmış olman değil anlamak istemiyorsun
Bi bebeği bu kaosun içine dahil etmiş olman
Insanlar buna tepki veriyor

Etmemeli iste benden tam bundan bahsediyorum kendi diyecek al katicim bunu yaninda bulundur. Hamilesin bir sey olur yola gidiyosun gibi..
Tek sorun bu olsa tmm kavga ederim trip atarim yarin oxur diler parayi da verir biter gider. Paraui zatn verir de canimi skmasi.o nasil bitecek. Hergun ayri bisiden moral bozukligu

Konu sahibi sorun bebek yapmış olman değil anlamak istemiyorsun
Bi bebeği bu kaosun içine dahil etmiş olman
Insanlar buna tepki veriyor
Canim bnm anliyorum haklisiniz ama arkadaslarin yaptigi beni cesaretsizlige itmek. ben de dusunuyorum. O bebek nspar diye. Ama isteye isteye yapmadim ki. Pisman da degilim ama . Olacagi varmis. Olmasi gerekiomus. Belki o bana moral olavak yasama kaynagim olacak. Belki ben ona insallah oyle bir annelik yapicam ki hersey guzel olacak.

Bugun ayrilmak istedigimi soylemeyi dusunuyorum. Cunku giden benden giddiiyor. Hamile halimle hergun stres moral bozuklugu. Sogarayi birakiyodum. Onu bile cogalttim tekrar. Kendime de bebegime de yazik oluyor.Gelecek kaygisi. Zoruma giden seyler. Bilmiyorum cok zorlu bisi. O konusmayi nasil yaparim cesaret edebilir miyim onu bile bilmiyorum. Offf.
Bunu yapmayın işte."ayrılma,boşanma "kelimelerini korkutmak için kullanmayın.ilişkiniz iyice laçkalaşır.Ben sizin boşanabileceğinizi düşünmüyorum.Gerçekten karar verdiğinizde avukata gidersiniz,haberi olur zaten.

Bunu yapmayın işte."ayrılma,boşanma "kelimelerini korkutmak için kullanmayın.ilişkiniz iyice laçkalaşır.Ben sizin boşanabileceğinizi düşünmüyorum.Gerçekten karar verdiğinizde avukata gidersiniz,haberi olur zaten.
Konusmadan bisi demeden mi o bana gore degil iste. cesaret edebilirsem Ta i.Korkutmak degil ki amacim

Konusmadan bisi demeden mi o bana gore degil iste. cesaret edebilirsem Ta i.Korkutmak degil ki amacim
Hayır tabii ki konuşacaksınız,ama kesin boşanacağınızda,bir avukat bulduğunuzda demek istedim.Ben sizin kararlılığınızı bilemem tabii,ama boşanmayacağınızı düşünüyorum.

Haklisin galiba. Cesaret edemiyorum ki. Icim kopkoyu oldu. :-) eskiden erk arkadastan ayrilirken bi msj yazardin en kotu. Boyle yuzyuze konusmak sonrasi o kadar zor geliyo ki. Ama duzelecek mi diyorum. Zor. Bin kez kavga ettik duzelse duzelirdi. Adam dusuncesiz odun ince dusunce yok. Bin kez ayni seyi soylesem huyu degismez ki.

Ya hu kadıncağız alt tarafı 400 lira istemiş ne kadar abartmış bazıları. Üstelik kadın hamile. canı bir şey çeker alması gerekir. yol hali bir şey olur para gerekir. Bunun dönerken yol parası var. Belki ailesine yük olmak istemiyor. Ne yani 400 lira? Sanki istemiş 1000-2000 lira. Bugün markete gittim aldığım şey kahvaltılık , çay ve şeker 100 lira tuttu. Uzun yola çıkan birinin yanında para olması lazım.
Tek hatanız çocuk için erken davranmışsınız. Yani böyle mutsuz başlamış bir evliliğin içinde keşke daha dikkatli tedbirli olsaydınız. Allah sağlıkla bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Ya hu kadıncağız alt tarafı 400 lira istemiş ne kadar abartmış bazıları. Üstelik kadın hamile. canı bir şey çeker alması gerekir. yol hali bir şey olur para gerekir. Bunun dönerken yol parası var. Belki ailesine yük olmak istemiyor. Ne yani 400 lira? Sanki istemiş 1000-2000 lira. Bugün markete gittim aldığım şey kahvaltılık , çay ve şeker 100 lira tuttu. Uzun yola çıkan birinin yanında para olması lazım.
Tek hatanız çocuk için erken davranmışsınız. Yani böyle mutsuz başlamış bir evliliğin içinde keşke daha dikkatli tedbirli olsaydınız. Allah sağlıkla bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Amin ins. :-) napalim hayirlisi olsun. Saolun yorumunuz icin.

400 tl de ne var ki ben anlamadim,insan uzak yola 400 tl den az parayla cikar mi zaten? Yolda kalirsin taksiye binmen gerekir,hasta olursun acil hastaneye gitmen gerekir,evli kadin cebinde 5 kuruşsuz mu gezecek?degil memlekete,arkadasima gitmem ben parasiz.izin veren adam herhalde dusunmustur verecegi parayida.bu zaman da 100 tl nin adi mi kaldi Allah askina?

X